| Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' | |
|
+17VLaSia =) maritca liaki !~Twilighter~! evaki LaDy_SoVeReigN Ms Cullen Isabella_Cullen Bella13 RafaelaVolturi twilightFOREVER evi Nemesis Of Bellin Ashley Greene d@n@e twilight! volturi girl mR.Geo 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Πεμ 24 Δεκ 2009 - 18:14 | |
| καταπληκτικο βεβαια!!! αλλα δεν ανεβασες την συνεχεια | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Πεμ 24 Δεκ 2009 - 18:18 | |
| Καταπληκτικο.....αν και οι σκηνες με τον Jacob και Bella με τρυπανε σαν αγκαθια.... Ειμαι περισσοτερο τι να κανω.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Πεμ 24 Δεκ 2009 - 18:21 | |
| εγω δεν εχω κανενα προβλημα ειναι Team switz αλλα o ed τι θα απογινει??? | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Πεμ 24 Δεκ 2009 - 18:38 | |
| καλο ειναι αλλα πολυ τζεικομπ οχι οτι δεν τον χωνευω μετα την χαραυγη τον βλεπω αλλιως αλλα φτανει........ | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Πεμ 24 Δεκ 2009 - 20:30 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Πως μου φανικε πραγματικα...
¶ντε θα το αντέξω. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν: Πάω να γράψω και να ποστάρω την συνέχεια!!! Κι αύριο έχετε μια έκλπηξη!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Πεμ 24 Δεκ 2009 - 23:15 | |
| - Geo Ma έγραψε:
- vambire girl έγραψε:
- Πως μου φανικε πραγματικα...
¶ντε θα το αντέξω.
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν: Πάω να γράψω και να ποστάρω την συνέχεια!!!
Κι αύριο έχετε μια έκλπηξη!!! Λοιπον αφου το αντεχεις..... Το Βρησκω ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ......μου τελειωσαν τα επιθετα... Φαντασου ειμαι και team edward!!! Προσεχε κακομοιρη μου να καταληξει με τον Εντ γιατι δεν θα το αντεξω αν γινει κατι αλλο.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Παρ 25 Δεκ 2009 - 0:47 | |
| Ωχ! Μήπως κι εσύ διαβάζεις σκέψεις απο το ιnternet? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Παρ 25 Δεκ 2009 - 10:35 | |
| Όχι δεν έχω τέτοι χάρισμα.... Χειρότερο.... Ξερεις ότι με φωνάζουν Τζέιν???(για πολλους και διαφορους λογους..) Αλλα κάτσε???? Με ποιον θα καταλήξει???? Αν καταληξει με τον σκ-Τζεικομπ την εβαψες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Παρ 25 Δεκ 2009 - 11:40 | |
| Αααααααααααααα δεν σου λέω...Εδω δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Παρ 25 Δεκ 2009 - 11:50 | |
| Φανταστικε Γιώργο??? Θα βάλεις στο επομενο λιγο Εντουαρντ????? ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ!!!!ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ???? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ????? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΒΡΙΚΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!! | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Παρ 25 Δεκ 2009 - 14:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Παρ 25 Δεκ 2009 - 20:17 | |
| πραγματικα ειναι τελειο!!! αντε να ρθει ο Edward να πεσει και λιγο ξυλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Σαβ 26 Δεκ 2009 - 22:13 | |
| Παιδιά η συνέχεια θα αργήσει να συνεχιστεί διότι έχω σκοπό να πάρω μέρος στο νέο διαγωνισμό. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!! Ελπίζω να δίξετε κατανόηση.
(Σιγα μην έχω επιτυχία) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Σαβ 26 Δεκ 2009 - 23:41 | |
| ελα ρε συ αισιοδοξια ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας πολυ καλα... οσο για την ιστορια εμεις ειμαστε εδω και περιμενουμε μην ανυσηχεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 13:16 | |
| Γιατι τον ενθαρυννεις να αργησει??????? Καλη επιτυχια Γιωργο αλλα το καλο που σου θελω μετα το κεφαλεο να ειναι ΜΕΓΑΛΟ!!!!! | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 13:45 | |
| Καλη επιτυχια Γιωργο
αναμενουμε το fanfic σου και το επομενο μεγαλο κεφαλαιο απο αυτο εδω | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 15:47 | |
| ηταν πολυ ωραιο..... μπραβο!!! και σου λεω και εγω το επομενο κομματι να ειναι μεγαλο( για το καλο σου ) | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 15:51 | |
| ιιιιιιιιιιιιιι μας κανεις πλακα???? και τωρα θες να περιμενουμε???? πας καλα?????? εχει edward και θα περιμενουμε αλλα που προλαβε???? μαλλον καποιος αλλος θα ειναι pff Τι να κανουμε θα περιμενουμε | |
|
| |
| |
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:11 | |
| Kαλογραμμενο,αλλα εγω ενα πραγμα ηθελα να σου πω....αυτο που λες το"και σε σενα αν εχεις κολλησει στην ιστορια μου ως το τελος" δεν ειναι αυτο που λεει η Ροουλινγκ στις αφιερωσεις στο εβδομο βιβλιο?Ξερεις,που λεει οτι χωριζεται σε 7 μερη...μπλα μπλα μπλα...χαριποτεριστης και συ?(δικη μου λεξη... ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:13 | |
| - Παράθεση :
- χαριποτεριστης
Που σημενει???? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:14 | |
| Σημαινει φαν του Χαρι Ποτερ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:18 | |
| Ιου χαλια το να εισαι φαν τ ζοντωβολου χαχαχα καλο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:25 | |
| Δεν ειναι τοσο χαλια!!Εγω το λατρευα καπου 8 χρονια!Αλλωστε οι περισσοτεροι Twilighters ειναι πρωην χαριποτεριστες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:28 | |
| Δεν με περνει η μπαλα... Τσπ βγηκαμε εκτος θεματος.... Α που ειχαμε μηνει??? α ναι ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!!! | |
|
| |
| Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' | |
|