Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μόλις είδα όλες τις συμμετοχές! Έχω να πω πως μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ και οι 3! Αλλά υπήρχε κάποια συμμετοχή που -ενώ δεν το περίμενα- μου άρεσε περισσότερο!! Τέλειος συνδιασμός εικόνων και μουσικής! Θα ψηφίσουμε τα μεσάνυχτα για το αγαπημένο μας!
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Πολυ εμπνευση, χιουμορ και φαντασια βλεπω και μου αρεσει πολυ! Μπραβο παιδες! Μay the best win! (υποκειμενικα παντα μιας και αντικειμενικα ολοι τα καταφερατε )
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Μπραβο σε ολα τα παιδια αλλα....... bella marie ενα τεραστιο μπραβο για την εμπνευση σου ,την πρωτοτυπια σου και το χιουμορ σου!!!!!!!!! Με ξαφνιασες πολυυυυυυυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Μπραβο σε ολα τα παιδια αλλα....... bella marie ενα τεραστιο μπραβο για την εμπνευση σου ,την πρωτοτυπια σου και το χιουμορ σου!!!!!!!!! Με ξαφνιασες πολυυυυυυυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενα μου να σαι καλα!!πολυ χαιρομαι που σ αρεσε! ευχαριστω τοσο για τα καλα σου λογια!! ειναι ενα παλιο τραγουδι μεν all time classic δε! επιμενουμε ελληνικα!
Τωρα με τη σειρα μου να πω ενα μεγαλο μπραβο στα αλλα δυο κοριτσια , τη Βικυ και τη Μαντω και να ευχηθω καλη επιτυχια! εχετε κανει τρομερη δουλεια!! Συγχαρητηρια!
Rosalie Hale Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : forks , washington dc Αριθμός μηνυμάτων : 111 Registration date : 24/04/2009
Τα βιντεό τα έχουν όλα για όλα τα γούστα...και hard rock....και μελωδίες που ξυπνούν άγρια πάθη... και ελληνικό τέμπο
σημείωση στο ρεφρέν του τρίτου βίντεο: - o νέοςςς... ο νέοςςςς είναι ωραίος, αλλά ο βρετανός είναι Θεόςςςς και σε στέλνει στον έβδομο ουρανόόόόό.....οεο!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Πολυ εμπνευση, χιουμορ και φαντασια βλεπω και μου αρεσει πολυ! Μπραβο παιδες! Μay the best win! (υποκειμενικα παντα μιας και αντικειμενικα ολοι τα καταφερατε )
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Πάρα πολύ ωραία όλα τα Βιντεάκια. ¶λλα με πολύ συγκίνηση που με έκαναν και ανατρίχιασα και άλλα με πολύ χιούμορ που με έκαναν και γέλασα. Μπράβο σε όλες σας κορίτσια. Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Μπραβο κοριτσια μου για την υπεροχη συμμετοχη σας!!!!! Πραγματικα ολα τα βιντεακια εχουν κατι το ξεχωριστο και ολα αξιζουν!!!! Σημασια δεν εχει η νικη αλλα η προσπαθεια και η συμμετοχη!!! Καλη επιτυχια και στις 3!!!!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
ψηφισα το αγαπημενο μου αφοτ με το περισσοτερο χιουμορ και οχι δεν ψηφισα το αγαπημενο μου συγκροτημα αλλα ενα αλλο τωρα πιο δν λεω οποιος καταλαβε καταλαβε...καλη επυτυχια σε ολους...
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Ψηφισα κι εγω!!!!!!!!! Κοριτσια Μκανετε καταπληκτικη δουλεια,καλη επιτυχια σε ολες!!!!!!!!!! Μαρια μου το κομματι ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!Συγχαρητηρια για την ιδεα!!!!!!!!!
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Θεικά,καταπληκτικά και τα 3,(μπράβο κορίτσια!)αλλά sis,όπως είπα και στην άλλη μου αδερφή,την Ρόζαλι,όταν έχεις το αίμα των Κάλεν,ποιος σε πιάνει!!!(Ζητώ άδεια να τα ανεβάσω facebook κορίτσια!)
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θεικά,καταπληκτικά και τα 3,(μπράβο κορίτσια!)αλλά sis,όπως είπα και στην άλλη μου αδερφή,την Ρόζαλι,όταν έχεις το αίμα των Κάλεν,ποιος σε πιάνει!!!(Ζητώ άδεια να τα ανεβάσω facebook κορίτσια!)
sis μουυυ!! απο μενα εχεις την αδεια απολυτα!!και δεν χρειαζεται να ζητας!! λοιπον..τωρα μενουν τα αλλα δυο κοριτσια... τα οποια παρεπιπτοντως εκαναν τρομερη δουλεια!!!
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009