| Eclipse the movie | |
|
+118xrysanthi nicky_cullen AspaKorth maria_likofos Vanina ROBELINA breathless pitsiriki robsten kiss Silia tasos Bella Marie Swan panagiota kati Bitten Pillows marina forever Rosemarie Cullen RosalieFanpire Emy+Robert sisaki demi cullen Bella18 marina T-NM-E-BD Kristen Stewart Renesmi Breaking_Dawn chrisostomos margaret mpellanti21 robert\'s girl sandra21 RobertForLife ma.do di1996 selini $ofi@ + Edward Julia d.. mR.Geo robsten! Ms Cullen wolf_girl nora annaval dimitroula-robsessed BELLA MARIE Rosalie Hale Cullen Irene Cullen stavroulita kristeng7 Deppy crazy WhiteQueen pegulini TONIA79 Dr_Rena_Hale an8i lykofotaki alicecullen27 niki lena lydiacallen NICKY Isabella_Cullen edward cullen ed<3 Bella07 ntinaki nita robsessed Vampire love Stellouko twilightFOREVER Vera alice cullen! redbutterfly Isabela Cullen sambrina despina aek athina Alinaki Niki Patt Zafrina emerald eyes Giota lia Vasoula1997 anastacia9280 Kimberly MyrtoCullen vampiraki20 linaki Edwart mayia Jane Volturi dmant89 Fotis333 izzy cullen sunrise MIKAELLA nantiaki_twilight 4 ever i love edward 2 Edward_ Breaking_ Dawn evac Morena Phantom of the Vampires evi vikaki21 pink Lizzy Cullen AnaroseCullen SULPICIA-phoive Mrs.Christina volturi girl Afelop ΕΡΗ twilightsagaddicted dani 122 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:22 | |
| Αντε να αρχισει και η προπωληση για να ειμαστε απολυτα σιγουροι........Επιτελους μπηκε ο Ιουνιος(ηδη νιωθω τον Εντουαρτ πιο κοντα )Εκλειψη σου ερχομαστε...........(μαλλον μασ ερχεσαι αλλα τελος παντων...... ) | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:29 | |
| και γω αλλα για αλλο λογο!!! Σε 20 μερούλες ειναι τα γενεθλια του. Και αν τα πάμε κανονικα τα γεγονοτα πριν 4 χρονια τετοια εποχη ηταν οι εξετασεις και η αποφοιτηση Μπελλας-Εντουαρντ-Αλις. Και βγαινει και η ταινια!! πω!! ειμαι συγκινημενη!!! Να πω επισης οτι το novacinema θα δειξει τα mtv awards live 7/6 στις 4.00 τα ξηερωματα. Δεν ξερω ομως αν τελικά θα δειξουν καποιο κλιπ της εκλειψης. Και δεν ξερω αμα θα το δω...
Να ρωτησω κατι αλλο για οποιον ξερει??
Στην αρχη στην νεα σεληνη βαλανε και τον προλογο και το "These violent delights...consume" και εδειξαν και Βολτερα. Τωρα στην εκλειψη θα βαλουν το ποιημα του Ρομπερτ Φροστ και θα δειξουν το χιονισμενο τοπιο και τον εντουαρντ απέναντι απο την Βικτορια οπως στο βιβλιο?? | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:33 | |
| Θα το διαπιστώσουμε σύντομα.. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:33 | |
| Μπορει να μην ξερω να απαντησω σε αυτο...αλλα ξερω οτι εχω γενεθλια 20 Ιουνιου μαζι με τον Εντ(μολις το εμαθα ειχα τρελαθει)Οπότε η εκλειψη ειναι το τελειο δωρακι........τι χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε λιγο ακομα...... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:36 | |
| Εγω στις 30/6 σκεφτομαι να την κανω βραδια twilight. Και την 1/7 μην σας πω!!! Ποσο γρηγορα λετε να βγει στο ιντερνετ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:43 | |
| Μαρινα μου ποτε θα πας να την δεις????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:46 | |
| 30/6 φυσικα. Ακομα και με την μανα μου και τον αδερφο μου να πάω, θα πάω. Οχι θα κατσω να σκασω που δεν θελουν να ερθουν οι φιλοι μου.... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:50 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- 30/6 φυσικα. Ακομα και με την μανα μου και τον αδερφο μου να πάω, θα πάω. Οχι θα κατσω να σκασω που δεν θελουν να ερθουν οι φιλοι μου....
α εγω ειμαι κολοφαρδη εχω μια φιλη που της αρεσει τo twilight και παω να το δω μαζι της... βεβαια δεν εχει διαβασει τα βιβλια γιατι μωρε ηξερε οτι θα κολλησει με το λυκοφως και καλα λεει γιατι εγω κοριτσια που ειδα πρωτα την ταινια δεν με ειχε ενθουσιασει... απο τα βιβλια επαθα κολλημα γιατι τα βιβλια πως να το κανουμε παντα μα παντα ειναι καλυτερα απο τις ταινιες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:50 | |
| Και γω αυτο λεω να κανω...εκτος αν ερθει μαζι και η αγγλικου μου..της εδωσα το χειμωνα να δει το λυκοφωσ και εννοειται την κολλησα.....τωρα περιμενουμε και οι 2 πωσ και πως(αντι να κανουμε κανονικο speaking συζηταμε για την εκλειψη......,και δινω την επομενη βδομαδα η αθεοφοβη ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:54 | |
| Αν μιλάτε αγγλικά και λέτε και quotes απο το treiler τοτε θα περάσεις!!!! Ρε παιδια εχω μια απορια. Στην Νεα Σεληνη την 1η προβολη την εδειξαν το βραδυ της προηγούμενης μετα απο το twilight που το ειχαν ξαναβάλει. Θα γινει το ιδιο και με την Εκλειψη?? Δηλαδη για παράδειγμα 18.00 Twilight, 20.00 New Moon, 22.00 Eclipse?? Θα ηταν ωραια....θα πληρωνες βεβαια τα μαλλια της κεφαλης σου αλλα και πάλι.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:55 | |
| Μπορει να εισαι τυχερη και οι εξεταστες να ειναι φανς.....Εκει να δεις συζητηση..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 12:59 | |
| (χαχα εχεις δικιο..που θα παει θα το παρω.Λετε να ειμαι τοσο τυχερη???????αν δν ειναι φανς θα τους κανω με το ζορι με τοσα καλα λογια που θα πω))Δεν συμφερει να το κανουν αυτο με τις ταινιες γιατι θα ειναι πολλες ωρες, βεβαια οι περισσοτεροι απο μας δν θα χαν προβλημα αλλα σκεφτειτε και τους αλλους....θα ταν βραδυ, μετα απο ηδη 2 ταινιες το μυαλο κουρκουτι...πωσ να απολαυσεις εκλειψη μετα????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 13:01 | |
| Μακαρι να μου τυχει εμενα!!! Το πρωτο τοπικ ειναι πες μας για τον εαυτο σου και γω θα αρχισω να λεω για την εκλειψη και τους νεογεννητους....
αλλα νομιζω ξεφυγαμε απο το θεμα.... και δεν μου απαντησατε. Η προβολη θα γινει οπως της Νεας Σεληνης??
εαν 30/6 ειναι η προβολη η κανονικη εννοω αυτο με τις 3 ταινιες BACK 2 BACK ΣΤΙς 29/6 για οσους ενδιαφερονται (που δεν ειμαστ και λιγοι) | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 13:47 | |
| και ποσο καιρι θα προβαλεται η ταινια στους κινηματογραφους?περιπου ξερετε?γιατι εμεις εδω δεν εχουμε σινεμα και παιζει να κατεβω αργοτερα κρητη οποτε θελω να ξερω....μηπως την προλαβαινω | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 14:18 | |
| Nομίζω οτι 8α παίζεται για 2 βδομάδες! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 14:47 | |
| Οι ταινιές προβάλλονται ανάλογα τα εισητήρια που κόβουν! Ας πούμε το Avatar πεζόταν για 2 περίπου μήνες στους κινηματογράφους, όσο για αυτή την ωραία επανάλυψη ελπίζω πραγματικά να γίνει! 29 του μηνός να βάλουν ξανά και τις δύο ταινίες! πριν την avant premier! | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 22:51 | |
| εγώ νομίζω ότι θα αρχίσει κάπως σαν το new moon που ήταν η πανσέληνος και άρχισε να λιγοστεύει και στο τέλος δεν έγινε τίποτε έτσι στο eclipse θα άρχίζει να λιγοστεύει ο ήλιος και στο τέλος θα μείναι ένας φωτεινός κύκλος γύρω από τον τίτλο. | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 22:56 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 1 Ιουν 2010 - 23:43 | |
| ναι οντοσ θανε ωραια αν βαλουν λυκοφωσ κ νεα σεληνη πριν την εκλειψη | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τετ 2 Ιουν 2010 - 17:41 | |
| θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που είναι από Κύπρο αν ξέρουν πότε θα έρθει στ K-Cineplex | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τετ 2 Ιουν 2010 - 18:28 | |
| NEW STILL | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τετ 2 Ιουν 2010 - 20:31 | |
| - dani έγραψε:
- NEW STILL
Παιδιά θα μπορούσα να πω ότι είναι πολύ όμορφη, έχει γλυκά χαρακτηριστικά αλλά δεν φανταζόμουν την Μπρι έτσι... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τετ 2 Ιουν 2010 - 21:08 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τετ 2 Ιουν 2010 - 21:13 | |
| αχχχχχχχχχ τι τελειες που ειναι | |
|
| |
| Eclipse the movie | |
|