| Eclipse the movie | |
|
+118xrysanthi nicky_cullen AspaKorth maria_likofos Vanina ROBELINA breathless pitsiriki robsten kiss Silia tasos Bella Marie Swan panagiota kati Bitten Pillows marina forever Rosemarie Cullen RosalieFanpire Emy+Robert sisaki demi cullen Bella18 marina T-NM-E-BD Kristen Stewart Renesmi Breaking_Dawn chrisostomos margaret mpellanti21 robert\'s girl sandra21 RobertForLife ma.do di1996 selini $ofi@ + Edward Julia d.. mR.Geo robsten! Ms Cullen wolf_girl nora annaval dimitroula-robsessed BELLA MARIE Rosalie Hale Cullen Irene Cullen stavroulita kristeng7 Deppy crazy WhiteQueen pegulini TONIA79 Dr_Rena_Hale an8i lykofotaki alicecullen27 niki lena lydiacallen NICKY Isabella_Cullen edward cullen ed<3 Bella07 ntinaki nita robsessed Vampire love Stellouko twilightFOREVER Vera alice cullen! redbutterfly Isabela Cullen sambrina despina aek athina Alinaki Niki Patt Zafrina emerald eyes Giota lia Vasoula1997 anastacia9280 Kimberly MyrtoCullen vampiraki20 linaki Edwart mayia Jane Volturi dmant89 Fotis333 izzy cullen sunrise MIKAELLA nantiaki_twilight 4 ever i love edward 2 Edward_ Breaking_ Dawn evac Morena Phantom of the Vampires evi vikaki21 pink Lizzy Cullen AnaroseCullen SULPICIA-phoive Mrs.Christina volturi girl Afelop ΕΡΗ twilightsagaddicted dani 122 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:02 | |
| Ναι, αλλά πόσες φώτο είδαμε από την Νέα Σελήνη και ήταν διαφορετικές στην ταινία! Ας μην χάνουμε ακόμα τις ελπίδες μας και ας μην λέμε πράγματα πριν την ταινία ότι είναι σίγουρα. Καλύτερα να λέμε με υποθέσεις! Τόσους επαίνους πείρε η Έκλειψη δεν γίνεται να παρέλειψε μία τόσο συμαντική λεπτομέρια! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:04 | |
| Αυτος ο Κινγκ που θα παντρευοταν η Ροζαλι στο βιβλιο δεν ηταν ξανθος; |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:05 | |
| το ελπιζουμε!!!! οντως...ξανθος δεν ηταν?! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:07 | |
| να πω την αληθεια δεν θυμαμαι... αλλα νομιζω οτι εμφανισιακα ταιριαζει στον χαρακτηρα που περιγραφει το βιβλιο.. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:08 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- να πω την αληθεια δεν θυμαμαι...
αλλα νομιζω οτι εμφανισιακα ταιριαζει στον χαρακτηρα που περιγραφει το βιβλιο.. εγω θυμαμαι οτι η ροζαλι ελεγε πως ειναι πιο ξανθος απ'αυτην!!! - Σπόιλερ:
μπορει να κανω λαθος
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:10 | |
| Εγω θυμαμαι το σημειο που φανταζοταν τα ξανθα παιδια τους να παιζουν στις απεραντες εκτασεις των Κινκ .Αλλα μπορει να κανω και λαθος... |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:10 | |
| Ναι, και η ¶ντζελα δεν τα είχε με τον Μπεν? Ρε παιδιά σε τι λεπτομέριες κολλάτε και εσείς! Και ο Έμμετ έπρεπε να έχει σγουρά μαλλιά και λακακκάκια! Και η ¶λις πάρα πολύ κοντά μαλλιά και να είναι σχεδόν αγκαθοτά και και να πηγαίνουν προς όλες τις κατευθήνσεις! Και ο Λόρεντ ήταν άσπρος στο βιβλιό με κατάμαυρα μαλλιά [δεν είμαι ρατσίστρια] Αντί να απολαμβάνετε τις εικόνες και εσείς κοιτάται τις μικρολεπτομέριες! Και κατί ακόμα και η Μπέλλα ποτέ δεν έφυγε με τον Τζέικομπ αλλά το θέμα ξεκαθαρίστικε! Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα!!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:11 | |
| ας μην βιαστουμε να κρινουμε ας δουμε πρωτα την ταινια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:13 | |
| δν κρινουμε απλα.....αν και λεπτομερειες θα ηταν ωραιο να αποδοθουν συμφωνα με το βιβλιο!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:13 | |
| Απλα μου εκανε εντυπωση .Τοσο καιρο ειχα σχηματισει μια τελειως διαφορετικη εικονα για τον αρραβωνιαστικο της Ροζαλι .Εχω διαβασει και το βιβλιο καμποσες φορες και συνηθισα την εικονα αυτη. |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:28 | |
| οπως και να ηταν ο ροις εκανε οτι εκανε και αυτο τον κανει ανθρωπο που δεν αξιζει να ασχολισε μαζι του οποτε ας τον αφησουμε εγω ελπιζω να δουμε τη ροουζ με νυφικο να τον σκοτωνει παντως το εχω ηδη στο μυαλο μου | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:28 | |
| ναι ειδικα αυτη τη σκηνη θελω να την δω! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:32 | |
| Επισης |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:32 | |
| Και εγώ θέλω πάρα πολύ να δω αυτή την σκήνη και να την ευχαριστηθώ! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 18:10 | |
| Παιδια, ειλικρινα, εγω που ανεκαθεν ημουν της λεπτομερειας τωρα εχω αλλη γνωμη.... Δεν θα ειμαι δυσκολος κριτης για την ταινια...Θελω απλως να ερθει η 30η Ιουνιου.... Πιστευω στον David Slade και δεν θελω να βγαλω λαθος συμπερασματα απο κατι απλα stills!!!!! (τα οποια φυσικα και λατρεψα, απλως κουβεντα να γινεται ) Δεν μπορω να εχω απαιτησεις, οταν δεν ειναι δικη μου η προσπαθεια και η δουλεια...Ξερω οτι μετραει το ταξιδι, και οχι η Ιθακη αλλα μονο οταν εσυ εχεις το ρολο του Οδυσσεα... Το μονο που περιμενω να δω ειναι οι βασικες σκηνες και γενικα αυτο ''το κατι'' που εχει η Εκλειψη....Ας αποδεχτουμε το γεγονος οτι δεν ζουμε σε μια Ουτοπια, και δεν μπορουν να υπαρχουν και ΟΙ λεπτομερειες...ΤΑΙΝΙΑ ειναι! Παλι καλα να λεμε, που καποιος ρισκαρε και ξεκινησε την ενσαρκωση των βιβλιων στη μεγαλη οθονη! Υ/Γ Βρι, παιδια! Το φιλι Τζεικ-Μπελλα ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Αφου στο τελος θα καταληξει με τον Εντουαρντη Μπελλα!...Και ο Τζεικομπ θα βρει το αλλο του μισο! Γιατι να χαλαμε τζαμπα τη ζαχαρενια μας? Αναγκαστικα θα το υποστουμε....... | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| |
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 18:38 | |
| Έτσι κοριτάρες μου!!!Συμφωνώ και με σένα Στέισυ μου και με το Λινάκι!!! (¶λλο τώρα αν η Χριστίνα παθαίνει εγκεφαλικό όταν ο Τζέικομπ φιλάει την Μπέλλα, ή όταν την μπαίνει στον Έντι μου!!! ) | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 18:40 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 18:42 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 18:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 18:46 | |
| Κοίτα, κι εγώ έχω προσέξει πως το παρατράβηξαν λίγο με τις φαβορίτες...Λίγο πιο κοντές να ήταν!!! I can see your point!But that doesn't mean that he's not as beautiful as allways!!! Πάντως εμένα από την αρχή δεν μου άρεσε ο σκηνοθέτης... | |
|
| |
lykofotaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 21 Ιουν 2010 - 18:52 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Eclipse the movie | |
|