| Wallpapers by wolf_girl :) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
wolf_girl Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 68 Registration date : 28/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Wallpapers by wolf_girl :) Κυρ 30 Μάης 2010 - 23:50 | |
| Aχ τι καλα! Ακομα ενα ταλαντουχο μελος στο φορουμακι μας! - Η 1η wallpaper μου αρεσε πολυ...Επελεξες τις πιο ωραιες φωτος του ζευγαριου
απο εκεινη τη φωτογραφιση και το εντιτ ειναι πολυ μοντερνο!
- Στη φωτο των Εντουαρντ & Μπελλα μου αρεσε η αττακα που προσθεσες...ταιριαζε πολυ
με την -επικαιρη- σκηνη...
- Και η ακυρη (πλακιζω) wallpaper αλα VD ηταν πολυ πετυχημενη! Love Triangle εν δραση!
Γενικα, ηταν μια ωραια βραδυνη εκπληξη! Τα εφε που χρησιμοποιησεις ειναι cool, να το πω, και κανεις σωστες επιλογες χρωματων -για τα γουστα μου - Θα μας παραθεσεις και αλλο απο το fanart σου? (no pressure φυσικα ) | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Wallpapers by wolf_girl :) Κυρ 30 Μάης 2010 - 23:57 | |
| | |
|
| |
wolf_girl Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 68 Registration date : 28/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Wallpapers by wolf_girl :) Δευ 31 Μάης 2010 - 0:01 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Wallpapers by wolf_girl :) Δευ 31 Μάης 2010 - 20:11 | |
| πολυ καλες ειδικα η 1η κ η 2η!θελω να δω κ αλλες....πολυ καλη δουλεια!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Wallpapers by wolf_girl :) Δευ 31 Μάης 2010 - 20:21 | |
| Πρακαλουμε wolf_girl! (ουτε εγω ξερω το ονομα σου ) Αν και συνηθως ειμαι πολυ ιδιοτροπη σε καθε ειδος fanart (fanmade videos, fanfics, wallpapers κτλ) μου αρεσει το στυλ και ο τονος που δινεις στις εικονες...Αυτο ισως οφειλεται στ προγραμμα που χρησιμοποιεις, το οποιο μαλλον ειναι προσφατο...? (λεω, γω τωρα ) Φυσικα, και δεν υπαρχει λογος, βιασυνης... ...Το καλο πραγμα αργει να γινει, ετσι δε λενε? - Σπόιλερ:
Παρεπιπτοντως, με λενε Αναστασια, με φωναζουν Στεισυ!
| |
|
| |
wolf_girl Twilight Human
| Θέμα: Απ: Wallpapers by wolf_girl :) Δευ 31 Μάης 2010 - 21:32 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Wallpapers by wolf_girl :) Δευ 31 Μάης 2010 - 22:10 | |
| ειναι πραγματι πολυ ωραιες αγαπημενη μου η τριτη που την εβαλα ως φοντο στον υπολογιστη μου | |
|
| |
wolf_girl Twilight Human
| |
| |
| Wallpapers by wolf_girl :) | |
|