| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 12:27 | |
| Οντως.....χωρις την Νεα Σεληνη δεν θα ειχαμε αγαπησει τοσο πολυ το δεσιμο που χουν μεταξυ τους....Γτ αν δεν εφευγε ο Εντουαρντ δεν θα ειχε καταλαβει ποσο τον αγαπαει και φυσικα δεν θα υπηρχε και ο ανταγωνισμος με τον Τζεικ..... | |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 13:08 | |
| Ναι,ρε παιδιά!!!Χωρίς την Νέα Σελήνη δεν θα ξέραμε πόσο αγαπιούνται!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 15:53 | |
| ναι έχετε δίκιο....και στην χαραυγή θα ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η αγάπη με τον ερχομό της ρένεσμι (του πιο γλυκού πλάσματος στον κόσμο!!!!!!!!) | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 15:56 | |
| ...εμενα αυτο που μου αρεσει στην Νεα Σεληνη ειναι οτι φαινεται ποσο πολυ αγαπα η Μπελλα τον Εντ που ειναι νεκρη μακρια του και ο Εντ την Μπελλα που δν μπορει να ζησει αλλο χωρις αυτην..βασικα μου την δινει λιγο Ο Τζεικ..αλλα οκ αμα δν υπηρχε και αυτος θα ηταν πολυ μονοτονο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 15:59 | |
| Εγω τον συμπαθω πολυ τον Τζεικομπ....Βεβαια μου την σπαει οταν υπερβαινει λιγο τα ορια...Κι ετσι κι αλλιως στην Χαραυγη μπαινουν ολα στη θεση τους..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:08 | |
| Οπως και ολα τα βιβλια βεβαια...Αλλα ο κυριος λογος που λατρευω την Χαραυγη ειναι που εξηγειτε το ολο δεσιμο της Μπελλας με τον Τζεικομπ....ο μονος λογος ηταν η Ρενεσμι.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 21 Δεκ 2009 - 1:33 | |
| ΟΚ η αλήθεια είναι οτι με κουρασε λιγο...... οχι επειδη δεν ειμαι αλλα σε καποια σημεια πολλες λεπτομεριες για τη ζωη των λυκανθρώπων χωρις λογο....θα μου πεις ο Τζεικομπ ήταν ο πρωταγωνιστης σε αυτό επρεπε να τον παρουσιασουν απ την αρχή και σωστά αλλά δεν ξερω.....το αποτελεσμα του βιβλιου μου αρεσε οποτε μπορω να πω οτι υπηρχε 1 σχετικη ισορροπια..... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 29 Δεκ 2009 - 20:53 | |
| ΕΜΕΝΑ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 3 Ιαν 2010 - 14:53 | |
| περιμενα ναι ειναι λιγο πιο καλο αλλα δεν με ενθουσιασε τοσο | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 3 Ιαν 2010 - 14:56 | |
| εμενα μ αρεσε πιο πολυ απο το λυκοφως ειχε περισσοτερη δραση αλλα δεν μ αρεσε που εκοβε σκηνες απο το βιβλιο μερικες ηθελα να τις δω | |
|
| |
Vampi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 3 Ιαν 2010 - 15:03 | |
| η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως τα ελεγε το βιβλιο ηταν τελειο | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:27 | |
| Εγώ στην αρχή βαρέθηκα αφάνταστα....Είχαν εξαφανιστεί οι Cullen και τότε δεν τον συμπαθούσα πολύ τον Jake...Ούτε κατάλαβα πότε άρχισα να τον συμπαθώ αλλά μάλλον τον συμπάθησα στο Eclipse... Που λέτε σκέφτηκα κάποια στιγμή να το παρατήσω γιατί μου φάνηκε ότι κάθε που μιλούσε η Bella έλεγε τα ίδια...I feel like there is a hole in my chest κ.λ.π.Αλλά περίμενα να δω πως θα ξαναβρεθούν με τον Ed και μετά επέστρεψε η Alice και άρχισε να έχει ενδιαφέρον...Και μετά που πήγαν στους Volturi δεν μπορούσα να το αφήσω μέχρι να δω τί θα γίνει... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:49 | |
| Εγώ νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να δούμε το μέγεθος του πόνου της Μπέλλα... μπορεί να κούρασε λίγο βέβαια αυτό το σημείο του βιβλίου αλλά νομίζω ότι ήταν απαραίτητο.. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 4 Ιαν 2010 - 0:46 | |
| συμφωνώ έτσι τονίζεται το πόσο σημαντική και μεγάλη είναι η αγάπη της για τον έντουαρντ.. είναι η απόδειξη για το πόσο βαθύ είναι αυτό που έχουν οι 2 τους επιπλέον κάνει ακόμα πιο τέλεια την σκηνή της επανασύνδεσης | |
|
| |
roberta Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Μαλια Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 7 Ιαν 2010 - 22:32 | |
| Εγω πιστευω οτι ηταν θεικο με εκανε να θελω να δω σαν τρελη την εκλιψη........... | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 8 Ιαν 2010 - 10:35 | |
| Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.....ΚΑΙ Ο EDWART ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ECLIPSI!!!!!!! | |
|
| |
Vampi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:25 | |
| ολοι μας......... ανυπομονουμε | |
|
| |
a.aggelina Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Λεχούρι ! Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 15 Ιαν 2010 - 3:22 | |
| Αν και έχω δει τη νέα σελήνη τώρα διαβάζω το αντίστοιχο βιβλίο, μόνο το 1/3 αυτού έχω προλάβει αλλά μου αρέσει πολύ πολύ περισσότερο από την ταινία γιατί μπορώ να νιώσω τον πόνο της Μπέλλας κάτι που δεν το είδα στη μικρή οθόνη. Από την άλλη στην ταινία, μου ήταν εξαρχής πολύ συμπαθής ο Τζέικ (και όχι μόνο για τους κοιλιακούς !). Ε τώρα γίνεται ακόμη περισσότερο. Γλυκός, υπομονετικός έτοιμος να σου δώσει και τη ψυχή του. Είναι ο τύπος που και στην αληθινή ζωή έρχεται δεύτερος στα προσφέρει όλα, όλα εκείνα που ίσως δεν μπορούσε ο πρώτος, καλύπτει τα κενά ξέρεις ότι θα ήσουν πολύ ευτυχισμένη αν έλεγες το ναι που τελικά δεν το κάνεις γιατί δεν προτιμάς την ηρεμία αλλά θες το πάθος... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 15 Ιαν 2010 - 23:07 | |
| συμφωνω μαζι σου αγγελινα απολυτα!! ειναι ακριβως ετσι στην πραγματικη ζωη! δεν διαλεγεις αυτον που θα επρεπε αλλα αυτον που εχεις ερωτευτει εξαρχης ακομα και αν ξερεις οτι δεν θα βγει σε καλο | |
|
| |
a.aggelina Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Λεχούρι ! Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 16 Ιαν 2010 - 14:26 | |
| Είναι ο "ύπουλος" που μου είχε πει μια φορά ένας φίλος που σε πλησιάζει με τέτοιο τρόπο που μόνο τέλειο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις. Ο από μηχανής θεός που κάνει τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένη και για να κερδίσει την καρδιά σου ! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 30 Ιαν 2010 - 12:13 | |
| Το New Moon είναι τέλειο..Μπορεί να μου πεί κανείς που μπορώ να βρώ τα κεφάλαια που η Bella πετάει όλα τα πράγματα που της θύμιζουν τον Edward?Αυτά τα κεφάλαια δεν τα είχε βάλει στο βιβλίο η Stephenie Meyer για κάποιους λόγους.... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:15 | |
| Δεν υπάρχουν γλυκιά η γλυκέ μου!(μην προσβάλλω και κανέναν) Αλλά στην ιστοσελίδα της μπορείς να βρεις κομμάτια που έχουν αφαιρεθεί από το New moon(New Moon Outtakes) | |
|
| |
lykofotaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 28/12/2009
| |
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|