| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
CHE GUEVARA (anna) New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : HRAKLEIO Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 12/06/2009
| |
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
CHE GUEVARA (anna) New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : HRAKLEIO Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 12/06/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 21:13 | |
| ναι κουκλα μ το ειδααα! | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 14 Ιουν 2009 - 22:48 | |
| - eleu8eriaaa έγραψε:
- εγω παιδια τη Νεα Σεληνη τη διαβασα σε μιαμιση μερα..
μαλιστα τη δευτερη μερα δεν πηγα σχολειο γιατι ημουν και αρρωστη και ετσι εκατσα και την τελειωσα (τωρα τι αρρωστεια ηταν, δεν ξερω, μαλλον NewMoonητιδα που λεει και η Εμμα )
παντως, αν και προσωπικα απο τα βιβλια που αρεσε λιιιιγο περισσοτερο η Εκλειψη (γιατι ολα τους ειναι υπεροχα, αυτο ηδη το ξερετε), η Νεα Σεληνη ηταν το τριτο βιβλιο δτη ζωη μου, που με εκανε να κλαψω.. ηταν χαραματα οταν διαβαζα τη σκηνη που ο Εντουαρντ αφηνε την Μπελλα στο δασος, και εκλαιγα, εκλαιγα τοσο πολυ...ειχα καταβρεξει το βιβλιο και πιεζα με το χερι μου το στομα μου για να κλαιω αθορυβα και να μην ξυπνησω κανεναν.... ηταν και χειμωνας τοτε και εκτος απ το οτι ημουν αρρωστη, κρυωνα..κρυωνα τη στιγμη που η Μπελλα επεφτε κατω, χωρις να αισθανεται..κρυωνα και κουλουριαζομουν, εσφιγγα το βιβλιο ολο και περισσοτερο... ηταν τοσο δυνατα τα συναισθηματα που μου προκαλουσε αυτο το βιβλιο...οπως και ολο το επος, φυσικα....
Πω πω...δεν έχω λόγια...η περιγραφή σου με κάλυψε απόλυτα...και εγώ ακριβώς έτσι.... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 16 Ιουν 2009 - 10:36 | |
| Εγω δεν μπορω να πω οτι εκλαψα οταν την αφηνε...μαλλον πηγα να βαλω τα γελια για λιγο...Εμενα η Νεα Σεληνη μου φανηκε λιγο βαρετο βιβλιο δεν ξερω δεν μου πολυ αρεσει....δεν ειναι οτι εχει φυγει ο Εντουαρτ αλλα και μετα που ξαναβρισκονται δεν γινεται κατι συγκλονιστικο.....αντε εκει στην Ιταλια με τους Βολτυρι λιγο.... | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 16 Ιουν 2009 - 12:12 | |
| twilightaholic με νιωθεις!! παντωσ hiddenfantasy, ισως απο αποψη δρασης δεν ειναι τοσο συγκλονιστικο οσο το Λυκοφως..αλλα εχει πολυ συναισθημα..Δεν ξερω, παντως εμενα μου γεννησε πολυ δυνατα συναισθηματα... εσενα ποιο βιβλιο σου αρεσε περισσοτερο?? | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:12 | |
| Δεν νομιζω οτι το λυκοφως ειχε πιο πολυ δραση....ουτε συναισθημα...η Νεα Σεληνη ειχε συναισθημα αλλα ηταν λιγο βαρετο...Μεχρι ωρας εχω διαβασει μεχρι το 3ο....οποτε η εκλειψη. | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:21 | |
| Προσπάθησε να διαβάσεις και το τέταρτο... είναι πολύ ωραίο... | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:23 | |
| Το τεταρτο ειναι απλα τελειο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 20 Ιουν 2009 - 10:27 | |
| Για τη Νεα Σεληνη τωρα και οχι για το τεταρτο μιλαμε.....τελος παντων....
Τη Νεα Σεληνη την εχω διαβασει μια φορα και νομιζω αρκει για την ωρα..... Νομιζω οτι γενικα υπερβαλλετε λιγο με τη σχεση Τζεικ και Μπελλας.Ο Τζεικ και η Μπελλα γνωριζονται απο παλια....η μεταξυ τους κατασταση φυσικα θα κατεληγε σε σχεση εαν η Μπελλα δεν ειχε ερωτευτει τον Εντουαρτ.Ο Τζεικ ειναι πραγματικος φιλος αφου ειναι αυτος που την βοηθησε να σηκωθει παλι στα ποδια της οταν ο Εντουαρτ την αφησε για το δικο της καλο...ειναι αυτος που ενω ηταν ερωτευμενος μαζι της δεν της το ελεγε για να μην την πληγωσει η να την αναγκασει να διαλεξει αναμεσα σε αυτουσ τους δυο.Οταν επιστρεφει η Αλις δεν κανει κατι για να εμποδισει τη Μπελλα να φυγει αλλα τηνν αφηνει γιατι ξερει οτι κατι τετοιο θα τη στεναχωρουσε. | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 20 Ιουν 2009 - 14:04 | |
| ούτε εμένα μου άρεσε πολύ το 2ο όταν το διάβασα για πρώτη φορά γιατί εννοείτε ότι είμαι team Edward κ το να διαβάζεις συνέχεια για τον Jacob δεν είναι κ ότι καλύτερο αλλά μετά που το ξαναδιάβασα κ το ξαναδιάβασα...τέλος παντον εχθές ήταν η 4η φορά που το τελείωσα- κ όχι η τελευταία- μπορώ να πω ότι άλλαξα γνωμη.. το βιβλίο είναι υπέροχο με ΠΑΡΑ πολυ συναίσθημα! το λατρεύω τώρα! btw το πρώτο εγω το βρήκα πολύ συναισθηματικό! =] είναι όντος τέλεια βιβλία..δεν μπορείς να διαλέξεις πιο είναι το καλύτερο! αν κ η ζυγαριά γέρνει λίγο προς τη μεριά του Breaking Down! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 20 Ιουν 2009 - 16:27 | |
| πρόσφατα διάβασα την Νέα Σελήνη για ακόμη μια φορά και με έκανε να αλλάξω την γνώμη και να σκεφτώ αρκετά πράγματα για μερικούς χαρακτήρες του βιβλίου - όπως τον Τζεϊκομπ! Στην αρχή τον αντιπαθούσα από λίγο έως αρκετά ενώ τώρα άλλαξα γνώμη..Αν δεν ήτανε αυτός η Μπέλλα ποιος ξέρει αν θα ζούσε ή αν θα είχε κάνει κάποια , επιτυχημένη, απόπειρα αυτοκτονίας!! Το τέλος της Μπέλλας φυσικά θα έφερνε και το τέλος του Έντουαρντ και δεν το θέλουμε αυτό με τίποτα! Ήταν πολυ καλός φίλος και της στάθηκε και δεν αποκάλυψε ανοιχτά τα συναισθήματά του, γιατί κατάλαβε πόσο πονούσε η Μπέλλα..Συμπάθησα ακόμη πολύ του λυκανθρώπους , είναι σαν μια πραγματική οικογένεια και το γεγονός ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους τόσο έυκολα και από εμγαλή απόσταση ή και ακόμη συναισθάνονται ο ένας τον άλλο συνεχώς τους κάνει ακόμη πιο ξεχωριστούς για μένα! Και πλέον όχι δεν αντιπαθω τον Τζεικ Καθόλου[!!!], αλλα παραμένω team ed και δεν πηγαίνω team switch γιατί φυσικά θέλω ο Εντ να μείνει μαζί εμ την Μπέλλα 4 ever!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 21 Ιουν 2009 - 16:28 | |
| Εγω παλι δεν καταλαβα το ειδος της πνευματικης επιδρασης που εχει ο Σαμ στην υπολοιπη αγελη!Ο Τζ****μπ ναι μεν δεσμευεται με καποια συμφωνια να μην αποκαλυψει σε κανεναν οτι ειναι λυκανθρωπος αλλα οταν προσπαθει να το πει στην Μπελλα φαινεται σαν καποιος να τον εμποδιζει ακομα και να το αρθρωσει! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 21 Ιουν 2009 - 17:17 | |
| Η επιδραση που εχει ο Σαμ πανω τους ειναι επειδη ειναι ο αρχηγος της αγελης...και μπορει να τους κανει "οτι θελει"....αν ο Σαμ πει να μην κανουν κατι πρεπει να τον υπακουσουν....ο Σαμ δεν θελει να χρησιμοποιει τη δυναμη που εχει ως αρχηγος πανω στους φιλους του αλλα καμια φορα επρεπε.... Εγω συμπαθω τον Τζεικ γιατι σταθηκε παρα πολυ στην Μπελλα οποτε τον χρειαστηκε. | |
|
| |
robsten New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 21 Ιουν 2009 - 17:51 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 1 Ιουλ 2009 - 16:33 | |
| | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 08/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 0:22 | |
| Το βιβλιο ειναι πολυ ωραιο επισης αλλα... αληθεια η παρουσια του Edward ειναι ελαχιστη...Σε αυτο το βιβλιο περισσοτερο μιλαει για του λυκανθρωπους και τα συνεσθηματα της Bella για τον Jacob...Δε λεω ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει πραγματικα πολυ Jacob το πραγμα.Ποτε θα κανει πρεμιερα στην Ελλαδα η Νεα Σεληνη? [το εργο] | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 0:49 | |
| Η Νεα σελήνη ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο πραγματικα,αν και δεν παιζει πολυ ο Edward που με στεναχωρει,το λατρευωωωωωωωωωωωωωω!!!!Η στιγμη της επανασυδεσης ειναι τοσο δυνατη στο βιβλιο που πραγαμτικα λιωνω.Περιμενω σαν τρελη για την ταινια οπου η πρεμιερα θα γινει στην χωρα μας στις 30 ή 31 δεκεμβριου! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 9:53 | |
| Κατα την γνωμη μου(οχι οτι τη ζητησατε )στην Εκλειψη εχει πιο πολυ Τζεικομπ!!!Στην Νεα Σεληνη,μπορει να περναει πολυ χρονο με τον Τζεικ,αλλα ακομα και εκεινη την ωρα σκεφτεται τον Εντ και νιωθει την απωλεια!Αντιθετως,στην Εκλειψη σκεφτεται συνεχεια τον Τζεικ,ειτε ειναι μαζι του ειτε με τον Εντ!Και αυτο δινει στα νευρα!!Πολυ! | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
| |
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 18 Ιουλ 2009 - 13:09 | |
| Να ρωτησω και εγω κατι..? Διάβαζα σήμερα ξανα τη νεα σεληνη και εχω μια απορια.. - Σπόιλερ:
Όταν ο Έντουρντ κ η Μπελλα ηταν στους Βολτουρι, ουτε η Τζειν ουτε ο Αρο ουτε ο Εντ, ουτε κανενας αλλος δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τις ιδιαιτερες δυναμεις του πανω της.. κ λεγαν οτι ητν ξεχωριστη.. Πως όμως και η Αλις και ο Τζασπερ μπορουν να εχουν επιδραση πανω της??γιατι μονο αυτοι οι δυο ειναι η εξαιρεση??
Ελπίζω να μου απαντησει καποιος!!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 18 Ιουλ 2009 - 13:25 | |
| η μπελλα απο οτι φαινεται εχει ανοσια στις δυναμεις που ειναι σχετικες με το μυαλο δηλαδη οι δυναμεις και του αρο και του εντ και της τζειν επιδρουν στο μυαλο των αλλων (ο εντ και ο αρο διαβαζουν το μυαλο των αλλων και η τζειν δημιουργει τον πονο στο μυαλο των θυματων της ενω στην πραγματικοτητα δεν βιωνουν καποιο σωματικο πονο) - Σπόιλερ:
μετα ομως που μαθαινει να ελεγχει την δυναμη της και μπορει να σηκωνει την ''ασπιδα'' της μπορουν να την επηρεασουν και αυτες οι δυναμεις
αντιθετα η δυναμη της αλις και του τζασπερ ειναι ασχετες με το μυαλο(στην πραγματικοτητα η δυναμη του τζασπερ ειναι να επηρεαζει τις χημικες αντιδρασεις στο σωμα των ανθρωπων και ετσι να δημιουργουνται τα αντιστοιχα συναισθηματα) γιαυτο και οι δυο μπορουν να επηρεασουν με τις δυναμεις τους την μπελλα νομιζω οτι ολα αυτα τα λεει η την εκλειψη η στο breaking dawn τωρα δεν ειμαι σιγουρη εγω παντως καπου τα χω διαβασει | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 18 Ιουλ 2009 - 13:30 | |
| α σευχαριστω πολυ... δεν εχω διαβασει εκλειψη και χαραυγη γιαυτο δεν το καταλαβα!!!!! σευχαριστω για τη βοηθεια!! | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 0:18 | |
| να τα διαβασεις παντως ειναι φοβερα.....θα τρελαθεις!!! | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 11:48 | |
| | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |