| Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon | |
|
+16mR.Geo peby Mrs.Christina $ofi@ + Edward twilightFOREVER ROBELINA robert\'s girl despina aek Miley i love edward 2 Lizzy Cullen LITSA0089 twilightsagaddicted ed<3 Nemesis Of Bellin izzy cullen 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 22 Ιουν 2010 - 20:17 | |
| Κοριτσάκια μου συγγνώμη που δεν έγραψα αλλά έπρεπε να κάνω μπάνιο την μικρή μου αδελφή πάω να γράψω τώρα.Συγγνώμη.Ευχαριστώ πάρα πολύ | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 22 Ιουν 2010 - 21:21 | |
| περιμενουμεεεεεεεεεεε!μην αγχωνεσε....τυχενουν αυτα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 22 Ιουν 2010 - 21:37 | |
| - ed<3 έγραψε:
- περιμενουμεεεεεεεεεεε!μην αγχωνεσε....τυχενουν αυτα!!!
Ευχαριστώ μόλις έγραψα | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 22 Ιουν 2010 - 21:48 | |
| - LITSA0089 έγραψε:
- ed<3 έγραψε:
- περιμενουμεεεεεεεεεεε!μην αγχωνεσε....τυχενουν αυτα!!!
Ευχαριστώ μόλις έγραψα κριμα που ηταν τοσο μικρο ανησυχω τωρα για τον εντουαρντ!!! - Σπόιλερ:
θα γινει καλα?
| |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 22 Ιουν 2010 - 21:50 | |
| ηταν πολυ συγκινητικο ελπιζω να εχουμε συντομα τη συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 12:14 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Μάλλον θα γίνει καλά.Δεν είμαι ακόμη σίγουρη.Έχω επίσκεψη στον ορθοδοντικό σήμερα αλλά μπορεί να καταφέρω μετά να γράψω κάτι | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 15:33 | |
| πολυ ωραιο..!παραλιγο να κλαψω..!σε παρακαλω θελουμε συνεχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 15:35 | |
| πω πω συγκινηθηκα... θα αργησουμε να εχουμε συνεχεια? δεν θελωω να πεθανειιιι οχιιιιι!τωρα που περιμενουν το παιδι τους! ας γινει καλα ..... περιμενω για συνεχεια!τελειο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 15:59 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 16:42 | |
| αχ τι ωραιο που ηταν πραγματικα δεν το χορταινω οταν τελειωνει θελω συνεχεια κι αλλο.....πολυ ωραιο μπραβο | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 17:48 | |
| izzy cullen εγραψε:
αχ τι ωραιο που ηταν πραγματικα δεν το χορταινω οταν τελειωνει θελω συνεχεια κι αλλο.....πολυ ωραιο μπραβο
Συνφωνω |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 18:03 | |
| τι να πω? τι να πω? πως ειναι τελειο? πως ειναι μοναδικο? πως ειναι ανεπαναλιπτο? πως ειναι 8εϊκο? και λιγα θα πω ειναι..... δεν εχω λογια θελουμε συνεχια,θελουμε συνεχια,θελουμε συνεχια,θελουμε συνεχια,θελουμε συνεχια αυτα τα λιγα και ταπινα λογια απο εμενα | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 18:20 | |
| αξιοθηκα να το διαβασω επιτελους!!! λιτσάκι μου!!! και μονο το ονομα με κανει να δακρυζω αλλα αυτα που γραφεις ειναι καταπληκτικα. Πραγματικα ημουν ετοιμη να κλάψω. Μια τόσο δυνατη συναισθηματικα σκηνη. Μια καταπληκτικη ιδεα που μας την μετεφερες πολύ ζωντανα. Μπράβο συγχαρητηρια. Δεν εχω κατι άλλο να πω παρα μόνο να σε ρωτήσω πότε θα βάλεις την συνέχεια. Ποτε?? | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 18:52 | |
| ηταν καταπληκτικο ειδικα στο τελος που ξυπνησε το κουκλι μας πολυ συγκινηθηκα....αχ ποτε η συνεχεια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 19:46 | |
| Με συγκινείτε τώρα εσείς πάρα πάρα πολύ. Ευχαριστώ , ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ.Μαρινάκι ,Miley,i love edward 2,Emily The Strange,izzy cullen ευχαριστώ πραγματικά!!Σας αγαπώ πολύ!! Δεν ξέρω αν θα γράψω σήμερα γιατί μπορεί να βγω έξω επειδή πήρα βαθμούς. ¶μα γράψω όμως υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να έχει πολύ κομικό στοιχείο για να γελάσετε εύχομαι ή να με .Μαρινάκι μου για σένα για να χαμογελάς και για όλους που με στηρίζεται. Ανακεφαλαίωση: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Συνέχεια ή σήμερα το βράδυ ή αύριο. Σας αγαπώ πολύ | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 19:54 | |
| Και μεις σ'αγαπάμε πάρα πολύ!!!! θα περιμένουμε!!!! εσυ κοίτα να διασκεδάσεις σήμερα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 20:12 | |
| Ευχαριστώ Μαρινάκι.Πάω να ετοιμαστώ Υ.Γ:Μπορεί να μου τη βαρέσει και να γράψω και το βράδυ | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 20:13 | |
| αχ δοξα το θεο συνηλθε!!!!!!!! ηταν πολυ ωραια η συνεχεια!!!! μου θυμιζει απιστευτα σειρα τηλεορασης!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 21:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 10:28 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι.Μόλις το "πόσταρα" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 10:38 | |
| καλα δεν υπαρχει ακομα γελαω ηταν τελειο! η αλις φοβερη μοιαζει με σιριαλ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 11:08 | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα η αλις δεν περιγράφεται!! βασικά ούτε ο εντουαρντ παει πισω!!! χαχαχα Αλλά εκτος από το κωμικο μου αρεσαν δυο στοιχεια κυριως. Ο χωρισμος της Αλις και του Τζασπερ (ειμαι πολύ περιεργη πως θα τον χρησημοποιησεις στην πλοκη) και το Κος και Κα Μέισεν. Λίγοι έχουν επιλέξει να χρησημοποιησουν το πατρικο του Edward (Masen). Οι περισσοτεροι επιλέγουν το Cullen. Εγω παλι προτιμω τα πατρικά του καθενος. Και η κλασσικη Bella απαντάει σε όλα τα επίθετα του συζυγου της!! χαχαχα Συνέχισε το!! απορω πως κατεφέρνεις την μια να θέλουμε να κλαψουμε και την αλλη να σκάμε στα γελια. Ειναι ταλέντο. Μην το χαραμισεις!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 11:50 | |
| για αλλη μια φορα θεικο!!!ο εντουαρντ ολα τα λεφτα τη βουρλο,τη τουβλο την ειπε την αλις !!χαιρομαι που ο εντουαρντ ειναι περδικη!!! πραγματικαευτυχως που δεν καθυστερης πολυ να το ανεβασεις δεν θα αντεχα!!! θελω συνεχεια... ακομα γελαω !!! | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 12:15 | |
| καταρχας λιτσα αμα θες γωναζεμαι θαλεια κατα δευτερο: ο λαος απετει και αλλο Fanfiction και ηταν παλι θεϊκο μοναδικο ολα αυτα που λεω και λιγα ειναι τι αλλο να πω δεν ξερω. ααααααα τωρα που θυμιθηκα ειχες βαλει την μπελλα να μην τρωεί για ενα μηνα (που αυτο δεν γινετε αλλα και εγω ανεβαζω παλαβα στην ιστορια μου αρα ειναι μια χαρα) τι εγινε τελεικα αρχισε να τρωει κανονικα χωρις να ειναι εξαντλιμενη απο την πεινα οταν μπορεις απαντα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 13:16 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Θάλεια,Μαρίνα,ed<3,izzy cullen. Θάλεια επίτηδες το άφησα κενό αυτό για να κάνω ένα flasback .Ναι τώρα τρώει κανονικότατα. Η απορία σου θα λυθεί στο επόμενο Fanfiction που πάω να γράψω τώρα.. Μαρινάκι δεν ξέρω πως μου ρθε που χώρισε ο Τζάσπερ με την ¶λις,αλλά η τελευταία με βοηθάει πολύ για να βγάλω κάτι κωμικό και για την επάνω ερώτηση της Θάλειας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon | |
|