| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 2 Φεβ 2009 - 12:21 | |
| Μιας και ήθελα να γράψω κάποια σχόλια, και δε βρήκα σχετικό τόπικ, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό εδώ. Σε πολύ κόσμο δεν άρεσε η Νέα Σελήνη. Να πω την αλήθεια, αν τη συγκρίνω με το Λυκόφως, μπορώ κι εγώ να πω ότι το Λυκόφως μου άρεσε καλύτερα. Πριν συνεχίσω όμως θέλω να ρωτήσω τους αντμίνς, γράφουμε ελεύθερα? Μήπως να σημειώσω με κόκκινα γράμματα τη λέξη SPOILER , ή να χρησιμοποιήσω κανονικό σπόιλερ? Δυστυχώς εγώ η ίδια έπεσα στην παγίδα και διαβασα κάτι, μη γνωρίζοντας ότι έχει στοιχεία για την εξέλιξη της ιστορίας, κάτι που εδώ και καιρό απέφευγα με μεγάλο κόπο, γιατί δεν είχα πάρει είδηση από την αρχή ότι θα περιεχει σπόιλερ... Λοιπόν, τι να κάνω? Πώς να συνεχίσω να γράφω? | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 2 Φεβ 2009 - 12:28 | |
| Για την Νεα σελήνη δεν νομίζω πως είναι απαραίτητα τα σπόιλερς γιατί εχει βγί στα ελληνικά. Τα σποιλερ νομίζω, μπαινουν για Εκλειψη και Χαραυγη! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 0:08 | |
| Εγω τωρα το διαβαζω και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ....Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι περιεχει "λιγο" Εντουαρτ και δε μου φτανει...χεχε....Οταν το τελειωσω θα γραψω αναλυτικα σχολια! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 0:14 | |
| Εγω να δείς πως περείμενα για να δω τον Edward .......είχα σκάσει !!!!!!!!
Θα περειμένουμε εντυπώσεις !!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 0:17 | |
| Εν το μεταξυ παλευω καθε μερα να μην διαβαζω πολλες σελιδες για να χω και την επομενη....που καταντησα! Γιατι αν το διαβασω μονορουφι ποιος αντεχει μετα μεχρι τις 3 Μαρτιου!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 0:19 | |
| Πώς αντέχεις.........εγω το διάβασα σε μια μέρα !!!!! Και γω πέρειμένω αυτην την μέρα ( 3 Μαρτιου ) σαν τρελή !!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 0:21 | |
| αντεχω με δυσκολια αλλα αντεχω....το να μην εχω καθολου να διαβαζω νομιζω οτι δε θα αντεξω!Αναμενουμε λοιπον......20 μερουλες περιπου! Υπομονη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 0:23 | |
| Mε αυτη τη λέξη κομάμαι και με αυτη ξυπνάω !!!!!!!! Θα σκάσω μέχρι να βγεί !!!!!!!!!! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 12:59 | |
| Παιδια αγορασα χθες το απογευμα την νεα σεληνη και την τελειωσα στις 4 το πρωι (απορω πως καταφερα να ξυπνησω για δουλεια). Ηθελα να φτασω εκει που ξαναμιλαει για Εdward και δεν μπορουσα να σταματησω να διαβαζω.Μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε τοσο γιατι δεν περιειχε πολυ Edward και ειχε αρκετο Τζεικομπ και μου την δινει.Αλλα απο οτι φαινεται καλο παιδι που την βοηθησε αλλα μεχρι εκει μου την εδωσε που η Bella του ξεκαθαρισε οτι δεν τον θελει και αυτος επεμενε.ΧΑΖΟΣ!!! Το προσωπο μου φωτιστηκε οταν επιτελους εφτασα στον Ed Αγαπιουνται τοσο πολυ... Επισης στο βιβλιοπωλειο στην περιοχη μου μου ειπε οτι την εκλειψη θα την εχει νωριτερα γυρω στις 20 Φεβρουαριου...Πολυ χαρηκα | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 14:43 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 14:50 | |
| Ναι είναι απο τα εξτρα που εχει βάλει η στεφανι στο σαιτ της!Εχει πολλά!Το συγκεκριμενο ειναι το τηλεφωνημα της Ροζαλι στον Εντουαρντ για να του πει οτι η Μπέλλα πηδηξε απο εναν βραχο! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:07 | |
| είναι πολύ καλό έχει κι αλλά? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:21 | |
| ωχ!!! πρεπει να ανοιξω κανενα λεξικο να με βοηθησει στη μεταφραση γτ ειμαι......στουρνος στα αγγλια!!! χαχαχαχα! ευχαριστουμε για το link!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:24 | |
| nasia pou akrivws sto site ths einai? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:24 | |
| | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:31 | |
| Στα extras κάτω από το New Moon. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 16:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 16:59 | |
| eyxaristw nasiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 17:24 | |
| Ευχαριστούμε Νάσια.......αν δεν είχαμε και σένα!!!!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 17:26 | |
| ευχαριστουμε!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 13 Φεβ 2009 - 17:49 | |
| | |
|
| |
chris-cullen New Moon Victim
Τόπος : Forks!!:) Αριθμός μηνυμάτων : 138 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 14 Φεβ 2009 - 11:39 | |
| εγω πιστευω πως αν και οντως το βιβλιο δεν περιειχε πολυ "edward" τον χορτασαμε στο τελος και με το παραπανω...... α........εμ.......μηπως μπορει ν μου πει καποιος τι ειναι το "spoiler"......? | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 14 Φεβ 2009 - 11:50 | |
| ολοι ξερουμε τι εννοεις!!!! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|