| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Werewolf New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη-Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 116 Registration date : 01/10/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Οκτ 2010 - 21:16 | |
| Η νεα σεληνη ειναι φοβερη επειδη ειναι περισοτερο με τους λυκανθρωπους οτι και να λενε οι αλλοι εμενα μου αρεσει η νεα σεληνη αλλα καλυτερη ειναι η χαραυγη εννοοιτε | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 3 Οκτ 2010 - 15:46 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 5 Οκτ 2010 - 21:30 | |
| η νεα σεληνη ηταν κ αυτη μια ακομη επιτηχιμενη ταινια αλλα για να ειμαι ειληκρινεις ανυπομωνουσα να δω τους volturi,alec=gorgeous!!! |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:35 | |
| τι ανυπομονουσες να δεις απο αυτους?? | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 17 Οκτ 2010 - 21:39 | |
| werewolf συμφωνω απολιτα μαζι σου!!!ειναι φοβεροι οι καλεν τους συμπαθω πολυ αλλα...λυκοι για παντα... | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 17 Οκτ 2010 - 22:36 | |
| - Werewolf έγραψε:
- Η νεα σεληνη ειναι φοβερη επειδη ειναι περισοτερο με τους λυκανθρωπους οτι και να λενε οι αλλοι εμενα μου αρεσει η νεα σεληνη αλλα καλυτερη ειναι η χαραυγη εννοοιτε
ξαδερφακι συγνωμη αλλα εγω καθολου δεν συμφωνω εγω οση ωρα διαβαζα την νεα σεληνη την οποια την τελειωσα μεσα σε 6 ωρες εψαχνα να βρω συνεχεια τον εντουαρντ και πουθενα δεν ηταν μονο στα δυο τελευταια κεφαλαια που παρεπιπτοντως ειναι και τα αγαπημενα μου.συνεχεια τον βλακα το κοπροσκυλο ειχαμε που αλλη δουλεια δεν εκανε μονο να μου σπαει τα νευρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 23 Οκτ 2010 - 11:13 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 8 Νοε 2010 - 14:39 | |
| Εμένα μου άρεσε πολύ η Νέα Σελήνη. Μπορεί να ήταν πόλύ στενάχωρη αλλά μέσω της Μπέλλα την καταλάβαινα και στενοχωριόμουν κι εγώ μαζί της. Η Στέφανι Μέγιερ περιέγραφε τόσο καλά τον πόνο της που με άγγιξε. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο για ένα βιβλίο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 28 Νοε 2010 - 19:46 | |
| Ε ναι γιατι αν οταν διαβαζεις κατι και δεν νιωσεις τα συναισθηματα του πρωταγωνιστη συμαινει οτι δεν σε αγγιζει αυτο που διαβαζεις, οτι σου ειναι αδιαφορο! Εγω οτι περασε η Μπελλα ενιωθα να το περναω και εγω (συναισθηματικα ενοοιτε) και οχι μονο με αγγιξε με ρουφηξε το συνγραφικο ταλεντο την στεφανι! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Νοε 2010 - 21:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 3 Δεκ 2010 - 18:40 | |
| Aφουνγραφει τελεια ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 4 Δεκ 2010 - 12:17 | |
| Ναι! Ποιό ωραίο γράψιμο από αυτό της Στέφανι δεν έχω διαβάσει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 14 Δεκ 2010 - 19:29 | |
| Ειναι τοσο συγκινιτικη η Νεα σεληνη . . . Περιγραφονται ολα τοσο ομορφα και γλυκα...Τρυφερα! Ειληκρινα το μονο μειονεκτημα ειναι πως εχει λιγο Εντουαρτ. . . | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 14 Δεκ 2010 - 19:33 | |
| εγω θα προτιμουσα στον ρολο του Τζεικομπ τον Στιβεν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 14 Δεκ 2010 - 19:57 | |
| | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 14 Δεκ 2010 - 21:47 | |
| ναι οντοσ εχχει λιγο ρομπ!!!αλλα ειναι πολυ ωραια!!!! ουτε εγω τον ξερω!!ποιοσ ειναι?? | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 14 Δεκ 2010 - 21:57 | |
| έχει όμως ηπέροχες σκινές !!!ποοοοο!!!! ειδικά στην VOLTERA!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 15 Δεκ 2010 - 1:11 | |
| Ειδικα η σκηνη που πεφτει πανω του κι οτι ακολουθει.....Θεε μου....τι συναισθημα.....τι κλαμα..... | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 15 Δεκ 2010 - 13:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 15 Δεκ 2010 - 14:28 | |
| Θα του ταίριαζε ο ρόλος αλλά και του Τέιλορ του ταιριάζει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 16 Δεκ 2010 - 19:56 | |
| Εγω λεω taylor και παλι taylor!!! Δεν ξερω πως θα ηταν αν επαιζε αυτος ο steven κατι. Μου αρεσει ετσι οπως ειναι και δεν θα το αλλαζα με τιποτα! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 19 Δεκ 2010 - 21:58 | |
| δεν καταλαβαινω γιατι ολοι λενε οτι η νεα σεληνη ειναι για τον τζεικομπ και την Μπελα....
δεν ειναι βρε παιδια.... ειναι η θυσια του Εντουαρντ ωστε να ειναι ευτυχισμενη η Μπελα και ο αγωνας της να τον ξεπερασει. Ο τζεικομπ παντα ηταν ο τριτος τροχος , δεν ειχε καμμια ελπιδα να κερδισει την Μπελα. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 19 Δεκ 2010 - 22:07 | |
| Συμφωνω. Παροτι φαν του Τειλορ, αρχικα απο τη Στεφανι ο Τζεικομπ ειχε γραφτει για τη Ρενεσμι. Αυτη ηταν η προθεση της συγγραφεως.
Απλα αναγκαστηκε να του δωσει το ρολο του τριτου ατομου στη σχεση Μπελλα-Εντουαρντ για να βγουν αναμεσα στο Λυκοφως και στη Χαραυγη αλλα δυο βιβλια επειδη το ηθελε ο εκδοτικος οικος!!!
Πιστευω πως στο μυαλο της Στεφανι δεν υπηρχε καμια αμφιβολια οσο αναφορα με ποιον θα κατεληγε η Μπελλα. Ουτε και στο δικο μας το μυαλο νομιζω............ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 19 Δεκ 2010 - 22:08 | |
| Αυτο! Ο Τζεικομπ ηταν απλα το παυσιπονο για την Μπελλα στην Νεα Σεληνη!1 | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|