Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
τιποτα κορουλα μου και ναι το ξερω πρεπει ετσι κιαλλιως για να συνεχιστει και η ιστορια ιοποτε αργοτερα σιγουρα θα υπαρχει και ενα τετιο κεφαλαιο...η τζειν ειναι πολυ ενδιαφερουσα χαρακτηρας..
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
ααχ!! η απόφαση της τζειν! τι γλυκο! δεν είμαι τρελή αλλά με τον τρόπο σου όλο αυτο το έκανες να ακουγεται τόσο φυσικο και σωστο. Και επίσης να αγωνιάμε για την συνεχεια. Τι θα γίνει οταν ο Αρο διαβσει τις σκεψεις της?
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
πολύ ωραίο κεφάλαιο. Δεν περίμενα οτι η Ρενατα θα ηταν ανθρωπος, θα την δοκιμαζαν σαν την Τζιανα. Πιστευα οτι λόγω του χαρισματος της θα ηταν απαραιτητη στον Αρο απο την πρωτη στιγμη. Εισαι πολύ καλή σε αυτό! Μην μας καθηστερησεις την συνεχεια!!!
αχ μαρακι κορουλα μου το λατρευω παρα πολυ αυτο το φανφικ πιο πολυ ομως επειδη παρουσιαζεις ετσι τους βολτουρι που οσο και αν τους αντιπαθησα στην χαραυγη που χαλασαν την ηρεμια της μπελλας τοσο τους συμπαθω τωρα....και κυριως το αλεκ και την τζειν τα δυδυμακια εχω και εγω δυδυμη αδερφη αλλα συχενετ το λυκοφως....τσπ ειναι τελειο κορουλα παρα πολυ ωραιο το λατρευω συνεχισω το...και η ρενατα σαν την τζιαννα καποτε πολυ ευρηματικο μπραβο και παλι μπραβο....μαρακι....
κορουλα μου συγνωμη αλλα οταν λεω αντιπαθησα ενοω που χαλσαν την ευτυχια της μπελλας απο την αλλη ομως ενοειτε πως τους συμπαθω ειναι οι βασιλιαδες των βρυκολακων ειναι δικαιοι και σωστοι και πιο πολυ την τζειν μακραι μια μερα η στεφενι να γραψει ενα βιβλιο για τους βολτουρι ειπε παντως οτι στο twilight saga:the official guide θα εχει μια ιστορια 20 σελιδων για τους βολτουρι οπως και γενεολογικα δεντρα αλλα και τις ιστοριες τους..μπραβο παντως μαρακι φοβερη ιστορια συνεχισε....
που παροτι δεν εχει βγει ημερομηνια φημολογειτε να βγει τα χρισοτυγεννα και μαλιστα 30 δεκεμβριου 2010 στα ελληνικα θα κυκλοφορησει ιδα ημερομηνια απο τις εκδοσεις πλατυπους...
Ήταν πραγματικά πάρα πολύ όμορφο!Μου άρεσε που έβαλες κομμάτια που δεν ξέρουν πολλοί,όπως για το πως ο Άρο μεταμόρφωσε τους δίδυμους μάγους.Είμαι team Alice και αν και η Τζέιν μισεί την Άλις πιο πολύ κι από την Μπέλλα,εγώ λατρεύω την Τζέιν!