| Ο Robert σε αλλη δουλεια... | |
|
+39sisaki Edwart mR.Geo demi cullen John Cullen eleu8eriaaa NICKY breeze of wolf Alfirin AST Mrs.Christina evi dora MARIA SWAN CULLEN katiafr VLaSia =) evaki Fay1765 volturi girl scarlet rose !~Twilighter~! ΕΡΗ dolores!! Ashley Greene matia* patrick magica twilightergirl ~Rob-Patty~ SpunK RansoM maro Isabella_Cullen d@n@e twilight! ViolettaCullen18 Edward_ Breaking_ Dawn RafaelaCullen silenceprincess Kimberly RafaelaVolturi 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τρι 1 Δεκ 2009 - 22:16 | |
| ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ας μου πιασει....................το πορτοφολι χαχαχα | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τρι 1 Δεκ 2009 - 22:17 | |
| ωωχ σαν αυτο με το σαπουνι που ειχα πει στο μπανιο! χαχαχα | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τρι 1 Δεκ 2009 - 22:22 | |
| χαχαχαχαχχαχαχαχ! εχουμε εκτροχιαστει και τωρα που ειπατε για ψαραδες και βαρκες κατι μου ηρθε στο μυαλο αλλα δεν το λεω! χαχαχαχαχαχα | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τρι 1 Δεκ 2009 - 22:50 | |
| Κριτσάρες,ηρεμήστε λίγο γιατί αγριέψατε και ξεφύγατε πολύ. Μην με ανάβετε βραδιάτικα και με κάνετε να γελάω... Αν είναι να ζητήσουμε από τη διαχείριση να βάλει ένα τεράστιο Χ μέσα σε κόκκινο πλαίσιο στην αρχική σελίδα αυτής της δημόσιας συζήτησης.Παρεκτρέπεστε. Όχι ότι είμαι εναντίον σας,κάθε άλλο αλλά κρατείστε κι ένα επίπεδο.... Αφήστε που είμαστε και | |
|
| |
katiafr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 10/03/2009
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 0:07 | |
| Λοιπόν, εκει που περπατάς αμεριμνα... βζζζνντοοοιιινγκκκ... σκονταφτεις σε κατι κ πεφτεις τ'ανασκελα σιχτιριζοντας την ρημάδα την τυχη σου.... εκει λοιπον που πας να σηκωθείς... να σου μπροστά σου ενα λυχνάρι... το κοιτας καλα καλα... κ σκεφτεσαι... "^^%&@%#%$#^$%&%... ποθ σκ*** ωρε8ηκε αυτη η μλκ*** μπροστα μου? ελεος πια...#%$%$^$&^&" το αρπαζεισ να το εξφενδονήσεις στον απέναντι τοιχο.... κ ετσι οπωσ το σηκώνεις αυτο τρίβεται με το χερι σου κ μπρααααφφφ εμφανιζεται το τζινι.... και μαντεψτε ποιος είναι το τζινι... και όχι μονο είναι αυτος που είναι... και όχι μονο έιναι ημιγυμνος αλλα θα είναι κ υποχρεωμενος να πραγματοποιησει κ 3 επιθυμίες μου...όποιες κ αν είναι αυτες!!! εεε εεε εεε τι λετε? | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 0:41 | |
| μονο 3???? εγω εχω παρα πολλες επιθυμιες που θελω να μου πραγματοποιησει............ | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 0:43 | |
| ουαου!!!!!! εχεις τρελη φαντασια!!!!!!!!!! και φυσικα η ευχη που θα κανω πρωτα (προσωπικα) ειναι να μεινει μαζι μου οσο ζω και οι αλλες 2 νομιζω δεν χρειαζεται να πουμε κατι... | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 0:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 3:07 | |
| α! αδελφουλα εδω δε μιλαμε για santa και κουραφεξαλα!!!χαχαχα εδω μιλαμε γ τον rob το τζινι!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!! ε και οι 3 ευχες που θα κανουμε θα φροντισουμε να ειναι τετοιες ωστε να εμπεριεχουν οοοοοολες τις ευχες μαζι!!!!!! | |
|
| |
katiafr Twilight Human
| |
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:10 | |
| εγω το σκεφτικα καλα τι αλλη δουλεια θα ηθελα να κανει και μαλλον θα προτιμουσα να εκανε μασαζ θα ημουνα καθε μερα εκει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:27 | |
| εγω παντως το εχω δουλεψει πολυ καλα το θεμα στο μυαλο μου!!! ετοιμες τις εχω τις ευχουλες μου και θα κρατανε για παντα!!!!! χριστε μου τι λεμε... εχουμε παραλογιστει παντελως ...ιχνος μυαλου και λογικης δεν εχει μεινει με αυτον τον ανθρωπο καλο και το μασαζ αλλα σαν το τζινι......!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:31 | |
| χεχεχεχε...οντος σαν το τζινι τιποτα...αλλα για σκεψου τον ρομπ σαν προσωπικο σου μασερ χεχεχε | |
|
| |
katiafr Twilight Human
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:34 | |
| εεε οκ... αν εχεις τετοιο σκαλωμα για μασαζ... καντο μια απο τισ ευχεσ... κ θα σου μεινουν κ αλλες 2... χμμμ νομιζω οτι το τζινι μου κερδιζει στα σημεια καθε αλλη ευχη | |
|
| |
dora Twilight Human
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 15:37 | |
| χεχε..σωστη παρατηριση.. | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 18:19 | |
| - katiafr έγραψε:
- Λοιπόν, εκει που περπατάς αμεριμνα... βζζζνντοοοιιινγκκκ... σκονταφτεις σε κατι κ πεφτεις τ'ανασκελα σιχτιριζοντας την ρημάδα την τυχη σου.... εκει λοιπον που πας να σηκωθείς... να σου μπροστά σου ενα λυχνάρι... το κοιτας καλα καλα... κ σκεφτεσαι... "^^%&@%#%$#^$%&%... ποθ σκ*** ωρε8ηκε αυτη η μλκ*** μπροστα μου? ελεος πια...#%$%$^$&^&" το αρπαζεισ να το εξφενδονήσεις στον απέναντι τοιχο.... κ ετσι οπωσ το σηκώνεις αυτο τρίβεται με το χερι σου κ μπρααααφφφ εμφανιζεται το τζινι....
και μαντεψτε ποιος είναι το τζινι...
και όχι μονο είναι αυτος που είναι... και όχι μονο έιναι ημιγυμνος αλλα θα είναι κ υποχρεωμενος να πραγματοποιησει κ 3 επιθυμίες μου...όποιες κ αν είναι αυτες!!!
εεε εεε εεε τι λετε? πω!!!ναι ΟΠΟΙΕΣ και αν ειναι αυτες.....ή καλυτερρα ΑΥΤΗ??? | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 19:23 | |
| Ναι αυτο με τις ευχες τελειο...Η 1η θα ηταν σιγουρα να μεινει για παντα μαζι μου...Οσο για τι αλλες 2 θα ειχα πολυ καιρο για να σκεφτω... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:02 | |
| Δεν 3ερω αν το εχουν 3αναπει αλλα η μεγαλη μου φαντασιωση ειναι να τον δω κηπουρο ! Θα σας πω ενα ονειρο μου. Εισαι εξω στον κηπο σε μια ηλιολουστη μερα κανει πολυ ζεστη.... Εσυ δεν εχεις τι να κανεις και βγαινεις εξω στο κηπο... Εκει ο εκεινος καθετε και κλαδευει ενα φυτο ή τους θαμνους... Να φοραει κολλητο T-shirt και να ειναι λουσμενος απο τον ιδρωτα... Καποια στιγμη βγαζει το μπλουζακι..... Γυρναει και σου ριχνει ενα εντυπωσιακο στραβο χαμογελο.... Και μετα εσυ τι θα κανεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:03 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Δεν 3ερω αν το εχουν 3αναπει αλλα η μεγαλη μου φαντασιωση ειναι να τον δω κηπουρο ! Θα σας πω ενα ονειρο μου.
Εισαι εξω στον κηπο σε μια ηλιολουστη μερα κανει πολυ ζεστη....
Εσυ δεν εχεις τι να κανεις και βγαινεις εξω στο κηπο...
Εκει ο εκεινος καθετε και κλαδευει ενα φυτο ή τους θαμνους...
Να φοραει κολλητο T-shirt και να ειναι λουσμενος απο τον ιδρωτα...
Καποια στιγμη βγαζει το μπλουζακι.....
Γυρναει και σου ριχνει ενα εντυπωσιακο στραβο χαμογελο....
Και μετα εσυ τι θα κανεις... ααααααααααααααααααααααα ειναι και βραδυ ρε ρενααααααααα αααααααααααααααααααααααααα αντε να κοιμηθεις μετα! τρελη φαντασιωση ομως! ολα τα MONEYYYYYYYYYY | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:04 | |
| Ναι το 3ερω αααααααααααααααααααααααχ | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:06 | |
| τι φωτιες αναψες βραγιατικα!!!!!αααααααααααααααα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:10 | |
| Και ειμαστε μονο στην αρχη.... με επιασε παλι καλλιτεχνικος ιστρος χαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:11 | |
| ωωωωχ τι θα παθω παλι η κοπελα!!!θα λιωσω παλι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:18 | |
| Λοιπον να μου ηρθε κι αλλο!!! Λοιπον. Φανταζεστε τον Ρομπ ως μουσικο στο σχολειο???
Καθεσε ηρεμα στην θεση και περειμενεις σαν καλο παιδι που εισαι να δεις τον καινουριο σου καθηγητη μουσικης....
Η πορτα ανοιγει σιγα σιγα....
Ξαφνικα μπαινει μεσα ο Ρομπ με ενα κολλιτο παλι μπλουζακι με ν στο λαιμο....
Προχωραει σιγα σιγα προς το μερος του πινακα...
Και τοτε πιανει μια κιμωλια για να γραψει το ονομα του και να συστιθει....
Και τοτε τι γινεται μολις παει να ανοιξει το στομα του για να μιλησει??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Robert σε αλλη δουλεια... Τετ 2 Δεκ 2009 - 22:20 | |
| μου αρεσε καλυτερα το προηγουμενο!αχαχα | |
|
| |
| Ο Robert σε αλλη δουλεια... | |
|