| BAFTA Awards | |
|
+31matia* ΕΡΗ Vampire love angepsi d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Ms Cullen Fotis333 ma.do T-NM-E-BD Kimberly vikaki21 emma cullen pattinson WhiteQueen evaki robsessed JuliaCullen Fay1765 team edward dani sambrina BELLA MARIE Ashley Greene sunrise VLaSia =) dimitroula-robsessed evi volturi girl redbutterfly Edward_ Breaking_ Dawn Mrs.Cullen 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JuliaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : In Edwards hug.. Αριθμός μηνυμάτων : 198 Registration date : 16/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 16:04 | |
| καλοι είναι!!..τον ξανθούλη πως τον λένε? ονοματεπώνυμο..να ψάξω γι αυτον? | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 18:33 | |
| Jamie Campbell Bower τον λένε καλή μ!Που κάνει τον Κάιο απ τους Βολτούρι??? Έχω πολλές φωτό παιδιά αλλά δεν θέλω να βάζω φωτό που έχουν ξαναμπεί...Αυτές με τον Ρόμπ και την Κρίστεν που πηγαίνουν στο afterparty δεν θυμάμαι να τις έχω δει κάπου οπότε..... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| |
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:26 | |
| και ο ρομπ και η κριστεν ηταν κουκλια χθες! ομορφυναν τα βραβεια! χιχι | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:28 | |
| λοιπον παιδια ξερετε μαρεσει ο ρομπ πολυ δεν τιθεται θεμα αλλα σε αυτα τα βραβεια πως ηταν ετσι τα μαλλια του ρε φιλε????? λες και τα ειχε γλειψει αγελαδα!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! αισχος αισχος | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:33 | |
| | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:37 | |
| - angepsi έγραψε:
- λοιπον παιδια ξερετε μαρεσει ο ρομπ πολυ δεν τιθεται θεμα
αλλα σε αυτα τα βραβεια πως ηταν ετσι τα μαλλια του ρε φιλε?????
λες και τα ειχε γλειψει αγελαδα!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!! αισχος αισχος + ΚΑΙ ΦΩΝΩ ....δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το μαλλί,μόλις τον είδα αυτό σκέφτηκα...τι έπαθε το μαλλί σου Rob μου??? Αλλά μετά την στιγμιαία απογοήτευση....... αχχχχ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:38 | |
| και εγω θα συμφωνησω με την angepsi. την αδυναμια που του εχω την ξερετε αλλα η αληθεια να λεγεται... χαλια τα μαλλακια του χαλια! γιατι τα εκανε ετσι ρε γαμωτο?? και οχι τιποτα αλλο αλλα με τα μαλλια του ειχα μεγαλο κολλημα!! ετσι που ηταν ανακατωμενα και τρελλιαρικα... ας ελπισω οτι αυτο ειναι προσωρινο και συντομα θα επανελθουν στην προηγουμενη κατασταση.. | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:40 | |
| αγγελινα απο το στομα μου το πηρες!!! ετσι ακριβως!! σαν να του τα ειχε γλειψει αγελαδα.... και επειδη αποκλειεται να ειναι αυτος ο λογος σκεφτεσαι εσυ η αμοιρη ποιος ειναι οεο? εχει ν λουστει απο περσυ στς 30 φεβρουαριου??!!! εχει να λουστει κανα μηνα και παστωθηκε στο τζελ μηπως το κανει κατι και τελικα το αποτελειωσε??? τι εγινε???? τα αφησε οπως να ναι και η βροχη του τα κανε κ***???!!! οκ καλη η πλακα αλλα νομιζω πως η πικρη αληθεια ειναι ως πλασαρουν το στυλακι που θα εχει στο bel ami για να μας το δωσουν σιγα σιγα μη παθουμε τπτ στ προβολη της ταινιας γτ οντως ειναι ενα χαλι αυτο το πραγμα... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:43 | |
| Eντάκει βρε παιδιά.. Τώρα που το ξανακοιτάζω... Δεν είναι και τόσο άσχημα τα μαλλιά του!!! Στο κάτω κάτω, είναι το προσωπικό του στυλάκι που τον κάνει να ξεχωρίζει!! Θα τολμούσε κανείς άλλος να το κάνει αυτό? Και αν το τολμούσε κανείς, πιστεύετε πως θα μπορούσε να παραμείνει ΘΕΑΡΟΣ? Μπααα!!!! Go Robert <3 | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| |
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:47 | |
| δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με την White Queen! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:51 | |
| εεεεεεε......δεν τον απαρνηθηκαμε! ειπαμε εμεις τετοιο πραγμα?οπως και να ειναι τον θελουμε...αλλα τα μαλλακια του ειναι χαλια πως να το κανουμε.. και εσυ Μαρια μου ξερεις την αδυναμια που ειχα στα μαλλια του! τα λατρευα!!παιρνουσε και τα χερακια του και γινονταν ακομα πιο τρελλιαρικα απο οτι ηταν... | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:51 | |
| WhiteQueen μαζι σου.Τι ειναι ενα τοσο δα μικρο ψεγαδι μπροστα στην τοση ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!ROBERT θα εισαι παντα ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:56 | |
| κοριτσια ψαχνω να βρω καμια φοτο απο το after party και δεν βρησκω δεν πηγε? | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| στα περσινα οσκαρ ηταν πιο ωραιος, στα BAFTA μου φαινεται πιο αδυνατισμενος εγω τον προτιμω οπως ηταν περσι αλλα οπως και να κανει το μαλλι του παντα κουκλος θα ειναι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sunrise στις Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:57, 1 φορά | |
|
| |
| Ρε κορίτσια, εννοείται ότι κι εμένα μου αρέσει καλύτερα με το όρθιο - ανακατεμένο μαλλί. Είναι πιο σέξι. Αλλά έχω καταλήξει πλέον στο συμπέρασμα ότι ο Ρομπ μ' αρέσει έτσι κι αλλιώς όπως κι αν είναι. Εδώ μου άρεσε στο Bad mothers handbook και στο How to be. Δεν θα μ' αρέσει τώρα; Σημασία έχει ότι έχει την ικανότητα να αλλάζει στυλ και να παραμένει ελκυστικός ωραίος και σέξι! Αυτή είναι η γνώμη μου. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 19:59 | |
| ενταξει σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου! δεν νομιζω να διαφωνησει και καμμια εδω που τα λεμε! ειναι τοσο sexy που να δουμε ποια θα αντεξει!!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 20:00 | |
| - angepsi έγραψε:
- λοιπον παιδια ξερετε μαρεσει ο ρομπ πολυ δεν τιθεται θεμα
αλλα σε αυτα τα βραβεια πως ηταν ετσι τα μαλλια του ρε φιλε?????
λες και τα ειχε γλειψει αγελαδα!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!! αισχος αισχος Θα συμφωνήσω με την γοργόνα μου.... λιωνω γιαυτον αλλά εδω το μαλλί του είναι........ χαλια ! Πιστέυω οτι το εκενε επίτηδες για να μας ξενερώσει, ξερει οτι τα μαλλια του είναι ενα απο τα δυνατα του σημεία !!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 20:03 | |
| πωπω.. μαρια και εμενα μου αρεσε και στις 2 αυτες ταινιες... ειμαστε πολυ psycho λες?????!!!!! maria-hey pancho (looooool) αν το εκανε για αυτο νομιζω πως απετυχε παταγωδως...... υπαρχει καμια που ξενερωσε?? οσο χαλια και ν ηταν??? ακουω... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 20:05 | |
| Χειιιιιιιιιι πάντσο !!!!!!!! Εγω Ματια μου δεν ξενερώνω όπως και να τον δω !!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 20:07 | |
| ολοι οσοι πηραν βαραβειο | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: BAFTA Awards Δευ 22 Φεβ 2010 - 20:45 | |
| | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
| |
| |
| BAFTA Awards | |
|