Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 31 Αυγ 2010 - 14:29
λιτσα μου τελεια κεφαλαια!!ολοι μαζι στο φοινιξ...καλο....ο εμ δν παιζεται...και ο εντ με την μπελλλα καλα μαζι...αχ μου ρεσει πολυ..!μπραβο ανυπομονω για την συνεχεια.!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 31 Αυγ 2010 - 14:49
twilightsagaddicted έγραψε:
λιτσα μου τελεια κεφαλαια!!ολοι μαζι στο φοινιξ...καλο....ο εμ δν παιζεται...και ο εντ με την μπελλλα καλα μαζι...αχ μου ρεσει πολυ..!μπραβο ανυπομονω για την συνεχεια.!
Σε ευχαριστώ Φένια μου.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 31 Αυγ 2010 - 16:28
λιτσα μου η ιστορια σου ειναι τελεια !!περιμενω την συνεχεια με ανιπομονισια !! ελπιζω να ειναι γρηγορα ε?? καλα οι ατακεσ του εμετ ειναι φοβερεσ . Α!! ο τζασπερ δεν θα ειναι στην ιστορια ??ουτε η ροουζ?? περιμενω συνεχεια συντομα!!!!!!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 31 Αυγ 2010 - 16:36
Ελινάκι σε ευχαριστώ πολύ. Νίκη μου χαίρομαι που σου αρέσουν οι ατάκες του Έμετ.Ευχαριστώ! Μαράκι όλοι θα παίξυν σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ιστορία.Υπόσχεση.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 31 Αυγ 2010 - 17:26
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 έγραψε:
αχ χαρικα πολυ καρδια μου !! ποτε η συνεχεια??
Δεν ξέρω ακόμα το πότε ακριβώς αλλά σύντομα.
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 31 Αυγ 2010 - 18:23
LITSA0089 έγραψε:
Nemesis Of Bellin έγραψε:
πολλα κεφαλαια σημερα
ειναι η πρωτη ιστορια που διαβαζω που η μπελλα παει πραγματικα στο φοινιξ!!
και τι σπανιο εχω δυο ερωτησουλες:
ο τζεικ θα υπαρχει στην ιστορια??
γιατι δεν θα ειδωθουν το βραδυ?
Ναι είχα έμπνευση Nemesis Of Bellin (ονοματάκι αν θες?). Για τον Τζέικ δεν μπορώ να σου απαντήσω είναι ακόμη νωρίς και δεν το έχω πλάσει ως στο τέλος στο μυαλό μου αλλά όλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Το βράδυ δεν θα ειδωθούν γιατί θα είναι με την μαμά της και ο Έντουαρντ θέλει να καθαρίσει το σπίτι και να πάει για κυνήγι. Εύχομαι να σε κάλυψα.
με καλυψες ευχαριστω!! α και με λενε ελενη χαρηκα
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 1 Σεπ 2010 - 18:19
ε ειμαι πολυ γαιδουρα τλκ...τοσες μερες διαβαζω την ιστορια σου και ουτε ενα σχολιο...χιλια σορρυ...ειναι παρα πολυ ωραια και δαφορετικη...αναρωτιεμαι τι θελει να πει η ρενε στην μπελλα και ειναι τοσο επειγον...ανυπομονω για την συνεχεια..!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010