| Breaking Dawn | |
|
+93AspaKorth roobina argyro12 frozen pitsiriki ms. teylor lautner Vivi-Stefan BELLA MARIE sandy forever robsten kiss ΕΡΗ Teodan Bella Marie Swan panagiota justnina22 eleanna bReakDowN-Mark Giota Go lizakiization marina breathless Bitten Pillows marina forever xatisaga xrysanthi Zafrina demi cullen athina annia Rosemarie Cullen LadyTaniaXd Emy+Robert sisaki Werewolf !!!twilight!!! pegulini T-NM-E-BD izzy cullen evac twilightsagaddicted DEMONA CULLEN PATTINSON Renesmee Charlie Swan $ofi@ + Edward despina aek Team EJ dmant89 nora dani elsaki vikaki21 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Lizzy Cullen Kristen Stewart pink sambrina robert\'s girl mR.Geo Ashley Greene likely xanthia mara30 Morena kristen(a) niki d@n@e twilight! bluesea roberta Dr_Rena_Hale maro Vampi volturi girl evi RobertForLife evaki Vasiliki_Luvs_Vampires anthian9 Renée jate ~Rob-Patty~ Mrs Alice SpunK RansoM dora Fotis333 @Dark_Lord@ Strider dreamofedward VLaSia =) twilightFOREVER mariap Mrs.Cullen Nemesis Of Bellin Lunna Cullen puremetall 97 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:58 | |
| Αχ... Μόλις εχθές το βράδυ τελείωσα τη Χαραυγή. Έχει εδώ και πολύ καιρό που την παίδευα, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει, αλλά χθες πήρα μονότερμα τα τελευταία πέντε κεφάλαια και την τελείωσα! Διάβαζα και δεν μπορούσα να σταματήσω, ήθελα κι άλλο, κι άλλο. Ανυπομονούσα για τη συνέχεια, αγχωνόμουν για το τι θα γίνει παρακάτω, ώσπου έφτασα στις τελευταίες σειρές... "Για πάντα και πάντα και πάντα", μουρμούρισε. "Μου φαίνεται ότι το πέτυχες ακριβώς". Και μετά συνεχίσαμε γεμάτοι ευτυχία το ταξίδι σ' αυτό το μικρό, αλλά τέλειο κομμάτι του δικού μας πάντα.Ακόμα και τώρα, λίγες ώρες μετά, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που είχα εκείνη την ώρα. Αυτή τη στιγμή, είμαι κάπως πιο ήρεμη και από εκείνο το "βάρος" που είχα, εφυγε λίγο. Ακόμη όμως, έχω αυτό το σφίξιμο μέσα μου λόγω του τελους. Η Χαραυγή είναι από τα ωραιότερα βιβλία! Είναι το βιβλίο που με έκανε να κλάψω όσο κανένα άλλο, και γενικότερα και από τα άλλα βιβλία του Έπους. Το τέλος για κάποιον που δεν ξέρει καθόλου τι θα γίνει, θα είναι ακόμα πιο ωραίο σε σχέση με κάποιον που ήδη ξέρει την κατάληξη. Ένα βιβλιο που περιέχει κάθε λογής συναισθήματα! Πόνο, λύπη, χαρά, ευτυχία, έρωτα, αγάπη, ανακούφιση... Ακόμη το σκέφτομαι και δακρύζω. Είναι κρίμα όλα τα ωραία κάποτε να τελειώνουν. Ο Έντουαρντ και η Μπελα είναι δύο ήρωες που δεν θα ξεχάσω ποτέ! | |
|
| |
lizakiization Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 06/02/2011
| Θέμα: Breaking Dawn Κυρ 6 Φεβ 2011 - 15:58 | |
| | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 6 Φεβ 2011 - 16:39 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 6 Φεβ 2011 - 17:55 | |
| Πραγματικα θα το κουβαλαω μεσα μου για παντα.....Οταν διαβασα την τελευταια σελιδα εριξα τοσο κλαμα που επι μια εβδομαδα ειχα πεσει σε καταθλιψη....κι οσες φορες και να το διαβασω παντα με αφηνει με το ιδιο συναισθημα.....Αισθανομουν τοσο πληρης μα και τοσο αδεια ταυτοχρονα....ονειρα σαν το επος δεν πρεπει ν τελειωνουν ποτε......Για αυτο Στεφανι ξεκινα να γραφεις..... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 13 Φεβ 2011 - 22:14 | |
| | |
|
| |
Giota Go Twilight Human
Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 08/02/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 16 Φεβ 2011 - 12:52 | |
| Γεια σας κ απο μενα!! Χαιρομαι παρα πολυ που σας βρηκα κ που μπορω να μοιραστω μαζι σας τα συναισθηματα που μου δημιουργισε αυτη η καταπληκτικη ιστορια αγαπης!! Συγχαρητηρια κ στα κοριτσια που μετεφρασαν το Midnight Sun, κανατε πολυ καλη δουλεια! Κ χαρη σε σας τωρα μπορω να το διαβασω κ εγω! ( δεν τα παω καθολου καλα με τα αγγλικα). Επισης, ηθελα να πω οτι δεν μπορεσα να δω κ εγω (δυστυχως) αυτο το video που υπαρχει πιο πανω, διοτι μου εβγαλε αυτο : Αυτό το βίντεο έχει καταργηθεί εξαιτίας παραβίασης της πολιτικής του YouTube ......... p.s: ζητω συγνωμη αν ημουν πολυ Off Topic... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Σαβ 30 Απρ 2011 - 7:04 | |
| Θέλω επειγώντος επανάληψη και νομίζω δεν είμαι η μόνη!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Σαβ 30 Απρ 2011 - 13:00 | |
| Οχι σιγουρα δεν εισαι....Και εμενα κατι με εχει πιασει τις τελευταιες μερες...Αλλα λογω διαβασματος θα πρεπει να ξεγελασω τον εαυτο μου με τον οδηγο προς το παρον...αλλα μολις τελειωσουν οι πανελληνιες..... | |
|
| |
bReakDowN-Mark Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks(in my mind) Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 29/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 29 Ιουν 2011 - 15:05 | |
| αυτο με τις πανες ηταν το καλυτερο αχαχαχα το βιβλιο ηταν ωραιο ειχα πολλα μεσα το τελος ηταν αποτομο για μενα και βσκ ζησαν αυτοι καλα και μεις μειναμε με το κριμα στο λαιμο μιας και φανταζομαστε απεγνωσμενα να βρισκομασταν εκει! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 29 Ιουν 2011 - 15:58 | |
| ...λογικο ειναι να τελειωνει ομορφα...φαντασου να πεθαινει καμια μπελλα..η ακομη χειροτερα ο εντουαρτ...οχι σε κατα8λιψη σε συναισ8ηματικο κωμα 8α πεφταμε μετα..... τουλαχιστον λες αφου ειναι τελειως φανταστικα τα γεγονοτα ας ειναι και τελεια... | |
|
| |
eleanna Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 24/06/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Πεμ 30 Ιουν 2011 - 16:42 | |
| Από τα 4 βιβλία, η Χαραυγή είναι το αγαπημένο μου!! Πραγματικά, πιστεύω ότι είναι το πιο ενδιαφέρον και αγωνιώδες βιβλίο από τα 4! Όταν το διάβασα για πρώτη φορά, το τελείωσα σε χρόνο ρεκόρ γιατί είχα μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει! Το υπερλατρεύω και στεναχωρήθηκα όταν τελείωσε!! Αλλά πάντα είναι εκεί για να το ξεκινήσω από την αρχή!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Πεμ 30 Ιουν 2011 - 18:59 | |
| Εκρινη η τελευταια σελιδα θα με στοιχεινει για παντα...πλανταζω στο κλαμα καθε φορα που την διαβασω....και δεν ξερω αν ειναι απο την ευτυχια η απο τον πονο μου που τελειωσε.... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Πεμ 30 Ιουν 2011 - 23:46 | |
| και εγω την πρωτη φορα που το τελειωσα ..εκεινη η σελιδα με εκανε να νιωσω πολυ περιεργα...σαν κατι που δν επρεπε να τελειωσει...τελειωσε και η3ερα οτι δεν 3αναδιαβασω τιποτα καινουργιο για τον εντουαρτ και την μπελλα... μακαρι η στεφανι να τα συνεχιζε.... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 0:14 | |
| Σ' αυτό ελπίζουμε όλοι... να μας λυπηθεί... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 0:43 | |
| Και γρηγορα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:00 | |
| ας τελειωσει πρωτα το MS...αν το κανει ποτε και βλεπουμε κ για αλλα.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:01 | |
| Αυτο ειναι που θελουμε και πανω απο ολα...με την γλυκα μας αφησε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:02 | |
| ναι...αχ και να ειχα στα χερια μου αυτον που το δημοσιευσε...οχι κομματακια...στο μπλεντερ 8α τον εβαζα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:04 | |
| Εμενα μου λες...στην κυριολεξια μας διελυσε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:09 | |
| τι μας διελυσε..βλεπω να ειμαι 80 χρονων και αντι να παρακαλαω τον 8εο να μην με παρει ο χαρος 8α παρακαλαω να βγει το βιβλιο..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:11 | |
| Μακαρι να το βγαλει καποια στιγμη...και να γραψει και κατι ακομη απο τον κοσμο του λυκοφωτος...σιγουρα μας εχει προσφερει πολλα αλλα δεν ειναι αρκετα.....οχι οτι θα ειναι και ποτε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:13 | |
| Ναι μακαρι μακαρι....ισως το κανει καποια στιγμη...θα ηταν ωραιο να βγαλει βιβλιο με την ζωη της Ρενεσμι... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 1:29 | |
| Και επιτελους να δουμε και τον τζεικ ευτυχισμενο..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 1 Ιουλ 2011 - 4:52 | |
| "Breaking Dawn Part 1" is the 1st scheduled Comic Con panel on July 21st!... | |
|
| |
| Breaking Dawn | |
|