| Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; | |
|
+44ROBELINA annaval MyrtoCullen Ms Cullen mR.Geo mpellanti21 crazy i love edward 2 Irene Cullen twilightFOREVER Ashley Greene Edwart hiddenfantasy chrisanthie callen Mrs.Christina Vera DEMONA CULLEN PATTINSON izzy cullen linaki Phantom of the Vampires evi twilightsagaddicted vikaki21 lydiacallen marianna.gr evac LaDy_SoVeReigN ma.do volturi girl ViviVampireGirl AnaroseCullen anastasia_1992 gossamer pink lykofotaki Mrs.Cullen athina Lizzy Cullen ntinaki princesskitty niki christi_twilight elsa Morena 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:09 | |
| Ρενα Σ...!! Εγώ θέλω να δω την βραδια με τους λυκανθρωπους που θα πει ο Μπιλλι τις διαφορες ιστοριες. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:13 | |
| ma.do την αληθεια λεω! Στο Λυκοφως τρωει και δινει απο και στον Τζειμς, απο την αλλη στην Νεα Σεληνη τον σαπιζουν! Δεν με νοιαζει! Δεν το γλιτωνει η summit θα την φαει την μηνυση της να στανιαρει! Ακομα θελω να δω και το υφος του Τζεικο οταν περνει το προσκλητηριο! Αααααααααααααααααααααααχ η εκδικηση ειναι γλυκια! Και κατι ακομα αναστασια ξαναδιαβασε το βιβλιο καλυτερα! Αναφερει με ακρειβια τα τραυματα του Τζεικ!
Λεια μου σορρυ ασε με να ξεχαστω και εγω λιγοοοοοο | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:28 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:32 | |
| Ναι η φατσα του μιλαμε! Αααααααααααχ ευχαριστηση! Αλλα το μετα δεν μου αρεσει! Μακαρι να το κοβανε.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:32 | |
| Πφφφφφ. Έχε χάρη ρένα μου έχε χάρη που σήμερα έβαλες συνέχεια στο φανφικ σου αλλιώς. Κάτι ακόμα που θέλω να δω είναι η προετιμασία με τους λυκάνθρωπους και τους Κάλεν για την μάχη με την βικτόρια. (ελπίζω να το βάλουν) όπως επίσεις θέλω να μάθω πια ηθοπειός θα παίξει την Λεία. (Σε παρακαλώ θεέ μου μην είναι η Μπρέντα Σονγγ (Brenda Song) σε ικετεύω δηλαδή, δεν θα το αντέξω να παίξει μια τέτοια βλαμένη την Λεία.) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:35 | |
| Εγω θελω να ειναι η Σελινα Γκομεζ! Δεν ξερω γιατι αλλα το θελω πολυ! Και ακομα θελω να δω την σκηνη που ειναι Μπελλα- Εντουαρντ επιστροφη Εντ απο κυνηγι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:37 | |
| Αχ ναι και εγώ την συμπαθώ πολύ την Σελ. Αν και είχα ακούσει πως ήταν ανάμεσα σε Brenda Song (μπλιαχ) και κάποια άλλη (που δυστιχός δεν είναι ούτε η Σελ, ούτε η Ντέμι) | |
|
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:39 | |
| - sweety έγραψε:
- Πφφφφφ. Έχε χάρη ρένα μου έχε χάρη που σήμερα έβαλες συνέχεια στο φανφικ σου αλλιώς.
Κάτι ακόμα που θέλω να δω είναι η προετιμασία με τους λυκάνθρωπους και τους Κάλεν για την μάχη με την βικτόρια. (ελπίζω να το βάλουν) όπως επίσεις θέλω να μάθω πια ηθοπειός θα παίξει την Λεία. (Σε παρακαλώ θεέ μου μην είναι η Μπρέντα Σονγγ (Brenda Song) σε ικετεύω δηλαδή, δεν θα το αντέξω να παίξει μια τέτοια βλαμένη την Λεία.) Ναι την σκηνή αυτή ελπίζω κι εγώ να το βάλουν ειδικά όταν ο Τζασπέρ και η ¶λις θα κάνουν την επίδειξη στους υπόλοιπους | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:39 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Ναι η φατσα του μιλαμε! Αααααααααααχ ευχαριστηση! Αλλα το μετα δεν μου αρεσει! Μακαρι να το κοβανε....
Θα το υποστουμε γλυκια μου τι κανουμε.Αλλωστε το πιο μετα ειναι ακομα καλυτερο αυτο να σκεφτεσαι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Πεμ 4 Μαρ 2010 - 22:42 | |
| Παντως εκει θα ξερασω!Χωρις πλακα! Λυπαμε τν κακομορη που θα καθεται μπροστα μου! Χαχαχα!
Νομιζω η σευτερη ειναι η Βανεσα....ελεος αλλα να μην βγενουμε εκτος Λεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Παρ 5 Μαρ 2010 - 6:12 | |
| Μία ακόμα σκινή που θέλω πολύ να δω είναι τα γράμματα με τον Τζέικομπ αν και δεν νομίζω να την δίξει,, Όπως επίσεις θέλω να δω και την αποφίτιση. - Σπόιλερ:
Ναι Ρενάκι η Βανέσα πρέπει να είναι, αλλά την προτιμώ από την Μπρέντα.
| |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Παρ 5 Μαρ 2010 - 9:23 | |
| θα ηθελα να δω την σκηνη που οι λυκοι μυριζουν τους καλεν..α και την σκηνη που η μπελλα ειναι αγκαλια με τον (λυκο) τζεικομπ και παρατηρει τους καλεν να δειχνουν τις κινησεις τους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Παρ 5 Μαρ 2010 - 13:23 | |
| Οχι αυτη η σκηνη θα ειναι φρικτη! | |
|
| |
marianna.gr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Σαβ 20 Μαρ 2010 - 9:05 | |
| ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ..................
edit by ΕΡΗ:θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα γραμματα και οχι με μεγαλα γιατι ειναι σαν να φωναζεις! | |
|
| |
lydiacallen Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Σαβ 20 Μαρ 2010 - 10:42 | |
| εγω θελω πολυ να του πει αυτο το θα σε κανω να τρεχεισ με 3 ποδια μπαρσταδοσκυλο κ ολα αυτα που τον λεει κουταβι κ τετοια....αλλα σιγα μην τα πει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Δευ 22 Μαρ 2010 - 15:10 | |
| Μα ειμαι βεβαιη οτι θα τα πει! Αφου στο τρειλερ ειπε ο Τζεικομπ: "Μπελλα ειμαι ερωτευμενος μαζι σου" (μην ξερασω) μετα απο αυτο ξερουμε ολοι τι επακολουθει! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Δευ 22 Μαρ 2010 - 15:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Δευ 22 Μαρ 2010 - 15:37 | |
| Ααααααααααααααχ ναι! Περνεις το αιμα σου πισω εκει βρε παιδι μου απο την Νεα Σεληνη! | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Δευ 22 Μαρ 2010 - 15:50 | |
| ε δεν νομίζω γιατί πρέπει να είναι και με τον νάρθηκα στην συνέχεια οπότε αποκλείεται να μην έχει γερή μπουνιά!!! | |
|
| |
| |
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Δευ 22 Μαρ 2010 - 16:07 | |
| Kι εμενα εκεινη θα ειναι η δευτερη αγαπημενη μου σκηνη{μετα την σκηνη στο δωματιο του Εντ φυσικα}αλλα οταν θα τον φιλησει.... Θα ειναι χειροτερο απο θριλερ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Δευ 22 Μαρ 2010 - 16:09 | |
| Το σε βλεπω το 6 μεταφρασμενο θα ειναι! | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; Δευ 22 Μαρ 2010 - 17:54 | |
| τους θρυλους και τη σκηνη που πεθαινει η Βικτορια | |
|
| |
| Ποιες σκηνές του βιβλίου θα θέλατε να δείτε οπωσδήποτε στην ταινία; | |
|