| Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου | |
|
+8Nemesis Of Bellin twilightsagaddicted mR.Geo Bella13 evaki Miley pink alice cullen! 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Σαβ 17 Απρ 2010 - 18:43 | |
| εγω θα μαθω απο στιγμη σε στιγμη αλλα δεν θα σας πω | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Σαβ 17 Απρ 2010 - 18:49 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:08 | |
| - Miley έγραψε:
- εγω θα μαθω απο στιγμη σε στιγμη αλλα δεν θα σας πω
σιγα μην σου πω... χαιρομαι πολυ που σας αρεσε...το Κεφαλαιο 3 ειναι σχεδον ετοιμο...αρκει να μην εχω προβληματα με το Ιντερνετ παλι... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:39 | |
| νομιζω Δευτερα, το αργοτερο Τριτη θα ειναι ετοιμο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 12:43 | |
| ορίστε και το 3ο Κεφαλαιο...πως σας φανηκε? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 13:51 | |
| ηταν φοβερο.....μπραβο σου.....συνεχισε το οπωσδηποτε.... | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 14:25 | |
| ελα ρε κορινα αφου σε ξερω θα μου πεις μετα θα σε αφησω να πηραζεις και τον αδελφο σου οσο θες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 19:05 | |
| - twilightsagaddicted έγραψε:
- ηταν φοβερο.....μπραβο σου.....συνεχισε το οπωσδηποτε....
ευχαριστω πολυ και θα προσπαθησω να συνεχισω οσο πιο συντομα μπορω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 20:41 | |
| Παιδια μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχω beta reader...οποτε μήπως θελει κανεις να γινει ο/η beta μου???εκτος απο εσενα Θάλεια(Mley)...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alice cullen! στις Τρι 20 Απρ 2010 - 19:41, 1 φορά | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 20:51 | |
| εμενα δεν θα με πειραζε μιας και εχω πολυ ελευθερο χρονο αυτον τον καιρο και μ αρεσει πολυ η ιστορια
και τωρα για την συνεχεια: μ αρεσε τρελα αλλα μια ερωτηση το “ Πλάκα μου κάνεις;” ηταν σαν να το ελεγε το προσωπο του ή το ειπε στα αληθεια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 20:56 | |
| το έλεγε στα αλήθεια....στην αρχη ευχομουν να ηταν Θεσσαλονικιος και να ελεγε Πλάκα με κάνεις...αλλα οχι...δε γίνεται να ειναι Θεσσαλονικιος ...
οσο για το Beta οποιος θελει, αν θελει να μου στειελι με PM το e-mail του και θα δουμε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alice cullen! στις Τρι 20 Απρ 2010 - 19:40, 1 φορά | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 21:20 | |
| - alice cullen! έγραψε:
- το έλεγε στα αλήθεια....στην αρχη ευχομουν να ηταν Θεσσαλονικιος και να ελεγε Πλάκα με καάνεις...αλλα οχι...δε γίνεται να ειναι Θεσσαλονικιος ...
οσο για το Beta οποιος θελει, αν θελει να μοθ στειελι με PM το e-mail του και θα δουμε... Τι ειναι το beta? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 22:23 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 22:24 | |
| | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 22:28 | |
| - alice cullen! έγραψε:
- ο/η Beta διαβαζει το επομενο κεφαλαιο και διορθώνει καποια γραμματικα λάθη ή προτεινει ιδεές και τετοια πραγματα...(http://www.fanfiction.net/betareaders/)
Αχαα! Ευχαριστω πολυ, το ειχα απορια! Διαβασα κι εγω τα 3 πρωτα κεφαλαια και ομολογω οτι ο τροπος γραφης σου ειναι πολυ ωραιος, σκεφτηκες εξυπνο στορυ και μου αρεσει που ειναι ολοι θνητοι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Κυρ 18 Απρ 2010 - 22:59 | |
| χαιρομαι πολυ που σας άρεσε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Τρι 20 Απρ 2010 - 19:39 | |
| λοιπον...εχω να ανακοινωσω οτι ηδη απο εχθες η beta μου ειναι η mariza27...και οτι επισης η Miley φταιει για την αργοπορια του επομενου κεφαλαιου...ειδε τι ειχα γραψει στο τετραδιο μου και τωρα το ξαναγραφω απο την αρχη...για να μην ξερει τι θα γινει μετα... (το ειπα και θα το κανω Θαλεια...) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Δευ 4 Οκτ 2010 - 21:31 | |
| Πως σας φανηκε το νεο κεφαλαιο?Αξιζει τον κοπο να το συνεχισω? Τι λετε? | |
|
| |
Miley New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Δευ 4 Οκτ 2010 - 21:39 | |
| μωρο μου εγω σου ειπα και στο ξαναλεω ειναι θεϊκο, μοναδιο και ανεπαναλιπτο και εννοειτε να το συνεχισεις εγω πρωτη σου ελεγα να το συνεχισεις... αντε και μπορει σε λιγες μερες να εχεις και κεφαλαιο απο το δικο μου βασικα θες να γινεις η βετα μου??? σε μερικα σημοια δεν ξερω αν ειναι ωραιο το κεφαλαιο και μιας και δεν εχω και εισαι μια απο τις καλιτερες μου φιλες και ξερω οτι θα μου λες αληθεια............ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Δευ 4 Οκτ 2010 - 21:41 | |
| Ευχαριστω Θαλεια μου!!!Και επειδη τα υπολοιπα ειναι λιγο μπες MSN να μιλησουμε... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Τρι 5 Οκτ 2010 - 13:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Τρι 5 Οκτ 2010 - 17:13 | |
| Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Ελινα μου!!! Και σε συγχωρω που δεν ειχες διαβασει πιο πριν την ιστορια μου... Πλακα κανω... Ευχαριστω και παλι! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου Τρι 5 Οκτ 2010 - 17:29 | |
| Ευχαριστω Στελλιτσα μου!!!Και εγω περιμενω την συνεχεια!!! Ελπιζω να προλαβω το Σαββατοκυριακο να ειναι ετοιμο το κεφαλαιο. Ασχετο,αλλα νομιζετε οτι τα κεφαλαια πρεπει να ειναι πιο μεγαλα? | |
|
| |
| Σχόλια: Ο γύρος του κόσμου | |
|