| Breaking Dawn | |
|
+93AspaKorth roobina argyro12 frozen pitsiriki ms. teylor lautner Vivi-Stefan BELLA MARIE sandy forever robsten kiss ΕΡΗ Teodan Bella Marie Swan panagiota justnina22 eleanna bReakDowN-Mark Giota Go lizakiization marina breathless Bitten Pillows marina forever xatisaga xrysanthi Zafrina demi cullen athina annia Rosemarie Cullen LadyTaniaXd Emy+Robert sisaki Werewolf !!!twilight!!! pegulini T-NM-E-BD izzy cullen evac twilightsagaddicted DEMONA CULLEN PATTINSON Renesmee Charlie Swan $ofi@ + Edward despina aek Team EJ dmant89 nora dani elsaki vikaki21 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Lizzy Cullen Kristen Stewart pink sambrina robert\'s girl mR.Geo Ashley Greene likely xanthia mara30 Morena kristen(a) niki d@n@e twilight! bluesea roberta Dr_Rena_Hale maro Vampi volturi girl evi RobertForLife evaki Vasiliki_Luvs_Vampires anthian9 Renée jate ~Rob-Patty~ Mrs Alice SpunK RansoM dora Fotis333 @Dark_Lord@ Strider dreamofedward VLaSia =) twilightFOREVER mariap Mrs.Cullen Nemesis Of Bellin Lunna Cullen puremetall 97 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 5:39 | |
| Εγώ ανυπομονώ να δω τη μάχη με τους Βολτούρι,αν και αργούμε ακόμα... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 6:02 | |
| Πολυ κι ολας...προς το παρον προσπαθω να περιορισω τον ενθουσιασμο μου στο πρωτο μερος... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 6:26 | |
| Που λέτε να το κόψουν;Μάλλον,στην μεταμόρφωση της Μπέλλα.Το κομμάτι του Τζέικ το έχουμε!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 10:42 | |
| - marina forever έγραψε:
- 9έλω να δω πως θα δείξουν την ικανότητα της ρένεσμι...9α είναι εξωπραγματική!!
μπα δεν νομιζω να δυσκολευτουν....μου φαινεται πολυ ευκολη η ικανοτητα της...η θα δειξουν εικονες η σκεψεις... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 11:03 | |
| Συμφωνώ.Εγώ πιο πολύ θέλω να δω πώς θα δείξουν την "ομίχλη" του ¶λεκ... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 11:27 | |
| Τιποτα δεν προκειται να τους δυσκολεψει.Με τα μεσα που εχουν θα ειναι παιχνιδακι. Εχουμε δει πολυ πιο πολυπλοκα πραγματα σε ταινες. Εγω την ομιχλη παντως την φανταζομαι σαν μια σκια <ομιχλης> που θα πηγαινει αργα αργα και ξερεις θα ανεβαινει θα ψαχνει να βρει περασμα κτλ.ΔΕν ξερω αν θα βγαλετε ακρη απο αυτο που περιεγραψα... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 11:35 | |
| Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς με "τη σκιά ομίχλης"... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 11:52 | |
| Μμμμμ.....πως να το εξηγησω..... Ναι μεν θα ειναι ομιχλη αλλα οχι γενικη οπως ειναι συνηθως η ομιχλη αλλα σαν μια σκια... πως ειναι στις ταινες θριλερ συνηθως που βλεπεις μια σκια άυλη να περναει απο χαραμαδες κτλ...σε βοηθησα καθολου η σε μπερδεψα περισσοτερο?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 11:54 | |
| Α σαν κάτι να κατάλαβα τώρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:04 | |
| Ωραίο θα ήταν αν το κάνουν έτσι. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:07 | |
| Εγώ το είχα καταλάβει.... Μία διάφανη ομίχλη ώστε να βλέπουμε και από πίσω | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:07 | |
| Χαιρομαι που βγαλατε ακρη απο αυτο που περιεγραψα γιατι εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα εβγαζα! Γενικα και οι δυο ταινιες θα ειναι καταπληκτικες. Εγω προς το παρον επικεντρωνομαι στην πρωτη και στις ωραιες σκηνες που θα διαδραματιστουν. Και αφηνω τους Βολτουρι για αργοτερα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:09 | |
| Κι εμείς το ίδιο! Αχ τι θα δούμε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 12:34 | |
| Αν και αργεί λιγάκι... Το 2012... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:13 | |
| Οχι βρε τι αργει....σε λιγοτερο απο τρεις μηνες θα δουμε την πρωτη ταινια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:18 | |
| Για την δεύτερη,λεω. Με τη μάχη και τους Βολτούρι. | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:24 | |
| εγω ανησυχω για το χαρισμα της Μπελας...πως 8α το δειξουν αραγε??? το φανταζομαι σαν μια διαφανη μπουρμπουλι8ρα/φουσκα αλλα δεν ξερω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:26 | |
| Κι εγώ κάπως έτσι.Μια τεράστια φούσκα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:32 | |
| Θα πρεπει να δυσκολευτηκαν αρκετα για να το δειξουν οπως πρεπει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 14:32 | |
| Αν πω ότι ψιλοαδιαφορώ;;; Θέλουμε καιρό γι αυτό. Το πλάνο που ενδιαφέρει εμένα, εκτός του ''κρακ'' στο κρεβάτι, είναι που θα τον δει πρώτη φορά με τα νέα της μάτια...Αν ο σκηνοθέτης δε δείξει τον Έντουαρντ πιο κούκλο από κάθε φορά, να φροντίσει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:23 | |
| Συμφωνω με την Παναγιωτα, και να θυμισω και την πρωτη νυχτα στο σπιτακι που εχει μεταμορφωθει η Μπελλα και επιτελους μπορουν να αφεθουν στο παθος τους, χωρις να φοβουνται οτι θα παθει κανεις τιποτα!!! Θα ειναι λετε παθιαρικο ή θα το προσπερασουν ετσι? Ειναι εξισου σημαντικη οπως η πρωτη νυχτα του μελιτος.. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:37 | |
| Κοιτα παθιαρικο θα ειναι σιγουρο.Οι φωτο μας δειχνουν πολλα υποσχομενα πραγματα...και πιστευω οτι θα το υπερευχαριστηθούμε.Απλα αργει αυτη η σκηνη αφου σιγορα θα ειναι στην δευτερη οποτε προς το παρον εστιαζουμε στις σκηνες της πρωτης ταινιας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 30 Αυγ 2011 - 19:17 | |
| Βρήκα αυτή τη φωτό (στο σπόιλερ)και αναρωτιέμαι: Είχαν οι Βολτούρι πιστόλια; - Σπόιλερ:
| |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 30 Αυγ 2011 - 19:41 | |
| Ειναι fanmade η φωτο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 30 Αυγ 2011 - 19:44 | |
| | |
|
| |
| Breaking Dawn | |
|