| Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... | |
|
+29robert\'s girl kristen4ever niki twilightFOREVER ed<3 Lizzy Cullen twilightsagaddicted alice cullen! ma.do Twilight girl-maniac liaki Emmi LaDy_SoVeReigN frosi ntinaki MIKAELLA Isabella_Cullen vikaki21 Miley Vasoula1997 Nemesis Of Bellin volturi girl Bella07 evi pink athina Bella13 evaki maria23 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Σαβ 8 Μάης 2010 - 22:28 | |
| αχ ωραια....ενημερωσε μας απλα ποτε.....θα περιμενουμε με ανυπονησια.... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 12:31 | |
| - maria23 έγραψε:
- όχι δεν ενοχλείς καθόλου πίστεψε με χαίρομαι ιδιαιτερα όταν με ρωτάνε για την ιστορία μου, για να πω την αλήθεια την έχω παραμέληση αρκετά και αυτό με στεναχωρεί, αυτήν την στιγμή γράφω την συνεχεια και ελπίζω μέχρι την Δευτερα να έχω έτοιμο ίσος και νωρίτερα ελπιζω ....
τελεια!!! ανυπομονω!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 13:24 | |
| και εγω περιμενω πως και πως!καθε μερα κοιταω να δω αν εχεις βαλλει κατι καινουριο... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 17:56 | |
| αυτήν την στιγμή γράφω το επόμενο κεφαλαιο και μάλλον θα το έχω έτοιμο μέχρι το βραδυ ελπίζω δηλαδή . βρίσκομαι σε ένα δίλημμα θα ήθελα να περιγράψω κάποια ερωτική σκηνή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές μην φανταστείτε τίποτα το πρόστυχο η με πολύ λεπτομέρεια τα πάνω πάνω αλλα υπάρχουν άτομα τα οποια είναι ανήλικα και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω μπορείτε να με βοηθήσετε?? | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 18:02 | |
| μπορεις να το βαλεις στο fanfiction.net. η στο blog σου αν εχεις και να ποσταρεις σε εμας την ιστοσελιδα... Τωρα βεβαια μπορει και να μην χρειαζεται...μολις το ετοιμασεις στειλε με pm το κειμενο σε καιποιον admin και ζητα την συμβουλη του... εγω αυτο θα εκανα... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 18:20 | |
| δεν έχω κάποιο blog και ούτε έχω γραφτεί fanfiction.net. προσπάθησα μια φορα και δεν το κατάφερα σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου κάτι θα κάνω | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 20:36 | |
| αν δεν ειναι πολυ προστυχο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα! αλλα καλυτερα να ρωτησεις | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 20:43 | |
| για να πω την αληθεια αυτο σκεφτομαι να κανω, δεν ειναι προστυχο αλλα μερικες φορες οταν γραφεισ κατι δεν εισαι εσυ η ιδια αντικειμενικια σε αυτο οποτε κατι τετοιο θα κανω σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ελπιζω να το ανεβασω το συντομοτερο δυνατον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 9 Μάης 2010 - 20:46 | |
| τιποτα και εμεις αυτο ελπιζουμε!ανυπομονω | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 10 Μάης 2010 - 0:37 | |
| μόλις ανέβασα το επόμενο κεφαλαιο ελπίζω να σας αρέσει καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσια την Χαρά (pink) που με βοηθησε και κατά δεύτερον θα ήθελα να μου πείτε τα σχόλια σας αν δεν σας άρεσε κάτι η τέλος πάντων αν έχω κάνει καμια υπερβολή.σας ευχαριστώ και πάλι για όλα τα σχόλια που έχετε κάνει κατά καιρούς και ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χαρά | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 10 Μάης 2010 - 6:57 | |
| αχου τελειο!!! θεικο ειναι!!! | |
|
| |
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 10 Μάης 2010 - 16:04 | |
| ειχα ξεκαρδιστει στα γελια στο σημειο με την αλις!!!! ηταν πολυ ωραιο κομματι. χωρις να θελω να σε προσβαλω μηπως θα μπορουσες να περιορισεις τα ορθογραφικα?? αλλαζει τελειως το νοημα και μερικες φορς αναγκαζομαι να διαβαζω δυο φορες την προταση για να καταλαβω την λεξη. παντως ηταν πολυ ωραιο κεφαλαιο συγχαρητηρια!!!! ειδικα με τις μελανιες | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 10 Μάης 2010 - 16:49 | |
| Η ¶λις, οι πιπιλιες, η υπόσχεση πειράγματος απο εμ και τζαζ σε θέλουν να διψας για περισσοτερα!!!!!! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 10 Μάης 2010 - 19:11 | |
| κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια τώρα για την συνεχεια δεν είμαι σίγουρη ποτε θα μπορέσω να την γράψω, όσο για τα ορθογραφικά θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική, χρησιμοποιώ ένα site επειδή τα γράφω σε Greeklish και στην συνεχεια κάνω μετάφραση σε ελληνικά ,δεν του έδωσα την δέουσα προσοχή και συγγνώμη γι αυτό | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 10 Μάης 2010 - 19:15 | |
| ηταν τελειο...συνεχισε το οπωσδηποτε αλλα οποτε μπορεις....οντως αυτο με τις μελανιες ηαν πολυ ωραιο...μπραβο σου γενικα... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 10 Μάης 2010 - 23:56 | |
| ΦΟΒΕΡΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΟ!!!!! τόσο γλυκό!!!! ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 24 Μάης 2010 - 22:38 | |
| μαρια μου...χωρις να θελω να σε πιεσω και επειδη ανυπομονω για τη συνεχεια οταν ολοκληρωσεις κεφαλαιο ειδοποιησε μας αμεσως ελπιζω να μην αργησει πολυ...σορρυ αν γινομαι κουραστικη.. | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:23 | |
| πολύ ωραία η ιστορία σου. να ρωτήσω θα εμφανιστεί καθόλου ο τζέικ? | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:43 | |
| Ποτε θα υπαρχει συνεχεια για αυτη την υπεροχη ιστορια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Κυρ 13 Ιουν 2010 - 2:20 | |
| πραγματικα μου εχει λειψει η ιστορια σου! χωρις να θελω να σε πιεσω θα αργησεις να ποσταρεις συνεχεια? | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Δευ 14 Ιουν 2010 - 22:50 | |
| αχ ναι ποτε θα ανεβασεις καινουργιο κεφαλαιο??? πες μας.... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Πεμ 17 Ιουν 2010 - 13:39 | |
| γεια σας κορίτσια ναι ξέρω είμαι απαράδεκτη....μάλλον κάτι χειρότερο από απαράδεκτη αλλα...... πραγματικά θα ήθελα μέσα από τα βάθη τις ψυχής μου να ζητήσω συγγνώμη εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχω internet στο σπίτι και έτσι τρέχω σε net cafe.... και ειλικρινά αυτή την περίοδο στην κυριολεξία τρέχω σαν τον βέγγο έχει αρχίσει η εξεταστική και περνάω το χρόνο μου διαβάζοντας έτσι δεν μου μένει καθόλου χρόνος για να γράψω , θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση σας .είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα και πιέζομαι αρκετά , συγγνώμη για την αμελια μου αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά αν μπορούσα με μεγάλη ευχαρίστηση αλλα..... συγγνώμη επίσης και για την αμελια μου να σας ενημερώσω άλλα έχω βλέπετε εκτος των άλλων και το πρόβλημα με το internt ..... σας ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας και θα προσπαθήσω μέσα στα μέσα του αλλου μηνα να έχετε κεφαλαιο ... σας ευχαριστώ | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Πεμ 17 Ιουν 2010 - 15:41 | |
| δεν πειραζει μαρακι μου!!!!
καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... Πεμ 17 Ιουν 2010 - 20:45 | |
| Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!(εγώ να σου πω την αλήθεια μόλις σήμερα τελείωσα,...ουφ!!!!!!) | |
|
| |
| Σχόλια: Το νομισμα παντα εχει δυο οψεις... | |
|