| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DinaCullen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Ιωαννινα Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 29/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 30 Ιαν 2010 - 18:58 | |
| μμμμμ θα συμφωνισω με το λυκοφωτακι...η αποψη σου λυκοφωτακι μου ειναι εμπεριστατωμενη και δεν μπορω να διαφωνισω!!!! η νεα σεληνη ειναι πραγματικα υπεροχη ομως δεν μπορω να το απολαυσω τοσο πολυ οπως και τα υπολοιπα βιβλια....δεν το αντεχω χωρις να λεει εστω και μια φραση ο υπεροχος εντουαρντ η να τον περιγραφει η μπελλα!!!τοσος πολυς τζεικ δν μ αρεσει..κ γνκ σαν χαρακτηρα του επους δεν μ αρεσει καθολου....βεβαια τα τελευταια κεφαλαια οπως η αληθεια ειναι πραγματικα μαγευτικα και πολυ ρομαντικα!!! αλλα λατρευω απεριοριστα το νησι εσμι απο τη χαραυγη....απεριοριστα!! πρεπει να το εχω διαβασει πανω απο 30 φορες!!! παντως γενικα η νεα σεληνη δεν κατεχει την πρωτη θεση στην καρδια μου!!!! δεν παυει ομως να ειναι αριστουργημα οπως ολο το twilight saga...καταλαβαινω απολυτα την καταθλιψη της μπελλα και ταυτιζομαι μαζι της... | |
|
| |
gossamer Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 07/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 8 Φεβ 2010 - 0:20 | |
| ειλικρινα η καταθλιψη της Μπελλα σε κανει να απελπιστεις και εσυ...!! Γενικα δεν ειναι και απο τα αγαπημενα μου,νευριαζω με τον Τζεικ. Μου αρεσει ο χαρακτηρας του-ειναι απο τους πιο καλογραμμενους αλλα και παλι τι του βρισκει ερωτικα???? | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 8 Φεβ 2010 - 12:54 | |
| το βιβλιο της νεας σεληνης ειναι υπεροχο μου αρεσει!!! αν και θα συμφωνησω με την DinaCullen δεν μου αρεσει που δεν ειναι στην ζωη της ο εντ και αυτη η περιγραφη που κανει για την υποφερτη ζωη της χωρις τον αγαπημενο της βρικολακα μου ειχε δημιουργησει ενα ψυχοπλακωμα.... γιατι στους κινδυνους δεν ηταν μαζι... δεν τους αντιμετωπιζαν μαζι σαν μια γροθια.... οσο για την παρουσια του τζεικομπ στην ζωη της μου αρεσε γιατι την εκανε να νοιωθει καλυτερα και οχι χαμενη στον κοσμο της και απιστευτα δυστυχισμενη...(τουλαχιστον αυτο γινοταν οταν ηταν μαζι της γιατι οταν ηταν μονη της αστα εκει ηταν ενα δραμα....) αλλα τα αγαπημενα μου σημεια ηταν οταν ηταν με τον εντ φυσικα.... ειδικα στο κεφαλαιο η ''Η ΑΛΗΘΕΙΑ'' συγκινηθηκα παρα πολυ γιατι αυτη η εκμυστηρευση της αγαπης του για την μπελλα με συνεπειρε παρα πολυ!!!!! αν και για να ειμαι ειλικρινεις και εγω θα ειχα τους ενδοιασμους μου αν με ειχε παρατησει ετσι καποιος!!!!!!!! αν και αυτο δε στεκει γιατι δεν υπαρχουν τετοιοι ανδρες πια.... οσον αφορα την ταινια μου αρεσε απο την αρχη μεχρι το τελος!!!!!!! ηταν εξαιρετικη!!!!!! ο σκηνοθετης εκανε καταπληκτικη δουλεια!!!!!!! οχι σαν το twilight που συγνωμη που θα σας στο πω δεν εφτασε καθολου τα επιπεδα του καταπληκτικου βιβλιου της μεγιερ.... δυστυχως.... αλλα οταν μπηκε μεσα ο πρωταγωνιστης μου αρεσε πολυ... αλλα δεν ξετρελαθηκα με την ταινια... ελπιζω στην εκλειψη αυτος να κανει καλη δουλεια... αυτα... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 8 Φεβ 2010 - 19:13 | |
| - pink έγραψε:
- οσον αφορα την ταινια μου αρεσε απο την αρχη μεχρι το τελος!!!!!!! ηταν εξαιρετικη!!!!!! ο σκηνοθετης εκανε καταπληκτικη δουλεια!!!!!!! οχι σαν το twilight που συγνωμη που θα σας στο πω δεν εφτασε καθολου τα επιπεδα του καταπληκτικου βιβλιου της μεγιερ.... δυστυχως.... αλλα οταν μπηκε μεσα ο πρωταγωνιστης μου αρεσε πολυ... αλλα δεν ξετρελαθηκα με την ταινια... ελπιζω στην εκλειψη αυτος να κανει καλη δουλεια... αυτα...
Συμφωνω απόλυτα εδω!!! Ο chris weitz εκανε πολυ καλη δουλεια!! Οσο για το βιβλιο το εχω διαβασει μονο 4-5 φορες ολοκληρο....(προσπερναω τα 15 κεφάλαια που λειπουν οι Καλλεν) μπορω να πω οτι ειναι καλογραμμενο αλλα δεν ειναι πανω-πανω στην λιστα μου γιατι απουσιαζει πολυ ο εντ και γινεται βαρετο.... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
a.aggelina Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Λεχούρι ! Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 24 Φεβ 2010 - 1:51 | |
| Επιτέλους μετά από καιρό συνεχίζω το βιβλίο ! Εμένα στην αρχή όπως είχα πει δεν με πείραζε το κομμάτι με τον Τζέικ αλλά από το σημείο που η Μπέλλα πλέον ανακαλύπτει ότι είναι λυκάνθρωπος και μετά δεν αντέχω ! Φτάνει πια ! Κ εκεί λοιπόν που είναι στη φάση άντε να τα διαβάσω για να έρθει κ η ώρα του Έντουαρντ, στο τελείωμα του κεφαλαίου 16 η καρδιά μου σφίγγεται. Αναφέρεται στην ιστορία αγάπης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, για τα δικά της αντικρουόμενα συναισθήματα καταλήγοντας στην φράση.........." να προδώσω την απούσα καρδιά μου για να σώσω την άθλια ζωή μου ; " Τι να σχολιάσει κάποιος μετά από αυτό ;;;!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Μαρ 2010 - 12:50 | |
| Παιδιά,αν το προσέξετε,λέτε για την απουσία του Εντ και τα λοιπά,αλλά σην Νέα Σεληνη ειναι το μονο βιβλιο που αναφερεται σε καθε σελιδα!Και με πολυ ομορφο τροπο.....Σαν περιγραφη,η Νεα Σεληνη ειναι το καλυτερο και σε διαλογους η Εκλειψη! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Μαρ 2010 - 13:01 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Παιδιά,αν το προσέξετε,λέτε για την απουσία του Εντ και τα λοιπά,αλλά σην Νέα Σεληνη ειναι το μονο βιβλιο που αναφερεται σε καθε σελιδα!Και με πολυ ομορφο τροπο.....Σαν περιγραφη,η Νεα Σεληνη ειναι το καλυτερο και σε διαλογους η Εκλειψη!
Κολλα το! Αυτος ειναι ο κυριος λογος που ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο απο το Επος.... Αυτη η ανυπομονισια μας να κανει μια αναφορα στον Εντ μου φερνει ανατριχιλα καθε φορα που το διαβαζω, ο πονος και γενικα τα συναισθηματα της Μπελα ειναι τοσο εντονα αφηγημενα που το νιωθεις η ιδια.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Μαρ 2010 - 13:03 | |
| Και μένα είναι το αγαπημένο μου!Αναροουζ έχουμε πολλά κοινά! Δεύτερο βάζω το Λυκόφως,τρίτη τη Χαραυγή και τελευταία την Εκλειψη!Εσυ? | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Μαρ 2010 - 13:05 | |
| _______________ πλακα κανεις ετσι? - Σπόιλερ:
Κι εγω ετσι ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Μαρ 2010 - 13:06 | |
| Δεν κάνω καθόλου πλάκα!Είσαι η μόνη που τα έχει στην ίδια σειρά! | |
|
| |
| |
| |
gwgwka Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 21/03/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Μαρ 2010 - 20:43 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Μαρ 2010 - 21:37 | |
| | |
|
| |
Izabella Swan Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Keratsini Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 31 Μαρ 2010 - 11:19 | |
| Η Νέα σελήνη ήταν εξαιρετικό βιβλίο που μασ δείχνει τον πόνο της αλιθινής αγάπης που προσπαθεί να τον απαλύνει η αγάπη της φιλίας..Όμως είναι τόσο δυνατή αυτή η αγάπη..Αγαπημένο μου σημείο η προτάση γάμου... | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 2 Μάης 2010 - 19:35 | |
| οταν διαβασα και ειδα τη σκηνη που εφυγε ο edward εριξα το κλαμα της ζωης μου!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 2 Μάης 2010 - 19:40 | |
| Μου αρεσει η Νεα Σεληνη γιατι κανει την αγαπη του Edward και της Bella δυνατοτερη!!!! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 4 Μάης 2010 - 10:15 | |
| να ρωτησω κατι ??
στο youtube εχει βρει καμια σας τη σκηνη που ο edward φευγει?? | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 3:14 | |
| Μου άεασε αλλα τώρα που προβλήοηκε η εκλειψη τη κατατασω στη γ κατηγορία... ισως να επαιξε ρολο οτι ειχαν διαρρευσει παρα πολλα επειδη υπηρχαν εξωτερικα γυρισματα δεν ξερω... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 6 Ιουλ 2010 - 19:19 | |
| μου αρεσε πολυ αλλα απο την τετραλογια το εχω τελευταιο. Πρωτο εχω την Χαραυγη μετα Το Λυκοφως και μετα την Εκλειψη.
Αυτο που μου αρεσε ηταν ολα αυτα που εκανε η Μπελλα για να νιωθει κοντα της τον Εντουαρντ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 6 Ιουλ 2010 - 19:33 | |
| Ειναι το βιβλιο με τον περισσοτερο πονο.... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 6 Ιουλ 2010 - 19:39 | |
| δεν μου αρεσε πολυ η νεα σεληνη δεν περιμενα τετοια συνεχεια ειναι στην τεταρτη θεση με τα αγαπημενα μου βιβλια της σαγκα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 6 Ιουλ 2010 - 19:41 | |
| Α εγω την λατρευω....Απλα ειναι το βιβλιο που εχω διαβασει λιγοτερες φορες γτ με πιανει καταθλιψη καθε φορα..... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 6 Ιουλ 2010 - 19:47 | |
| - izzy cullen έγραψε:
- δεν μου αρεσε πολυ η νεα σεληνη δεν περιμενα τετοια συνεχεια ειναι στην τεταρτη θεση με τα αγαπημενα μου βιβλια της σαγκα
και εμενα.
πες την σειρα που τα κατατασεις | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 6 Ιουλ 2010 - 20:35 | |
| Το βιβλιο μ αρεσε η ταινια με ψιλοξενερωσαι........... | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|