| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
natalitsa92 Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 25/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 27 Σεπ 2009 - 22:35 | |
| παιδια τ λατρεψα τ new moon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ ο jacob ηταν τελειος!!! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 27 Σεπ 2009 - 22:37 | |
| πιστευω οτι χωρισμος της μπελλας και του εντ τους εδεσε ποιο πολυ...σε αυτο το κομματι μου αρεσε παρα πολυ η νεα σεληνη... | |
|
| |
robert 4ever Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 28/04/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 27 Σεπ 2009 - 22:49 | |
| λενε πωσ η ταινια δν θα ακολουθησει τ βιβλιο ακριβωσ... διοτι ο ρομπερτ δν παιζει πολυ... κ...οι θαυμαστριεσ τν ζητουν... εγω προτιμω τ βιβλιο... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 28 Σεπ 2009 - 18:00 | |
| και τι πειραζει ολοι δεν ακολουθουν ακριβως κατα γραμμα το βιβλιο!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 28 Σεπ 2009 - 18:23 | |
| Όντως αλλιως λειτουργει το βιβλιο στη φαντασια και στη σκεψη και αλλιως η ταινια....κατι που μπορει να ειναι ωραιο στο βιβλιο μπορει να χαλαει ολη τη μαγεια στη ταινια..... | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 28 Σεπ 2009 - 20:23 | |
| Παιδιά όμως αν δεν υπήρχαν διαφορές από book και movie τότε θα έδειχνε συνέχεια τη Μπέλα. Τώρα δεν νομίζω να είναι έτσι... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| |
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 11 Οκτ 2009 - 21:07 | |
| Μόλις τελείωσα την Νέα Σελήνη..(χτες την ξεκίνησα :p) τόσο μπόρεσα να το καθυστερήσω lol! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολύ Edward σαν σκηνές όμως τον κουβαλάει συνέχεια στην σκέψη της η μικρή μας θνητή οπότε ήταν σαν να τον έβλεπα.. επιπλέον μου άρεσε που παρατινόταν η αγωνία μου για το πως θα γυρίσει κοντά της. Ελπίζω στην ταινία να μας δείχνει σε παράλληλο χρόνο την ζωή τους αυτούς τους μήνες που ήταν χωριστά. Anyway.. το τρίτο βιβλίο θα το ξεκινήσω αφού δω την 2η ταινία.. Η ισοροπία που θέλει να κρατήσει ανάμεσα στον Έντουρντ, τον Τζέικομπ και τον Τσάρλι (=γενικώς στην ανθρώπινη υπόσταση της) είναι αυτό που κάνει τα βιβλία (μέχρι στιγμής) να επικεντρώνονται στην δική της πλευρά. Ελπίζω να τελειώσει η συγγραφέας το βιβλίο που περιγράφει τα γεγονότα όπως τα έζησε ο Έντουαρντ.. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ αυτό το ταξίδι στον κόσμο της Μπέλλα και του Έντουαρντ, τόσο πολύ που μου τι δίνει όταν ξυπνάω στον δικό μου κόσμο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 12 Οκτ 2009 - 15:46 | |
| Τυχερη που μολις ξεκηνησες τα βιβλια !!!!!!!!!!! Αλλα οσο για το θεμα παραλληλης προβολης και εγω πιστευω οτι θα το κανουν οπως και στο Λυκοφως που εδειχναν ποσο κοντα στο Φορκς πλησιαζαν οι νομαδες!!!!!! | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| |
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 26 Οκτ 2009 - 22:04 | |
| εγω τωρα το ξαναδιαβαζω για δεν 8υμαμαι φορα και κλαιω οπως και την πρωτη φορα που το διαβασα! δεν μπορω, μου κοβεται η αναπνοη και δεν νιωθω καλα! το διαβασμα της νεας σεληνης ειναι εξουθενωτικο!!πφφφφ | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 26 Οκτ 2009 - 22:23 | |
| matia* να σε ενημερωσω οτι απαγορευονται τα greeklish !!!πιστευω η ταινια θα ναι πιο ωραια απο το βιβλιο αφου θα χει περισσοτερη δραση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariza27 στις Τρι 27 Οκτ 2009 - 12:17, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 26 Οκτ 2009 - 23:14 | |
| Φυσικα και θα ειναι πιο ωραια Εϊλιν!!! Αφου θα βλέπουμε ολην την ωρα τους κιλιακους των λυκων και μετα του Ρομπ και φυσικα επιδει θα δω τους Βολτουρι !!!!!! και την Τζειν ειδηκα !!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 27 Οκτ 2009 - 10:22 | |
| τζειν τι στο καλο εχει γινει? απο βολτυρι μου το γυριζεις team jake τι κατρακυλα ειναι αυτη! χαχαχαχαχαχαχαχα πλακα κανω | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| |
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 27 Οκτ 2009 - 23:40 | |
| μαλλον μονο εγω ειμαι που το βρηκα συγκριτικα με τα αλλα τρια το χειροτερο βιβλιο βασικα με ψυχοπλακωσε αφανταστα και βαρεθηκα το ολο σκηνικο με τους λυκους αλλωστε και η μεγιερ καπου διαβασα πως ειχε πει οτι ειχε διαπιστωσει πως δεν το διαβαζαν ολο και περνουσαν τις σελιδες για να ξαναπανε στον εντουαρντ και ελεγε στους φαν να το δοαβασουν δυο φορες αυτο εκανα και εγω | |
|
| |
stasia Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 07/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 8 Νοε 2009 - 13:34 | |
| εχεισ δικιο ...ειναι αληθεια οτι το Λυκοφωσ σαν αρχη τσ ιστοριασ ειχε πολυ Εντ ........κ γενικοτερα ολα τα βιβλια ηταν πολυ συγκινιτηκα.......αν κ μερικεσ φορεσ αλλαζεσ λιγο γρηγορα τσ σελιδεσ για να δεισ τν Εντ | |
|
| |
Mαρία Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΛΗΤΙΚΩΣ Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 22/11/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 23 Νοε 2009 - 17:41 | |
| παιδια εμενα δεν μου αρεσει ο Λυκαν8ροπως !!!!!!! εσας ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 23 Νοε 2009 - 17:51 | |
| σε λατρευω Μαρια χαχαχαχαχα! ουτε και εμενα!χαχαχα | |
|
| |
Mαρία Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΛΗΤΙΚΩΣ Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 22/11/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 23 Νοε 2009 - 17:54 | |
| χαχα πιως? σαρεσει εσενα ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 23 Νοε 2009 - 18:25 | |
| εμενα μου αρεσουνε οι βρικολακες αλλα ειμαι off topic | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 28 Νοε 2009 - 22:36 | |
| το ειδα επιτελους!! η ταινια δεν υπαρχει!! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!! εχω ομως καποιο σχολιο να κανω! κοψανε σκηνες οι οποιες ειχαν τρομερο νοημα(κατ'εμε) π.χ. στο αυτοκινητο στην επιστροφη απο τ αεροδρομιο απο την Ιταλια! κατα τα αλλα εντιποσιαστηκα!! ηταν πολυ εντονη η αγαπη του κοινου μιασ κ εινια η πρωτη ταινια που παω και οπου γινεται κατι(π.χ. εμφανηση εντουαρτ-τζεικ-φιλια κλπ.) γινοταν χαμοσ χειροκροτιματα φωνες και δεν συμμαζευεται!! το καταευχαρηστηθηκα και πραγματικα μπραβο σε ολο το team για την τρομερη δουλεια!! δεν το συζητω οτι η κριστεν αποθεωσε τον ρολο τησ μπελλα!! υπεροχη!! αυτα!! | |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 11:10 | |
| Εμένα παιδιά,η Νέα Σελήνη είναι σαν το ημερολόγιό μου!!! Πάνω στο βιβλίο,στις άκρες των σελιδών,έγραφα σημειώσεις,δηλαδή σημείωνα τα σημαντικά σημεία!!! Κι όποτε δεν θυμόμουν κάτι,γύρναγα πίσω και έβλεπα τις σημειώσεις!!! Τι να σας λέω!!! | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 12:08 | |
| Εμενα δεν μου αρεσε τοσο οσο τα αλλα βιβλια γιατι σε καποια φαση κουραστηκα επειδη η Μπελλα ειχε τεραστιο ρολο στο βιβλιο!!!!!Προχωρουσα τις σελιδες για να δω ποτε επιτελους γυριζει ο Εντ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 16 Δεκ 2009 - 12:10 | |
| εμενα ειναι το αγαπημενο μετα το breaking dawn γτ εκει καταλαβαινεις ποσο πολυ η μπελλα αγαπαει τον εντουαρτ! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|