| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 15:40 | |
| ΓΕΙΑ ΣΑΣ απο εμενα! εεμ λεω να πω κ εγω την αποψη μ! πραγματιακ εκλεγα στο μισο βιβλιο! ειδικα εκει που την αφησε ο εντ κ γυρισε σπιτι τησ(η μπελλα) κ δεν εβρισκε τιποτα δικο τ κ καταλαβε οτι τ οτι 8α-ειναι-σαν-ν-μν-τν-γνωρισε-ποτε - Σπόιλερ:
8αβοντασ στ στο πατωμα τησ(αυτο τ λεει στο επομενο βιβλιο νομιζω)
εκλαιγα με μαυρο δακρυ! ειναι παρα πολυ σθνεσ8ηματικο βιβλιο κ ουσιαστιακ ειναι τ αγαπημενο μ! δεν εχω διαβασει το λυκοφωσ γιατι εχω δει τν ταινια! να τ παρω?(sorry για τ ακυρο 8εμα απλα μ ηρ9ε) | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 08/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| |
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 31 Ιουλ 2009 - 0:13 | |
| - ren4itoy έγραψε:
- εγω θα σου ελεγα να το παρεις γιατι το βιβλιο εχει μεγαλη διαφορα απο την ταινια και πραγματα που πρεπει να διαβασεις!αξιζει να το παρεις
ok σε ευχαριστω πολυ! θα παω αυριο γιατι ετσι κ αλλιωσ φευγω για διακοπεσ κ περα απο τα αλλα δυο(που θα τα ξαναδιαβασω!)πρεπει ν διαβασω κ κατι αλλο!! thnx!! | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 4 Αυγ 2009 - 9:55 | |
| η Νεα Σεληνη φοβερο βιβλιο!!!Αλλα το κακο ειναι πως στην αρχη νευριασα με τον Εdward που παρατησε την Bella! αλλα τελος καλο ολα καλα....σχεδον ολα! | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 5 Αυγ 2009 - 1:41 | |
| ναι ειναι πολυ καλο βιβλιο...αν και να πω την αληθεια βαριομουν φοβερα την σκηνη ποθ ειναι με τουσ βολτουρι | |
|
| |
edward_bella Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 55 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 9 Αυγ 2009 - 16:30 | |
| Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που το διάβασα ξενέρωσα λίγο με τη μέση του βιβλίου..εκεί δηλαδή που αρχίζει η Μπέλα και είναι όλα μέλι γάλα (όσο γίνεται δηλαδή) με τον Τζέικοπ μου την έδινε στα νεύρα..χάρηκα βέβαια που συνερχόταν απλά επειδή φαινόταν τι περνούσε απ'το μυαλό του Τζέικοπ νευρίαζα όταν η Μπέλα άρχισε να σκέφτεται την εναλλακτική του Τζέικοπ..ευτυχώς απ'το σημείο που εμφανίστηκε η ¶λις και μετά το βιβλίο έγινε σούπερ!!!Είναι γενκά πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα 3 νομίζω, πολύ πιο μελαγχολικό..όλα τα σημεία που δείχνει το πόσο υποφέρει στην αρχή μου έκοβαν την ανάσα απ'τη στενοχώρια..που πίστευε ότι την άφησε επειδή δεν την έθελε, επειδή δεν ήταν αρκετή..με στενοχώρησαν πάρα πολύ..από το κεφάλαιο The truth όμως και μετά είναι τέλειο!! Πραγματικά ελπίζω στην ταινία να βάλουν περισσότερες σκηνές φιλιών μεταξύ τους..στο Twilight έβαλαν ουσιαστικά μόνο μία, την πρώτη και πολύ στενοχωρέθηκα γιατί το βιβλίο έχει κι άλλες, τόσο έντονες και υπέροχες σκηνές..ελπίζω να μην κάνουν το ίδιο και στο New Moon γιατί θα πρέπει και σιγά σιγά να δείξουν την εξέλιξη και της "φυσικής" σχέσης μεταξύ της Μπέλας και του Έτνουαρντ!! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 9 Αυγ 2009 - 17:21 | |
| Και εγω ανυπομωνω να δω αυτη την σχεση ...Παντως στο λυκοφως στενοχωρηθηκα που δεν βαλαν τη σκηνη που λιποθυμουσε η Μπ. οταν την φιλησε ο Εντ αλλα και οταν στο μαθημα της βιολογιας επαιρναν αιμα....τελεια εκεινη η σκηνη... | |
|
| |
Odelle Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : In a galaxy far far away... Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 9 Αυγ 2009 - 17:54 | |
| Χαχαχα!Τωρα δηλαδη εγω πρεπει ν πω την αποψη μου?Μμμμ νομιζω πως θα γινω αρκετα κακια και δεν θα σας αρεσει Το καλο σε αυτο το βιβλιο ειναι οτι εμφανιζεται λιγη δραση επιτελους!Λυκανθρωποι στο προσκηνιο...γιουχου....ακομη ριχνουμε μια πιο προεχτικη ματια στην εικογενεια Μπλακ και κατανοουμε περισοτερο τον ψυχικο κοσμο του Τζεικ... Το κακο σε αυτο το βιβλιο ειναι οτι δεν χορταινουμε πολυ Εντουαρτ...(γιατι Μειγερ γιατι? ) Το αισχρο σε αυτο το βιβλιο ειναι οτι πρεπει να ανεχτουμε τους ψυχεδελισμους και τις τρελοκρισεις της Μπελλα...οιμε!Και το χειροτερο απ ολα οτι τρωμε αυτη και τα ανωστα μουτρα της στην μαπα ολη την ωρα...δε φτανει που εχει πλυμμιρισει ολοκληρο τον Αξιο ποταμο με τα ατελειωτα δακρυα της...μου δινεται κι η εντυπωση οτι διαβαζω μεξικανικο κομιξ οπου η Μπελλα ειναι απο κεινα τ κοντα ανθρωπακια με το μαυρο συννεφο με τις αστραπες πανω απο το κεφαλι της..ενω παντου βασιλευει η ειρηνη και η ηρεμια...αχ πραγματικα και μονο στην σκεψη μου ρχεται να κοψω φλεβα... Αυτη χωρις τον Εντουαρτ ειναι σαν το Γκολουμ οπου ψαχνει ''το πολυτιμο του'' | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 15:37 | |
| | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 15:45 | |
| | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 17:01 | |
| - edward_bella έγραψε:
- Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που το διάβασα ξενέρωσα λίγο με τη μέση του βιβλίου..εκεί δηλαδή που αρχίζει η Μπέλα και είναι όλα μέλι γάλα (όσο γίνεται δηλαδή) με τον Τζέικοπ μου την έδινε στα νεύρα..χάρηκα βέβαια που συνερχόταν απλά επειδή φαινόταν τι περνούσε απ'το μυαλό του Τζέικοπ νευρίαζα όταν η Μπέλα άρχισε να σκέφτεται την εναλλακτική του Τζέικοπ..ευτυχώς απ'το σημείο που εμφανίστηκε η ¶λις και μετά το βιβλίο έγινε σούπερ!!!Είναι γενκά πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα 3 νομίζω, πολύ πιο μελαγχολικό..όλα τα σημεία που δείχνει το πόσο υποφέρει στην αρχή μου έκοβαν την ανάσα απ'τη στενοχώρια..που πίστευε ότι την άφησε επειδή δεν την έθελε, επειδή δεν ήταν αρκετή..με στενοχώρησαν πάρα πολύ..από το κεφάλαιο The truth όμως και μετά είναι τέλειο!! Πραγματικά ελπίζω στην ταινία να βάλουν περισσότερες σκηνές φιλιών μεταξύ τους..στο Twilight έβαλαν ουσιαστικά μόνο μία, την πρώτη και πολύ στενοχωρέθηκα γιατί το βιβλίο έχει κι άλλες, τόσο έντονες και υπέροχες σκηνές..ελπίζω να μην κάνουν το ίδιο και στο New Moon γιατί θα πρέπει και σιγά σιγά να δείξουν την εξέλιξη και της "φυσικής" σχέσης μεταξύ της Μπέλας και του Έτνουαρντ!!
συμφωνώ μαζι σου, ομως εγω λατρεψα κυριολεκτικα το βιβλιο! ισως ειχε να κανει και με την ψυχολογια μου τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο... καταλαβα απολυτα τι σημαινει καποιοσ σημαντικοσ για σενα να φυγει απο τη ζωη σου... Παντωσ το βιβλιο ειναι εξαιρετικα καταθλιπτικο. Βεβαια ολα φτιαχνονται οταν ξαναμπαίνει στο προσ΄κηνιο ο Εντ (επιτέλουσ! ειχα βαρεθει τον Τξεικομπ!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 17:19 | |
| Καλά ναι κι εγώ το βιβλίο το λάτρεψα!! Νομίζω είναι το αγαπημένο μου, μετά το Breaking Dawn βέβαια για προφανείς λόγους!! Τα σημεία που δείχνει το πόσο υποφέρει η Μπέλα είναι τόσο αναλυτικά που είναι σαν να τα νιώθεις εσύ η ίδια..εκεί ειδικά που περιγράφει ο Τσάρλυ την κατάσταση στην ¶λις, πω πω κλάμα που είχα ρίξει.... Πραγματικά ελπίζω όλη αυτή τη μελαγχολία να τη δείξουν στην ταινία, πολύ φοβάμαι με την τόση βάση που έχουν δώσει στον Τζέικοπ μήπως λίγο το κάνουν πιο ελαφρύ και δε δείξουν το βάθος της κατάθλιψης (και κατά συνέπεια της αγάπης) της Μπέλας... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 17:36 | |
| ναι εχεις δικιο σ αυτο κ εγω φοβαμαι οτι η ταινια θα ειναι πολυ πιο "ελαφρια" απο το βιβλιο, αλλα ετσι δεν παιρναει καταλληλα την κατασταση που εζησε η Μπελλα χωρις τον Εντ.. Εγω εκλαιγα στη σκηνη του αποχωρισμου... 'Ιt will be as if I never existed" Tι μας λεσ κυριος? Αλλαξες ολοκληρη κοσμοθεωρια εφερες τα πανω-κατω και τωρα θα ειναι σαν να μην υπήρξες ποτε? Δεβ γίνονται αυτα! Σ αυτο το σημείο επισης θύμωσα με τον Εντουαρτ επειδη της πήρα καθε δωρο και γενικα οτι θα τησ τον θυμιζε... Βεβαια δεν μπορεις να παρεις τις αναμνήσεις και αυτές πονάνε πιο πολυ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 17:52 | |
| - Παράθεση :
- Tι μας λεσ κυριος? Αλλαξες ολοκληρη κοσμοθεωρια εφερες τα πανω-κατω και τωρα θα ειναι σαν να μην υπήρξες ποτε? Δεβ γίνονται αυτα!
Looool!! Εντελώς όμως!! Τι να κάνει όμως κι αυτός, έπρεπε να είναι, να φαίνεται βασικά, σκληρός για να την πείσει ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της..μάλλον δεν είχε αρκετή επίγνωση για το πόσο βαθειά ήταν τα αισθήματα της Μπέλας για εκείνον!! Μα τι μετριόφρων αυτό το παιδί, ας πάει να κοιταχτεί σ'έναν καθρέφτη ειλικρινά!! Θέλω πάρα πολύ να δω το τρέιλερ της Παρασκευής για να δω ποιο θα είναι το mood της ταινίας... έτσι και εστιάσουν υπερβολικά στον Τζέικοπ ειλικρινά θα τα πάρω..ωραία, συμπαθητικός χαρακτήρας, βοηθάει την Μπέλα πάρα πολύ, αλλά όπως και να το κάνουμε την κατάθλιψή μου θέλω να την πάθω, κι εμένα θα μου λείψει ο Έντουαρντ, και τη χαρά μου όταν γυρίσει τη θέλω σε μεγάλη δόση!! Μη μου δείξουν μόνο τη Volterra και μετά μου κόψουν όλα τα υπόλοιπα, δε θα το αντέξω!! Ολόκληρα 4 κεφάλαια γεμάτα Έντουαρντ έχουμε μετά τη Volterra!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 19:53 | |
| Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχει κοιταχτει στον καθρευτη! Στο μσ επαναλαμβανει συνεχεια πως μπορει ενα τερς (ετσι αποκαλει τον εαυτο του) να εχει εναν αγγελο διπλα (την Μπελλα) Προσωπικά δεν βλεπω κανενα τερας.. ισα ισα... κουκλος ειναι, αλλα δεν μπορει να περιμενει οτι φευγοντας και παιρνοντας μαζι του καποια αντικειμενα θα ειναι σαν να μην υπηρξε ποτε! Της αλλαξε ολοκληρη την ζωη της! Εννοειται πως και εγω θέλω την καταθλιψούλα μου γιατι μετα οταν θα εμφανιστει στην σκηνη η χαρα θα ειναι διπλη... Επισης ελπιζω πως οταν η Μπελλα θα εχει τις ψευδαισθησεις της θα δειχνουν λιγο Εντ εστω και να αχνοφαινεται! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 19:56 | |
| ΒΑΣΙΚΑ ως προς τον ορισμο τερας που τον χρησιμοποιει κατα κορον ο εντ στην νεα σεληνη μαλλον δεν εννοει την εξωτερικη εμφανιση..προφανεστατα νιωθει ενοχη και τυψεις γι αυτο που ειναι ...επειδη δολοφονει για να ζησει και επειδη αφησε την μπελλα....το οτι δεν του ταιριαζει ο ορος τερας εμφανισιακα το επιβεβαιωνει σε καθε ευκαιρια και η μπελλα παρομοιαζοντας τον ως αδωνη θεο ελληνα και τα λοιπα...συνεπως ο αυτο χαρακτηρισμος του αυτος στην νεα σεληνη αφορα μονο την ψυχικη του διασταση οπως την βλεπει αυτος υπερφορτωμενος απο ενοχες και συναισθηματα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 12 Αυγ 2009 - 20:00 | |
| Ναι και ψυχικά όμως ο χαρακτηρισμός τέρας απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Είναι τόσο γλυκός, καλός, προστατευτικός, ανιδιωτελής και τόσα άλλα που αν συνεχίσω δεν θα τελειώσω σήμερα... Είναι πολυ άδικο να κατηγορεί τόσο πολύ τον εαυτό του... Βλέπει τόσα καλά στους άλλους και τίποτα στον ίδιο.. | |
|
| |
sylvesterandanna Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 13 Αυγ 2009 - 23:18 | |
| εγω εχω διαβασει και τα 3 βιβλια του λυκοφωος εκτος απο την χαραυγη που 8α βγει τον σεπτεμβρη..εχω διαβασει την νεα σεληνη...παιδια ειναι τελειο βιβλιο!!!!!σας λεω να πατε να το αγορασετε...απλα σας ενημερωνω οτι δν παιζει και πολλυ ο edward γιατι οπως 3ερετε και απο το τρειλερ την εγκατελειψε..παιδια δν εχω λογια...ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 18 Αυγ 2009 - 16:00 | |
| μμμ.....το βιβλιο που ξενερωσα............βαρετο απο το 2 κεφαλαιο και μετα με πολυ παρα πολυ jacob.................το χειροτερο μου........!!!επρεπε να περιμενω να φτασω στο 18 κεφαλαιο για να βρω κατι ενδιαφερον....ευτυχως στο τελος το εσωσε καπως!!επισης ειναι και το βιβλιο οπου η εικονα μου για τν bella αρχιζε σιγα σιγα να διαλυεται........! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Αυγ 2009 - 14:24 | |
| στοο φόρουμ υπάρχει κάπου μετάφραση του τηλεφωνήματος της Ρόζαλι; | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Αυγ 2009 - 14:29 | |
| | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Αυγ 2009 - 14:35 | |
| στη Νέα Σελήνη ο Έντουαρντ είναι επιεικός απαράδεχτος. με ποιό δικαίωμα αποφασίζει εκείνος ποιό είναι το καλό της μπέλλα; θα τρελαθούμε; έπρεπε να το συζητήσει μαζί της. δε μπορείς να επιβάλεις σε κάπιον την επιλογή σου. και αυτή ακόμη καλύτερη! γύρισε ο Έντουαρντ και παράτησε τον Τζέικομπ. αυτός όμως ήταν δίπλα της όταν ο άλλος αποφάσισε αν το παίξει θεός και να αποφασίσει για τη ζωή της. δε μπορείς τώρα να απομακρυνθείς από τον άνθρωπο που σε βοήθησε και σε στήριξε όταν ο άλλος σε άφησε χωρίς καμία εξήγηση, μόνο και μόνο για να του κάνεις το χατίρι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Αυγ 2009 - 14:42 | |
| Δε συμφωνώ καθόλου...όταν βλέπει ξεκάθαρα ο Έντουαρντ ότι η Μπέλα δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει και όταν καταλαβαίνει ότι μπορεί να πεθάνει εξαιτίας του, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει παρά να την αφήσει, ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να βρει την ευτυχία?? Δεν υπήρχε περίπτωση η Μπέλα να συμφωνήσει να χωρίσουν έτσι όπως τον αγαπούσε, και ο Έντουαρντ ήξερε ότι στο τέλος θα τον έπειθε..Ας μην ξεχνάμε ότι είναι 108 χρονών ζώντας στη μιζέρια και στην αυτολύπηση..όταν καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβεί εξαιτίας του στο μόνο άνθρωπο για τον οποίο νοιάστηκε και αγάπησε δεν είχε και πολλές επιλογές απ'το να την αφήσει να φύγει..σε όλη τη σειρά ο Έντουαρντ, ένα κομμάτι του έντουαρντ, ελπίζει η Μπέλα να διαλέξει τον Τζέικοπ ώστε να έχει μια φυσιολογική ζωή..τόσο πολύ την αγαπάει.. όσο για την Μπέλα, συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να δώσει τόσα δικαιώματα στον Τζέικοπ ώστε να την ερωτευτεί, αλλά αυτό δεν μπορούσε να το αποφύγει εφόσον εκείνος ήταν έτσι κι αλλιώς ερωτευμένος μαζί της..όταν είμαστε απελπισμένοι, σκεφτόμαστε εγωιστικά..όπως ο Τζέικοπ σκέφτεται εγωιστικά σε όλη την Έκλειψη και κάνει....για να κλέψει την Μπέλα έτσι κι η Μπέλα λειτούργησε από απελπισία γιατί χρειαζόταν τον Τζέικ για να ζήσει αφού ουσιαστικά μέσα της είχε πεθάνει.. και δεν είναι ότι τον παράτησε όταν γύρισε ο Έντουαρντ..ποτέ δεν είπε στον Τζέικοπ ότι έχουν σχέση..πάντα ξεκαθάριζε ότι τον βλέπει σαν φίλο...και αυτό έκανε και στο τέλος της Νέας Σελήνης...δεν υπήρχε θέμα σύγκρισης Έντουαρντ - Τζέικοπ για την Μπέλα..και ο Τζέικ το ήξερε πολύ καλά αυτό, όσο κι αν δεν του άρεσε..το ότι ο Τζέικ δεν μπορεί να μείνει δίπλα της σαν φίλος είναι δικό του θέμα γιατί την αγαπάει, η Μπέλα δεν μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό, όσο κι αν την πληγώνει που τον χάνει.. | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Αυγ 2009 - 14:43 | |
| - EdLover έγραψε:
- Πάντως εγώ είμαι πεπεισμένη ότι τα έχει γράψει όλα απο την μεριά του Έντ!!απλώς δεν το έχει πει πουθενά..ε σε κάποια φάση μακάρι να τα κυκλοφορήσει!! Ειδικά την νέσα σελήνη θέλω να την διαβάσω..Να δω άραγε πόσο μπορεί να πονούσε ο Έντ..
όσο και να πονούσε αυτός ήξερε την αλήθεια! ήξερε ότι η Μπέλλα τον αγαπά και θα προτειμούσε αν πεθάνει παρά αν χωρίσουν. Τη Μπέλλα όμως την άφησε να πιστεύει ότι δεν την αγαπά!!!!!!!!!!! ο πόνος της δε μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθει με τον δικό του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Αυγ 2009 - 14:47 | |
| Ο Έντουαρντ περίμενε 108 χρόνια για να βρει κάποια να αγαπάει πραγματικά...όταν τη βρήκε καταπολέμησε την επιθυμία του να τη σκοτώσει γιατί δεν μπορούσε να μείνει μακριά της..καταπολέμησε την επιθυμία του να πιει το αίμα της όταν τη δάγκωσε ο Τζέιμς και ήπιε τόσο ώστε να καθαρίσει το δηλητήριο...ξέρει ότι με το να την αφήσει, θα συνεχίσει όλη την αιωνιότητα μόνος του χωρίς κανένα νόημα στη ζωή του..ξέρει ότι κάποια στιγμή η Μπέλα θα βρει κάποιον (μάλλον τον Τζέικ) για να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη... Η Μπέλα ήταν 17 χρονών, δεν είχε ερωτευτεί ποτέ, και ξαφνικά βρέθηκε να ερωτεύεται τρελά έναν κούκλο, υπέροχο άνθρωπο που την αγαπάει τρελά και την προσέχει σαν το πιο πολύτιμο χρυσάφι..κάνοντας παρέα με τον Τζέικ βλέπει ότι θα μπορούσε να είναι μαζί του κι ας μη συγκρίνεται η αγάπη που είχε μαζί του με την αγάπη που είχε για τον Έντουαρντ..θα μπορούσε όμως να έχει μια ωραία ζωή μαζί του... Ποιος πονάει πιο πολύ σ'αυτή την ιστορία?? | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|