Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Να σε ενημερωσω ωστοσο, οτι τα ποστ γραμμενα με greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ απο τον κανονισμο του φορουμ μας!!
Επομενα ποστ με greeklish θα διαγραφονται χωρις προειδοποιηση!
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 29 Νοε 2011 - 17:01
ξανα διαβασα την χαραυγη...δεν εχω κ τπτ αλλο καλυτερο να κανω....κ εχω αποριες....
1.Ειμαι η μοναδικη που νομιζει οτι το χαρισμα της Ρενεσμε ειναι χαλια???? δηλ εκτος αν εξελιχ8ει σε κατι οπψς μπορω να σου μεταδωσω τις εφιαλτικες μου σκεψεις απο μιλια μακρια κ να σε κανω τρελο ειναι απολυτως χαλια.
2. γιατι η Αλις δεν εστειλε την Μπελα απο τα γραφεια του δικηγορου κ την εστειλε σε κακοφημα σοκακια κ στενα???? δεν μπορω να καταλαβω......
3. Η Μπελα οταν η δυναμη της μεγαλωσε κ μπορουσε να προστατευσει τους παντες κ τα παντα γιατι δεν σηκω8ηκαν να φυγουν?? ετσι πολυ αβολο 8α ηταν να εχουν τοσοι βρυκολακες την Μπελα 24/24 κ 7/7 αλλα η εναλακτικη δεν ηταν χειροτερη????
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Μμμμ...λοιπον πρωτον το χαρισμα της Ρενεσμε ειναι ιδιαιτερο και ξεχωριστο οπως και η ιδια. Ειναι ωραιο να μπορεις να μεταφερεις αυτο που θελεις να πεις η αυτο που σκεφτεσαι σε αυτον που εσυ θελεις με ενα μονο αγγιγμα.Καθε χαρισμα εχει τον δικο του σκοπο! Δευτερον ο δικηγορος αυτος δεν κανει και τοσο νομιμα πραγματα οποτε πιθανον να μην δινει την κανονικη του διευθυνση οπου και οπου.Πιθανον να μην ηξερε ουτε η Αλις πολλες λεπτομερειες μιας και αυτα τα ειχε αναλαβει ο Τζασπερ.Ολες οι αποφασεις της Αλις γινανε πολυ γρηγορα για να προλαβει να φυγει. και τριτον στο τελος ουτε η Μπελλα ηξερε κατα ποσο θα μπορουσε να διαχειριστει την ασπιδα της και για ποσο χρονικο διαστημα θα το καταφερνε.Θα ηταν λοιπον παρα πολυ ριψοκυνδινο κατι τετοιο.Το πιο πιθανον θα ηταν εν κινηση να μην μπορουσε να τους προστατευσει και θα ηταν μια μαχη εντελως χαμενη.Και φυσικα αυτα γινοντουσαν παρα πολυ γρηγορα,οποτε δεν θα μπορουσαν να παρουν μια τετοια αποφαση ολοι μαζι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημακαι εδω που τα λεμε ποιος ο λογος?Τουλαχιστον εκει ηταν ολοι μαζι αν φευγανε το πιο πιθανον θα ηταν οι Βολτουρι να τους κυνηγανε εναν εναν μεχρι να τους εξοντώσουν.Δεν θα μποσουσε η Μπελλα να τους προστευτευει συνεχεια για παντα ολους.Οτι ηταν να γινει θα γινοταν.Και οπως αποδειχτηκε βγηκαν κερδισμενοι
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Αν..Αν...Αν...Πολυ σκέψη έπεσε! Μια χαρά τα κατάφερε η Μέγιερ! όλα τα χαρίσματα των Κάλλεν είναι απολύτως κατάλληλα να τους προστατέψουν από τον οποινδήποτε, ακόμη κι από την Βολτούρι Φάμιλι, αρκεί, να είναι ενωμένοι ως οικογένεια. Μα τι άλλο θα μπορούσε να βάλει τη Ρένεσμι να έχει ως χάρισμα; Δεν έπρεπε να κληρονομήσει και κάτι από τον μπαμπά της; Αχ, μπαμπά!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Και εγώ τον πάω πάρα πολύ τον Τζάσπερ! Μου φαίνεται ξέρετε ο καημενούτσικος των Κάλλεν ο πιο νέος βρικόλακας είναι γλύκας! Κατα τη γνώμη η Ρενέσμι σαν να κλέβει το χάρισμα του Εντ κάπως... Τα μάτια της Μπέλλας δεν πήρε??
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Η Νεσσι ναι τον Εντουαρντ μοιαζει εκτος απο τα ματια της Μπελλα και τις μπουκλες του Τσαρλι....
ms. teylor lautner Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Hawai Αριθμός μηνυμάτων : 4217 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 30 Νοε 2011 - 17:38
ακριβως!!
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 30 Νοε 2011 - 18:22
frozen έγραψε:
Και εγώ τον πάω πάρα πολύ τον Τζάσπερ! Μου φαίνεται ξέρετε ο καημενούτσικος των Κάλλεν ο πιο νέος βρικόλακας είναι γλύκας! Κατα τη γνώμη η Ρενέσμι σαν να κλέβει το χάρισμα του Εντ κάπως... Τα μάτια της Μπέλλας δεν πήρε??
Δεν του κλέβει το χάρισμα...Είναι πατέρας της οπότε το κληρονόμησε...
evi The Volturi
Είμαι απαραδεκτη!!!!!!!!! Και το ξέρω! Απο εβδομάδα θα διαβάσω τη Χαραυγή ξανα! Ελεγα ότι θα τη διαβαζα πριν τη ταινία αλλα δε το έκανα!!! Καμιά φορά μισώ το ότι μεγαλώνω γιατί οσο μεγαλώνεις οι υποχρεώσεις αυξάνονται!!!!!!!! Μακάρι να εβρισκα κανεναν Έντουαρντ στο δρόμο μου να με παγώσει για πάντα στα 23.........
evi The Volturi
Καθώς (ξανα)διάβαζα την Χαραυγή,στο 3ο βιβλίο(Μπέλλα) διάβασα κάπου για βυσσινή μάτια. Εξαιτίας αυτού,μπερδέυτηκα και αναρωτιέμαι:Πως γίνεται τα μάτια των νεογέννητων βρικολάκων να είναι βυσσινή στο βιβλίο,ενώ στην ταινία τα μάτια της Μπέλλα είναι κόκκινα??Δεν θα έπρεπε να κοκκινίσουν μόνο αν είχε πίει ανθρώπινο αίμα? Στο σπόιλερ σας παραθέτω το απόσπασμα του βιβλίου.
Σπόιλερ:
«Τα μάτια;» ψιθύρισα, απρόθυμη να πω τα μάτια μου. «Πόσο καιρό;» «Θα σκουρύνουν σε λίγους μήνες. Το αίμα των ζώων διαλύει το χρώμα πιο γρήγορα απ’ότι η δίαιτα με ανθρώπινο αίμα. Θα γίνουν κεχριμπαρένια πρώτα, μετά χρυσαφί.» Στον καθρέφτη, τα τέλεια φρύδια σηκώθηκαν με δυσπιστία πάνω από τα αστραφτερά, βυσσινή μάτια – πιο λαμπερά απ’όσα είχα δει ποτέ ξανά.
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Πεμ 28 Ιουν 2012 - 15:04
εγω επειδη τωρα αρχισα να διαβαζω για πρωτη φορα το βιβλιο και ειμαι στο βιβλιο τρια της μπελλα και καπου δεν ξερω που αλλα εχει απαντησει γιατι ειναι βυσσινι τα ματια της αν θες να σου πω να μην το ψαχνεις αλπως ρωτα εδω αν θελεις να σου πω
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010