| Άλλες ταινίες του Robert Pattinson | |
|
+47Fay1765 mR.Geo breathless twilightFOREVER Afelop demi cullen sisaki Alexia_4 Wonder ROBELINA maria+edward mpellanti21 $ofi@ + Edward @Dark_Lord@ T-NM-E-BD Irene Cullen nasiatheslayer Mrs.Christina pink evaki ed<3 robert\'s girl Fallen Angel alice cullen! DEMONA CULLEN PATTINSON sunrise paru Morena NICKY ViolettaCullen18 matia* twilightsagaddicted Edward_ Breaking_ Dawn bloody swan Kimberly AnaroseCullen evi magica ΕΡΗ dimitroula-robsessed Lizzy Cullen evac ma.do lena athina Mrs Edward Cullen hobo 51 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 15:41 | |
| - mpellanti21 έγραψε:
- καταλαβα ποιο λες. το στοιχειωμενος και εγω το εχω δει και δεν μ αρεσε καθολου.
ναι ετσι λεγοταν... δεν μου αρεσε ομως καθολου | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 16:04 | |
| βασικα δεν καταλαβα τι εγινε στο τελος>>> | |
|
| |
maria+edward Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 06/07/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 16:22 | |
| simfono to telos einai pl periergo oute ego to pl katalava! exete omos dei to litlle ashes ekei tn deixnei gimno | |
|
| |
maria+edward Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 06/07/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 16:23 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 16:28 | |
| - maria+edward έγραψε:
- simfono to telos einai pl periergo oute ego to pl katalava! exete omos dei to litlle ashes ekei tn deixnei gimno
δεν το εχω δει | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 16:37 | |
| Βασικά με αυτήν που σκότωσε αυτός τα είχε και απ ότι καταλαβα αυτή καθόταν μαζί του γιατι ναι μεν τον αγαπούσε αλλά τον λυπώταν κιόλας...αφου τα ειχε φτιαξει με το Ψυχιατρο που τον παρακολουθουσε!!! Το εμαθε τυχαια θόλωσε και τη σκοτωσε! Ότι να ναι!!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 16:40 | |
| βασικα κοριτσια και εγω την εχω δει αυτην την ταινια και εμενα δεν μου πολυαρεσε ηταν πολυ διαφορετικοσ αλλα το τελοσ το καταλαβα robelina
| |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 17:54 | |
| Για το The haunted airman μιλατε????την εχω δει κ εγω....γενικα δεν μ αρεσε αλλα ο Ρομπ επαιζε πολυ καλα μπορω να πω......!!!Βασικα εγω δεν καταλαβα που κολλουσαν οι αραχνες......ηταν λιγουλακι ακυρο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 20:00 | |
| Ma για αυτο ειχε πει και ο Ρπμπ οτι πριν το Λυκοφως δεν εκανα απολυτως ΤΙΠΟΤΑ! | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 21:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τρι 6 Ιουλ 2010 - 21:27 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τετ 7 Ιουλ 2010 - 15:01 | |
| εννοειται οτι θα παω να το αγορασω σουμπιτι! σιγα μην το αφησω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Σαβ 11 Σεπ 2010 - 3:42 | |
| Θα σκάσω!!!!!!!!!! Βλεπαμε το hp4 και πρατηρησαμε τα εξης: τι μικρουλης που ήταν και τη παιδικη φωνή....στα 20! η 1η του σκηνή ήταν καθώς έπεφτε από 1 δεντρο για να πάνε στη πύλη!!!!!!! ( του Εντουαρτ του αρεσουν τα δέντρα) και κάτι χαζό αλλά εμεις γελαγαμε 2 ώρες! Όταν σκοτώθηκε ο Σεντρικ και τον γυρισε ο Χαρι ο Νταμπλντορ τον τραβαγε να φυγει απο πάνω του και ο Χαρι τον είχε αγκαλιά και φώναζε ΟΧΙ ΟΧΙ!!!!!!!!! εμεις γελαγαμε γιατι τωωρα πια και οι θαυμαστριες κάπως ετσι κάνουν.... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Σαβ 11 Σεπ 2010 - 9:43 | |
| αχ εγω παιδια συγκινηθικα εκει που βγηκε η ψυχη του σεντρικ και ειπε στον χαρι να παει σωμα του στον πατερα του εκι ηταν . .. αχ | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Κυρ 26 Σεπ 2010 - 10:52 | |
| Παιδια την τριτη εχει στο σταρ <<Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΗς ΦΩΤΙΑς!!!>> Δεν θα το χαχω με το τιποτα!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Κυρ 26 Σεπ 2010 - 11:18 | |
| ουαου αρα ρε σταρ ετσι να μας βαζεις ταινιεσ με το ρομπερτ>>>>>φυσικα και δεν θα τ χασω ουτε εγω!!!!!!!!!!!!!!!χι χι χι | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: The Summer House (μινι ταινία) Σαβ 2 Οκτ 2010 - 11:40 | |
| Ανοίγω νέο θέμα για μια ταινία λίγων λεπτών του Rob που είχε γυρίσει πολύ πριν το λυκόφως. Δεν εχει γίνει πολύ ντόρος γύρω απ αυτή την ταινία, αλλά αξίζει λίγο την προσοχή μας. Κατάφερα να δω το Summer House μετά απο πολύ καιρό που είχα αγοράσει το dvd! Το καλοκαίρι για λίγο δεν κατάφερα να βρω εισητήρια να το δω στο cine. Η ταινία είναι απο τις δυο καλύτερες που περιέχονται (είναι 5 μικρές ταινίες στο σύνολο) στο dvd που ονομάζεται Love & distrust. Ο Rob είναι πολύ καλός και η Γαλλία είναι μια κούκλα. Ελλάδα δεν ξέρω πότε θα έρθει, αλλά μ’ένα search στο νετ ίσως βρείτε να το κατεβάσετε. Στην Αμερική βγαίνει τον αλλο μήνα. trailer: - Σπόιλερ:
| |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:27 | |
| Ποπο τελεια φενετε εξυπνη κινησ να την βγαλουν παντως τωρα που εχει γινει ντορος με το λυκοφως και τον ρομπ και θα σκισει...α και ερωτηση πως υπαρχει το dvd αφου ακομα δεν εχει βγει στα σινεμα; | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: alles tainies tou robert Τετ 27 Οκτ 2010 - 12:27 | |
| | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Τετ 27 Οκτ 2010 - 19:18 | |
| εγω περιμενω να δω το bellami, παιζουν κ αλλοι γνωστοι ηθοποιοι | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Τhe Haunted Airman Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:28 | |
| Δεν καταλαβαίνω τι λέει! :/ The Haunted bore meTheHaunted Airman was so boring I lasted 1 minute, maybe not even.... Iknow, how can you judge a movie in under a minute? Well my judgementmust be accurate because I just noticed several other reviews statingthe same thing about this made for tv movie. Just because RobertPattinson was hot in Twilight and New Moon doesn't make this movieworth watching.... Even that poster I saw of him in a bathtub wouldn'tget me to sit through that longest 45 seconds of my life. Watch it at your own expense. http://zellepia.blogspot.com/2009_11_01_archive.html | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:37 | |
| Είναι σε παραγωγή του BBC.Το είδα πριν δυο μήνες.Εμένα μου άρεσε γιατί δεν είδα την ταινία για το story αλλά για τις ερμηνείες! Το άτομο που έγραψε την κριτική μπορεί να βαρέθηκε,τι να πω; Εμένα μου άρεσε πολύ,πολύ,πολύ και κυρίως γιατί είναι σε μια άλλη εποχή,με ψευδαισθήσεις,τύψεις για τον πόλεμο κτλ! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:43 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Άλλες ταινίες του Robert Pattinson Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:45 | |
| Μμμμμ...ωραίο τόπικ!!! Θέλω να τη δω αυτή την ταινία!!! Η υπόθεση είναι η εξής όπως τη βρήκα.... Μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου του σε μία αεροπορική επιδρομή στα τέλη του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ο Τόμπι (Ρόμπερτ Πάτινσον), μένει παράλυτος και μεταφέρεται σε ένα νοσοκομείο για τραυματίες πολέμου, υπό την επίβλεψη του Δρ. Χαλ Μπερνς (Τζούλιαν Σάντς). Η τρομερή φοβία του για τις αράχνες σύντομα του γίνεται εμμονή και νιώθει συνέχεια ότι παραμονεύουν σκοτεινές φιγούρες. Είναι αληθινές ή της φαντασίας του; Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί είναι η πανέμορφη θεία του, Τζούλια, αλλά τα πράγματα γρήγορα αλλάζουν. Η παράνοια τον καταλαμβάνει με απρόβλεπτες εξελίξεις... | |
|
| |
| Άλλες ταινίες του Robert Pattinson | |
|