Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Καλούτσικος είναι αν και τον περίμενα και εγώ πιο ψηλό!!! Και η φατσούλα του είναι γλυκιά και συμπαθητικιά όπως φανταζόμαστε και τον Σεθ. Τώρα για την Λία δεν είναι και άσχημη , μια χαρά μου κάνει και αυτή!!!
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Boo Boo Stewart Τετ 19 Αυγ 2009 - 10:09
Είναι αδερφός της Κρίστεν?ή είναι απλώς συνονυμία...Πάντως δεν μοιάζουν καθόλου..Εγώ φανταζόμουν τον Σεθ λίγο κάπως σαν τον Τέυλορ...αλλά μ'αρέσει...
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Χμμμ....δεν ειμαι9 και 100% σιγουρη...αλλα θα δειξει!!! Καημενος παντως με τετοιο ονομα...ΜΠΟΥΜΠΟΥ? Αααα και οσο για τις πολεμικες τεχνες...ο Τειλορ ειναι 4 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης!
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Καλε τι αδερφος της Κριστεν?? Καμμια σχεση απλως συνωνυμια.
Εμενα μ αρεσει για Σεθ...ετσι γλυκουλι τον περιμενα...τωρα για το μποι θα δειξει...Ο Taυλορ μας αφησε αφωνες οπως εγινε οποτε ολα να τα περιμενουμε το Hollywood κανει θαυματα
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
Kαλός ο Σεθ αλλά και εγώ περίμενα κάποιον πιο ψηλό βασικά... Ναι μάλλον κάτι θα κάνουν με τους υπολογιστές... Εδώ βγήκε ο Jacob πιο ψηλός από τον Edward!!!!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Ο Boo Boo τελικα εμενα μου αρεσει πολυ για τον ρολο του Σεθ...και δεν μοιαζει τοσο μικρος οσο στην φωτο που ειχαμε βαλει μια χαρα 15χρονο ειναι. Πολυ αστειος και χαρουμενο παιδι οποτε τον παω τρελα για Σεθ. ΑΑΑ θα παθετε σοκ με το σωμα του...εγω επαθα παντως
Ο Boo Boo τελικα εμενα μου αρεσει πολυ για τον ρολο του Σεθ...και δεν μοιαζει τοσο μικρος οσο στην φωτο που ειχαμε βαλει μια χαρα 15χρονο ειναι. Πολυ αστειος και χαρουμενο παιδι οποτε τον παω τρελα για Σεθ. ΑΑΑ θα παθετε σοκ με το σωμα του...εγω επαθα παντως
Aχ thx για την συνεντευξη! Οντως τον συμπαθησα ακομα περισσοτερο με αυτην την συνεντευξη!!Σαν τον Σεθ, με ενα χαμογελο στα χειλη!Πολυ χαρουμενο παιδι και καπως ετσι φανταζομουν και τον Σεθ!
Moonlight Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 01/05/2009
Θέμα: Απ: Boo Boo Stewart Κυρ 23 Αυγ 2009 - 0:39
O boo boo για Seth ειναι καταπληκτικος κατα την αποψη μου, εδω πιο κατω μπορειτε να δειτε και συνεντευξη http://www.twilightlexicon.com/
Βεβαια τα Αγγλικα μου δεν ειναι τελεια, αλλα αν καταλαβα καλα ανεφερε πως θα συμμετεχει σε μια ταινια απο ολες...και η δημοσιογραφος απορει...(δηλαδη σαν να υπονοει οτι δεν θα υπαρξει ταινια χαραυγη)
Μα καλα γτ δεν μιλαει κανεις για την Χαραυγη? ανυσηχω....
Moonlight Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 01/05/2009
Θέμα: Απ: Boo Boo Stewart Κυρ 23 Αυγ 2009 - 10:20
Rozmari έγραψε:
Moonlight έγραψε:
O boo boo για Seth ειναι καταπληκτικος κατα την αποψη μου, εδω πιο κατω μπορειτε να δειτε και συνεντευξη http://www.twilightlexicon.com/
Βεβαια τα Αγγλικα μου δεν ειναι τελεια, αλλα αν καταλαβα καλα ανεφερε πως θα συμμετεχει σε μια ταινια απο ολες...και η δημοσιογραφος απορει...(δηλαδη σαν να υπονοει οτι δεν θα υπαρξει ταινια χαραυγη)
Μα καλα γτ δεν μιλαει κανεις για την Χαραυγη? ανυσηχω....
Η συνεντευξη που εβαλες ειναι ακριβως αυτη που εχω βαλει 2 ποστ πιο πανω!!!!!! Και εχεις καταλάβει λαθος λεει οτι θα υπαρξουν 3 ταινιες ακομα εκλειψη χαραυγη και αλλη μια (νομιζει)
Συγνωμη δεν ειχα προσεξει οτι το ειχες βαλει και εσυ, οποτε γλυτωνω το ξυλο σωστα;
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Καινούριο είναι αυτό με την τρίτη ταινία??? Μήπως ο Βοο Βοο θέλει να μας δώσει ελπίδες και για κάτι ακόμα??? Πάντως και εγώ όσο τον βλέπω τόσο πιστεύω ότι ο ρόλος του πάει γάντι!!!
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Little Boo Boo Stewart has just learned the most important lesson a Twilight cast member can--that the world listens when he or his cohorts speak. Earlier this week, Boo Boo indicated that production company Summit Entertainment had designs on two more sequels following Eclipse, bringing the total of movies in the vampire saga to five. "There was some false communication, so far it's just Eclipse that's coming out," Stewart said in an exclusive interview with RadarOnline.com.
Franchise author Stephanie Meyer only wrote four books. This caused speculation that a fifth would be written outside the published Twilight canon, or the final book installment be made into two films.
No harm, no foul, right Boo Boo? Just treat carefully, lest you end up another Rachelle Lefevre.
As for more pertinent matters, like more about the newest and youngest member of Twilight's Wolf Pack--is he considering getting a real life tattoo like the ones donned by his werewolf brethren?
"That's a mom question," he said, "I'm only fifteen."
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009