| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 12:41 | |
| Αχ κοριτσάρες μου ,χίλια ευχαριστώ! Απλώς είχα δει σε κάτι βιντεάκια στο γιουτιουμπ για τη νέα σελήνη που έπαιζε τον Τζέικ ένας άλλος χάλιαα!!προφανώς ήταν φαν μέιντ και δεν το πρόσεξα..ελεος είμαι | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 12:50 | |
| ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ O TAYLOR ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ .ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ASHLEY ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝ ΔΙΩΧΝΑΝΕ ΤΟΝ TAYLOR ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ. | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 12:53 | |
| Ναι και εγώ επειδή το είχα ακούσει ανησύχησα ότι τελικά αυτό έκαναν! αφήστε που βασικά έχω εξοικοιωθεί τόσο πολύ το ότι ο τείλορ παίζει τον Τζέικ,που θα με χάλαγε πάρα πολύ ανα αποχωρούσε από το κάστ.. Να ναι καλά η Άσλει δηλαδή! Ουφ..ξαλάφρωσα | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 12:58 | |
| ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ TAYLOR . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ TAYLOR ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΖΕΙΚ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 13:01 | |
| Ναι και εγώ έχω εξοικιωθεί πολύ με αυτούς τους ηθοποιούς και τους έχω αγαπήσει! Ναι σαν Τζέικ είναι για μπουνίτσες ώρες ώρες! Αλλά κανονικά ο Τ'ειλορ είναι πολύ καλό παιδί και χαμογελαστό! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 13:04 | |
| ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΙΚ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 13:07 | |
| Εγώ βασικά δεν τον κατηγορώ τόσο στη Νέα σελήνη,απλώς καταντάει τόσο ανιαρό να διαβάζω μόνο για αυτόν και απο Έντουαντ τίποτα! Εκεί που μου την έχει δώσει είναι στην Έκλειψη!!! Τρομερό σπάσιμο....!!!!!!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 13:19 | |
| Ναι λογικά Λοιπόν επειδή έχουμε βγει , επιστρέφουμε στη νέα σελήνη! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 13:24 | |
| Ποια είναι η γνώμη σας γενικά για τους λυκανθρώπους του βιβλίου; | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 28 Απρ 2009 - 18:25 | |
| Παιδια,υπηρξε μια φραση του Εντουαρντ που δεν την καταλαβα!Τι εννοουσε λεγωντας πειρασμους;Το ανεφερε και αργοτερα η Μπελλα οταν ελεγε οτι οταν θα γινοταν βρικολακας θα τον κρατουσε μακρια απο τους πειρασμους!Επειτα ο Εντουαρντ της εξηγει οτι αυτο με τους πειρασμους που θα αποσπουσαν την προσοχη του ηταν ψεμα! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 10:45 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
- Παιδια,υπηρξε μια φραση του Εντουαρντ που δεν την καταλαβα!Τι εννοουσε λεγωντας πειρασμους;Το ανεφερε και αργοτερα η Μπελλα οταν ελεγε οτι οταν θα γινοταν βρικολακας θα τον κρατουσε μακρια απο τους πειρασμους!Επειτα ο Εντουαρντ της εξηγει οτι αυτο με τους πειρασμους που θα αποσπουσαν την προσοχη του ηταν ψεμα!
Για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι που ακριβως το ανεφερε ο Edward αλλα λογικα εννοει οτι επειδη ειναι βρικολακες οι αισθησεις τους ειναι πολυ αναπτυγμενες με αποτελεσμα τα ερεθισματα τους να ειναι πολλα.εχουν αυξημενη ακοη.ασφρηση.αραση κτλ οποτε το οτιδηποτε μπορει να τους αποσπασει την προσοχη.μια ωραια μυρωδια για παραδειγμα και αμεσως μπαινουν σε πειρασμο.και μην ξεχναμε οτι πρωταρχικη τους αναγκη ειναι το κυνηγι και μετα οτιδηποτε αλλο, η αναγκη της διψας τους υπερισχυει.βεβαια ο Εντουαρντ εχει ξεπερασει αυτο το σταδιο στη σχεση του με την Μπελλα γιατι αυτη εχει γινει το πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη του.οποτε οταν εφυγε στη νεα σεληνη της λεει οτι η δικια του προσοχη αποσπατε ευκολα προκειμενου να την πεισει οτι δεν ενδιαφερετε και οτι υπαρχουν πραγματα που θα του αποσπασουν την προσοχη.αλλα οταν γυρισε της ειπε οτι ειναι ψεμα γιατι τιποτα δεν μπορει να του αποσπασει την προσοχη απο το ιδιο το<μαρτυριο>.γιατι οπωσ ειχε πει οταν συμβαινει μια αλλαγη στην ζωη τους αυτη ειναι μονιμη και δεν υπαρχει επιστροφη.Η αγαπη του λοιπον για την Μπελλα ειναι τοσο μεγαλη και τοσο δυνατη που ξεπερναει τα ορια του φυσιολογικου.ειναι τα παντα για αυτον και ολη του η ζωη ειναι ειναι γυρω απο αυτην τιποτα λοιπον δε θα μπορουσε να τον κανει να την ξεχασει και να στρεψει αλλου την προσοχη του. δεν ξερω αν ειναι σωστη η αποψη μου.απλα εγω ετσι το καταλαβα.ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο και να καταλαβες τι θελω να πω. | |
|
| |
Black Rose Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : USA,New England Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 29/04/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 21:40 | |
| Νομίζω οτι το Λυκόφως είναι λίγο καλήτερο απο το Νέα Σελήνη.....έχει λιγότερο Έντουαρντ και περισσότερο Τζάικομπ....αυτό δεν μου αρέσει πολύ... | |
|
| |
Black Rose Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : USA,New England Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 29/04/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 21:44 | |
| - EdLover έγραψε:
- Ποια είναι η γνώμη σας γενικά για τους λυκανθρώπους του βιβλίου;
Ενοείς άμα μας αρέσουν οι χαρακτίρες ή άμα μας αρέσει η συμετοχή τους στο όλο θέμα??? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 21:46 | |
| - Black Rose έγραψε:
- Νομίζω οτι το Λυκόφως είναι λίγο καλήτερο απο το Νέα Σελήνη.....έχει λιγότερο Έντουαρντ και περισσότερο Τζάικομπ....αυτό δεν μου αρέσει πολύ...
κοιτα μπορουμε παντα να πουμε οτι εχει μια θλιβερη μαγεια η νεα σεληνη!!και πολλη αδρεναλινη!!αγωνια οσο δεν παει!!αλλα εμενα προσωπικα αυτη η θλιψη και η αισθηση του να εισαι στην ''τσιτα'' συνεχως με εξιταρε παρα πολυ!!!!!!!!ασε που το τελος με αποζημιωσε πληρως και με το παραπανω!!δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα στα βιβλια του saga αλλα μπορω να πω οτι μαλλον η νεα σεληνη μου αρεσε -ειδικα στο τελος-περισσοτερο και απο το λυκοφως!!! :cheers: | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 21:58 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Mrs Alice έγραψε:
- Παιδια,υπηρξε μια φραση του Εντουαρντ που δεν την καταλαβα!Τι εννοουσε λεγωντας πειρασμους;Το ανεφερε και αργοτερα η Μπελλα οταν ελεγε οτι οταν θα γινοταν βρικολακας θα τον κρατουσε μακρια απο τους πειρασμους!Επειτα ο Εντουαρντ της εξηγει οτι αυτο με τους πειρασμους που θα αποσπουσαν την προσοχη του ηταν ψεμα!
Για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι που ακριβως το ανεφερε ο Edward αλλα λογικα εννοει οτι επειδη ειναι βρικολακες οι αισθησεις τους ειναι πολυ αναπτυγμενες με αποτελεσμα τα ερεθισματα τους να ειναι πολλα.εχουν αυξημενη ακοη.ασφρηση.αραση κτλ οποτε το οτιδηποτε μπορει να τους αποσπασει την προσοχη.μια ωραια μυρωδια για παραδειγμα και αμεσως μπαινουν σε πειρασμο.και μην ξεχναμε οτι πρωταρχικη τους αναγκη ειναι το κυνηγι και μετα οτιδηποτε αλλο, η αναγκη της διψας τους υπερισχυει.βεβαια ο Εντουαρντ εχει ξεπερασει αυτο το σταδιο στη σχεση του με την Μπελλα γιατι αυτη εχει γινει το πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη του.οποτε οταν εφυγε στη νεα σεληνη της λεει οτι η δικια του προσοχη αποσπατε ευκολα προκειμενου να την πεισει οτι δεν ενδιαφερετε και οτι υπαρχουν πραγματα που θα του αποσπασουν την προσοχη.αλλα οταν γυρισε της ειπε οτι ειναι ψεμα γιατι τιποτα δεν μπορει να του αποσπασει την προσοχη απο το ιδιο το<μαρτυριο>.γιατι οπωσ ειχε πει οταν συμβαινει μια αλλαγη στην ζωη τους αυτη ειναι μονιμη και δεν υπαρχει επιστροφη.Η αγαπη του λοιπον για την Μπελλα ειναι τοσο μεγαλη και τοσο δυνατη που ξεπερναει τα ορια του φυσιολογικου.ειναι τα παντα για αυτον και ολη του η ζωη ειναι ειναι γυρω απο αυτην τιποτα λοιπον δε θα μπορουσε να τον κανει να την ξεχασει και να στρεψει αλλου την προσοχη του.
δεν ξερω αν ειναι σωστη η αποψη μου.απλα εγω ετσι το καταλαβα.ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο και να καταλαβες τι θελω να πω. Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι μίλαγε περισσότερο για τους γυναικείους πειρασμούς που μπορεί να συναντούσε??? Νομίζω ότι αυτό ήταν και το σημείο που έπεισε την Μπέλλα πως δεν ήταν άξια γι' αυτόν γιατί ανέκαθεν αισθανόταν μειονεκτικά (όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση και όχι μόνο) απέναντι στον Έντουαρντ. Ένιωθε πολύ κοινή και συνηθησμένη απέναντι στην εξαίσια ομορφιά όλης της οικογένειας. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 22:05 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
Βασικα αν δεν ξερουμε σε ποιο ακριβως σημειο του βιβλιου βρισκεται αυτος ο διαλογος δεν προκειται να βγαλουμε ακρη!!! Διαβαζοντας απλα το ποστ εμενα αυτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι οτι η Μπελλα του μιλαει για τον πειρασμο που αποτελει το αιμα της για τον Εντουαρντ και οτι ο Εντουαρντ ισως να μιλαει για τον πειρασμο που αποτελει η Μπελλα σαν γυναικα γι αυτον!!!Μην ξεχνατε οτι για τον Εντουαρντ η Μπελλα ειναι διπλος πειρασμος, ετσι ακομα και να γινει βρυκολακας εκεινη παντα θα αποτελει πειρασμο για εκεινον(απλα αλλου ειδους πειρασμος) | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 22:08 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Mrs Alice έγραψε:
Βασικα αν δεν ξερουμε σε ποιο ακριβως σημειο του βιβλιου βρισκεται αυτος ο διαλογος δεν προκειται να βγαλουμε ακρη!!!
Διαβαζοντας απλα το ποστ εμενα αυτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι οτι η Μπελλα του μιλαει για τον πειρασμο που αποτελει το αιμα της για τον Εντουαρντ και οτι ο Εντουαρντ ισως να μιλαει για τον πειρασμο που αποτελει η Μπελλα σαν γυναικα γι αυτον!!!Μην ξεχνατε οτι για τον Εντουαρντ η Μπελλα ειναι διπλος πειρασμος, ετσι ακομα και να γινει βρυκολακας εκεινη παντα θα αποτελει πειρασμο για εκεινον(απλα αλλου ειδους πειρασμος) εγω νομιζω πως ως πειρασμο εκφραζει κυριως τη διψα του για το αιμα της..οτι οταν θα ηταν βαμπιρ και οχι θνητη θα τον λυτρωνε απο τον τυχον κινδυνο εστω και αθελα του να της κανει κακο...αλλα οντως πειρασμος θα ηταν και το να - Σπόιλερ:
εχουν επαφη μη θελοντας ξανα να τη θεσει σε κινδυνο η το να τη δαγκωσει ο ιδιος για να πραγματοποιησει μια επιθυμια της!αλλα παντα με το φοβο του λαθους!!! :cheers: | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 22:09 | |
| Δήμητρα μου την συγκεκριμένη φράση την αναφέρει σε δυο σημεία της Νέας Σελήνης. Το πρώτο είναι εκεί που την αφήνει στην αρχή και το δεύτερο όταν το βράδυ στο σπίτι της αφού έχουν γυρίσει από την Ιταλία όταν της εξηγεί τους λόγους που την άφησε και της διευκρινίζει κάποια πράγματα. Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις... | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 22:25 | |
| Ουπς!Ανοιξα μεγαλο θεμα!Ευχαριστω πολυ για τις εξηγησεις! Για οσους δεν τα βρηκαν τα κομματια ειναι σελ.75,441,522. Επισης ο Εντουαρντ το αναφερει και ως αυτα που θα του αποσπουσαν την προσοχη! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 22:35 | |
| Ανοιξα το βιβλιο και αυτο που καταφερα να βρω ειναι το σημειο που ελεγε ο Εντουαρντ την ωρα του χωρισμου οτι η προσοχη του ειδους του αποσπαται ευκολα!!!Εννοει οτι η διψα για αιμα μπορει να τον κανει να ξεχαστει!!!Στο τελος ομως διαψευδει αυτη την φραση γιατι απο την στιγμη που εμφανιζεται η Μπελλα στην ζωη του η αγαπη ειναι αυτη που υπερισχυει πανω απο την διψα των βρυκολακων και ετσι τιποτε αλλο δεν μπορει να τον κανει να ξεχασει τον πονο που νιωθει μακρυα απο την Μπελλα!!!Ουσιαστικα δηλαδη στην αρχη της ειπε ψεμματα για να τον αφησει να φυγει!!!
Στην σελιδα 441 επειδη η Μπελλα ειναι ανασφαλης ουσιαστικα πιστευει οτι η διψα του νικαει τα συναισθηματα του Εντουαρντ για την εκεινη!!!και πιστευει οτι σαν βρυκολακας που θα ειναι ομορφη και δυνατη 1ον θα μπορει να ειναι μαζι του χωρις να διακινδυνευει την ζωη της ,2ον θα μπορει να τον σταματησει αν παει να δαγκωσει ανθρωπο και 3ον πιστευει οτι επειδη θα ειναι ομορφη τα συναισθηματα του εντουαρντ μπορει να δυναμωσουν και να τον κανουν να ξεχασει την διψα του!!!
εγω αυτα καταλαβα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Τετ 29 Απρ 2009 - 22:41, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Απρ 2009 - 22:41 | |
| Συμπέρασμα: Τελικά αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά η Στέφανι με τα γραπτά της και η Νέα Σελήνη νομίζω πως είναι αυτή που έχει και τα περισσότερα. Οπότε σίγουρα πρέπει να υπάρχει και συνέχεια από την μεριά του Έντ (ευσεβείς πόθοι...) | |
|
| |
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Μάης 2009 - 8:43 | |
| Και γιατί δεν το κόβεις να γίνετε αυτό; | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Μάης 2009 - 10:51 | |
| Για προφανεις λογους!!!(ξερεις κανεναν που να εχει παραδειγματιστει απο τον Εντουαρντ???) | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Μάης 2009 - 16:25 | |
| Για την ακρίβεια ξέρω κάποιους που προσπαθούν να του μιάσουν... | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|