| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 16:13 | |
| Γεία σε όλους του θαυμαστές των βιβλίων του twilight μόλις σήμερα έγινα μέλος και είμαι πολυ χαρούμενη που μπορώ επιτέλους να μιλήσω για το αγαπημένο μου θέμα.Λοιπόν όσο αφορά το βιβλίο Νέα Σελήνη μπορώ να πω πως προσωπικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο και έχω διαβάσει και το τέταρτο άρα πιστέψτεμε είναι τέλειο.Μπορεί ο "σκύλος"να παίζει πάρα πολυ αλλα πραγματικά το τέλος μας ανταμοίβει και με το παραπάνω!!!!Όσο για την στιγμή του χωρισμού....δεν έχω λόγια όταν το διάβαζα πραγματικά δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή δεν έχω διαβάσει ποτέ κατί τόσο στενάχωρο φυσικά το διάβασα μέσα σε μια νύχτα δεν άντεχα την αναμονή μέχρι να "ξαναδώ"τον Edward!!! Ειλικρινά περιμένω με αγωνιά την ταινιά...... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 16:38 | |
| καλως ηρθες Fotini! εδω μπορεις να μιλας οσο θελεις γιατι για ολες μας αυτο ειναι το αγαπημενο μας θεμα! οσον αφορα τη Νεα Σεληνη συμφωνω μαζι σου οτι ειναι ενα βιβλιο γεματο συναισθηματα απο την αρχη μεχρι το τελος.σε κανει να αιστανθεις τα παντα απο χαρα στεναχωρια μελανχολια θυμο αγωνια και τελος λυτρωση!και εγω το διαβασα μεσα σε μια μερα!δεν αντεχα να το αφησω λεπτο απο τα χερια μου οπως ομως και τα υπολοιπα βιβλια της σειρας!την στιγμη του χωρισμου οσες φορες και να την διαβασω παντα δακρυζω!και φυσικα η αγαπημενη μου στιγμη ειναι η στιγμη της ανταμωσης και της εξομολογησης!το πως νιωθω σε αυτες τις σκηνες δεν μπορει να περιγραφθει με λογια.αν και προσωπικα το αγαπημενο μου ειναι το Λυκοφως και η Χαραυγη!την Χαραυγη ειδικα την Λατρευω πραγματικα!οχι οτι δεν μου αρεσει η Νεα Σεληνη αλλα λειπει μεγαλο διαστημα ο Εντουαρντ και αυτο με χαλαει πολυ!για να καταλαβεις στις επαναληψεις τα ενδιαμεσα κεφαλαια συνηθως τα προσπερναω!οσο για την ταινια δεν αντεχω καθολου την αναμονη.ανυπομονω να ερθει η ωρα να την δω!!! | |
|
| |
giannaki88 Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 17:38 | |
| στο new moon ενιωσα τοσο πονο οταν ο Edward εφυγε που εκλαιγα σα μωρο. μ εχει επηρρεασει παρα πολυ το ολο twilight 8εμα και χαιρομαι παρα πολυ που δεν ειμαι η μοναδικη που εχει φαει τετοιο κολλημα!!! σε μια συνεντευ3η τοu Robert Pattinson ειπε πως η ταινια 8α ναι λιγο διαφορετικη απ το βιβλιο και πως η στιγμη που η Bella 8α τα 3αναβρει με τον Edward 8α ναι πιο καλη απο οτι περιγραφει στο βιβλιο.. Πραγματικα ανυπομονω τοσο πολυ για τη ταινια... | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 18:23 | |
| Σας έφαγα όλες!22 ώρες μου πήρε να το διαβάσω!και το απόλαυσα!!!!!! | |
|
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 20:16 | |
| εγω παιδια αργησα να το τελειωσω....γιατι δν η8ελα να τελειωσει τοσο γρηγορα αυτο το υπεροχο "ονειρο",φοβομουνα να το τελειωσω.. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 20:20 | |
| - nantiaki_twilight 4 ever έγραψε:
- Σας έφαγα όλες!22 ώρες μου πήρε να το διαβάσω!και το απόλαυσα!!!!!!
Νικαω!!!!Το διαβασα σε 8 ωρες!!! τελειως!! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 20:22 | |
| 8 ΏΡΕΣ???? Μπράβο σου! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 3 Ιουν 2009 - 22:55 | |
| παιδια χτες το βραδυ (η μαλλον σημερα το πρωι καλυτερα στις 6 ) τελειωσα την αναγνωση του new moon (μη ρωτατε ποια φορα ηταν αυτη-μπορει και 8η ) και εχω να πω οτι εχω αρχησει να καταλαβαινω περισσοτερο τον τζεικ τι να πω ισως ωριμαζω και γω καθως διαβαζω τα βιβλια αλλα η συμπεριφορα του κακια δεν ηταν ηταν ερωτευμενο το παιδι και ποναγε πραγματικα το βραδυ θα αρχισω παλι την εκλειψη (ειναι το βιβλιο που εχω διαβασει τις λιγοτερες φορες -μονο 3) γτ θελω να τον καταλαβω καλυτερα τον τζεικ.... παντως απο εκει που η νεα σεληνη ηταν για μενα το χειροτερο βιβλιο εχει εξελιχθει στο πιο αγαπημενο τα συναισθηματα πουυ σου βγαζει αυτο το βιβλιο (ακομα και αν αυτα πονανε) ειναι πολυ δυνατα! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| |
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 7 Ιουν 2009 - 9:48 | |
| εγω τν τζεικ τν καταλαβα απο την πρωτη φορα που διαβασα την εκλειψη!!!!!!!!! | |
|
| |
birdwatcher New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 192 Registration date : 06/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 12 Ιουν 2009 - 22:17 | |
| | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 12 Ιουν 2009 - 22:28 | |
| | |
|
| |
CHE GUEVARA (anna) New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : HRAKLEIO Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 12/06/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 15:01 | |
| ωσ γνωστον εινα παντα .........τι ειναι το σποιλερ?????? | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 17:45 | |
| εγω παιδια τη Νεα Σεληνη τη διαβασα σε μιαμιση μερα.. μαλιστα τη δευτερη μερα δεν πηγα σχολειο γιατι ημουν και αρρωστη και ετσι εκατσα και την τελειωσα (τωρα τι αρρωστεια ηταν, δεν ξερω, μαλλον NewMoonητιδα που λεει και η Εμμα ) παντως, αν και προσωπικα απο τα βιβλια που αρεσε λιιιιγο περισσοτερο η Εκλειψη (γιατι ολα τους ειναι υπεροχα, αυτο ηδη το ξερετε), η Νεα Σεληνη ηταν το τριτο βιβλιο δτη ζωη μου, που με εκανε να κλαψω.. ηταν χαραματα οταν διαβαζα τη σκηνη που ο Εντουαρντ αφηνε την Μπελλα στο δασος, και εκλαιγα, εκλαιγα τοσο πολυ...ειχα καταβρεξει το βιβλιο και πιεζα με το χερι μου το στομα μου για να κλαιω αθορυβα και να μην ξυπνησω κανεναν.... ηταν και χειμωνας τοτε και εκτος απ το οτι ημουν αρρωστη, κρυωνα..κρυωνα τη στιγμη που η Μπελλα επεφτε κατω, χωρις να αισθανεται..κρυωνα και κουλουριαζομουν, εσφιγγα το βιβλιο ολο και περισσοτερο... ηταν τοσο δυνατα τα συναισθηματα που μου προκαλουσε αυτο το βιβλιο...οπως και ολο το επος, φυσικα.... | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 17:49 | |
| απιστευτα συγκηνιτικο βιβλιο!!!!! η συναισθηματικη ενταση που μου προκαλεσε ηταν σαν να τα ζουσα εγω ολα αυτα!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : HRAKLEIO Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 12/06/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:54 | |
| να ρωτησα κατι ασχετο????? πωσ οταν απαντατε σε ενα ατομο συγκεριμενα εμφανιζεται τα λογια αυτουνου που απαντατε πανω απο την απαντηση σασ?????(ελπιζα να καταλαβατε τι ρωτησα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:55 | |
| - CHE GUEVARA (anna) έγραψε:
- να ρωτησα κατι ασχετο????? πωσ οταν απαντατε σε ενα ατομο συγκεριμενα εμφανιζεται τα λογια αυτουνου που απαντατε πανω απο την απαντηση σασ?????(ελπιζα να καταλαβατε τι ρωτησα)
Ναι!!!!Πατα το quote!!!OK?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:59 | |
| νιεεεε το βρηκααααα! καλα ειμαι πανεξυπνη..χ0α0α0α0χ0αχ0αχ0:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 21:00 | |
| χυχυ εχω και αλλη μια ερωτηση...(πωπω ειμαι ασχετηηη ) πως βαζεται photos κατω απο αυτα που εχετε γραψει???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 13 Ιουν 2009 - 21:02 | |
| | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|