| Σχολια για το "A better moon" | |
|
+30Zafrina Lizzy Cullen vikaki21 Bella07 Miley ma.do athina SpunK RansoM ntinaki nantiaki_twilight 4 ever pink Ashley Greene marina VLaSia =) team edward RobertForLife evaki Isabella_Cullen mR.Geo MIKAELLA liaki renaki Mαρία Bella13 d@n@e twilight! evi Nemesis Of Bellin Twilight girl-maniac volturi girl niki 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 1 Νοε 2010 - 18:06 | |
| Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Θα φροντήσω να λύσω όλες σου της απορίες στο επόμενο κεφάλαιο!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 1 Νοε 2010 - 18:54 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Νοε 2010 - 17:54 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Νοε 2010 - 22:53 | |
| Κορίτσια μου!!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα σχόλια σας!!! Χαίρομαι τόσο πολύ που σας άρεσε!!!! Θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου για την συνέχεια έτσι ώστε να μην σας απογοητεύσω!!! Είστε ο λόγος που συνεχίζω να γράφω και η έμπνευση μου ταυτόχρονα!!! Χίλια ευχαριστώ!!!! Ν. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 20 Νοε 2010 - 20:09 | |
| Πω πω!!! Νίκη, γράφεις τέλεια!!! Το κεφάλαιο αυτό μου άρεσε τόσο πολύ!!! Ήταν πολύ έντονο!!! Παρ'ολο που δεν ήταν από τη μεριά των παιδιών αλλα από άλλους, "τρίτους" ήταν και πάλι τέλειο!!! Μπράβο σου!!! Περιμένω όποτε μπορέσεις τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 20 Νοε 2010 - 20:24 | |
| Λοιπον Νικη μου αγαπη μου , αξιζε η αναμονη! Οι περιγραφες , η γραφη σου ο τροπος που μας μεταφερεις τις καταστασεις ειναι απιστευτα θεικος!! Μας κρατας σε εγρηγορση και νιωθουμε σαν να βρισκομαστε εκει!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! - Σπόιλερ:
τωρα για την αφιερωση δεν ξερω αν πρεπει να σε ευχαριστησω γιατι δεν ξερω αν πηγαινε σε εμενα!
Φιλακια πολλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 20 Νοε 2010 - 20:57 | |
| Μαρινάκι μου ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κουκλίτσα μου… Δεν ξέρω τι να πω! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε!!! Προσπάθησα αρκετά για αυτά τα κομμάτια γιατί μερικές φορές νομίζω ότι χάνω τον ειρμό μου και γράφω βλακείες. Κάνω το καλύτερο που μπορώ… Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!! - Σπόιλερ:
Βασικά η αφιέρωση πήγαινε σε άλλη Μαρίνα αλλά επιφυλάσσομαι για κάποια άλλη φορά!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:04 | |
| Μια χαρα γραφεις παντα ζουζουνα μου μην ανησυχεις! - Σπόιλερ:
ενταξει αγαπη μου μου εγω ρωτησα για να ειμαι καλυμμενη!μην ειμαι και αχαριστη να ελεγα ενα ευχαριστω αν πηγαινε για εμενα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:38 | |
| Ευχαριστώ πολύ καρδιά μου!!! - Σπόιλερ:
χαχαχαχαχα... οκ πάσο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 8 Ιαν 2011 - 0:21 | |
| Λοιπόν, λοιπόν!!! Έβαλα τα 5 επόμενα κεφάλαια και τελειώνοντας αυτήν την σκηνή και έχω να ανακηνώσω κάτι:
ΤΕΛΟΣ!!!!
Δηλαδή τέλος με την Έκληψη!!!! Σειρά έχει η χαραυγή!!!! A Better DAWN από εδώ και πέρα! Ελπίζω να σας άρεσε το μικρό αυτό τέλος και πέριμενω τα σχολια σας.....!!! xoxo N. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 8 Ιαν 2011 - 17:19 | |
| θελω να ζητησω ενα τεραστιο συγνωμη που τοσο καιρο δεν εχω διαβασει την ιστορια , ειναι τελεια η ιστορια σου και ολοι οι ηρωες ο καθενας ξεχωριστος ! και παλι ντροπη μου και απο εδω και περα συγκαταλεγομαι στους φαν της ιστοριας αυτης | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 8 Ιαν 2011 - 18:01 | |
| Χαχαχα! Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελινάκι μου!!! Να είσαι καλά!!! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η ιστορία μου!!!! Και μην ανυσηχείς κάλιο αργά παρα ποτέ λένε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 9 Ιαν 2011 - 19:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 9 Ιαν 2011 - 20:15 | |
| Νικη μου , αγαπη μου ...Η υπεροχη ιστορια σου εφτασε στο τελος!!! Αλλα δεν ανησυχω γιατι ξερω οτι θα εχουμε συνεχεια απο το ''A better dawn'' οποτε αυτο με ανακουφιζει Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα , το ''A better moon'' ειναι απο τα πιο καλογραμμενα fanfic που εχω διαβασει!Απο την αρχη μου ειχε εξαψει την περιεργεια! και με αφησε αφωνη με το τελος και γενικα με την πλοκη... Το εχεις σκεφτει τοσο καλα Μπραβο σου εκανες παρα πολυ καλη δουλεια , οπως παντα αλλωστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:08 | |
| - niki έγραψε:
Λοιπόν, λοιπόν!!! Έβαλα τα 5 επόμενα κεφάλαια και τελειώνοντας αυτήν την σκηνή και έχω να ανακηνώσω κάτι:
ΤΕΛΟΣ!!!!
Δηλαδή τέλος με την Έκληψη!!!! Σειρά έχει η χαραυγή!!!! από εδώ και πέρα! A Better DAWN Ελπίζω να σας άρεσε το μικρό αυτό τέλος και πέριμενω τα σχολια σας.....!!! xoxo N. Λοιπόν πρώτα από όλα Μαρίνα και Ερμιόνη μου θέλω να σας ευχαριστήσω για τα υπέροχα λόγια σας!!!! Πραγματικά μου δίνουν μεγάλη χαρά και κουράγιο για να συνεχίσω....!!!! Απ ότι κρίνω απο τα σχόλια σας όμως κάτι δέν έχετε καταλάβει καλά!!! Η ιστορία αυτή καθεαυτή δεν τελείωσε απλά αλλαξε ενότητα!!! Όυτε τόπικ πρόκειτε να αλλάξει φυσικά, ούτε τίποτα!!!! Απλά αλλάξει βιβλίο!!!! Και το όνομα αυτού... A Better DAWN Το ίδιο είχε γίνει και όταν είχε γίνει από α better moon σε a better eclipse!!! Κανένα άγχος!!! Οι ήρωες οι χαρακτήρες και η πλοκή παραμένουν ίδια!! Και η ιστορία συνεχίζεται... Δυστυχώς ή ευτυχώς νομίζω πως έχω πολλά να δώσω ακόμα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:11 | |
| ουφ , και νομιζα οτι θα το τελειωνες εκει!!! και ειχα τοση περιεργια για παρακατω.... Τωρα καταλαβα τι εννοεις... Νικη μου ευχαριστουμε για την διευκρινηση. Την χρειαζομουν, καμια φορα καιω με καρβουνο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:12 | |
| ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!! Μπράβο Νίκη μου!!!!!!!!!!!!!! Απλά εγώ την προηγούμενη αλλαγή δεν την ήξερα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:19 | |
| χαχαχαχαχαχα όχι κουκλίτσα μου δεν φταις εσύ... Ίσως εγώ σας το έφερα λίγο απότομα επειδή, ξέρεις το είχα κάνει και την προήγουμενη φορά.... Αλλά που να το θυμάστε??? Λογικό. Ερμιονάκι μου δεν πειράζει... μπορεί απλά να μην την πρόσεξες... Πάντως... Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση!!!!!!!! και πάλι σας ευχαριστώ...!!!! | |
|
| |
| Σχολια για το "A better moon" | |
|