| Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) | |
|
+28twilightsagaddicted alice cullen! despina aek WhiteQueen peby Bella07 evi ~Rob-Patty~ patrick RobertForLife fafoula1234 kristen4ever volturi girl Bella13 mariap Efst@thi@ Ashley Greene breeze of wolf VLaSia =) Nemesis Of Bellin bloody swan bluesea didi emerald eyes Dukicca Mrs.Cullen twilightFOREVER Fay1765 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 21:59 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:02 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:19 | |
| Φαιη μολις διαβασα το πρωτο κεφαλαιο,και αυτη τη στιγμη κλαιω.!!!Παω να διαβασω και το αλλο και ερχομαι να σου πω εντυπωσεις!!! | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:21 | |
| μ αρέσει πολύ η ιστορία σου!!!!! με πολύ ωραία υπόθεση. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:21 | |
| | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:24 | |
| επιτέλους συνέχεια!!!! αυτή η ιστορία είναι απο τις αγαπήμενες μου καλά που την μεταφράζεις!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:25 | |
| - Παράθεση :
- Mια απορια πως βγηκε ο εντουαρντ απο το κλειδωμενο δωματιο????
Ήμουν σίγουρη πως κάποιος θα ρωτούσε γι''αυτό.Σχεδόν ξέχασα να το αναφέρω αλλά θα σας λυθεί η απορία στο επόμενο κεφάλαιο.Δεν είναι τίποτα συνταρακτικό μια απλή λεπτομέρεια και δεν ξέρω αν βιάζεστε να τη μάθετε.Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω πάντως! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:26 | |
| ε καλα αφου θα απαντηθει στο επομενο μπορουμε να περιμενουμε | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:28 | |
| Τελιωσα και το 2ο Κεφαλαιο,και πραγματι ηταν παρα πολυ ωραιο...Να το συνεχισεις οσο πιο γρηγορα μπορεις!!!Please!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:29 | |
| φαιη η ιστορια σου ειναι πολυ ωραια...!συγχαρητηρια περιμενουμε συνεχεια..! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:30 | |
| - mariza27 έγραψε:
- ε καλα αφου θα απαντηθει στο επομενο μπορουμε να περιμενουμε
Εγώ όμως όχι.Για τεχνικούς λόγους λοιπόν και την οικονομία του έργου, το δωμάτιο έχει κι άλλη πόρτα δίπλα την οποία η Bella δεν είδε επειδή ήταν συγχισμένη κτλ.Γι'αυτό σου είπα πως είναι λεπτομέρεια.Ελπίζω να μου σου χάλασα το προσεχώς!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:40 | |
| Η ιστορια σου ειναι πολυ καλη,ειχα και εγω τιν ιδια απορια περιμενουμε τη συνεχεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Παρ 11 Ιουν 2010 - 22:43 | |
| Ευχαριστώ για την υποστήριξη!Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που το διαβάζουν και τους αρέσει.Υπόσχομαι πως η συνέχεια θα είναι πιο απολαυστική και ως προς περιεχόμενο αλλά και ως προς τις ατάκες!(Αυτό πάει για εσένα Ελένη) Ελπίζω η ένθερμη υποστηρίκτριά μου,Ρένα,να το διαβάσει σύντομα! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 11:11 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 15:04 | |
| η ιστορία σου είναι πολύ ωραία... ανυπομονώ για την συνέχεια.... (αλήθεια υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα???) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 15:23 | |
| Το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί γράφω μαθήματα που χρειάζονται αρκετό διάβασμα!Θα προσπαθήσω... | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 15:25 | |
| Πρωτα τα μαθηματα σου,καλη επυτυχια στα μαθηματα που γραφεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 15:26 | |
| Ευχαριστώ πολυ!!!Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τελειώνω σε μια εβδομάδα και μετά...ΔΙΑΚΟΠΕΣ! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 15:42 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 18:52 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί γράφω μαθήματα που χρειάζονται αρκετό διάβασμα!Θα προσπαθήσω...
Φυσικά όποτε μπορέσεις... άλλωστε και εγώ τελειώνω στις 17 με τις ςξετάσεις κσι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 19:13 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 20:46 | |
| Λοιπόν μετά την απογοήτευση μου αφού το ποστ σεντόνι που είχα γράψει σβήστικε [πάτησα πίσω η βλαμμένη] θα ξαναρχίσω! Αρχικά! Με ξετρέλανε η απαγωγή! Χάρικα τόσο πολύ που δεν θα παντευτεί τον Τζέικ [για τωρα τουλάχιστον]. Ακόμα δεν κατάλαβα ποιός ήταν ο απαγωγέας μέχρι που είδα: Ο Edward σταμάτησε το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου άνοιξε την πόρτα και μου έκανε νόημα να βγω καθώς απομακρυνόταν γελώντας. Τα έχω χάσει νόμιζα ότι ήταν ο Τζάσπερ λόγο του ξανθούλης . Μου άρεσε πάρα πολύ ο μικρός διάλογος με το: «Αυτό είναι απαγωγή!», είπα σμίγοντας τα φρύδια μου.
«Α, στο καλό! Τι μου λες βρε παιδί μου!»
«Αχ, όχι!»
«Αχ, ναι!»
«Αχ, όχι!»
«Αχ, ναι!»
«ΌΧΙ!»
«Ναι, ναι, ναι και χίλιες φορές ναι! Δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτείς και φυσικά να το σκάσεις από μένα, οπότε ας μην το κουράζουμε άλλο!»Εκεί πέθανα στο γέλιο! Ήταν καταπλικτίκο! Αυτό μας φανερώνει τι πνεύματα αντιλιγίας είναι και οι δύο! Και μου αρέσει που ο Έντουαρντ πέρνει το ρίσκο! Είναι πολύ ρομαντικό να αρπάζεις και να απαγάγεις την γυναικα που αγαπάς για να μην παντευτεί! Μου άρεσε πάρα πολύ το πείσμα της Μπέλλα! Αποδίδεις πραγματικά εξαιρετικά το πόσο πεισματάρα είναι αυτή η κοπέλα! Με ΞΕΤΡΕΛΕΝΕ όταν η Μπέλλα μπήκε στο παιχνίδι και κλείδωσε τον Έντουρντ μέσα στο δωμάτιο και ας μην υπολόγησε την δεύτερη πόρτα! Ήταν καταπλικτικό!!!!! Ακόμα μου άρεσε τρελά το φιλί! Ήταν μαγευτικό! Καλά θα πω κάτι και δεν με νοίαζει όσο και να παιθάνεις στα γέλια... όταν πήγαν κάτω στην λίμνη νόμιζα ότι η Μπέλλα θα έπεφτε μέσα θα άρπαζε το κλειδί ο Έντουρντ θα έπεφτε και αυτός μέσα να την σταματήσει και ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Λεμονάδα στο νερό! Πάντα είναι πολύ HOT αυτός ο συνδιασμός! [ναι τρίτη φορά που κάνω edit γιατί ξεχνάω πράγματα ] Κατάλαβα γιατί το λένε Η Σιωπή Αποκαλύπτει!Κρίμα πάντως γιατί πάλι το πληγώνει το κορίτσι μας! Τι να κάνουμε βρι Μπελς; Έπεσες σε womanizer Τώρα να κάθομαι να σου λέω είναι εξαιρετικό τέλειο και φανταστικό δεν χρείαζεται! Είναι πολύ λίγες αυτές οι λέξεις για να το περιγράψουν σωστά!!! Το καλό που σου θέλω! ΘΕΛΩ ΚΕΦΑΛΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Αν και έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο σε παρακαλώώώώώ!!! Ουφ! Τελείωσα! Θα έγραφα κι άλλα.... αλλά δεν θέλω να με βρίσεις Και μην ξεχνάς! Θέλω συνέχεια!!!! Φιλάκιαα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:33 | |
| Ρένα,απο χθες περίμενα σαν τρελή τα σχόλιά σου!Κι εγώ εξέπληξα τον εαυτό μου ευχάριστα.Θα προσπαθήσω να μην καθυστερήσω πολύ το επόμενο κεφάλαιο(ίσως να γράψω κι άλλο ένα πριν τις διακοπές γιατί εκεί θα είμαι χωρίς ίντερνετ!!! ) Το επόμενο κεφάλαιο υπόσχομαι θα έχει μια ελαφριά γεύση λεμόνι(πάντα σε ήπια μορφή γιατί είναι νωρίς ακόμα)Σκέφτομαι τις λεμονόπιτες να τις ξεκινήσω απο το φθινόπωρο γιατί τώρα κάνει ήδη ζέστη! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:35 | |
| Φαίη μου, πήγα και εγώ στο blog σου και διάβασα και την ιστορία σου! Αρχικά να πω πως η Μαρία έκανε την αρχή και τους ενέπνευσε όλους θετικά, της αξίζει ένα ευχαριστώ!
Από την άλλη, βρίσκω το blog σου θαυμάσιο και την ιστορία πολύ καλή! Πάνω απόλα περνάς σε αυτή το προσωπικό σου humor! Φυσικά, ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στον Τζέικομπ είναι αυτό που με κάνει ακόμη περισσότερο να μου αρέσει... Το μοναδικό που θα μπορούσα να παρατηρήσω είναι το background! Προσωπικά, το βρίκα πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και ίσως φταίει που διάβασα δύο κεφάλαια μαζί.
Ο,τι καλύτερο Φαίη μου και περιμένουμε νέα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:37 | |
| Ευχαριστώ πολύ Βλάσια μου.Είναι όντως τόσο κουραστικό το backround?Να το αλλάξω βρε παιδί μου,No problem! | |
|
| |
| Σχόλια: Bella`s Diary (translated by Fay1765) | |
|