| Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story | |
|
+12Lizzy Cullen hiddenfantasy Bella13 DEMONA CULLEN PATTINSON Nemesis Of Bellin vikaki21 Vera despina aek ed<3 SULPICIA-phoive twilightsagaddicted manouno 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
manouno Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 69 Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 10:53 | |
| Λοιπόν, θα σας πω κάτι για να έχετε περισσότερη αγωνία Θα μπει και ο Νάχουελ στην ιστορία, με καθόλου καλά νέα για την οικογένεια Κάλεν. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 10:58 | |
| τωρα γιατι μου το κανεις αυτο πρωι πρωι?ουφφφ αντ να δουμε.. | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:05 | |
| αχχχχχχχ...θελω να κλαψω.... γιατι μας το κανεις αυτο πρωι πρωι? | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:28 | |
| Έτοιμο και το 5ο κεφάλαιο.
Τα πλάγια γράμματα είναι αυτά που γράφει η Ρένεσμι στο χαρτί.
Το 6ο ίσως το ανεβάσω αύριο. Εκτός βέβαια αν είστε τυχερή και το τελειώσω σήμερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:29 | |
| το διαβασα και το 6ο.να σε ρωτησω ομως κατι?αυτα ποιος τα γραφει?εσυ? | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:29 | |
| | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:32 | |
| και καλα εκανες απλα μετα δε μπορω να συνελθω. | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:37 | |
| Καλα και που σαι ακόμα !!!!!!! Άντε να ετοιμάζω και το 6ο κεφάλαιο.... Απ' ότι είδα όλοι πηγαίνουν στο σχολείο - η Ρένεσμι, η Μπέλλα, ο Έντουαρντ, η Άλις, ο Τζάσπερ, ο Έμετ, η Ρόζαλι. Θα είναι κάπως περίεργο αλλά και διασκεδαστικό να είναι στην ίδια τάξη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 12:40 | |
| ακριβως.καλο μου ακουγεται.νομιζω πρεπει να εχει πολυ ενδιαφερον. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:33 | |
| Αχ Μανο!!!! ειναι πάρα πολύ ωραια!! στην αρχη με τα σχολια νομιζα οτι την γραφεις εσυ αλλα μετα ειδα οτι την μεταφραζεις. Βεβαια ειναι πολύ καλή η μεταφραση. Δεν εχω διαβασει το προτοτυπο αλλα φαινεται. Μπράβο!!!
Αυριο ειπαμε το επόμενο??? | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:40 | |
| Αγαπητή μου Λίζυ, δυστυχώς δε το γράφω εγώ. Βλέπεις είμαι αγόρι και δεν μου έρχονται αυτά τα ρομαντικά και οι σκηνές.... Πιστεύω ότι ένα κορίτσι θα είχε περισσότερη επιτυχία πάνω σ' αυτό.
Κάνω ότι καλύτερο μπορώ με την μετάφραση, πιστεύω ότι έχει βγει καλή μέχρι τώρα. Όταν μπορώ προσθέτω και εγώ μερικά πράγματα, αλλά είναι ελάχιστα. | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:42 | |
| Νομίζω πως αύριο θα ποστάρω το επόμενο κεφάλαιο, το απόγευμα όμως γιατι το πρωί θα πάω για μπάνιο - μάλλον Σαλαμινα. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:44 | |
| εεεεεεε....Μαρίνα, χαρηκα!! Και μην το λες υπάρχουν και ρομαντικα αγορια. Η μεταφραση πάντως μου φαινεται πολύ καλη. Τι προσθετεις???? Απόγευμα εννοεις μετα τις 5??? (εμενα με συμφερει γιατι το πρωι ειναι το speaking και το απογευμα 2ωρο μαθηματικα.....) | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:48 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- εεεεεεε....Μαρίνα, χαρηκα!! Και μην το λες υπάρχουν και ρομαντικα αγορια. Η μεταφραση πάντως μου φαινεται πολύ καλη. Τι προσθετεις????
Απόγευμα εννοεις μετα τις 5??? (εμενα με συμφερει γιατι το πρωι ειναι το speaking και το απογευμα 2ωρο μαθηματικα.....) Ναι δεν ήξερα το όνομά σου και έβαλα το όνομα του Nickname σου. Δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς θα το ποστάρω... Μπορεί να το έχω έτοιμο και σήμερα, αργά το βράδυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:51 | |
| νο προμπλεμ!! σκεφτομαι να ξενυχτυσω (εκνευριστηκα με τον πατερα μου που μου εκλεισε το novacinema για να διαβασω λεει για αυριο...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ SPEAKING!!!!! ) Τεσπα....περιμενω την συνεχεια. Ειμαι πολύ περιεργη. Ειχαμε "βρεθει" στο coffe time μια φορα νομιζω....αλλα και το λιζυ δεν με πολυενοχλει | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 21:57 | |
| ΟΚ θα δω τι μπορώ να κάνω για σήμερα. Επειδή ακόμα δεν έχω δει το κεφαίλαιο, οπότε μπορεί να ειναι κάπως μεγάλο θα σου ποστάρω ένα κομμάτι για να μην μείνεις απογοητευμένη..
Όσο για το ρομαντικό αγόρι, μου έχουν πει πολλές ότι είμαι (περβολικά πολύ)
Αλλά δεν έχω σκεφτεί να γράψω κάτι για το Λυκόφως. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:00 | |
| Γιατι οχι?? δεν σε ξερω αλλα προσπαθησε να γραψεις και αν δεν σου βγει παρατα την (αν και δεν θα ηταν σωστο να παρατησεις κατι στην μεση) μπορει να νομιζεις οτι δεν ειναι καλη (εσυ) για αυτο θα πρεπει να την ποσταρεις καπου (εδω ή αλλου) και να ακουσεις εντυπωσεις αλλων..... παντως από μεταφραση το πας μια χαρα....εεε....εχεις παρει αδεια??? | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:04 | |
| επειδη δημοσιευεις ιστορια αλλουνου/νης. Δεν θα επρεπε?? δεν τα ξερω καλα αυτα αλλα δεν ειναι λογικο? | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:05 | |
| Α!!! ναι κοίτα το παιδί που το έγραψε προσωπικά δεν τον βρήκα. Αλλά έχω δημοσιεύσει μήνυμα που λέω από ποιον είναι και σε ποιο site και ότι εγώ απλά μεταφράζω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:13 | |
| ναι οντως!!! τελικα το 6ο κεφαλαιο ειναι μεγαλο?? | |
|
| |
manouno Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:14 | |
| Όχι και πολύ. Είναι τρεις παράγραφοι και έχω ήδη ολοκληρώσει την μία. | |
|
| |
| |
| |
| Σχόλια: Life Sucks and Then you Die: Renesmee's Story | |
|