| Eclipse the movie | |
|
+118xrysanthi nicky_cullen AspaKorth maria_likofos Vanina ROBELINA breathless pitsiriki robsten kiss Silia tasos Bella Marie Swan panagiota kati Bitten Pillows marina forever Rosemarie Cullen RosalieFanpire Emy+Robert sisaki demi cullen Bella18 marina T-NM-E-BD Kristen Stewart Renesmi Breaking_Dawn chrisostomos margaret mpellanti21 robert\'s girl sandra21 RobertForLife ma.do di1996 selini $ofi@ + Edward Julia d.. mR.Geo robsten! Ms Cullen wolf_girl nora annaval dimitroula-robsessed BELLA MARIE Rosalie Hale Cullen Irene Cullen stavroulita kristeng7 Deppy crazy WhiteQueen pegulini TONIA79 Dr_Rena_Hale an8i lykofotaki alicecullen27 niki lena lydiacallen NICKY Isabella_Cullen edward cullen ed<3 Bella07 ntinaki nita robsessed Vampire love Stellouko twilightFOREVER Vera alice cullen! redbutterfly Isabela Cullen sambrina despina aek athina Alinaki Niki Patt Zafrina emerald eyes Giota lia Vasoula1997 anastacia9280 Kimberly MyrtoCullen vampiraki20 linaki Edwart mayia Jane Volturi dmant89 Fotis333 izzy cullen sunrise MIKAELLA nantiaki_twilight 4 ever i love edward 2 Edward_ Breaking_ Dawn evac Morena Phantom of the Vampires evi vikaki21 pink Lizzy Cullen AnaroseCullen SULPICIA-phoive Mrs.Christina volturi girl Afelop ΕΡΗ twilightsagaddicted dani 122 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 18:10 | |
| | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 19:03 | |
| φοβερη ταινια πηγα και την ειδα στην πρεμιερα της . απο τις τρεις μεταφορες κατα την γνωμη μου ειναι η καλητερη | |
|
| |
selini Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Μυτιληνη Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 12/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 23:24 | |
| Εδω στην ακρη του κοσμου 8α ερθει στις 15 του μηνα καταλαβαινεται τα νευρα μου.ξερετε αν υπαρχουν πουθενα στη internet υποτιτλοι.εχω φαει τον κοσμο μηπως κ καταφερω να τη δω . | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 21:04 | |
| τελεια η ταινια, τρελαθηκα, σημερα την ειδα μαζι με την 3α και τον μικρο 3αδερφο μου, τον θειο μου και την αδερφη μου... τρελαθηκαμε! εγω με την ξαδερφη μου δηλαδη, η αδεδη μου γκρινιαζε οτι ηταν οι 3 ποιο δυσκολες ωρες της ζωης της (ναι, ουτε εγω την καταλαβαινω, και ακομα πιστευω οτι ειμαι υοπετημενη, δεν γινεται να ειναι αδερφη μου αυτη! ) ο θειος μου σχεδον κοιμοταν κι εγω με την ξαδερφη μου, σχεδον ουρλιαζαμε... ηταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α.!!!!!! αν και εχω να κανω δυο ενστασεις: 1ον: η αλις ηταν ποιο ψηλη απο την μπελλα (οκ, εγω τωρα το παρατηρησα.......) και 2ον: οταν τους εκοβαν τα ακρα, ηταν παγος, εγω περιμενα κατι διαφορετικο, δεν ξερω τι, αλλα συγουρα οχι ενα λευκο πραγμα... και συνεχιζω με τους επενους, θεηλη ταινια, η καλυτερη και απο τις δυο προηγουμενες (κατα τη γνωμη μου) φοβερη, μου αρεσε ηπερβολικα, ξετρελαθηκα, ο τζασπερ ηταν ΘΕΟΣ!!!!!!!! απλα wow!!!!!!!!!!! αγαπω μεχρι τρελας αυτην τη ταινια!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 21:12 | |
| ναι ονοτσ στην νεα σεληνη ηταν διαφορετικα οταν εδειχνε οτι κοβανε τα ακρα και σε αυτη κατι διαφορετικο αλλα ηταν καλο ετσι εδειχναν ακομα πιο δυνατοι οι καλλεν κ η αλισ ακομα πιο ομορφη στην εκλειψη | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 21:19 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 21:53 | |
| | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:10 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:20 | |
| ααααααααααααααααααααααααα! τι τελειο τελειο τελειο | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:20 | |
| | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:31 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 23:00 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 23:05 | |
| ειδικα οι 2 τελευταιες....πωπω..σιγουρα θα παω να την ξαναδω την ταιναι..!!!δεν χορτασα ακομα εντουαρντ-ρομπ.... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 23:07 | |
| παιδια δεν ειναι πολυ σεξι σκηνη εκει που ο ρομπ σκιζει το πουκαμισι της μπελλα μετα τη μαχη για να δεσει το χερι της? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 23:08 | |
| ναι οντως...! εμενα με ρωταει η φιλη μου εκεινη την ωρα:'' τι κανει καλε..?'' | |
|
| |
kristeng7 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 13/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 0:22 | |
| εγω δεν καταλαβα κατι που ειπε ο εντουαρντ στην ταινια...οταν η μπελλα πηγε σπιτι του για να κοιμηθουν μαζι... της λεει τι κανεις εξω?τι συμβαινει? και λεει η μπελλα τιποτα.... δεν το επιασα αυτο τι ενοουσε που θα επρεπε να ειναι....? αν ξερει καποιος ας μου πει... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 0:38 | |
| paidia phga stn premiera!!h tainia htan 8eiki!!!!!!!!! eidika oi skines ts maxhs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o skino8etis h3ere ti ekane!!!!!!!!!!!! Edit by Ερη:θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικα!! Ειναι ενας απο τους βασικους κανονες του φορουμ μας! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 1:17 | |
| New Eclipse Stills - Σπόιλερ:
| |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 2:06 | |
| - kristeng7 έγραψε:
- εγω δεν καταλαβα κατι που ειπε ο εντουαρντ στην ταινια...οταν η μπελλα πηγε σπιτι του για να κοιμηθουν μαζι... της λεει τι κανεις εξω?τι συμβαινει? και λεει η μπελλα τιποτα.... δεν το επιασα αυτο τι ενοουσε που θα επρεπε να ειναι....? αν ξερει καποιος ας μου πει...
Aμφιβαλω αν καταλαβε κανενας κατι απ'αυτη τη σκηνη.Ειναι τελειως λαθος.Στο βιβλιο στο σπιτι φτανει με τον Εντουαρντ,και μαλιστα την βαζει στο σπιτι κρατωντας την αγκαλια και φιλωντας την.Εχουν παραλειψει πολλες τρυφερες στιγμες,δωσανε περισσοτερο εμφαση στα αισθηματα της για τον Τζεικομπ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 3:34 | |
| Κατι που δεν θα επρεπε να συμβει....Αχ που εισαι χαραυγουλα να δουμε και εμεις λιγη χαρα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 9:04 | |
| - annaval έγραψε:
- kristeng7 έγραψε:
- εγω δεν καταλαβα κατι που ειπε ο εντουαρντ στην ταινια...οταν η μπελλα πηγε σπιτι του για να κοιμηθουν μαζι... της λεει τι κανεις εξω?τι συμβαινει? και λεει η μπελλα τιποτα.... δεν το επιασα αυτο τι ενοουσε που θα επρεπε να ειναι....? αν ξερει καποιος ας μου πει...
Aμφιβαλω αν καταλαβε κανενας κατι απ'αυτη τη σκηνη.Ειναι τελειως λαθος.Στο βιβλιο στο σπιτι φτανει με τον Εντουαρντ,και μαλιστα την βαζει στο σπιτι κρατωντας την αγκαλια και φιλωντας την.Εχουν παραλειψει πολλες τρυφερες στιγμες,δωσανε περισσοτερο εμφαση στα αισθηματα της για τον Τζεικομπ βρε κοριτσια ηθελε να μας δειξει τον δισταγμο της Μπελλας δηλαδη πως να του την πεσει με λιγα λιγια!!!!!!!! στο βιβλιο αυτο φαινεται στις σκεψεις της!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 10:54 | |
| Στην ταινια δεν φαινεται ομως τοσο καθαρα...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 10:58 | |
| οχι φαινεται απλα ενας δισταγμος που αν δεν εχεις διαβασει το βιβλιο δεν το καταλαβαινεις!!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 5 Ιουλ 2010 - 22:37 | |
| | |
|
| |
| Eclipse the movie | |
|