| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Απρ 2009 - 23:43 | |
| Παιδιά, δν ξέρω για σας, αλλά εγώ όταν ξαναδιαβάζω τη Νέα Σελήνη παραλείπω πάντα τα γνωστά κεφάλαια!!!!!! Αυτό π φοβάμαι είναι η ταινία!! Δν ξέρω αν θα μπορέσω να συγκρατηθώ με τόσο πολύ Τζέικ..... Αλλά πιστεύω, το τέλος θα με αποζημιώσει κ με το παραπάνω όπως έκανε κ το βιβλίο (βλ. υπογραφή μου, χιχι)!!!! | |
|
| |
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Απρ 2009 - 23:46 | |
| - Isabella21 έγραψε:
- Παιδιά, δν ξέρω για σας, αλλά εγώ όταν ξαναδιαβάζω τη Νέα Σελήνη παραλείπω πάντα τα γνωστά κεφάλαια!!!!!! Αυτό π φοβάμαι είναι η ταινία!! Δν ξέρω αν θα μπορέσω να συγκρατηθώ με τόσο πολύ Τζέικ..... Αλλά πιστεύω, το τέλος θα με αποζημιώσει κ με το παραπάνω όπως έκανε κ το βιβλίο (βλ. υπογραφή μου, χιχι)!!!!
Τουλάχιστον στην ταινία θα δούμε τον Edward περισσότερο από ότί στο βιβλίο...BTW και εγώ όταν διαβάζω το new moon τα γνωστά κεφάλαια τα παραλείπω | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Απρ 2009 - 23:50 | |
| Αχ μακάρι βρε Μαρί μου!!! Να δούμε κ λιγάκι την πλευρά του Έντουαρντ.... Μ'αρέσει π με καταλαβαίνεις κ δν χρειάζεσαι εξήγηση για το "γνωστά κεφάλαια". Γτ το ενδιαφέρον αρχίζει με Ε όπως κ το Έντουαρντ.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Απρ 2009 - 23:58 | |
| Μιλούσα με μία φίλη μου εχθές και τις έλεγα τι γίνεται στο new moon (προσπαθώντας να παραλείψω όσα περιοσσότερα μπορούσα απο τα γνωστά ) και μόλις τις τελείωσα την αφήγηση μου λέει: ¶ντε επιτέλους να φύγει να μείνει μόνο ο J.......b Τα έπαιξα μόλις το άκουσα!!!την κοίτασα κάπως έτσι στην αρχή !!! | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 0:02 | |
| αααααα δν θέλω τέτοια!!!! δν θέλω τέτοια!!!!! για πες στη φίλη σου να προσέχει τι λέει γτ θα φάει αυτή το ξύλο π χρωστάμε στον Τζέικομπ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 0:05 | |
| Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσε σε όλο το δρόμο!!!Και ήμουν και με μία άλλη κοπελιά (και αυτή team Edward) και να τις φωνάζουμε και οι δύο μαζί...Γίναμε και ρεζίλι στους περαστικούς (κλασικά ) | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 0:17 | |
| Καλό αυτό για τους περαστικούς δεν το είχα σκεφτεί... .Από εχθές της έχω ψιλοσπάσει τα νεύρα (έχω βάλει σκοπό να την κάνω team Edward )Any way πάω για νανάκια...Καληνύχτα... και όνειρα γλυκά... | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 0:18 | |
| Καληνύχτα Μαρί μου!!! Όνειρα γλυκά κ γεμάτα Έντ!!!! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 0:23 | |
| Πάντως χωρίς να το θέλω σκέφτομαι το εξής.... πιστεύω ότι το Midnight Sun έχει ολοκληρωθεί. Και πιστεύω ότι κυρίως γράφτηκε, διότι έπρεπε να γραφτεί η πλευρά του Έντουαρντ για τη Νέα Σελήνη. Η θεωρία μου ποια είναι.
Στη Νέα Σελήνη, ο Έντουαρντ απουσιάζει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος. Στο Λυκόφως ναι μεν διαβάζουμε την ιστορία από την πλευρά της Μπέλλα, αλλά σίγουρα υπάρχει η παρουσία του Έντουαρντ στο μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου.
Ενώ στη Νέα Σελήνη ο Έντουαρντ απουσιάζει πάααααααααααααρα πολύ. Θεωρώ ότι η Στέφανι Μέγιερ ξεκίνησε να γράφει την ιστορία από την πλευρά του Έντουαρντ, ΚΥΡΙΩΣ για να δούμε τι γινόταν όσο καιρό εκείνος απουσίαζε. Πως ένιωθε όταν αποχωρίστηκε την Μπέλλα....
Και φυσικά, η δική του εκδοχή, δεν γινόταν να ξεκινήσει από τη Νέα Σελήνη! Έπρεπε να ξεκινήσει από το Λυκόφως....
Πιστεύω ότι όχι μόνο έχει ολοκληρωθεί το Midnight Sun, αλλά έχει γραφτεί και η Νέα Σελήνη από την πλευρά του Έντουαρντ!!!!
Και πιστεύω ότι η ταινία θα δανειστεί υλικό από τη Νεα Σελήνη από την πλευρά του Έντουαρντ(δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να την έχει ονομάσει).
Και όταν πια κυκλοφορήσει η ταινία και γίνει ο πάταγος, κάπου εκεί ίσως δούμε να σκάει μύτη το Midnight Sun επιτέλους ολοκληρωμένο στα βιβλιοπωλία, με μια ανακοίνωση ότι θα ακουλουθήσουν και τα υπόλοιπα....
Αυτή είναι η θεωρία μου. Εσείς τι λέτε? | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 0:46 | |
| η θεωρια σου ακουγεται λογικη και μακαρι να βγει και αληθινη...πιστευω οτι ολοι οι φαν του twilight θα ηθελαν να εχουν και την αντιθετη οψη δηλαδη τις σκεψεις του edwart αποτυπωμενες στα νεα βιβλια..... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 9:43 | |
| και εγω το ιδιο πιστευω.σε ολα τα βιβλια μας αφηνει πολλα κενα γυρω απο τις σκεψεις του εντουαρντ.καποια στιγμη πιστευω οτι θα εκδοσει ολα τα βιβλια απο την μερια του. | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 17:50 | |
| ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ MS ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΝΗ. ΚΑΙ ΤΑ 4 ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Η ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Η ΣΤΑΦΑΝΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Απρ 2009 - 20:44 | |
| εγω πιστευω οτι θα τα βγαλει!!απλα θα περασει καιρος μεχρι να το κανει!!οντως αφηνει κενα και θελω τοσο πολυ να μαθω αυτα που σκεφτετε!!!θα ειναι τελειο και παλι θα σπασει ολα τα ρεκορ!ποιος δεν θα το αγοραζε??? | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Απρ 2009 - 16:28 | |
| Πάντως εγώ είμαι πεπεισμένη ότι τα έχει γράψει όλα απο την μεριά του Έντ!!απλώς δεν το έχει πει πουθενά..ε σε κάποια φάση μακάρι να τα κυκλοφορήσει!! Ειδικά την νέσα σελήνη θέλω να την διαβάσω..Να δω άραγε πόσο μπορεί να πονούσε ο Έντ.. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Απρ 2009 - 16:57 | |
| ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι το βιβλιο που αν κυκλοφορησει θα μας κανει να κλαψουμε πιο πολυ απο ολα.ολα τα βιβλια απο την μερια του εντουαρντ θα ειναι γεματα με εντονα συναισθηματα αλλα αυτο σιγουρο θα μας δημιουργησει και σε εμας εντονο πονο. | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Απρ 2009 - 17:10 | |
| Ναι συμφωνώ,φαντάσου αφού κατανοήσαμε τόσο πολύ τον πόνο της Μπέλλα που στο κάτω κάτψ έχει ανθρώπινα συναισθήματα,φαντάσου τα αισθήματα του Εντουαρντ που είναι κοτζάμ βαμπίρ! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Απρ 2009 - 21:05 | |
| Σίγουρα!!! Θα έχει πολύ έντονα συναισθήματα... και ευτυχώς, μπορεί να είναι έντονα τα συναισθήματά του και να βιώσουμε τον πόνο του, όμως θα βιώσουμε πολύ πιο έντονα και την ευτυχία του!!!! Ειδικά πάντως η "Χαραυγή" θα είναι το κάτι άλλο!!!! | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Απρ 2009 - 21:12 | |
| ΧΑΡΑΥΓΗ
- Σπόιλερ:
απο ένα σημείο και μετά...... γιατί και στην χαραυγή πονάει ο γλυκός μου....... δεν ξέρω πολλές φορές πιστεύω ότι στην χαραυγή πονάει περισσότερο..........
| |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 9 Απρ 2009 - 23:15 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Σίγουρα!!!
Θα έχει πολύ έντονα συναισθήματα... και ευτυχώς, μπορεί να είναι έντονα τα συναισθήματά του και να βιώσουμε τον πόνο του, όμως θα βιώσουμε πολύ πιο έντονα και την ευτυχία του!!!! Ειδικά πάντως η "Χαραυγή" θα είναι το κάτι άλλο!!!! ναι αυτό είναι σίγουρο!!! αλλά φια την Χαραυγή δεν ξέρω να σου πώ,δεν την εχω διαβάσει στα αγγλικά ακόμη περιμένω την ελληνική μετάφραση! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 9:55 | |
| οταν διαβασεις την Χαραυγη θα ξετρελαθεις.ειναι πραγματικο το κατι αλλο!εγω δεν αντεχα να περιμενω και αν και τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα τα καταφερα. | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 10:16 | |
| Λέτε παιδιά να μη γυριστεί τέλικά η Χαραυγή; | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 12:28 | |
| Χιχιχιχ όλα είναι θέμα θέλησης! Δεν ξέρω αν θα γυριστεί ή όχι πάντως μακάρι να γυριστεί! Είναι κρίμα δηλαδή,θα έχουμε τις τρεις ταινίες και την τέταρτη γιοκ? Α να κάνω μια ερώτηση..ποιος παίζει τον Τζείκομπ στην νέα σελήνη? | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
| |
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 10 Απρ 2009 - 12:35 | |
| ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ. ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ.
ΤΟΝ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ. | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|