Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Αγγελίνα μου θα το ξαναπώ. ΣΕ υπερ ευχαριστώ. Το σκορ είναι απλώς τέλειο. Είναι κάποια κομμάτια που με κάνουν λιώμα. Όσο δεν μπόρεσα να κλάψω κάθως έβλεπα την ταινία(γιατί κάποια εξυπνοπούλια διακομοδούσαν τις πιο συγκηνιτηκές σκηνές) κλαίω τώρα που το ακούω και κάνω τον συσχετισμό.
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Score Δευ 23 Νοε 2009 - 21:48
αχ καθε φορα που το ακουω κλαιω! ασε ασε στο σινεμα ο κοσμος ηταν ελεος, γελαγανε με την σκηνη χωρισμου οι αντε μην πω!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Score Δευ 23 Νοε 2009 - 21:59
To score είναι τέλειο...
Η ταινία είναι τέλεια...
Μαζεύτε με δεν είμαι καλά.... Ακούω το σκορ και
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Θέμα: Απ: New Moon Score Δευ 23 Νοε 2009 - 22:02
σε καταλαβαινω! δεν μπορω, ειναι τοσο μελαγχολικη η μουσικη αυτης της ταινιας και σε συνδιασμο με τις σκηνες αυτες!!!!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Θέμα: Απ: New Moon Score Δευ 23 Νοε 2009 - 23:26
Παιδιά έχω λιώσει με το score!
Είναι υπέροχο! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν άρεσε σε κάποιους αυτή η μουσική. Αφήστε που το ακούω και αυτόματα μου έρχονται οι εικόνες της ταινίας στο μυαλό.
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
εγω δεν μπορω να το ακουσω, το κατεβασα ακι οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ''The file you are trying to access is temporarily unavailable.'' ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να τα ακουσω και εγω?
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Χμ...εμενα μου το εβγαλε αυτο αλλα επειδη πηγα να το ανοιξω πριν ολοκληρθει το download...! Μετα δεν ειχα κανενα προβλημα...παντως μια ωριτσα την πηρε να κατεβει λογω συνδεσης...!
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Για το score πάντως υπάρχει λινκ για να το κατεβάσεις αν δε θέλεις να αγοράσεις το CD είναι 21 μουσικά κομμάτια αρκετά σύντομα κάποια και άλλα φτάνουν τα 7 με 8 λεπτά
Θέμα: Απ: New Moon Score Κυρ 6 Δεκ 2009 - 18:41
emerald eyes έγραψε:
Για το score πάντως υπάρχει λινκ για να το κατεβάσεις αν δε θέλεις να αγοράσεις το CD είναι 21 μουσικά κομμάτια αρκετά σύντομα κάποια και άλλα φτάνουν τα 7 με 8 λεπτά
σε ευχαριστω παρα πολυ, το εχω κατεβασει εδω και καποιες μερες απλα ενδιαφερομουνα να το αγορασω για να το εχω σε cd!
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Δε λεω οτι δεν ηταν καλο απλα του twilight ηταν καλυτερο....!!!!!!!!!!!! Μεγαλυτερη ποικιλια!!!!!!!!!!!!!!! Εμένα απ της νεας σεληνης μου αρεσει πολυ το πιανο με αγγιζει.... ε δεν εχουμε πιανω τώρα να βαλουμε!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: New Moon Score Πεμ 1 Απρ 2010 - 23:21
ναι και του twilight ειναι υπεροχο! δεν τα συγκρινω! αλλα συναισθηματα μου βγαζει το ενα και αλλα το αλλο
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Score Τρι 15 Ιουν 2010 - 18:50
Εχω ερωτευτει το score του New moon !!!!!Πραγματικα με ταξιδευει και μου θυμιζει τοσο γλυκα την καθε σκηνη!!!!Ειναι πραγματικα υπεροχο!!!! Εψαχνα πααααρα πολυ καιρο να το αγορασω και δεν ξερω για πιο λογο αργησαν τοσο πολυ να το φερουν...αλλα τωρα επιτελους το εχω και ειναι πανεμορφο!!!!Εχει και αφισα μεσα!!!!
Για οσες ενδιαφερονται να το αγορασουν η ξαδελφη μου το πηρε απο το fnac αλλα ηταν το τελευταιο!!!Απ'οτι μας ειπε ο τυπος θα το ξαναφερουν ή μας προτεινε να το παραγγειλουμε απλα θα κανει 1 μηνα να ερθει!!!!
Εγω σας προτεινω να το παρετε απ'το μετροπολις οπως εκανα και εγω γιατι τουλαχιστον σ'αυτα που εχει στην Πανεπιστημιου ειχε αρκετα και ηταν και 4ευρω φθηνοτερο απ'οτι στα fnac!!!
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Θέμα: Απ: New Moon Score Τρι 15 Ιουν 2010 - 21:26
αρκετα με πληγωσες ιωαννα φτανει!!!!!! κοριτσια ημουν η τελευταια χαζη που το πηρε απο το fnac!!!!! προτιμηστε τα μετροπολις!!!!!!!!!!!
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010