| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Black Rose Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : USA,New England Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 29/04/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Mind Reading
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 10:06 | |
| Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρη!!! | |
|
| |
Black Rose Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : USA,New England Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 29/04/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 10:09 | |
| καλά καλά....άλλη φορά θα βάλω υπόπψιν μου και εξερέσεις.... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:19 | |
| Ειχα απορια..γιατι πιστευετε πως δεν αρεσει στον κοσμο η νεα Σεληνη???Εγω τη λατρευω και μου κανει εντυπωση που ολοι προτιμουν την Εκλειψη!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:23 | |
| Εγω ενα λεω....Νew Moon 4ever!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:27 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Εγω ενα λεω....Νew Moon 4ever!!!!!
συμφωνω ms cullen μου!!δεν συγκρινεται με τιποτα το κλαμα που εριξα οταν εφυγε ο εντ!!!!!και φαντασου τι εχει να γινει αν δω και την ταινια στο σινεμα!!!οταν φευγει ο εντουαρντ θα κλαιωμε λυγμους το βλεπω εγω!!η νεα σεληνη ειναι το βιβλιο που προβαλλει την αυτοθυσια και την αγαπη!!αυτο λεω!!αχ!!αντε στο καλο...συγκινηθηκα παλι!! :cheers: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:33 | |
| Συμφωνω........καθε φορα απο τις 24 που το εχω διαβασει κλαιω για 5 ωρες!!!!(μια φορα ηταν 2 το πρωι και με βρηκε ο πατερας μου να κλαιω στο σαλονι και τρομαξε!!! τελειως!!!) | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 15:42 | |
| Να σου πω..επειδη ειμαστε δεν τα λεμε στο chat?????Aλλιως οι διαχειριστριες θα μας | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 2 Μάης 2009 - 17:30 | |
| Το καθε βιβλιο της σειρας εχει την χαρη του!Απλως η Νεα ΣεΛηνη .......πολυ Τζεικομπ βρε παιδι μου! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 4 Μάης 2009 - 19:48 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 5 Μάης 2009 - 11:59 | |
| Ενταξει το μηνυμα εληφθη!! | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 21 Μάης 2009 - 16:56 | |
| Νομίζω αυτό το βιβλίο ήταν που με έκανε να λατρέψω τον Έντ.. απλά και γιατί τον περίμενα με τόση ανυπομονησία που μου ερχόταν να πηδήξω τις σελίδες και να φτάσω εκεί που θέλω αλλά κρατηθηκα... ...καταπληκτικό βιβλίο... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 27 Μάης 2009 - 16:16 | |
| Φυσικά και είναι καταπληκτικό..όπως όλα φυσικά!! Και αυτό που λες για την αγάπη σου προς τον Εντ, όντως η Νέα Σελήνη μας κάνει να τον αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο! | |
|
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 28 Μάης 2009 - 11:49 | |
| συμφωνω με την edlover...μας κανει να τον αγαπησουμε ακομα πιο πολυ γιατι φαινεται ακομα πιο τελειος!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 28 Μάης 2009 - 11:56 | |
| Παιδια,δεν ξερω!!Εγω κυριολεκτικα λατρευω την Νεα Σεληνη!!!Ειναι το πιο δακρυβρεχτο και σπαραξικαρδιο απο ολα!!!Ειναι ρομαντικο και με αυτο νιω8εις τοσο εντονη την απωλεια και την σημασια που εχει για τον Εντ μας!!!8υμιζει πολυ Ρωμαιο και Ιουλιετα,μονο που ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυ πιο ωραιο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 28 Μάης 2009 - 13:00 | |
| oxi μονο ρωμαιο και ιουλιεττα....αλλα οποιο ζευγαρι αυτοθυσιας και ανιδιοτελειας υπηρχε στην ιστορια το εκφραζει και το αντιπροσωπευει επαξια!!!!το βιβλιο αυτο ειναι το βιβλιο χαμελαιοντας που το λεω...γιατι εναλλασονται τοσο γρηγορα τα συναισθηματα που δεν προλαβαινεις να το συνειδητοποιησεις...απο λυπη σε επουλωση πληγων..σε χαρα..σε θυμο...σε εξταση...σε αγαπη..σε παθος...σε αγωνια....σε λυπη...σε προσμονη!!ολα τα εχει... | |
|
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 28 Μάης 2009 - 13:31 | |
| ναι σωστο και αυτο...εχει ολα τα συναισ8ηματα που μπορει να νιωσει κανεις | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
giannaki88 Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 2:22 | |
| εγω τελειωσα το new moon μεσα σε 4 μερες! η αλη8εια ειναι οτι ηταν αρκετα στεναχωρο αλλα αξιζε πραγματικα. με κρατησε σε αγωνια!!! περιμενω πως και πως τη ταινια... | |
|
| |
nikoubioum Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 80 Registration date : 21/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 12:24 | |
| Εγω το Νιου Μουν το διαβασα σε 2.5 μερες.. Εχω να πω πως ειναι το αγαπημενο μου απο ολα τα βιβλια Τγαιλαιτ!! Εεε..την αληθεια μου θα τη πω οτι σπαζομουν που σε ολο το βιβλιο διαβαζα για τον κοπρο..αλλα στο τελος........!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 2 Ιουν 2009 - 12:28 | |
| γω καπου στην μια και κατι ωρεσ το διαβασα πραγματικα εριξα κλαμα στο βιβλιο προκαταβολικα για ολη τη χρονια ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου μαζι με το bd | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|