| Ατακες ... | |
|
+105xrysanthi Marry-Alice Brandon mariettoula1996 _gwgw_ danaitsa98 desi Bella Marie Swan kati Kornilia PattinsonCullen marina evaggelia Black Rose marina forever demi cullen Marzaki Cullen Rosemarie Cullen Bellsten stavroulita valeria_robert MARIA SWAN CULLEN mitCena Isabella Black-Cullen sisaki Renesmee Charlie Swan dimitroula-robsessed MyrtoCullen Lizzy Cullen athina vikaki21 lykofotaki Bella Cullen12 Vampire love team edward redbutterfly niki Bella13 princesskitty Vampi matia* evi lisbethsalander Morena ntinaki Ashley Greene fafoula1234 patrick Εστελλα Καλεν Isabella_Cullen magica Nemesis Of Bellin christi_twilight VLaSia =) T-NM-E-BD didi bluesea litsaki_kourkoubinaki sofoula9 maria1989 LaDy_SoVeReigN dreamofedward edwart<3 Fotis333 Kristen Stewart Connie Cullen Georgia P. C sunrise birdwatcher maro michelle anthian9 Mrs Alice anastacia9280 !~Twilighter~! an8i Fay1765 Ms Cullen edward_20 ΕΡΗ BELLA MARIE @Dark_Lord@ emma cullen pattinson M@rIa Marilou Neri LizCullen bedward__ Princess chris-cullen Lancelot .::Ελευθερία::. SilverMusk Isabella21 magic princess twilightergirl scarlet rose Alexadruby the vampire maraki-twilightholic Rozali87 nessie WhiteQueen vantela nasiatheslayer Gωgω-Twilighter Vampire Amalia 109 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 9 Μάης 2009 - 18:05 | |
| Μπορω να πω ολα τα βιβλια ή δεν πιανεται... ? Βλεπεις μου ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωσισω καποιον... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 9 Μάης 2009 - 18:09 | |
| Πρώτον edward_20, για το δικό σ αγαπημένο κομμάτι δν σχολιάζω τπτ.... Τα λέει όλα η υπογραφή μου (Παρεπιπτόντως, είναι απο το ΝΜ). Όσο για μένα, το πιο αγαπημένο μου είναι από την Έκλειψη, κ συγκεκριμένα - Σπόιλερ:
Όταν μένουν μόνοι τους το βράδυ πριν τη μεγάλη μάχη κ η Μπέλλα αποδέχεται την πρόταση γάμου με τον πιο παράξενο τρόπο!!
Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι - Σπόιλερ:
κ εκεί π ο Έντουαρντ απειλεί το κουτάβι αφότου φίλησε τη Μπέλλα
Το καταφχαριστήθηκα!!!! Αλλά, όλόκληρα τα βιβλία ήταν τέλεια.... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 9 Μάης 2009 - 18:09 | |
| Συγγνωμη,αλλα αυτο ειναι απο Νεα Σεληνη,Edward_20!!Εμενα ειναι αυτο και εκει που διαλεγει τον Εντ στην Εκλειψη(Δεν μπορω να ζησω χωρις τη ζωη μου!Δεν μπορω να ζησω χωρις την ψυχη μου!)Και το λιβαδι,of course!!!! | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 9 Μάης 2009 - 18:12 | |
| οντως εχετε δικιο!!!εκανα ενα μικρο μικρο λαθος αλλα εκεινη την στιγμη σκεφτομουν κατι απο την εκλειψη!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 9 Μάης 2009 - 18:15 | |
| Δεν πειραζει καλε!!!Ολοι το παθαινουμε καμια φορα!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 9 Μάης 2009 - 18:36 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 5 Ιουν 2009 - 10:28 | |
| - Gωgω-Twilighter έγραψε:
- vsk egw 9a pw tn agaphmenh m skhnh ap tn tainia....
"What if I'm not the hero?" "What if I'm the bad guy?"
k "You don't have any idea how long I've been waiting for you" axxxxxxx einai k alles.... ειδικά ο τρόπος που λέει ``the bad guy`` με τα χειλάκια του να παραμορφώνονται τόσο γλυκά. Σαν ζαχαρωτό είναι κορίτσια,ορμίξτε του | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 5 Ιουν 2009 - 10:35 | |
| Έκλειψη σελ.230 Μόλις έχει φύγει ο Jacob και μπαίνει ο Edward:
Edward"Τσακωθήκατε οι δυο σας?" ... Bella"Όχι,δεν τσακωθήκα με τον Τζέικομπ.Πολύ.Γιατί" Edward"Απλώς αναρωτιόμουν γιατί τον μαχαίρωσες.Όχι ότι έχω κάποια αντίρρηση"
πολύ γέλιο | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 5 Ιουν 2009 - 10:37 | |
| i should go back and scratch some heads off...εκει ειναι απλα γλυκας δυναμικος κακος και τοσο σεξι το καλο μου!!!εχει ενα υφος δολοφονικο τρελα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 5 Ιουν 2009 - 10:42 | |
| Εμενα μου αρεσει αυτο... Πριν απο σενα,Μπελλα ,η ζωη μου ηταν σαν μια νυχτα χωρις σεληνη.Πολυ σκοτεινη,αλλα υπηρχαν αστερια,σημεια φωτος και λογικης...και συνεχιζεται!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 5 Ιουν 2009 - 10:53 | |
| Και άλλο ένα στην Έκλειψη,σελ 48,όταν ο Edward βλέπει στο πάτωμα το κασετόφωνο που της είχαν κάνει δώρο στα γενέθλειά της οι μισοί Cullen.
"Τι του έκανες?" ρώτησε με έντρομη φωνή. "Δεν ήθελε να βγει απο το ταμπλό" "Κι έτσι ένιωσες την ανάγκη να το βασανίσεις?" "Ξέρεις πώς είμαι με τα εργαλεία.Οποισδήποτε πόνος δεν προκλήθηκε σκοπίμως" Κούνησε το κεφάλι του,το πρόσωπο του μια μάσκα προσπιητής τραγωδίας"Το σκότωσες" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 5 Ιουν 2009 - 11:14 | |
| Αληθεια αυτο ειναι μια πολυ ωραιο Fay... Αλλα εμενα μου αρεσει και μια αλη απο την Εκληψη... την διαβασα χτες ( που το ξαναδιαωαζω ) και την θυμηθηκα... ''Ξερεις Τζεικ ποτε δεν ειχα σκυλο... Παντα ηθελα ενα αλλα η Ρενε ειναι αλλεργικη...'' Οποτε την διαβαζω αυτη την φραση πεθαινω στα γελια... Φυσικα ειναι και αλλες πολλες που μου αρεσουν απο ολα τα βιβλια αλλα αμα αρχησω τωρα να τις γραφω δεν θα τελιωσω ποτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 5 Ιουν 2009 - 11:46 | |
| | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 13:44 | |
| εμενα μου αρεσει απο την ταινια (βασικα ολα μου αρεσαν αλλα τελος παντον) οταν λεει o Edward: Your scent is like a drug to me ... Like my own personal brand of heroin.... | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 14:02 | |
| Διάβαζα χθες το βράδυ το BD και πέθανα στο γέλιο με τις παρακάτω ατάκες.. - Σπόιλερ:
1)[...] He smiled and kissed me. It wasn’t precisely a peck on the lips, and my wild vampiric reactions took me off guard yet again. Edward’s lips were like a shot of some addictive chemical straight into my nervous system. [...] Jasper felt my mood change. “Er, Edward, you might not want to distract her like that right now. She needs to be able to focus.” Edward pulled away. “Oops,” he said.[...] “Later,” I said, and anticipation curled my stomach into a ball. “Focus, Bella,” Jasper urged. “Right.” I pushed the trembly feelings away. Charlie, that was the main thing now. Keep Charlie safe today. We would have all night. . . . “Bella.” “Sorry, Jasper.”
2)“No, I don’t care if you bite Jacob. That’s fine.” -Edward to Renesmee | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 14:05 | |
| ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ!
Και μετα και με τον Εμετ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 17:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 18:51 | |
| - LizCullen έγραψε:
- ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ!
Και μετα και με τον Εμετ! O Εμετ ηταν ΦΟΒΕΡΟΣ!!! | |
|
| |
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 19:01 | |
| - !~Twilighter~! έγραψε:
- Διάβαζα χθες το βράδυ το BD και πέθανα στο γέλιο με τις παρακάτω ατάκες..
- Σπόιλερ:
1)[...] He smiled and kissed me. It wasn’t precisely a peck on the lips, and my wild vampiric reactions took me off guard yet again. Edward’s lips were like a shot of some addictive chemical straight into my nervous system. [...] Jasper felt my mood change. “Er, Edward, you might not want to distract her like that right now. She needs to be able to focus.” Edward pulled away. “Oops,” he said.[...] “Later,” I said, and anticipation curled my stomach into a ball. “Focus, Bella,” Jasper urged. “Right.” I pushed the trembly feelings away. Charlie, that was the main thing now. Keep Charlie safe today. We would have all night. . . . “Bella.” “Sorry, Jasper.”
2)“No, I don’t care if you bite Jacob. That’s fine.” -Edward to Renesmee
οντως ειχε πολυ γελιο!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 20:24 | |
| | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 19 Ιουν 2009 - 20:38 | |
| Ξερετε τι μου αρεσει; Οπως ειχε πει μια κοπελα απο το Ωδειο, την οποια φυσικα κολλησα, ενω το βιβλιο ειναι ρομαντικο και πετας στα αστρα, θιγει μερικα προβληματα και αποφασεις που πρεπει να παρει ο καθε ηρωας, εχει κατι ατακες που σε κανουν να ΛΙΩΣΕΙΣ! | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 20 Ιουν 2009 - 15:57 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Ξερετε τι μου αρεσει; Οπως ειχε πει μια κοπελα απο το Ωδειο, την οποια φυσικα κολλησα, ενω το βιβλιο ειναι ρομαντικο και πετας στα αστρα, θιγει μερικα προβληματα και αποφασεις που πρεπει να παρει ο καθε ηρωας, εχει κατι ατακες που σε κανουν να ΛΙΩΣΕΙΣ!
αχ, ακριβως...Το Λιωσιμο που εχω φαει δεν λεγετε... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 20 Ιουν 2009 - 16:15 | |
| | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 26 Ιουν 2009 - 21:25 | |
| Αααχ! Τώρα ξαναδιαβάζω το Λυκόφως με τυχαία σειρά. Είμαι λοιπόν στο "ΑΔΙΕΞΟΔΟ", όταν η Bella ξυπνάει στο νοσοκομείο. (Παρεμπιπτόντως το κεφάλαιο αυτό είναι από τα αγαπημένα μου αλλά στην ταινία η σκηνή του νοσοκομείου ήταν σκέτη απογοήτευση- δεν είχε καμία σχέση με το βιβλίο... ) Στο θέμα μας: Ο Edward λέει στην Bella ότι της έκαναν μετάγγιση αίματος: -Δε μου άρεσε- σε έκανε να μυρίζεις αλλιώς για λίγο. -Αυτό θα πρέπει να ήταν ευχάριστη αλλαγή για σένα. -Όχι, μου αρέσει έτσι όπως μυρίζεις εσύ. Παρακάτω η Bella τον ρωτάει πώς κατάφερε να συγκρατηθεί αφού απομάκρυνε το δηλητήριο και η απάντηση του Edward: Πρέπει να σε αγαπώ!!! Το αγαπημένο όμως είναι: -Για ποιο πράγμα θα έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη; -Επειδή παραλίγο να μου στερήσεις τον εαυτό σου για πάντα!!! Και όλα αυτά είναι στην ίδια σελίδα! Πόσο να αντέξει πια ένας κοινός θνητός;;;; | |
|
| |
| Ατακες ... | |
|