Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 1:49
εγω σου εχω αφησει παντου σχολια!χαχα αργησα λιγο αλλα να μαι.... θες πασατεμπο? το φανφικ σου αζαπη θα με στειλει στα θυμαρακια εχω παθει εξαρτηση.... ουμε ουμε ουμε παρακαλουμε !θελουμε συνεχεια.... ειδες που φτασαμε να σε απειλουμε(βλεπε αποπανω ποστ) για να βαλεις συνεχεια το κοβεις σε κατι κορυφαιες στιγμες... θελω κι αλλο
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 17:01
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Μαρίνα,Μπέλλα,Δέσπινα(τι απειλές είναι αυτές.Φοβάμαι),Nemesis Of Bellin(ναι και θα συνεχίσει).Σας αγαπώ πολύ και επειδή σας αγαπώ πολύ (και επειδή με απειλείτε κιόλας) πάω να συνεχίσω.
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 19:45
ο σκυλος στη φυλακη? τελειο!εχω εθιστει στην ιστορια σου μπαινω καθε 5 λεπτα για να βλεπω αν εχεις ανεβασει καινουριο σε παρακαλω βαλε τη συνεχεια σημερα ειμαι συγκλονισμενη ηταν τελειο προσκυναω μπραβο λιτσακι τη βιασε ο σκυλος ?ελπιζω οχι τη λυπαμαι και πιο πολυ τον εντουαρντ που θα αισθανεται υπευθυνος γι αυτο βαλε συνεχεια σημερα
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 19:51
ουαου τωρα το ειδα ζαυτο το φανφικ (αν και δεν ειναι ακριβως ενα φανφικ)δηλαδη το ειχα πετυχει αλλες δυο φορες αλλα δεν ηξερα αν ειναι φανφικ και τι ειναι ...φοβερο συνεχισε το το διαβασα ολο μαζι μονορουφι γιατι εχει καταπληκτικη γραφη συνεχισε συνεχισε ανοιπομονω....
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 20:54
καλα πως γινεται αμεσως μετα μια εγχειρηση να την απηγαγε? εννοω δεν θα ανοιγαν ραμματα??
την ευχαριστηθηκα την μπουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 21:07
Η συνεχεια ηταν τελεια!!! Και την μπουνια την κατευχαριστηθηκα!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 0:55
Eντουαρντ θελω να στα πω ολα! σε ακουω αγαπη μου.... Λιτσακι που το αφησες παλι...?δεν εξηγειται αλλιως θες να με πεθανεις...θα σκασω απο την αγωνια!!! η μπουνια ολα τα λεφτα... τι τραβαει η κακομοιρα η μπελλα κ αυτο περνει σβαρνα κ τον Εντουαρντ! θα περιμενω με μεγελη προσηλωση για συνεχεια...
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 11:20
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.Σήμερα δεν ξέρω αν θα προλάβω να γράψω άλλο είμαι εκτός έδρας αλλά θα προσπαθήσω.Από Δευτέρα όμως καθημερινά.Ε δεν έχετε παράπονο? Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ.
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 12 Ιουλ 2010 - 0:22
εγω δεν εχω κανενα παραπονο! μπαινω καθημερινα και χαιρομαι πολυ που εχει συνεχεια
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 12 Ιουλ 2010 - 13:02
λιτσακι μου τι να πω?η συνεχεια σου ειναι ανταξια των προσδοκιων μου.μπραβο κοπελα μου. ευελπιστω ομως απο δω και περα να μην εμφανιστει ξανα ο τζεικομπ.
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 12 Ιουλ 2010 - 13:17
ναι κι εγω αυτο ευελπιστω...πολυ το χαρηκα που τις αφγε απο τον εντουαρντ..!παρα πολυ ωραιο το επομενο κεφαλαιο..με συγκινησε καποια στιγμη..!μπραβο σου..!!!περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 12 Ιουλ 2010 - 14:49
αχ..παρα πολυ ωραιο το τελος...αλλη μια ιστορια εφτασε στο τελος της ε.?τι να πω..μπραβο σου..!!ολες οι ιστοριες σου ειναι καταπληκτικες και δεν τις χορταινω...η επομενη φαινεται πολυ ενδιαφερουσα..περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 12 Ιουλ 2010 - 15:07
Περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!!
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010