| Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? | |
|
+29Nantia Hale_Biers pink Morena gossamer VLaSia =) Ms Cullen NICKY nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 team edward ntinaki evaki *evdokia* T-NM-E-BD RafaelaCullen sambrina Strider Nemesis Of Bellin breeze of wolf BELLA MARIE elsa Fotis333 tatipatti John Cullen Bella13 d@n@e twilight! evi RafaelaVolturi Ashley Greene 33 απαντήσεις |
|
τι νομίζετε ότι απέγειναν η ρένεσμι και ο τζέικομπ? | παντρέυτηκαν(σκέτο) | | 35% | [ 28 ] | παντρεύτηκαν και κάνανε παιδάκια | | 49% | [ 39 ] | μείνανε μόνο φίλοι | | 9% | [ 7 ] | η ρένεσμι χώρισε τον τζέικομπ | | 7% | [ 6 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 80 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 15:50 | |
| εγω ψηφισα με παιδια!!! θα θελα να ξερα τα παιδια τους τι θα ναι | |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 15:52 | |
| ΧΑΧΑ!!!Ούτε εγώ!!!! Γιατί τον Έντουαρντ??? Θα μου πεις...ο Έντουαρντ θέλει δεν θέλει μένει 17 οπότε... αλλά να σου πώ την αλήθεια...Αφού η Μπέλλα θα γίνει...(ούπς...το είπα)...vampire... Μπορείς να την φανταστείς γιαγιά...αφού δεν θα έχει αλλάξει καθόλου!!! | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 16:49 | |
| ψηφισα το 3 γτ μν ξεχναμε και τον πως-τον-λενε-δεν-θυμαμαι-τον-αλλο-μισο-βαμπιρ-μισο-ανθρωπο και αυτος μαζευει αρκετες πιθανοτητες | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 17:14 | |
| - elsa έγραψε:
- Θα το μάθουμε! (ελπίζω σύντομα)
Η Meyer σε συνέντευξη της δήλωσε πως θα συνεχίσει να γράφει για το Twilight αλλά δεν θα ασχοληθεί με τον Εντουαρτ και την Μπέλλα,θέλει να γράψει για την Ρενεσμι και τον Τζεικ και ειπε πως εχει ακομη και αλλους πολλους χαρακτηρες που θελει να αναλύσει!!! μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο!!!! πιστεύω θα είναι μεγάλη επιτυχία... ΄0σο για τον Τζεικ και την Renesmee πιστεύω οτι παντρεύτηκαν κανονικά χωρίς να κάνουν παιδιά.. | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 17:29 | |
| Μακάρι να συνεχίσει να γράφει το Saga!!!Θα είναι τέλειο!!! Φανταστείτε ένα βιβλίο που να αναλύει την ζωή της Ρενεσμέ και του Τζεικομπ!!! Και όλους τους υπόλοιπους να τους αναφέρει,έτσι απλά,όπως σε αυτήν την τετραλογία που τους υπόλοιπους Cullen τους αναφέρει ελάχιστα!!![σε σχέση με την Μπέλλα και τον Έντουαρντ].... | |
|
| |
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 18:24 | |
| Εγω πιστευω οτι παντρευτηκαν και υιοθετησαν παιδια (οπως ο Καρλαιλ και η Εσμι).... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 18:36 | |
| Δεν νομίζω...ο Καρλαιλ και η Εσμι τους μετέτρεπαν σε βρικόλακες...Εντάξει η Ρενεσμε...ο Τζέικομπ???Πως θα ζει με παιδιά βρικόλακες? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 18:45 | |
| Εμενα μονο που κατεληξαν μαζι μου αρκει....Απο κει και περα μονο η Στεφενι μπορει να δωσει απαντησεις..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 14 Δεκ 2009 - 18:50 | |
| Καλά...αυτό είναι σίγουρο!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 21 Δεκ 2009 - 1:52 | |
| Τα γονιδια είναι γονίδια μην ξεχνατε ποιους ειχε γονεις.......... οποτε μαλλον για κουφετα τους κοβω... αν η μικρη μαθει μεγαλωνοντας για την ιστορια των δικων της τότε δεν νομιζω να μπορουν να της πουν και τιποτα... γιατί ο Τζέικομπ μπορει να ειναι επικυνδινος αλλα ο Εντουαρτ μην ξεχναμε οτι ηταν τοσο επικυνδινος για τη Μπελλα οσο κανεις αλλος....ε και πανω στις ορμες βλεπε Μπελλα Εντουαρτ θα κανουν και κανα μπεμπε και θα το πηγαινουν στις κουνιες οι παππουδες... | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Πεμ 24 Δεκ 2009 - 22:56 | |
| αχ ναι θα ηταν τελειο!!! βεβαια θα εχουμε ενα μικρο προβληματακι.... τι θα ειναι το μωρο 1/3 ανθρωπος 1/3 βρυκολακας και 1/3 λυκανθρωπος ????? αλλα οτι θα παντρευτουν ειναι σιγουρο!!!!!(ελπιζω δηλαδη!) | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Πεμ 24 Δεκ 2009 - 23:22 | |
| ε ναι βρε..... τόσα χρόνια τι θα κάνπυν αν δεν παντρευτούν κιόλας?? | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 28 Δεκ 2009 - 19:11 | |
| ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΟΒΑΜΠΙΡΟΛΥΚΑΚΙΑ.
ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 28 Δεκ 2009 - 19:16 | |
| εγω χαιρομαι που δε συνεχιζει με την ιστορια τους..... απλα το θεμα ειναι μπελλα κ εντουαρντ, οχι ρενεσμι κ τζεικομπ..... θελω να βλεπω τη ρενεσμι ως κορουλα, ενα μικρο γλυκο κοριτσακι, οχι ως κοπελα του τζεικομπ.... καλυτερα που η στεφανι το αφηνει στη φαντασια μας. παντως πιστευω οτι στη συνεχεια θα ηταν μαζι, απλα δεν ειμαι σιγουρη αν ενα ανθρωποβρικολακακι κ ενας λυκανθρωπος μπορουν να κανουν παιδια.... κ δε θελω να μαθω (ο εντ παππους, πλακα μου κανετε? ) | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Σαβ 30 Ιαν 2010 - 12:25 | |
| 1) ¶μα κάνουν παιδί δεν θα βγεί μισό λυκάνθρωπος και μισός βρικόλακας??? 2) Δεν μου έρχεται καλά η ιδέα ότι ο Edward και η Bella θα γίνουν παππούς και γιαγιά!!! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Σαβ 30 Ιαν 2010 - 12:30 | |
| γιατι ο Carlisle & η Esme προγιαγια & προπαππους σου ερχετε καλα???? | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Σαβ 30 Ιαν 2010 - 12:41 | |
| η εσμε θα ξενερωσει που θα της εχει γινει στενος κορσες....στο τελος θα τα φτιαξει με τον πολ... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:02 | |
| Δεν νομίζω ότι μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ τους.......είναι γενετικά αδιέξοδα! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:32 | |
| Ενω το βαμπιροανθρωπακι Μπελλας και Εντουαρντ μας αρεσε ε? Εγω πιστευω πως αν καποτε η Στεφενι αποφασισει οτι θελει να παρουσιασει τη μετεπειτα ζωη του Τζεικ και της Νεσσι, οπως ακριβως μας εκανε να μπουμε στον κοσμο που οι βρικολακες υπαρχουν και κατοικουν με θνητους, ετσι θα μας πεισει οτι απο ενα βαμπιροανθρωπακι και εναν λυκανθρωπο μπορει να γινει ενα παιδι... της... προκοπης! Δεν μπορω να φανταστω ουτε καν να σκεφτω αν αυτο μπορει να γινει. Αλλα πριν απο το Λυκοφως ελεγα το ιδιο για τις σχεσεις βρικολακων και ανθρωπων... | |
|
| |
gossamer Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 07/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Κυρ 7 Φεβ 2010 - 23:31 | |
| εγω παντως πιστευω οτι θα μεινανε μαζι.... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Δευ 15 Φεβ 2010 - 9:55 | |
| Δεν με καλύπτει κάποια απο τις επιλογές Νομίζω οτι απλά παρέμειναν μαζί. Ούτε γάμους, ούτε παιδιά. Νόμιζ ότι η συνδεσέση τους ήταν κάτι πολύ παραπάνω απο το κλασσικό οικογενειακό μοτίβο. | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Τρι 23 Φεβ 2010 - 23:18 | |
| ρε κοριτσια και εγω απορια το εχω... τι απεγειναν τελικα? σε αυτα τα ερωτηματα η μεγιερ μας αφησε συξιλους!!!!!! αυτα με τσαντιζουν αφανταστα στα βιβλια οταν αφηνουν αναπαντητα ερωτηματα και εμεις μετα σαν χαζοι αναρωτιομαστε.... τι εγιναν? γιατι δεν το αναφερει? γιατι δεν μας δινει απαντησεις? αχ αυτα να μην εκαναν μερικοι συγγραφεις και θα ηταν τελειοι... | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Παρ 12 Μαρ 2010 - 15:16 | |
| [i]Εγω πιστευω οτι θα μπορουσε να εμεναν μονο φιλοι..η Ρενεσμι θα μπορουσε να μεινει με τον Ναχουελ.θα ηταν πιο συμβατο αυτο.ο τζεικομπ να το καταλαβαινε οτι τον επελεξε ως κολητο της και να μην μαλωναν.μια συμβατη λυση για ολους.εξαλου ο τζεικομπ καποια στιγμη θα πεθανει ετσι;τι θα κανει η ρενεσμι;θα μεινει μονη;οχι θα ηταν με τον Ναχουελ.καλο θα ηταν αυτο. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? Παρ 12 Μαρ 2010 - 15:18 | |
| Δεν θα πεθανει οσο συνεχισει να μεταμορφωνεται....Οποτε για παντα.... | |
|
| |
| Tι απέγιναν ο Tζέικομπ και η Ρένεσμι? | |
|