| Dakota Fanning | |
|
+53robsten kiss Rosemarie Cullen demi cullen sisaki pretty witch BELLA MARIE Irene Cullen linaki Rozmari Zafrina Rozali87 alice cullen! Bella Cullen12 Ashley Greene MyrtoCullen vikaki21 di1996 Morena Stellouko twilightFOREVER ma.do AnaroseCullen anastasia_1992 pink dani VLaSia =) jennifer lopez DEMONA CULLEN PATTINSON JuliaCullen dimitroula-robsessed Vasoula1997 Mrs Edward Cullen Dr_Rena_Hale Jane Volturi silenceprincess Lizzy Cullen athina d@n@e twilight! evi .::Ελευθερία::. evaki team edward dolores!! nasiatheslayer Mrs.Cullen RafaelaCullen christi_twilight patrick Kristen Stewart Edward_ Breaking_ Dawn ~Rob-Patty~ breeze of wolf volturi girl 57 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 19:15 | |
| Όχι,ένα χρύσο κλειδάκι από τα tifanis! | |
|
| |
jennifer lopez Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 12/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 20:47 | |
| αχ, ελεος!!!!ενα χρονο μεγαλυτερη και εχει κανει τοση επιτυχια!!!!δεν μπορω νευριαζω με κατι τετοια!!!! παντως το φορεμα που φοραει ειναι τελειο!!!!(και εγω θελω)!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 20:54 | |
| αχ και εγώ ράνια μου αλλά τι να κάνουμε?? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 20:56 | |
| ελα ντε???τι να κανουμε ευακι μου????καμια ιδεα??? | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 21:00 | |
| αμα είχα σκεφτεί τπτ αγάπη μου θα το είχα εφαρμόσει... αλλά για να μην είμαστε .. και εμενα μου άρεσε η ντακότα στην παραπάνω εμφάνιση της... όπως και στις υπόλοιπές της άλλωστε... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 21:23 | |
| Λιγο ασχετο...αλλα πως το καταφερνει να κανει αυτο το σταυρωμα με το ποδι με ψιλοτακουνο και δεν πεφτει? .Θεα οπως παντα!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 21:24 | |
| δεν ειναι δυσκολο! εγω το κανω συνεχεια! μαλλον φταιει το οτι περπαταω συνεχεια με τις μυτες των ποδιων μου! lol! εχει συνηθησει η dakota, αφου συνεχεια ψιλοτακουνα φοραει | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 21:29 | |
| - Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
- δεν ειναι δυσκολο! εγω το κανω συνεχεια! μαλλον φταιει το οτι περπαταω συνεχεια με τις μυτες των ποδιων μου! lol! εχει συνηθησει η dakota, αφου συνεχεια ψιλοτακουνα φοραει
και εγω ετσι κανω χωρις να το περνω χαμπαρι!!!! αλλα παντως οταν ειχα παει σε ενα γαμο ειχα παρει και εγω ψιλοτακουνα και μια χαρα τα περπατουσα και γενικως ειμουνα οπως οταν φοραω αθλητικα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 21:38 | |
| τυχερη!!!!και εγω θελω ψηλοτακουνα αλλα δε μ'αφηνουν!!!!! παντως μπραβο η dakota, μια χαρα τα περπαταει!!! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 21:55 | |
| ε μην φανταστεις οτι με καθε ευκαιρια τα φοραω ελεος δηλαδη!!!!!παντως μην ανισυχεις θα τα βαλεις και εσυ! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 23:30 | |
| Αχ ρε παιδιά.. Θα το παίξω λίγο.. ο κριτής του διαβόλου που λέμε (λολ, έτσι δεν πάει?) Λοιπόν. Η Dakota είναι όμορφο κορίτσι. Είναι όμως στο άνθος της ηλικίας της, μου φαίνεται υπερβολικό να ντύνεται έτσι! Δηλαδή, σε αντίθεση με την Κρίστεν μου δίνει την εντύπωση πως το επιδιώκει κιόλας! Λες και βιάζεται να μεγαλώσει!! Γενικά, με ξινίζει όλο αυτό πάνω της! Φυσικά, δεν μπορεί να αρέσει σε όλους! Επίσης, τα μαλλιά της δεν είναι φυσικά έτσι ε? Και ακόμη, και εγώ έτσι έχω συνεχώς τα πόδια μου! Λένε οτι είναι στάση αμηχανίας, αλλά εγώ έτσι γουστάρω. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Δευ 1 Μαρ 2010 - 23:44 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- Αχ ρε παιδιά..
Θα το παίξω λίγο.. ο κριτής του διαβόλου που λέμε (λολ, έτσι δεν πάει?)
Λοιπόν. Η Dakota είναι όμορφο κορίτσι. Είναι όμως στο άνθος της ηλικίας της, μου φαίνεται υπερβολικό να ντύνεται έτσι! Δηλαδή, σε αντίθεση με την Κρίστεν μου δίνει την εντύπωση πως το επιδιώκει κιόλας! Λες και βιάζεται να μεγαλώσει!!
Γενικά, με ξινίζει όλο αυτό πάνω της! Φυσικά, δεν μπορεί να αρέσει σε όλους! Επίσης, τα μαλλιά της δεν είναι φυσικά έτσι ε?
Και ακόμη, και εγώ έτσι έχω συνεχώς τα πόδια μου! Λένε οτι είναι στάση αμηχανίας, αλλά εγώ έτσι γουστάρω. Πεστα να αγιάσει το στομα σου!!! Δεν λεω ομορφη αλλα δεν θα επρεπε να ντυνεται ετσι. Ειναι σχεδον συνομιληκη μας και δεν μας παιρναει μια δεκαετια.... Παντως το μαλλι ειναι φυσικο. Εγω την θυμαμαι στην ταινια I am Sam (πολύ κλαμα) που ηταν μικρη και το μαλλί ηταν καταξανθο: http://www.imdb.com/media/rm1206425856/tt0277027http://www.imdb.com/media/rm1239980288/tt0277027http://www.imdb.com/media/rm1458084096/tt0277027http://www.imdb.com/media/rm2028509440/tt0277027Δεν νομιζω να το βαφει απο τοσο μικρη ηληκια | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Τρι 2 Μαρ 2010 - 16:50 | |
| καλα! μολις δει η ρενα τα σχολια σας, σας λυπαμε! χαχαχαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Τρι 2 Μαρ 2010 - 22:51 | |
| Ναι,αυτό σκέφτομαι κι εγώ!Αλλά ρε παιδιά τι να κάνω??Μου τη δίνει αφάνταστα! | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Τρι 2 Μαρ 2010 - 23:47 | |
| γενικα αποτι εχω διαβασει σε κατι blogοι περισσοτεροι τετοια γνωμη εχουν οτι αποτομα μεγαλωνει και οτι αυτο επιδιωκει | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Τετ 3 Μαρ 2010 - 0:12 | |
| Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με την κοπέλα...Ας κάνει ότι θέλει,τί με νοιάζει εμένα... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Τετ 3 Μαρ 2010 - 0:56 | |
| εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα τι φοραει δεν με νοιαζει... αλλα αν δω κατι που δεν κολλαει η δεν μου αρεσει η δεν της παει τοτε εκεινη τη στιγμη θα κανω τα σχολια μου.... να ειστε σιγουρες... αν και οι αποψεις για το τι πρεπει να φοραει κανεις διισταντε... γιατι ο καθε ανθρωπος εχει την προσωπικη του αποψη για την μοδα και την σεβομαι απολυτα. αλλα να ξερετε οτι δεν θα την αφησω ασχολιαστη.... | |
|
| |
JuliaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : In Edwards hug.. Αριθμός μηνυμάτων : 198 Registration date : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Τετ 3 Μαρ 2010 - 12:51 | |
| Κοριτσιαααα..Ηρεμια καλε!! Κοιταξτε μπορει ή κοπελα να είναι ενα χρονο μεγαλύτερη σου ή ενα χρόνο μικροτερη σου.. ομως αυτο δεν έχει σημασια.. Εγω θυμαμαι τον εαυτο μου στα 15 που λατρευα να φοράω τακούνια... [οχι οτι τα καταφερνα αλλα τεσπα..ακομα πονανε τ ποδια μου ]Επίσης σκεφτειτε πως άμα ήσασταν και εσεις διάσημες..[σας το ευχομαι καποτε..αν θελετε!!] και είχατε κάνει τοση καλη καριερα οπως αυτην...σιγουρα θα επηρεαζε και την εξωτερική σας εικόνα. Επειδή είναι 16 δεν μπορεί να αρκεστει να παίζει μόνο σε εφηβικούς ρόλους..κτλπα... Πρέπει να δειχνει μεγαλύτερη εξάλου δεν είναι μικρό παιδάκι στις μέρες μας.. Ειναι μια νεαρή δεσποινις στο χώρο του Hollywood.. Και αν παρατηρησετε κάλα είναι πως το μόνο που φοράει είναι: ενα πολύ ωραιο φόρεμα.. αρκετα ψηλά παπούτσια.. και μόνο ενα κοσμημα.. Δεν εχει βαφτει σχεδον καθόλου..γτ το δερμα της δεν χρειαζετε τπτ..Τα μαλλάκια της ειναι απλα...και όχι βαμμένα!!! Τωρα μην κολλάτε και στο τι βλεπετε στα εξώφυλλα..Εκει θέλεις δεν θέλεις θα σε κάνουνε αγνωριστο.. Τελος δεν θα συγκρινα την Ντακότα με τα σημερινά 15-16χρονα που ντύνονται σαν ντίβες και τόνους make up και γόβες κτλπ και ξεχύνονται στα club.. [και δεν εννοώ όλα υπαρχουν και εξαιρέσεις] | |
|
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Σαβ 6 Μαρ 2010 - 14:29 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Κυρ 7 Μαρ 2010 - 16:34 | |
| Η Ντακοτα φοραει περουκα στο runaways?? | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Κυρ 7 Μαρ 2010 - 16:37 | |
| κοιτα εγω νομιζω πως ναι... γιατι πως μακριναν τα μαλλια της τοσο γρηγορα μετα...??? αλλα κοιτα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια οτι ειναι αληθεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Κυρ 7 Μαρ 2010 - 16:38 | |
| απλως ηθελα να μου φυγει η απορια...ποτε βγαινει η ταινια στην Ελλάδα | |
|
| |
JuliaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : In Edwards hug.. Αριθμός μηνυμάτων : 198 Registration date : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Κυρ 7 Μαρ 2010 - 17:47 | |
| | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Κυρ 7 Μαρ 2010 - 18:06 | |
| | |
|
| |
| Dakota Fanning | |
|