| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 21 Μαρ 2009 - 18:56 | |
| - Παράθεση :
- Εγώ την Νέα σελήνη, την διάβασα σε δύο μέρες. Έριξα ένα κλάμα.........παρόλο που ήμουν 100% σίγουρη πως ο edward θα ξαναγύριζε! Την διάβαζα πολύ γρήγορα, γιατί ήθελα να δω τον edward να επιστρέφει...! Δεν άντεχα άλλο....Αυτό που με ενοχλούσε πολύ ήταν ο Τζέικομπ! Ξέρω πως βοήθησε την Μπέλλα, αλλά πραγματικά μου την δίνει τόσο πολύ ώρες ώρες!
κι εγωωωωω!!!κ καθε 3 κ λιγο γυρνουσα πισω κ εβλεπα ποσο μ εμεινα γ Εντ!!!!αντιστροφη μετρηση ενα πργμα!!!!! | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 21 Μαρ 2009 - 19:06 | |
| η νεα σεληνη ηταν πολυ ωραιο βιβλιο...πιστευω οτι περναει πολλα μηνυματα...και απο αποψη φιλιας και απο αποψη ερωτικων μηνυματων και διαθεσεων.....εμενα μου αρεσε παρα πολυ....αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω edwart..... | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 21 Μαρ 2009 - 19:11 | |
| ολες θα θελαμε πολυ παραπανω Εντ!!!!!! Η εκλειψη τουλαχιστον μας "αποζημιωσε"... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 21 Μαρ 2009 - 19:15 | |
| - bell_edw_anna έγραψε:
- η νεα σεληνη ηταν πολυ ωραιο βιβλιο...πιστευω οτι περναει πολλα μηνυματα...και απο αποψη φιλιας και απο αποψη ερωτικων μηνυματων και διαθεσεων.....εμενα μου αρεσε παρα πολυ....αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω edwart.....
Θα συμφωνησω μαζι σου!!! Εμενα μάρεσε πολυ η Νεα Σεληνη!!!Εριξα το κλαμα της ζωης μου!!!Το κατ'ευχαριστηθηκα!!! Βασικα δεν μπορω να ξεχωρισω κανενα βιβλιο !!Ολα μ'αρεσαν για διαφορετικους λογους το καθενα!!! Η Νεα Σεληνη αγγιξε την ευαισθησια μου σε πολυ μεγαλο βαθμο!!!Εφτασα στον πατο!!Βιωσα την καταθλιψη της Μπελλα , τον αλληγορικο θανατο της και στην συνεχεια την Ανασταση της!!! Η αγαπη δεν εχει μονο γελιο,εχει και πονο!!!Μεγαλο πονο!!Αλλα μετα οταν την ξαναβρεις βιωνεις την ευτυχια σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο και εκτιμας την καθε στιγμη που σου χαριζει ο αλλος!!! Πολυ συγκινηθηκα με αυτο το βιβλιο και γιάυτο μου αρεσε παρα πολυ!!! | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Μαρ 2009 - 23:15 | |
| ωραιο δν ειναι??? | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 24 Μαρ 2009 - 23:17 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 25 Μαρ 2009 - 11:04 | |
| Ωραιο... αχ ανυπομονω για το official!! θελω πολυ να δω πως θα ειναι... | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 25 Μαρ 2009 - 11:58 | |
| εμενα παντως η official αφισα για το λυκοφως δεν με τρελανε...μπορουσαν να την κανουν καλυτερη... ελπιζω στη νεα σεληνη να ειναι θεικη...!! και μακαρι να κανουν αυτο που λενε..να βαλουν και απο τν ζωη του εντ στν ταινια κ ας μην εχει στο βιβλιο..αλλα ετσι κ δω τον ρομπ στεναχωρημενο κ να ποναει θα κλαιω με λυγμους μεσα στο σινεμα αλλα θα ειναι ωραια... | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| |
| |
Isabella16 Twilight Human
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 16/03/2009
| |
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:10 | |
| Εγώ δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσω τη Νέα Σελήνη -ΤΕΛΟΣ Με πιάνει κατάθλιψη βρε παιδί μου!! Και αν (λέμε αν) την ξαναδιαβάσω θα διαβάσω μόνο τα κεφάλαια που είναι ο Έντουαρντ!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:19 | |
| εμενα μου αρεσε παρα πολυ η νεα σεληνη!!!!και την ξαναδιαβαζα ανετα και τριτη φορα....αλλα ε πως να το κανουμε προκαλει δυνατα συναισθηματα!!!!εκλαιγα με μαυρο δακρυ οταν εφυγε ο καλος μου!!!!αλλα οταν ξαναγυρισε!!!αποζημιωθηκα πληρως!!!!νομιζω οτι ειναι φοβερο!!και δεν πειραζει για το κλαμα!!!!αξιζει!! αχ εντουαρντ!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:23 | |
| Ελα βρε Ανθη μου.......................... Μην κανεις ετσι................................. Δεν λεω, ειναι λιγο καταθλιπτηκη αλλα ειναι και ωραια................................. Ειδικα τις φορες που η Μπελλα ακουει τη φωνη του Εντουαρτ ή οταν παει να πηδηξει απο τον βραχο................................. Εγω σε εκεινα τα σημεια εκλεγα................. | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:24 | |
| Εγω ίσως να είμαι λίγο μαζοχίστρια αλλά μ'αρέσει η Νεα Σεληνη! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:26 | |
| Εγώ με τίποτα δν το ξαναδιαβάζω!! Το τι κλάμα έριξα δν λέγεται πονούσα και εγώ μαζί με την Μπέλλα! ειδικά εκεί που είχε τις σελίδες με του μήνες που περνούσαν..απαπαπα | |
|
| |
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:28 | |
| Και εμένα μου αρέσει πολύ η νέα σελήνη και ειδικά το τέλος και τα σημεία που η Μπέλλα ακούει τον Edward τα έχω διαβάσει πέντε-έξι φορές | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:32 | |
| Κορίτσια ευχαριστώ για την υποστήριξη απλώς είμαι λίγο κότα και φοβάμαι μήπως κλαίω πάλι..... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:42 | |
| δεν πειραζει καθολου!!!ειναι δεδομενο οτι θα γινεις ενα με τη μπελλα(τη συνονοματη))και οτι θα αισθανεσαι το ιδιο...αρα μην φοβασαι!!απλα ετσι ανακαλυπτεις τη μαγεια του βιβλιου που κρατας στα χερια σου!!! και εννοειται ποσο αγαπας τον εντουαρντ και ποσο απαρατητος σου ειναι !!!οπως και σε μενα!!!αχ!!το μωρο μας!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Μαρ 2009 - 22:51 | |
| Καταθλιπτική μαγεία εννοείς..anyway Όντως ο Έντουαρντ μας είναι απαραίτητος!<3 | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| |
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 30 Μαρ 2009 - 14:37 | |
| Ναιη συγγραφέας τα περιγράφει τόσο παραστατικά που δεν είναι δυνατον να ΜΗΝ ταυτιστείς με την Μπέλλα και να ΜΗΝ ερωτευτείς και εσύ τον Έντουαρντ!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 1 Απρ 2009 - 0:10 | |
| | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Απρ 2009 - 17:37 | |
| Παιδιά εγώ δεν έχω να πω πολλά για την Νέα Σελήνη! Είναι αρκετά ωραίο βιβλίο αλλά όχι τόσο ωραίο όσο το Λυκόφως και η Έκλειψη! Μέχρι και το καιφάλαιο 16 έχεις λίγες στιγμές αγωνίας αλλά το περισσότερο είναι αρκετά βαρετό! Από τι καιφάλαιο 17 και κάτω είναι το ίδιο εξίσου ωραίο όσο με την Έκλειψη και το Λυκόφως! | |
|
| |
smaragda Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 02/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Απρ 2009 - 22:23 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Παιδιά εγώ δεν έχω να πω πολλά για την Νέα Σελήνη! Είναι αρκετά ωραίο βιβλίο αλλά όχι τόσο ωραίο όσο το Λυκόφως και η Έκλειψη! Μέχρι και το καιφάλαιο 16 έχεις λίγες στιγμές αγωνίας αλλά το περισσότερο είναι αρκετά βαρετό! Από τι καιφάλαιο 17 και κάτω είναι το ίδιο εξίσου ωραίο όσο με την Έκλειψη και το Λυκόφως!
θα συμφωνήσω... από τα τρία που εχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι το λιγότερο αγαπημένο μου... :blush: | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Απρ 2009 - 23:14 | |
| - smaragda έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
- Παιδιά εγώ δεν έχω να πω πολλά για την Νέα Σελήνη! Είναι αρκετά ωραίο βιβλίο αλλά όχι τόσο ωραίο όσο το Λυκόφως και η Έκλειψη! Μέχρι και το καιφάλαιο 16 έχεις λίγες στιγμές αγωνίας αλλά το περισσότερο είναι αρκετά βαρετό! Από τι καιφάλαιο 17 και κάτω είναι το ίδιο εξίσου ωραίο όσο με την Έκλειψη και το Λυκόφως!
θα συμφωνήσω... από τα τρία που εχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι το λιγότερο αγαπημένο μου... :blush: Η κσλύτερη ατάκα πάντως είναι η λέξη αιμορουφίχτρα! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|