Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Παρ 23 Απρ 2010 - 4:00
Λοιπον περιμενω τα σχολια σας....Ελπιζω πως ηταν καλο ωστε να υπαρξει και συνεχεια.....
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Παρ 23 Απρ 2010 - 8:50
Ήταν πάρα πολύ καλό. Ελπίζω να βάλεις συνέχεια
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Παρ 23 Απρ 2010 - 10:51
ε με δουλευεις ποιες ντοματες??? ηταν καταπληκτικο!!!! πολυ μου αρεσε!!!!!!!!!! να το συνεχισεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Παρ 23 Απρ 2010 - 16:35
Εγω εχω μερικες ντοματες στο καφασι αλλα τις θέλω για γεμιστα........
_____________________ πλακίζω!!!! και μονο η ιδεα ηταν καταπληκτικη. Παντα ηθελα να μάθω περισσοτερα για αυτη την εποχη (αναμεσα Νεα Σεληνη και Εκλειψη). Και ο τροπος γραφης σου ειναι πολυ καλος! Ελπιζω να μην ηταν one shot και να εχει και συνεχεια!!!!
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Σαβ 24 Απρ 2010 - 18:58
ειναι τελειο , υπεροχο , φυσικα και πιστευω οτι πρεπει να το συνεχ, ειναι καταπληκτικο κατι διαφορετικο , παντα ηθελα να μαθω τη ειχε συμβει μετα την βολτερα , θελω να πω μετα απο καποιεσ μερες και να η ευκαιρια
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Δευ 26 Απρ 2010 - 4:16
Μολις βρω την ευκαιρια θα το κανω....Συγγνωμη και παλι για την καθυστερηση αλλα εχω παρα πολυ διαβασμα αυτο το καιρο και δεν εχω και πολυ χρονο για γραψιμο....και θελω να βγει καλο....
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Δευ 26 Απρ 2010 - 23:21
Au wie süß.... Ειναι τελειο, δεν εχω λογια....
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Δευ 26 Απρ 2010 - 23:43
Μονο που η Τινα σχολιασε κατω απο την ιστορια...... πολύ ωραιο. Μου αρεσε πως σκεφτότν ο Εντουαρντ για το κουτάβι..... φυσικα δεν μου αρεσε που η Μππελ ειπε στον υπνο της το ονομα τοτ σκυλιου αλλα μετα επανορθωσε.....Σε παρακαλω μην καθυστερησεις με την συνέχεια!!!
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Δευ 26 Απρ 2010 - 23:46
πάρα, μα πάρα πολυ καλο !!!!!!!!!!!! Συνεχισέ το. και για να ξερεις οι φημες λένε ΄΄οτι κρίνω αυστηρά. μπραβο
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Δευ 26 Απρ 2010 - 23:58
Eυχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια παιδια...και emi θα το χω υποψη μου....Αμα κατι δεν σου αρεσει μην φοβηθεις....χαντακωσε με.....
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Τρι 27 Απρ 2010 - 0:55
μην ανησυχεις.θα το εχω υποψη μου αλλα για την ωρα σου αξιζουν μονο επεσυγχαρητηρια.Συνεχισε το για να ακολουθησουν και αλλες επεφημισες.
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Τρι 27 Απρ 2010 - 2:02
η συνεχεια της ιστοριας ηταν τελεια!!! ο κακομοιρης ο εντ εχει τοσες τυψεις για οτι εκανε στο μοναδικο πλασμα που αγαπαει τοσο πολυ στην μακροχρονια αυτη ζωη του.... και το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να χρωσταει χαρη σε αυτον που θελει να του παρει τον λογο της υπαρξης του.... αλλα κοριτσια εκει που ανεφερε η evi οτι η μπελλα νομιζει οτι ο εντ ειναι τελειος... εχει δικιο δεν ειναι... γιατι για φανταστειτε ο αντρας της ζωη σας να σας ελεγε οτι δεν σας αγαπαει... εγω προσωπικα θα τον θεωρουσα καθαρμα και δεν θα ηθελα να επιστρεψει στην ζωη μου.... αλλα ενταξει ο εντ ειναι διαφορετικος αλλα και παλι... τουλαχιστον εχει το ελαφρυντικο οτι την αγαπαει και αυτο ειναι αληθεια και ολες το ξερουμε αυτο... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tinaki@ Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : volos Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 21/11/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: New Moon - Ο κλεμμενος χρονος Τρι 27 Απρ 2010 - 2:23
Sorry pink μου αλλα δεν συμφωνω....Δεν λεω οτι ο Εντ ειναι τελειος αλλα σιγουρα δεν τον υποβιβαζει αυτη του η πραξη...Αφησε την Μπελλα για το δικο της καλο πληγωνοντας πολυ βαθια τον εαυτο του....Στο μυαλο του Εντουαρντ η ζωη της Μπελλα ειχε μια συνεχεια....για αυτον η ζωη του τελειωνε εκει...Απλως θα ζουσε παραλληλα μαζι της μεχρι να ερθει το τελος της ζωης της και συνεπως και της δικης του....Ο ιδιος ειπε πως θα εβρισκε ενα τροπο να πεθανει...Εκτος απο την αγαπη της υπαρξης του απομακρυνθηκε απο την οικογενεια του και γενικα απο ολους....Εμεινε μονος και σπασμενος....Η Μπελλα εβρισκε το κουραγιο να αντεξει εστω και για μια μερα...για χαρη του Τσαρλι και το Τζεικ....μα πανω απο ολα ο Τζεικομπ μπορουσε να παρει εστω και για λιγο τον πονο μακρια....Ο Εντουαρντ ηταν μονος με τις αναμνησεις του,διαλυμενος διχως νοημα για να συνεχισει.....και με την επιγνωση οτι η ζωη του δεν θα τελειωσει ποτε...ο χρονος δεν θα τον αγγιζει ωστε να παρει τον πονο μακρια...Υπηρχε μονο για αυτην κι ας μην το ηξερε η ιδια....Ακομη κι οταν ξανα γυρισε δεν ηθελε να αφησει την Μπελλα να μεταμορφωθει απο φοβο πως θα καταστρεψει την ψυχη της...Ακομη κι αν ειναι εγωιστης μερικες φορες ξεπερναει την δικη του αναγκη και τους φοβους του για να την προστατεψει....Οποτε κατα την γνωμη μου ο Εντουαρντ μπορει να μην ειναι τελειος....αλλα σιγουρα ανιδιοτελης και εχει ολα εκεινα τα χαρακτηριστικα που θα μπορουσαν να κανουν μια γυναικα να θελει να περασει την αιωνιοτητα μαζι του....