| Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ | |
|
+16ntinaki Nemesis Of Bellin Emmi <3<3Ms.Kolina<3 Ms Cullen dani i love edward 2 emi twilightsagaddicted twilightFOREVER ed<3 Mrs.Christina LITSA0089 izzy cullen Niki Patt Lizzy Cullen 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 1:09 | |
| Πραγματικα θέλω τα σχόλια σας.... | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 1:31 | |
| Μαρινακι μου..μπραβο κοπελα μ!!!! Μου αρεσε παρα πολυ.....ειναι πολυ ωραιο...... περιμενω συνεχεια εε!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 1:32 | |
| αλήθεια??? τι σου αρεσε περισσοτερο και τι δεν σου αρεσε?? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 1:36 | |
| Μου αρεσε πολυ η ιδεα της Μπελλα για το..δωρακι του Edward!! Δν υπηρχε κατι που να μην μου αρεσει... οι χαρακτηρες ειναι οπως θα επρεπε να ειναι(συμφωνα με την γνωμη μ)....τους εχεις πετυχει ολους..και γραφεις πολυ ωραια....ο λογος σ..δεν ειναι κουραστικος!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 1:39 | |
| τα σοφιστικε της μπέλλα δεν ειναι βαρετα. σκεφτομαι να τα κοψω. να μην εινα τοσο μεγαλα. αλλα το αγαπημενο μου κομματι δεν ηρθε ακομα. ειναι στην συνεχεια. απλά κουραστικα να γραφω. Αυριο θα συνεχισω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 1:44 | |
| τα σοφιστικε (οπως τα λες) δεν ειναι και τοσο βαρετα...εγω πιστευω οτι δινουν διαφορετικο υφος στην ιστορια....αλλα αν νομιζεις οτι ειναι κουραστικα..καν'τ πιο μικρα!!!
Αγαπημενο κομματι..ε???χμμμμμ..ανυπομονω......
και με την ησυχια σ κοριτσακι μ!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:07 | |
| μαρινακι μου τη λατρευω την ιστορια σου μπραβο κουκλιτσα μου ειναι τελεια να τη συνεχισεις για λιγο ενιωσε οτι εγραφε η στεφ.....ποτ το εκρυβες το ταλεντο σου τοσο καιρο μου αρεσε παρα πολυ που εβαλες την ροζαλι να συμβουλευει την μπελλα και το δωρο.......................ανυπομονω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:43 | |
| ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! δεν σκοπευα να βαλω την ροζαλι να κανει τιποτα αλλα ξαφνικα και αυτη βρεθηκε εκει και αρχισε να μιλαει σαν μεγαλη αδερφη. Εγώ δεν έχω μεγάλη αδερφη (ουτε ειμαι η μεγαλη αδερφη κανανος) οπότε την αφησα να μιλάει. Ακόμα όμως έχω κολλησει στα δωρα των ροουζ-εμ, ηλις-τζαζ. Έχετε καμια ιδέα??? | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:48 | |
| Μαρίνα είναι πάρα πολύ ωραίο.Πραγματικά περιμένουμε συνέχειά όσο ποιο γρήγορα μπορείς. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:49 | |
| στον εντουαρντ αρεσει η ταχυτητα ετσι δεν ειναι?και του αξιζουν καλοκαιρινες διακοπες.....οποτε το ενα δωρακι απο εμ και ροουζ θα ηταν ενα ταξιδακι για δυο ενω της αλις και του τζαζ κανενε αυτοκινητο για τη συλλογη του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 11:03 | |
| ευχαριστώ λιτσα μου!!! μμμμ...ευχαριστω, μπέλλα. νομιζω το δωρο εμ-ροουζ ειναι καταπληκτικο και σκεφτηκα κατι αλλο για αλις-τζαζ. θα δειτε. παει με το παρακάτω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 11:07 | |
| ενδιαφερον ανυπομονω για τη συνεχεια | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:32 | |
| :βήξημο:Την προσοχή σας παρακαλώ!!! Θα ξεκινήσω από το Μαρινάκι μας και μετά θα φτάσω και στο υπέροχο FanFic της!!! Μαρινάκι μου γλυκό, είμαι πολύ χαρούμενη που όλο και περισσότερα άτομα ρισκάρουν να γράψουν έστω και μία ιστορία με κύριους χαρακτήρες του αγαπημένους μας twilight saga characters αλλά και βάζοντας μια δική τους πινελιά.Το θέμα όμως είναι, να έχεις την υπομονή, την επιμονή και το ταλέντο, να φανείς αντάξιος στους πραγματικά υπέροχους χαρακτήρες της Στέφενι Μέγιερ. Εσύ έχεις καταφέρει να φανείς αντάξια και πιστέυω πως ξεπέρασες τον εαυτό σου και αυτό το ταλέντο σου σο;Y επιφυλάσσει περισσότερα ΣΥΓΧΑΡΙΤΉΡΙΑ και ΜPΡΑΒΟ!Και όπως λέει και ο κ.Φωκάς Ευαγγελινός και ο κ.Αλέξης Κωστάλλας στο Dancing With The Stars "λατρεύω τους ανθρπώπους που παίρνουν ρίσκα και έχουν πάθος με αυτό που κάνουν".Ε λοιπόν, το πρώτο μπράβο και τα πρώτα συγχαρητήρια τα παίρνεις από μένα γιατί πήρες ρίσκο και έδωσες την εντύπωση στον αναγνώστη πως αγαπάς αυτό που κάνεις. Ας περάσουμε όμως και στην υπέροχη ιστοριούλα σου!!!Πραγματικά την λάτρεψα!Γιατί; - 1.Πάντα αναρωτιώμουν τι έγινε στο καλοκαίρι ανάμεσα στο Λυκόφως και στην Νέα Σελήνη.
2.Μ'αρεσε ο τρόπος που γράφεις. 3.Έχεις ωραία πλοκή και ο λόγος κυλάει χωρίς να κουράζεται ο αναγνώστης!
Υ.Γ.1.000.000 ΜΡΑΒΟ ΚΑΙ 2.000.000 ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lova yaaa!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:36 | |
| κοίτα και η Ελίζα γραφει για αυτο το καλοκαιρι. Εγω απλά εγραψω για τα γενεθλια του εντουαρντ πριν ερθουν τα καταστροφικα γενεθλια της Μπέλλα...... χαρηκα πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!! πάω να συνεχίσω! τωρα μου ηρθε εμπνευση (χθες την πηρα απο τις φωτο του ρομπ)!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:38 | |
| Nαι, αλλά άλλο να γιορτάζεις τα γεννέθλια του Έντι μας και συγκεκριμένα εκείνο το καλοκαίρι!!!Θα διευκρίνιζα στο καλοκαίρι τα γεννέθλια του Έντι αλλά το ξέχασα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:40 | |
| αν ειναι ετσι ενταξει τοτε!!! διαβαζα το ποστ σου -ημουν καπου στην μεση- και χτυπάει το τηλέφωνο. ήταν ο νονος του αδερφου μου. αφου πήρε της πληροφοριες που ηθελε απο μενα το εκλεισα και ηρθα τρεχοντας να συνεχισω!!! ειμαι τρελη..... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 13:12 | |
| συνονοματι συγχαρητηρια πραγματικα η ιστορια σου εχει γινει ενα απο τα αγαπημενα μου fanfictions!!ωραιες περιγραφες ,διαλογους εχεις σμηλεψει τους χαρακτηρες τελεια κ παλι μπραβο!!! - Σπόιλερ:
ασχετο οταν τελειωσουν η εξετασεις θα κανω κ εγω fanfiction με μια κοπελα απο το φορουμ ηδη το δουλευουμε
| |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:03 | |
| καλα μαρινα εγραψες τι να προτοπω δεν ξερω η γραφη σου ηταν φοβερη μου αρεσε παρα πολυ γτ δεν κουραζει τον αναγνωστη.... επισης χαρηκα πολυ που αναμιγνιετε και η ροζαλι στην ιστορια...τα σοφιστικε της μπελλας δεινουν αλλο χαρακτηρα στην ιστορια μια ετσι αλλη πινελια...και παντα αναρωτιουμουν τι μπορει να εγινε αναμεσα στο λυκοφως και αυτα τα καταστοφικα γενεθλια της μπελλας φοβερο θελουμε και συνεχεια... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:05 | |
| μαρινα μου τελειο..!!τωρα ειχα την ευκαιρια να το διαβασω και εντυπωσιαστηκα...!μπραβο..!περιμενουμε συνεχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:08 | |
| σας ευχαριστώ όλους!!!! Νικούλα μου, μπέλλα, λιτσάκι, χριστίνα, μαρίνα, γεράσιμε, φένια!!! σας ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου!!! το απογευματακι μαλλον θα βαλω την συνέχεια. Στην χειροτερη περιπτωση μετα τις 11!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:26 | |
| τιποτα μαρινα ηταν πραγματικα τελειο και εγω μαλλον το δικο μου φανφικ θα προσπαθησω να ανεβασω σημερα συνεχεια και εγω στην χειροτερη μετα της 11 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:30 | |
| εγω το λεω γιατι θα βγω στις 7 και 9-11 ειναι το 1.000 + 1 νυχτες που δεν χανω. Ισως το παρω μαζι το λαπτοπ και γραφω μπροστα στην τηλεοραση. Παντως συνέχεια θα βαλω σημερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:43 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:46 | |
| Θα περιμένουμε Μαρίνα μου.Καλά να περάσεις στη βόλτα σου | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ Δευ 21 Ιουν 2010 - 16:29 | |
| παρα πλυ κολο, μου αρεσε ανυπομονω για τη συνεχεια | |
|
| |
| Σχολια: Τα εκατοστά τέταρτα γενέθλια του Εντουαρντ | |
|