| Dakota Fanning | |
|
+53robsten kiss Rosemarie Cullen demi cullen sisaki pretty witch BELLA MARIE Irene Cullen linaki Rozmari Zafrina Rozali87 alice cullen! Bella Cullen12 Ashley Greene MyrtoCullen vikaki21 di1996 Morena Stellouko twilightFOREVER ma.do AnaroseCullen anastasia_1992 pink dani VLaSia =) jennifer lopez DEMONA CULLEN PATTINSON JuliaCullen dimitroula-robsessed Vasoula1997 Mrs Edward Cullen Dr_Rena_Hale Jane Volturi silenceprincess Lizzy Cullen athina d@n@e twilight! evi .::Ελευθερία::. evaki team edward dolores!! nasiatheslayer Mrs.Cullen RafaelaCullen christi_twilight patrick Kristen Stewart Edward_ Breaking_ Dawn ~Rob-Patty~ breeze of wolf volturi girl 57 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
.::Ελευθερία::. New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 199 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:11 | |
| Να αλλάαα σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ναι κάιος! Μου είχα κολλήσει το Κάιους και δεν μου έβγαινε να το γραψω... Ε ενταξει και τον Αρο δεν τον λες μεγάλο. Δεν νομίζω οτι έχει σχέση η ηλικία με την ομορφιά! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:13 | |
| Σιγουρα...Απλα εγω προσωπικα τους ειχα λιγο διαφορετικους στο μυαλο μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:18 | |
| Ναι κι εγώ πολύ διαφορετικούς! Κια γενικότερα το παλάτι τους κλπ. Πολύ πιο διαφορετικά! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:19 | |
| Η Τζειν ομως ηταν ακριβως οπως την περιμενα...Ειδικα το υφακι.....Θεα η Ντακοτα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:21 | |
| Ναι εννοειται, ψυχρότητα, σαστισμα και απογοήτευση που δεν πιάνει το χαρισμά της στην Μπέλλα!
Τέλεια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:22 | |
| Το γελακι του Αρο με ξενερωσε λιγο....Και το γεγονος που πηγε να δαγκωσει την Μπελλα αυτο ξεφευγει τελειως απο το βιβλιο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:24 | |
| Ναι αλλά ήταν αποδεκτό νμίζω δεν ήταν τόσο κραυγαλέο. Το γελάκι οτυ ήταν όντως αρκετά γελοίο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:28 | |
| Δεν ξερω με ψιλοξενερωσε ο Αρο...Αλλα ετσι και αλλιως δεν θα μπορουσα να τον συμπαθησω αφου εβαλε να πλακωσουν στον ξυ΄λο τον Εντουαρντ.... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:29 | |
| εγώ δεν είχα και ποτέ τους βολτούρι σε υπόληψη από τη στιγμή που τόσες φορές κινδύνεψαν η μπέλλα, ο εντ και η ρένεσμε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:31 | |
| Ε ενταξει....Προσθετουν μια αλλη νοτα στην ολη ιστορια...Ειναι γοητευτικοι χαρακτηρες στην πλειοψηφεια....Αλλα και ποιος βρικολακας δεν ειναι...? | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:48 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 18:50 | |
| πιστευω οτι η dakota ειναι απο τις καλυτερους ηθοποιους της γενιας της, ειναι ταλενταρα και δεν θα υπηρχε καλυτερη επιλογη για την τζειν απο αυτη και ειναι τιμη της summit που συμμετεχει η dakota στην ταινια οπως και δικης της βεβαια, που συμμετεχει σε ενα τετοιο φαινομενο | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 21:21 | |
| Συμφωνω απολυτα με ολα απλως να.... η τζειν εχει καστανο κοντο μαλλι.... δεν ειναι ξανθια με αρκετα μακρυ μαλλι.
ΑΛΛΑ την συμπαθω πάρα πολυ και μολις ειδα την ταινια ειπα: Αυτη ειναι η Τζειν! Συμπεριφορα, κινηση, λογια, style και γενικα τ πάντα χαρακτηριζονταν με μια λέξη: JANE | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 21:58 | |
| Οπαααααααααα! Παιδια! Τωρα εισα τα ποστ! Μην με ξενερωνετε τωρα! Η Ντακοτα ειναι θεα! Ειναι καταπλικτικη Τζειν και ο Αρο (Μιχαλακης) ηταν εκπλικτικος! Πεταγοταν απο εκει που δεν το περιμενε κανεις! Φοβερος! Σας παρακαλω μην προσβεαλετε την οικογενεια μου! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:19 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Οπαααααααααα! Παιδια! Τωρα εισα τα ποστ! Μην με ξενερωνετε τωρα! Η Ντακοτα ειναι θεα! Ειναι καταπλικτικη Τζειν και ο Αρο (Μιχαλακης) ηταν εκπλικτικος! Πεταγοταν απο εκει που δεν το περιμενε κανεις! Φοβερος! Σας παρακαλω μην προσβεαλετε την οικογενεια μου!
Μα δεν προσεβαλα! Ισα-ισα που ειπα οτι την ντακοτα την συμπαθω και ηταν φοβερη στον ρολο της τζειν. (όσο για τον αρο νομιζω οτι ήταν καταπληκτικος αλλά για να ειμαι ειλικρινεις νομιζω ο καιος επρεπε να ειναι καποιος αλλος. Παραηταν νεαρος για να υποδυθει τον στριμενο, στραβοξυλο βασιλια των βρικολάκων... Ο αλλος που επαιζε τον Μαρκο νομιζω ηταν καλος) | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:27 | |
| Δεν λεω για εσενα γλυκια μου για αλλους μιλαω! Βαριεμαι να γραφω ψευδωνυμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:31 | |
| Απο οτι βλεπω πάντως στο το caracter sheet:bella and edward αλλα special ability: inflict pain with thoughts. Περιμενα απο εσενα βολτουρι..... Anyway, μηπως ξερετε η ντακοτα τι team ειναι??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:33 | |
| Οχι δεν νομιζω να εχει δηλωσει και οσο για το caracter sheet:bella and edward κρατα μονο το Εντουαρντ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:42 | |
| Φυσικά.... Θα ηθελα παντως να μαθω τι team ειναι η ντακοτα. Αν ξερει κάποιος ή αν μαθει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Παρ 12 Φεβ 2010 - 1:21 | |
| Πριν κάτι ώρες είδα μια τανία με πρωταγωνίστρια την Ντακότα! Push νομίζω λέγοταν. Ήταν πραγματικά Θ Ε Α!!!
Υ.Γ. Ακόμα πιστεύω οτι ο Μάρκο ήταν σαν γεράκος με βηματοδότη και δυσκολία να μιλήσει κι οτι ο Αρο ειναι σαν καρτουν! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Παρ 12 Φεβ 2010 - 13:24 | |
| ναι το εχω δει και γω το push! ειναι φανταστικη ταινια και η dakota ηταν τελειααααααααααα | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Παρ 12 Φεβ 2010 - 15:29 | |
| η ντακοτα ειναι ταλεντο..παιζει πολυ καλα..και ειναι ακομα και μικρη!!!!εγω τν ζηλευω λιγο..εμενα μ αρεσε σε μια αλλη ταινια δν θυμαμαι πως λεγοταν..uptown girls νομιζω | |
|
| |
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Παρ 12 Φεβ 2010 - 15:38 | |
| Η Ντακότα είναι Θ - Ε - Α | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Κυρ 14 Φεβ 2010 - 12:26 | |
| | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Dakota Fanning Κυρ 14 Φεβ 2010 - 14:09 | |
| καλα κουκλιτσα ειναι!!!!!και εμενα τα φρυδια της δεν μου αρεσουν καθολου... | |
|
| |
| Dakota Fanning | |
|