Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη

Πήγαινε κάτω 
    +144
    eternity
    esmeralda26
    AspaKorth
    Bella Marie Swan
    breathless
    eleanna
    bReakDowN-Mark
    kati
    panagiota
    Kornilia PattinsonCullen
    *evdokia*
    April
    Bitten Pillows
    xatisaga
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    Nantia Hale_Biers
    i love edward 2
    Werewolf
    margaret
    sisaki
    kate_a17
    pretty witch
    pegulini
    mR.Geo
    !!!twilight!!!
    Rosemarie Cullen
    mpellanti21
    EdRob
    Renesmee Charlie Swan
    izzy cullen
    $ofi@ + Edward
    MyrtoCullen
    Izabella Swan
    ed<3
    gwgwka
    AnaroseCullen
    vikaki21
    Lizzy Cullen
    pink
    gossamer
    DinaCullen
    lykofotaki
    Bella Cullen12
    a.aggelina
    Edwart
    roberta
    evaki
    Dr_Rena_Hale
    Vampi
    ntinaki
    evi
    RafaelaVolturi
    John Cullen
    Mαρία
    stasia
    Kimberly
    Nemesis Of Bellin
    Edward_ Breaking_ Dawn
    matia*
    Morena
    robert 4ever
    christi_twilight
    natalitsa92
    mariap
    volturi girl
    T-NM-E-BD
    Ashley Greene
    niki
    team edward
    Bella13
    Jacob Black
    litsaki_kourkoubinaki
    zina90
    bluesea
    twiligter
    sylvesterandanna
    dreamofedward
    Fotis333
    twilightFOREVER
    Odelle
    edward_bella
    thomi
    silenceprincess
    linaki
    SpunK RansoM
    ~Rob-Patty~
    ren4itoy
    robsten
    Zafrina
    olympia-Mikel-Robert
    hiddenfantasy
    dolores!!
    eleu8eriaaa
    CHE GUEVARA (anna)
    birdwatcher
    angepsi
    nantiaki_twilight 4 ever
    Fotini
    nikoubioum
    giannaki88
    ice#fire
    twilightaholic#
    Ms Cullen
    Black Rose
    Mrs Alice
    kanty
    ev@ki92
    BELLA22
    sunrise
    ΕΡΗ
    smaragda
    @Dark_Lord@
    MIKAELLA
    maraki13_10
    Alexadruby the vampire
    anthian9
    edward's victim
    Princess
    Vasiliki_Luvs_Vampires
    scarlet rose
    annabell
    bedward__
    emma cullen pattinson
    Isabella16
    BELLA MARIE
    Marilou
    Darkbella
    magic princess
    DanaeCullen
    LizCullen
    .::Ελευθερία::.
    Isabella21
    WhiteQueen
    Neri
    twilightergirl
    chris-cullen
    Gωgω-Twilighter
    SilverMusk
    kalkat
    Rozmari
    Rozali87
    maraki-twilightholic
    nasiatheslayer
    akaliakoukou
    148 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    DinaCullen
    Twilight Human
    Twilight Human
    DinaCullen

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ιωαννινα
    Αριθμός μηνυμάτων : 25
    Registration date : 29/12/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιαν 2010 - 18:58

μμμμμ θα συμφωνισω με το λυκοφωτακι...η αποψη σου λυκοφωτακι μου ειναι εμπεριστατωμενη και δεν μπορω να διαφωνισω!!!! η νεα σεληνη ειναι πραγματικα υπεροχη ομως δεν μπορω να το απολαυσω τοσο πολυ οπως και τα υπολοιπα βιβλια....δεν το αντεχω χωρις να λεει εστω και μια φραση ο υπεροχος εντουαρντ η να τον περιγραφει η μπελλα!!!τοσος πολυς τζεικ δν μ αρεσει..κ γνκ σαν χαρακτηρα του επους δεν μ αρεσει καθολου....βεβαια τα τελευταια κεφαλαια οπως η αληθεια ειναι πραγματικα μαγευτικα και πολυ ρομαντικα!!! αλλα λατρευω απεριοριστα το νησι εσμι απο τη χαραυγη....απεριοριστα!! πρεπει να το εχω διαβασει πανω απο 30 φορες!!! παντως γενικα η νεα σεληνη δεν κατεχει την πρωτη θεση στην καρδια μου!!!! δεν παυει ομως να ειναι αριστουργημα οπως ολο το twilight saga...καταλαβαινω απολυτα την καταθλιψη της μπελλα και ταυτιζομαι μαζι της...
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    gossamer
    Twilight Human
    Twilight Human
    gossamer

Αριθμός μηνυμάτων : 14
    Registration date : 07/02/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 8 Φεβ 2010 - 0:20

ειλικρινα η καταθλιψη της Μπελλα σε κανει να απελπιστεις και εσυ...!!
    Γενικα δεν ειναι και απο τα αγαπημενα μου,νευριαζω με τον Τζεικ.
    Μου αρεσει ο χαρακτηρας του-ειναι απο τους πιο καλογραμμενους αλλα και παλι
    τι του βρισκει ερωτικα????
    pink
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    pink

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1257
    Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
    Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 8 Φεβ 2010 - 12:54

το βιβλιο της νεας σεληνης ειναι υπεροχο μου αρεσει!!! αν και θα συμφωνησω με την DinaCullen δεν μου αρεσει που δεν ειναι στην ζωη της ο εντ και αυτη η περιγραφη που κανει για την υποφερτη ζωη της χωρις τον αγαπημενο της βρικολακα μου ειχε δημιουργησει ενα ψυχοπλακωμα.... γιατι στους κινδυνους δεν ηταν μαζι... δεν τους αντιμετωπιζαν μαζι σαν μια γροθια.... οσο για την παρουσια του τζεικομπ στην ζωη της μου αρεσε γιατι την εκανε να νοιωθει καλυτερα και οχι χαμενη στον κοσμο της και απιστευτα δυστυχισμενη...(τουλαχιστον αυτο γινοταν οταν ηταν μαζι της γιατι οταν ηταν μονη της αστα εκει ηταν ενα δραμα....) Crying or Very sad αλλα τα αγαπημενα μου σημεια ηταν οταν ηταν με τον εντ φυσικα.... ειδικα στο κεφαλαιο η ''Η ΑΛΗΘΕΙΑ'' συγκινηθηκα παρα πολυ γιατι αυτη η εκμυστηρευση της αγαπης του για την μπελλα με συνεπειρε παρα πολυ!!!!! αν και για να ειμαι ειλικρινεις και εγω θα ειχα τους ενδοιασμους μου αν με ειχε παρατησει ετσι καποιος!!!!!!!! αν και αυτο δε στεκει γιατι δεν υπαρχουν τετοιοι ανδρες πια.... οσον αφορα την ταινια μου αρεσε απο την αρχη μεχρι το τελος!!!!!!! ηταν εξαιρετικη!!!!!! ο σκηνοθετης εκανε καταπληκτικη δουλεια!!!!!!! οχι σαν το twilight που συγνωμη που θα σας στο πω δεν εφτασε καθολου τα επιπεδα του καταπληκτικου βιβλιου της μεγιερ.... δυστυχως.... αλλα οταν μπηκε μεσα ο πρωταγωνιστης μου αρεσε πολυ... αλλα δεν ξετρελαθηκα με την ταινια... ελπιζω στην εκλειψη αυτος να κανει καλη δουλεια... αυτα... Smile
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Camp Half Blood
    Αριθμός μηνυμάτων : 5908
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 8 Φεβ 2010 - 19:13

pink έγραψε:
    οσον αφορα την ταινια μου αρεσε απο την αρχη μεχρι το τελος!!!!!!! ηταν εξαιρετικη!!!!!! ο σκηνοθετης εκανε καταπληκτικη δουλεια!!!!!!! οχι σαν το twilight που συγνωμη που θα σας στο πω δεν εφτασε καθολου τα επιπεδα του καταπληκτικου βιβλιου της μεγιερ.... δυστυχως.... αλλα οταν μπηκε μεσα ο πρωταγωνιστης μου αρεσε πολυ... αλλα δεν ξετρελαθηκα με την ταινια... ελπιζω στην εκλειψη αυτος να κανει καλη δουλεια... αυτα... Smile

Συμφωνω απόλυτα εδω!!!

Ο chris weitz εκανε πολυ καλη δουλεια!!

Οσο για το βιβλιο το εχω διαβασει μονο 4-5 φορες ολοκληρο....(προσπερναω τα 15 κεφάλαια που λειπουν οι Καλλεν)

μπορω να πω οτι ειναι καλογραμμενο αλλα δεν ειναι πανω-πανω στην λιστα μου γιατι απουσιαζει πολυ ο εντ και γινεται βαρετο....
    vikaki21
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2263
    Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 9 Φεβ 2010 - 4:28

Το New Moon είναι τέλειο για cry cry
    a.aggelina
    Twilight Human
    Twilight Human
    a.aggelina

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λεχούρι !
    Αριθμός μηνυμάτων : 27
    Registration date : 02/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 24 Φεβ 2010 - 1:51

Επιτέλους μετά από καιρό συνεχίζω το βιβλίο !
    Εμένα στην αρχή όπως είχα πει δεν με πείραζε το κομμάτι με τον Τζέικ αλλά από το σημείο που η Μπέλλα πλέον ανακαλύπτει ότι είναι λυκάνθρωπος και μετά δεν αντέχω ! Φτάνει πια ! Κ εκεί λοιπόν που είναι στη φάση άντε να τα διαβάσω για να έρθει κ η ώρα του Έντουαρντ, στο τελείωμα του κεφαλαίου 16 η καρδιά μου σφίγγεται. Αναφέρεται στην ιστορία αγάπης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, για τα δικά της αντικρουόμενα συναισθήματα καταλήγοντας στην φράση.........." να προδώσω την απούσα καρδιά μου για να σώσω την άθλια ζωή μου ; "
    Τι να σχολιάσει κάποιος μετά από αυτό ;;;!!
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Kefalonia
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 12:50

Παιδιά,αν το προσέξετε,λέτε για την απουσία του Εντ και τα λοιπά,αλλά σην Νέα Σεληνη ειναι το μονο βιβλιο που αναφερεται σε καθε σελιδα!Και με πολυ ομορφο τροπο.....Σαν περιγραφη,η Νεα Σεληνη ειναι το καλυτερο και σε διαλογους η Εκλειψη!
    AnaroseCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1802
    Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 13:01

Ms Cullen έγραψε:
    Παιδιά,αν το προσέξετε,λέτε για την απουσία του Εντ και τα λοιπά,αλλά σην Νέα Σεληνη ειναι το μονο βιβλιο που αναφερεται σε καθε σελιδα!Και με πολυ ομορφο τροπο.....Σαν περιγραφη,η Νεα Σεληνη ειναι το καλυτερο και σε διαλογους η Εκλειψη!

Κολλα το! lol!
    Αυτος ειναι ο κυριος λογος που ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο απο το Επος....
    Αυτη η ανυπομονισια μας να κανει μια αναφορα στον Εντ μου φερνει ανατριχιλα καθε
    φορα που το διαβαζω, ο πονος και γενικα τα συναισθηματα της Μπελα ειναι τοσο
    εντονα αφηγημενα που το νιωθεις η ιδια.... faint
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 13:03

Και μένα είναι το αγαπημένο μου!Αναροουζ έχουμε πολλά κοινά!
    Δεύτερο βάζω το Λυκόφως,τρίτη τη Χαραυγή και τελευταία την Εκλειψη!Εσυ?
    AnaroseCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 13:05

Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 13:06

Δεν κάνω καθόλου πλάκα!Είσαι η μόνη που τα έχει στην ίδια σειρά! Shocked
    AnaroseCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 13:12

Μα γι αυτο ακριβως σαστισα!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked
    gwgwka
    Twilight Human
    Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 10
    Registration date : 21/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 20:43

Να' μαι κι εγώ... Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 610817
    Η αλήθεια είναι πως στην ταινία Νέα Σελήνη ναι μεν βλέπουμε την απουσία του Εντουαρντ αλλά επειδή μας δείχνει περισσότερο τον Τζέικοπ δεν συνειδητοποιούμε τόσο την απουσία του, γιατί ανακαλύπτουμε νέα πράγματα για τον Τζέικοπ.
    Στο βιβλίο είναι διαφορετικά γιατί οι περιγραφές και η νοσταλγία της Μπέλα για τον Εντουαρντ είναι τόσο έντονη που σε κάνει να εκνευρίζεσαι που αναφέρετε συνεχώς στον Τζέικοπ.
    Βέβαια υπάρχει και ένα άλλο σημείο που παρατήρησα στο βιβλίο πως ο Εντουαρντ κάνει μεγάλη προσπάθεια να αποδεχθει τον Τζεικ κάτι που ο Τζέικ είναι απόλυτος και δεν κάνει άμεσα κάτι να το αλλάξει με σκοπό να πληγώνει και την Μπέλα. Όλη αυτή η ειρωνία και η κόντρα του με ψιλοκούρασε να σας πω την αλήθεια αλλά όλα αλλάζουν στην Έκλειψη .
    Θα συμφωνήσω όμως πως το Λυκόφως ( ταινία ) θα μπορούσε να πλησιάσει λίγο περισσότερο το βιβλίο και ίσως να μας έδειχνε και λίγο τις σκέψεις του Έντουαρντ για να καταλάβουμε την αντίδραση του απέναντι στην Μπέλα.

Αχ.. όπως και να έχει ... είναι όλο το έπος ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!
    Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 98735 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 34442 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 98735
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΔευ 29 Μαρ 2010 - 21:37

lykofotaki έγραψε:
    επ....γεια σας τρελα λυκοφωτακια!! συγγνωμη που κανω τοσο καιρο να γραψω αλλα δεν εχω ιντερνετ σπιτι και γι αυτο γραφω οπου αλλου βρω...αλλα μπαινω καθημερινα απο το κινητο μου για να βλεπω τα νεακια σας!! oops...συγγνωμη για ολο αυτο το off topic ...ειμαι καινουρια ακομα!! χιχι...λοιπον θα ηθελα να μιλησω για τη νεα σεληνη!!! εμενα στην αρχη ηταν το χειροτερο μου βιβλιο αλλα την τεταρτη φορα που το διαβασα καταλαβα καλυτερα το νοημα και εχω δεθει πολυ μαζι του τωρα!! οχι παιδια μην φανταστει κανεις πως ειμαι με τον τζεικομπ.....ειμαι φυσικα τρελα ερωτευμενη με τον εντουαρντ!! κ ακριβως γι αυτο δεθηκα με τη νεα σεληνη!! και για να μην μ περασετε για τρελη θα το εξηγησω...!! το θεμα ας πουμε του twilight ειναι ο ερωτας θνητης κ βρικολακα το οποιο ειναι και γενικως του επους αλλα συγκεκριμενα για το λυκοφως...της εκλειψης ειναι το τριγωνο εντ-μπελλα-τζεικ!! της χαραυγης ειναι η μπελλα και η ρενεσμι(λιγο σπαστικο δεν νομιζετε???!!!)...αλλα της νεας σεληνης το θεμα δεν ειναι ο τζεικομπ η οι λυκανθρωποι...αυτα τα απαιτει η οικονομια του επους γτ πρεπει να γινει κτ συνταρακτικο οσο λειπει η ζωη μας...αλλα βασικα η νεα σεληνη βασιζεται ολη στον εντουαρντ παροτι λειπει!!! σιγουρα αν υπηρχε υποτιτλος του βιβλιου θα ηταν "η απωλεια του εντουαρντ". ολο το βιβλιο στηριζεται σε αυτο...και φαινεται σε καθε σελιδα!!!παροτι λειπει,αναφερεται σε καθε κεφαλαιο αν το προσεξετε...κτ που δυστυχως δεν γινεται στα υπολοιπα βιβλια!!!γι αυτο εγινε και το δευτερο αγαπημενο μου βιβλιο γτ φυσικα το πρωτο ειναι αναμφιβολα το λυκοφως...θα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας αποψεις και ειλικρινα σορρυ για το μεγαλο ποστ!μολις ξαναβρω διαθεσιμο ιντερνετ θ σας ξαναστειλω...περιμενω με ανυπομονησια απαντησεις!!! μακια σε ολους kiss Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 21223
    Με καλυψες πληρως τα ειπες φανταστικα!!!Μπραβο το εχεις σκεφτει σωστα. Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 201917
    Izabella Swan
    Twilight Human
    Twilight Human
    Izabella Swan

Θηλυκό Παρθένος
    Τόπος : Keratsini
    Αριθμός μηνυμάτων : 4
    Registration date : 31/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤετ 31 Μαρ 2010 - 11:19

Η Νέα σελήνη ήταν εξαιρετικό βιβλίο που μασ δείχνει τον πόνο της αλιθινής αγάπης που προσπαθεί να τον απαλύνει η αγάπη της φιλίας..Όμως είναι τόσο δυνατή αυτή η αγάπη..Αγαπημένο μου σημείο η προτάση γάμου... Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 150320
    MyrtoCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Seattle
    Αριθμός μηνυμάτων : 1734
    Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Victoria
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 19:35

οταν διαβασα και ειδα τη σκηνη που εφυγε ο edward εριξα το κλαμα της ζωης μου!!
    Bella Cullen12
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1018
    Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 19:40

Μου αρεσει η Νεα Σεληνη γιατι κανει την αγαπη του Edward και της Bella δυνατοτερη!!!! Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 737142
    MyrtoCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Seattle
    Αριθμός μηνυμάτων : 1734
    Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Victoria
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 4 Μάης 2010 - 10:15

να ρωτησω κατι ??

στο youtube εχει βρει καμια σας τη σκηνη που ο edward φευγει??
    T-NM-E-BD
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2274
    Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 3:14

Μου άεασε αλλα τώρα που προβλήοηκε η εκλειψη τη κατατασω στη γ κατηγορία...
    ισως να επαιξε ρολο οτι ειχαν διαρρευσει παρα πολλα επειδη υπηρχαν εξωτερικα γυρισματα δεν ξερω...
    $ofi@ + Edward
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    $ofi@ + Edward

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Neverland
    Αριθμός μηνυμάτων : 4949
    Registration date : 03/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 6 Ιουλ 2010 - 19:19

μου αρεσε πολυ αλλα απο την τετραλογια το εχω τελευταιο. Πρωτο εχω την Χαραυγη μετα Το Λυκοφως και μετα την Εκλειψη.

Αυτο που μου αρεσε ηταν ολα αυτα που εκανε η Μπελλα για να νιωθει κοντα της τον Εντουαρντ
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 6 Ιουλ 2010 - 19:33

Ειναι το βιβλιο με τον περισσοτερο πονο....
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    izzy cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    izzy cullen

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : φορκς
    Αριθμός μηνυμάτων : 1089
    Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 6 Ιουλ 2010 - 19:39

δεν μου αρεσε πολυ η νεα σεληνη δεν περιμενα τετοια συνεχεια ειναι στην τεταρτη θεση με τα αγαπημενα μου βιβλια της σαγκα
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 6 Ιουλ 2010 - 19:41

Α εγω την λατρευω....Απλα ειναι το βιβλιο που εχω διαβασει λιγοτερες φορες γτ με πιανει καταθλιψη καθε φορα.....
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    $ofi@ + Edward
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    $ofi@ + Edward

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Neverland
    Αριθμός μηνυμάτων : 4949
    Registration date : 03/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 6 Ιουλ 2010 - 19:47

izzy cullen έγραψε:
    δεν μου αρεσε πολυ η νεα σεληνη δεν περιμενα τετοια συνεχεια ειναι στην τεταρτη θεση με τα αγαπημενα μου βιβλια της σαγκα

και εμενα.

πες την σειρα που τα κατατασεις
    T-NM-E-BD
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2274
    Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 15 I_icon_minitimeΤρι 6 Ιουλ 2010 - 20:35

Το βιβλιο μ αρεσε η ταινια με ψιλοξενερωσαι...........

Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 15 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
    Μετάβαση σε: