Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια για το ''Δραπετες ονειρων.....'' Τρι 6 Απρ 2010 - 10:51
Αχου τι τελειο!! αν και ηταν λιγο μικρουλι. Αλλα ειναι τελειοοο, συνεχισε το κι αλλο πλζ. (τωρα εγω εχω την αγωνια μν μας το σταματησεις. ειδες τι κανεις τωρα? ) συνεχισε γρηγορα
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: Σχολια για το ''Δραπετες ονειρων.....'' Τετ 5 Μάης 2010 - 23:17
Θα δειξει....Αν και μου ειναι λιγο δυσκολο να προχωρησω την ιστορια διχως να μπλεκω αυτες τις ανασφαλειες μιας και τις βιωνω τωρα....Για αυτο αποφασισα να το αφησω λιγο στην ακρη γτ κατανταει μονοτονο....
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Θέμα: Απ: Σχολια για το ''Δραπετες ονειρων.....'' Δευ 17 Ιαν 2011 - 2:54
.Εσυ εισαι το τραγουδι της ζωης μου....εσυ εισαι η ζωη μου ολοκληρη....ψιθυρισε ακουμποντας τα χειλη της απαλα στο λαιμο του.Αν η ζωη διαρκει μονο οσο ενα τραγουδι.....τοτε οι στιχοι θελω να προερχονται απο τα χειλη σου,ο μονος ρυθμος που χρειαζομαι ειναι της ανασας σου....του χτυπου της καρδιας σου....Εσυ εισαι η μουσικη που με κραταει ζωντανο.....ψιθυρισε φιλωντας την ακρη του κεφαλιου της.....Η Αλεξανδρα χαμογελασε σφιγκοντας τον ακομη πιο σφιχτα.Ηξερε πως αν και δεν ειδε το χαμογελο της το ενιωσε....οπως παντα αλλωστε.....
Ετσι θα συνεχιζαν την πορεια τους μεσα στην ζωη....Πιασμενοι χερι χερι....Τα ονειρα των ανθρωπων ερημωνουν με τον καιρο αμα δεν εχουν με καποιον να τα μοιραστουνε....κι οταν τα ονειρα μας πνιγουν πρεπει να εχουμε την δυναμη να δραπετευουμε απο αυτα και να χτιζουμε αλλα....Μερικες αγαπες πεθαινουν με τον καιρο....αλλες σβηνουν σαν ονειρα που χανουν την λαμψη τους στο πρωτο φως της αυγης...αλλα συνεχιζουν να φωτιζουν τον ουρανο της ψυχης μας σαν μακρινα αστερια.Αναμνησεις,σημαδια που δεν σβηνουν ποτε....Ομως καποιες αγαπες ζουν για παντα....γιατι πολυ απλα μονο η αιωνιοτητα μπορει να τις χωρεσει....
ακόμα προσπαθώ να μαζέψω τα δάκρυα μου
η γραφή σου απλά τέλεια η ιστορία σου ανεπανάληπτη και η γενική ατμόσφαιρά καταπληκτική
πραγματικά και χωρίς αστεία έχεις σκεφτεί να γράψεις βιβλίο?? όχι ότι αυτή η ιστορία δεν θα γινόταν άνετα ένα φοβερό βιβλίο
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Σχολια για το ''Δραπετες ονειρων.....'' Δευ 17 Ιαν 2011 - 9:32
Eυχαριστω πολυ για τα καλα λογια.....Η αληθεια ειναι οτι το σκεφτηκα αρκετες φορες και εχω και αρκετες ιδεες....ομως ειμαι κικρη ακομη εχω χρονο μπροστα μου να δω να οντως θα το ακολουθησω στο μελλον....Κατα καποιο τροπο αυτο ειναι το πρωτο μου "βιβλιο" και μου φαινεται περιεργο που μετα απο τοσο καιρο τελειωσε.....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για το ''Δραπετες ονειρων.....'' Πεμ 16 Ιουν 2011 - 1:27
Τελικά είχε ευτυχισμένο τέλος. Ανοιχτοί ορίζοντες για κοινό μέλλον. Σνιφ σνιφ... Μελαγχολικό, τρυφερό, ευαίσθητο. Μου άρεσε. Εις ανώτερα! (μετάφραση: συνέχισε να γράφεις!)
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009