| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 17:27 | |
| Και καλα κανεις Ελευθερια!
Πολυ που χεστ***ε τι κανουν τα κοπροσκυλα! | |
|
| |
.::Ελευθερία::. New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 199 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 17:29 | |
| Το μόνο καλό που κάνανε ήταν να σώσουν την Μπέλλα από τον Λοραν αλλιώς πάλι άχρηστοι ήταν... συνεχώς την πλήγωναν.. ειδικά αυτός ο Τζέικομπ.. απόρώ πως δεν λιντσάρανε τον πρωταγωνιστή στην πρεμιέρα ΑΠΟΡΩ!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 17:30 | |
| Οοοοοοοοχι.... Ολοι τον θεωρουν "ομορφο" και "γλυκουλη". Εγω δεν βρισκω τιποτα τετοιο. Μια ψωναρα ειναι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 17:33 | |
| Κοίτα δεν είναι άσχημος ως ηθοποιός όμως μου την δίνει ο ρόλος του... Τέλος!!!
Α έχουμε τον κλώνο του στο σχολείο μας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 17:34 | |
| ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 17:35 | |
| Χαχαχα όχι... έχει πολύ πλάκα...έχει μακρί μαλλί και φοράει συνεχεια σκούφο....!!!
Δεν νομίζω πως μιμείται όμως τον Τζέηκ... δεν νομίζω να ξέρει πως υπάρχει καν ταινία που να του μοιάζει κάποιος ηθοποιός!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 17:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 18:00 | |
| Επίσης στην Νέα σελήνη μου άρεσε τρελά που ξαφνικά εμφανίστηκε ο Λοραν.. γιατί επιτέλους είδαμε κ έναν βρικόλακα... είχα βαρεθεί με τα σκυλιά...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 20 Φεβ 2009 - 18:01 | |
| Κι εγω! Επιτελους ειχαμε ενα στοιχειο της... ωραιας μαγειας! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 21 Φεβ 2009 - 19:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 21 Φεβ 2009 - 22:57 | |
| Συγνώμη ρε Δανάη αλλά δεν γινόταν αλλιώς να εκφράσω την απέραντη ηδονή που ένιωσα οταν τον παράτησε σύξυλο η Μπέλλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 22 Φεβ 2009 - 9:23 | |
| Και καλα εκανες! Εχεις δικιο! Εγω χαμογελασα οταν τον παρατησε εκει περα... Χεχε... | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 22 Φεβ 2009 - 16:56 | |
| - .::Ελευθερία::. έγραψε:
- Συγνώμη ρε Δανάη αλλά δεν γινόταν αλλιώς να εκφράσω την απέραντη ηδονή που ένιωσα οταν τον παράτησε σύξυλο η Μπέλλα!!!
Τι συγγνωμη κοπελια πεστα πεστα!!!!! :cheers: | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 0:52 | |
| Θα μεταφέρω λίγο το θέμα από τον Τζεικοπ σε κάτι άλλο…
Όταν ξαναδιάβασα την Νέα Σελήνη (την πρώτη δεν πρόσεχα και πολύ τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές περά από τον Εντουαρντ και την Μπελλα)
Λοιπόν, στην αρχή. Λίγο πριν το πάρτι, ο Εντουαρντ συζητάει με την Μπελλα, και της λέει: (θα μεταφέρω το μικρό απόσπασμα από το ελληνικό βιβλίο) «Μπελλα, τα τελευταία πραγματικά γενέθλια που γιορτάσαμε ήταν τα γενέθλια του Έμετ το 1935. Κάνε μας, λοιπόν, την χάρη και μην είσαι ιδιότροπη απόψε….»
Στο Λυκόφως, δεν αναφέρει ότι η Ροζαλι, είχε βρει τον Εμετ, χτυπημένο από μια αρκούδα??
Εγώ εδώ καταλαβαίνω ότι ο Εμετ ήταν μαζί τους και πριν γίνει βρικόλακας.
Πείτε μου την γνώμη σας…
| |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 0:56 | |
| προφανως αυτο το περιστατικο με τον Εμετ τη Ροζαλι και την αρκουδα να εγινε πριν το 1935.....λεει και χρονολογια στο λυκοφως ..δε θυμαμαι.. | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:01 | |
| Θα σας διαφωτισω εγω. Ο Εμμετ γενηθηκε το 1915 και το 1935 δηλαδη σε ηλικια 20 χρονων εγινε vampire. Αρα γιορτασανε τα γενεθλια του αφου εγινε. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:09 | |
| Αυτό το αναφέρει κάπου?? Δεν νομίζω ότι το έχω διαβάσει.
Και πάλι όμως δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις πραγματικά γενέθλια. Ήταν ήδη βρικόλακας.
| |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:10 | |
| Να σου πω την αληθεια δεν θυμομουν την ημερομηνια που μεταμορφωθηκε οποτε την εψαξα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:11 | |
| - magic princess έγραψε:
- Αυτό το αναφέρει κάπου?? Δεν νομίζω ότι το έχω διαβάσει.
Και πάλι όμως δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις πραγματικά γενέθλια. Ήταν ήδη βρικόλακας.
Να σου πω την αληθεια εγω το εψαξα. Δεν ξερω αν το λεει στα βιβλια. Δενν θυμαμαι βασικα. Αν εχεις δαιαβασει το Breaking Dawn θα καταλαβενες τι παιζει με τα γενεθλια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:14 | |
| Εδώ με πιάνεις αδιάβαστη!! Δεν έχω διαβάσει ακόμα την Έκλειψη και το Breaking Dawn. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:15 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki-twilightholic στις Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:17, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:16 | |
| - magic princess έγραψε:
- Εδώ με πιάνεις αδιάβαστη!! Δεν έχω διαβάσει ακόμα την Έκλειψη και το Breaking Dawn.
- Σπόιλερ:
Οταν τα διαβασεια θα καταλαβεις οτι για εκεινους (ειδικα για την Αlice) οτι και να εισαι παρτυ θα σου κανει!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:22 | |
| Οκ ευχαριστώ. Ήταν άλλωστε στα άμεσα σχεδία μου να τα διαβάσω και τα outtake.
Πάντως θα μου άρεσε μια ιστορία αντίστοιχη του Εντουαρντ και της Μπελλας, ανάμεσα σε Εμετ και Ροζαλι. Ίσως να συμπαθούσα και περισσότερο την Ροζαλι…
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Φεβ 2009 - 1:28 | |
| Νταξει μορε καλη ειναι η Ροζαλι. Την συνηθησα τωρα πια. Εγω θελω να διαβασω για Αλις και Τζασπερ παλι. Πολυ τους λατρευω! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|