| WhiteQueens Fanfic | |
|
+32Emmi Ashley Greene lia marina twilightsagaddicted volturi girl T-NM-E-BD michelle Vera !~Twilighter~! mpellanti21 lena e+b vikaki21 despina aek LITSA0089 Rozmari Mrs.Christina evangelina marionlovesedward ΕΡΗ Niki Patt emi Bella07 Kimberly AnaroseCullen ma.do Bella13 ed<3 izzy cullen evi WhiteQueen 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Τρι 6 Ιουλ 2010 - 19:32 | |
| Μαρια για να πω την αληθεια ομολογω πως το περιμενα και απορω πως δεν το ειχες κανει τοσο καιρο..οχι απλα σε στηριζουμε και σε θαυμαζουμε για το ΣΣΣ αλλα ελπιζουμε οτι αν παει καλα αυτο το βιβλιο (που γτ να μην παει με τοσους αναγνωστες δλδ) θα γραψεις και αλλες εξισου καλες ή και καλυτερες ιστοριες!Το μονο κακο ειναι οτι θα περιμενουμε καιρο..αλλα το καλο πραγμα αργει να γινει!Σου ευχομαι το ΣΣΣ να εχει παρα πολυ μεγαλη επιτυχια!!!!!!!!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Τετ 7 Ιουλ 2010 - 0:10 | |
| Τι έγινε λέει;;; Αυτά και αν είναι υπέροχα νέα! Μπράβο Μαρία! Όλα να πάνε καλά! Εννοείται ότι θέλουμε αφιέρωση και αυτόγραφο! Μέχρι τότε θα είμαστε εδώ και θα ανυπομονούμε! Η στήριξή μας είναι δεδομένη! Προχώρα μπροστά και εμείς θα είμαστε δίπλα σου! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Τετ 7 Ιουλ 2010 - 0:14 | |
| Αχ σας ευχαριστώ πολύ! Το ότι με στηρίζετε όλοι τόσο πολύ σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Όσο για τα αυτόγραφα πολύ ευχαρίστως... όταν έρθει η ώρα. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 2:09 | |
| Τελικά το όνειρο της Στεφανι μόνο καλό εφερε............ Αγαπήσαμε όλοι το saga, ζήσαμε τρελές στιγμές μέσα από τα βιβλίοα και τις ταινίες ονειρευτικαμε χαρηκαμε γελασαμε κλαψαμε............ μας δωθηκε η ευκαιρια να γνωριστουμε να αντλλαξουμε απόψεις...ειτε αρμονικά είτε και πολλοι απ εμας δημιουργησαν ειτε μέσα απο φωτο ειτε απο ιστορίες...Εσένα Μαράκι σε βοηθησε να πλασεις όμορφες ιστορίες που ειχες στο μυαλό σου και να τις μυραστείς μαζί μας.......νομίζω εφτασε η ωρα να τις μοιραστεις και με την υπόλοιπη Ελλάδα!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 21:00 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για την κατανόηση όλων. Είμαι ακόμα σε φάση έρευνα για το ΣΣΣ από την οποία θα κριθεί το μέλλον του. Και επειδή σας αγαπώ πολύ, περάστε από το τόπικ του blog μου να διαβάσετε εκεί μερικά νεότερα. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 21:14 | |
| οταν θελεις κατι πολυ ολοκληρο το συμπαν συνομοτει για να το πετυχεις εχεις διαβασει το βιβλιο the secret της ροντα περν αν οχι τρεξε και αγορασε το εχει να κενει με τον παγκοσμιο νομο τη ς ελξης μιλαει για το πως αν πιστευεις σε κατι αν κανεις τον εαυτο σου νε πιστεψει οτι το εχεις ηδη αν δωσεις δηλαδη την ενεργεια σου σε κατι τοτε απλα θα το εχεις αν διαβασεις το βιβλιο θα το καταλαβεις | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 9:52 | |
| Αν είναι δυνατόν! Μία εβδομάδα λείπω και παθαίνω εγκεφαλικό!!! Μαίρη σε παρακαλώ μην μου το κάνεις αυτό! Έλα τώραααααααααα! Γιατί???? Δεν στεναχωρίεμαι που θα εκδοθεί όχι! Το αντίθετο! Επιτέλους όλα τα ποστ που έκανα να γράψεις επαγγελματικά έπιασαν τόπο αλλά γιατή ΑΥΤΗ την ιστορία???? Λοιπόν. Επείδη όμως σε αγαπάω όπως αγαπάω και το ΣΣΣ θα σε στειρίξω όσο μπορώ! Να ξέρεις ότι εγώ όπως όλα τα παιδιά από εδω είμαστε μαζί σου σε κάθε βήμα! Και εγώ θέλω υπογεγραμμένο έντυπο! Και πλάκα θα έχει να γίνει και ταινία! Καλή επιτυχία αν και ξέρω ότι θα εκδοθεί! Ανοιπομωνώ να πάρω το έντυπο από τα βιβλιοπωλεία και να το διαβάζω την ώρα του μαθήματος.... και μετά να πλακώνομαι με τους καθηγητές μου για να το πάρω πείσω αν με πιάσουν ότι το διαβάζω.... και να μου πουν πάλι ότι δεν θα γραφτώ στο ποινολόγιο γιατί δίαβαζα ένα λογοτεχνικό βιβλίο και όχι περιοδικό.... πφφφ.... Μόνο μία χάρη σου ζητάω... Παρακάλω. Κράτα τον Ντάνιελ έτσι όπως είναι! Θέλω να θυμάμαι κάτι και όταν μεαλώσω και κάνω παιδιά θα τους λέω: Εγώ το δίαβαζα όταν ήταν ακόμα ιστορία στο διαδύκτιο.... Συγκινήθικα πάλι... Και πάλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 23:31 | |
| μαρια μου τωρα ειδα κι εγω τα ευχαριστα..!!!!!!!!!συγχαρητηρια κοπελα μου και σου ευχομαι καθε επιτυχια...!!ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα... επιτελους θα εχουμε αυτη την καταπληκτικη ιστορια σε βιβλιο..της αξιζει κι εμεις θα χαιρομαστε και θα ειμαστε περηφανοι για σενα...!!και παλι ΜΠΡΑΒΟ.. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 0:03 | |
| Λοιπόν εγω τα ευχάριστα τα έμαθα απο την Νίκη!!! Μου έστειλε μνμ σε έξαλη κατάσταση και μου το είπε! Χαίρομαι τόσο πολύ!!! Μου αρέσει τόσο αυτή η ιστορία... Σου ευχομαι τα καλύτερα! Ειμαι σίγουρη πως όλα τα μέλη του φόρουμ θα σε στηρίξουν γιατι πραγματικά το αξίζεις... | |
|
| |
lia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 18/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 1:16 | |
| AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!τελεια νεα!!!!καλη επιτυχια, σου αξιζει!εννοειτε πως μολις εκδοθει θα τρεξω να το παρω!!!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Δευ 12 Ιουλ 2010 - 17:56 | |
| καθισα και ξαναδιαβασα τις ιστοριες σου αυτες που εχεις στο μπλογκ σου ενα σου λεω μην αφησεις το ταλεντο σου φραφεις καταπληκτικα και ελπιζω να εκδοσεις το σιωπη στο σκοτσδι | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Δευ 12 Ιουλ 2010 - 18:00 | |
| Εγω δεν ελπιζω, ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερει Πανω τους Μαιρη!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Δευ 12 Ιουλ 2010 - 18:12 | |
| Ευχαριστώ παιδιά. Σημασία έχει να μη βιάζεται κανείς. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Δευ 12 Ιουλ 2010 - 20:58 | |
| Δεν είναι δίκαιο! Το Σιωπή στο σκοτάδι έπρεπε να εκδόσεις! Γράφεις καταπλικτίκα και έχεις πάρα πολύ φατασία! Δεν θέλω να μάθω την συνέχεια όταν εκδοθεί το βιβλίο σου. Γιατί πες. 3 μήνες να το γράψεις και να το ελέξεις μετά ένα μήνα να στο εκδόσουν εγώ θα μάθω συναίχεια όταν θα κρίνομαι για το πρώτο τρίμηνο στο σχολείο? ¶δικο! Τότε μου παίρνουν οι γονείς μου τα βιβλία!!! Από την άλλη θέλω να το εκδόσεις και να δει όλος ο κόσμος το ταλέντο σου αλλά είμαι πολύ εγωήστρια συγγνώμη... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Δευ 12 Ιουλ 2010 - 21:17 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με κάνει να χαίρομαι αλλά και να στεναχωριέμαι λιγάκι. Λυπάμαι πάρα πολύ που θα απογοητεύσω κάποιους από εσάς αλλά ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα και να δοκιμάσω την τύχη μου. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα δυσσάρεστα... Αν θα ψάξετε δεν θα βρείτε κάπου πια το Silence in the Dark. Δεν υπάρχει κανένα κεφάλαιο αναρτημένο στο blog μου, ούτε στο φόρουμ, ούτε στο FFNet. Πριν αρχίσετε να φωνάζετε και να διαμαρτύρεστε θα σας πω τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά και είμαι ήδη σε διαδικασία έρευνας για κάποια πιθανή έκδοση. Αυτό λοιπόν με αναγκάζει αυτόματα να αποσύρω όλο το υλικό από το διαδίκτυο. Ζητώ πραγματικά συγνώμη, αρχικά η πρόθεση μου δεν ήταν αυτή. Αλλά καθώς η ιστορία προχωρούσε και σύμφωνα και με τη δική σας ανταπόκριση σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να τολμήσω. Έτσι λοιπόν, αυτές τις ημέρες μιας και θα έχω λίγο ελεύθερο χρόνο θα αφοσιωθώ απόλυτα στο να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τη συγκεκριμένη ιστορία. ¶ρα μάλλον δεν θα υπάρξει σύντομα νέο κεφάλαιο 1920 παρόλο που όπως έχω υποσχεθεί θα το συνεχίσω και θα το ολοκληρώσω και αυτό. ¶ρα, δεν θα συνεχίσω 1920 προς το παρόν για να ασχοληθώ με το ΣΣΣ αλλά καθαρά για τους λόγους της έκδοσης. ¶ρα προς το παρόν... δεν θα υπάρξει κάτι από την πλευρά μου. Μόλις ξεμπερδέψω με τα διαδικαστικά για το ΣΣΣ θα συνεχίσω με το 1920 που δεν σκοπεύω σε καμία περίπτωση να το εκδόσω γιατί είναι μία λεμονάτη ιστορία και θα παραμείνει fanfic! Όσοι αγαπήσατε το ΣΣΣ και με στηρίξατε θέλω να ελπίζω ότι ίσως και αν τα καταφέρω να το εκδόσω πως θα με στηρίξετε και πάλι αγοράζοντας το βιβλίο μου για να διαβάσετε και τη συνέχεια. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω ήδη κατοχυρώσει τα πνευματικά μου δικαιώματα προς αποφυγή προβλημάτων. Πραγματικά προς το παρόν δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ευχηθείτε μου όλοι καλή επιτυχία και ελπίζω να μη σας στεναχώρεσα πολύ. Και πάλι σας ευχαριστώ για τη στήριξη και για τα καλά σας λόγια. Αν δεν ήσασταν εσείς μάλλον δεν θα έβρισκα ποτέ το θάρρος να κάνω αυτό το βήμα. Λοιπόν πρώτα πρώτα συνγχαριτήρια!!! θα πω την αμαρτία μου..... δεν είχα γράψει ποτέ σχόλια αν και το διάβαζα .... Έβλεπα όλοα όσα έγραφες και δεν ήξερα από το που να προτοξεκινήσω να το περιγάφω! Μια φυσική σπιτική λεμονάδα την άδειαζα μόνη μου . Οστόσο πραγματικά θέλω να σου πω ότι θα σε στηρήξουμε!!! Πραγματικά πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό! Θα είναι πολύ ωραία να κάθεσε να το διαβάζεις και να το ξαναδιαβάζεις μέχρι να δεις ότι το αίμα σου έχει πάρει κίτρινο χρώμα από τα λεμόνια . Από ότι έχω καταλαύει είναι ένα μεγάλο βήμα για εσένα και ένα τεράστιο βήμα για την λογοτεχνία!( )! ΘΑ σε στιρίζουμε σε κάθε φάση! ¨οτι κριτική και να σου κάνουνε καλή ή κακή(δεν νομίζω για το δευτερο ) Εμείς θα σε στιρίζουμε γιατί εμείς πραγματικά αδημονούσαμε να ανεβάσεις κεφάλαιο! Θα ήταν τέλειο αν υπήρχε κάποιος τροπος να σε ευχαρηστησουμε απο τα βαθη της κρδιας μας που μοιραστικες μαζι μας τον λογοτεχνικο σου θυσαυρο και δεχτηκες τα ταπεινα μας σχολια . Τέλος θα ήθελα να σε ευχαριστω που αν και είχες φόρτο εργασίας γιατί όπως ξέρουμε όλοι καταφερνες να εισαι παντα μεσα στις ημερομηνιες που μας ελεγες οτι θα ανεβασεις κεφαλαιο. Πραγματικά συνγαρητήρια σε θαυμάζω που πήρες το θάρος να εκδόσεις την Σιωπή Στο Σκοτάδι! Θα είμαστε μαζί σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Δευ 12 Ιουλ 2010 - 21:20 | |
| Πρέπει να πω ότι είμαι ακόμα στην αρχή και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν ξέρω αν το Σιωπή στο Σκοτάδι θα εκδοθεί ή όχι, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα το ολοκληρώσω και θα κάνω την προσπάθεια μου. Όπως είπα και πιο πάνω αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο και υπομονή. Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, την έχω πραγματικά ανάγκη. Και επειδή βασίζομαι σε εσάς και νιώθω ότι σας χρωστάω τα πάντα, όπως σας υποσχέθηκα σας περιμένει σύντομα μία εκπληξούλα! | |
|
| |
Emmi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 63 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Δευ 12 Ιουλ 2010 - 22:12 | |
| WhiteQueen μας,μην ανυσειχεις για τιποτα!ολα θα πανε τελεια,αρκει να το θελεις πραγματικα και να το προσπαθισεις μεχρι τελους!Θα ειμαστε διπλα σου,σαν το πιο φανατικο κοινο σου,οτι και να μας χρειαστεις!Σου ευχομαι τα καλυτερα! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| |
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 19:19 | |
| Πραγματικά, χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες να το εκδόσεις.Το έχω ξαναπεί, έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να εξωτερικέυεις τα συναισθήματα των ηρώων σου, πράγμα που μου αρέσει πολύ. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και εννοείται πως θα είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να μου υπογράψεις και το δικό μου αντίγραφο, όταν με το καλό εκδοθεί το βιβλίο. Προχώρα μπροστά και μην ανησυχείς. Έχεις και την δική μου υποστήριξη για αυτό σου το εγχείρημα και ελπίζω αυτή να είναι απλά και μόνο η αρχή πολλών συναρπαστικών βιβλίων που θα φέρουν την υπογραφή σου.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 21:30 | |
| Να σας ενημερώσω ότι, το Silence in the Dark βρίσκεται και πάλι στο blog μου, στη θέση του. Όποιος θέλει να το διαβάσει μπορεί ελεύθερα γιατί δεν ήταν και λίγοι αυτοί που μου το ζητούσαν και είχαν δυσανασχετήσει... Και επίσης να πω ότι, θα συνεχιστεί κανονικά η συγγραφή και η ολοκλήρωση και των δύο ιστοριών και αν το SITD θα εκδοθεί αυτό θα γίνει αφού η ιστορία θα ολοκληρωθεί, θα αλλάξω τα ονόματα και θα περάσει από κάποιο edit. Για να μη νομίζετε ότι είμαι τρελή θα πρέπει να ομολογήσω ότι από τη στιγμή που το κατέβασα δεν είχα κίνητρο για να γράψω και ακόμα περισσότερο όταν άλλαξα τα ονόματα κάτι έσπασε μέσα μου. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις... Αναρωτήθηκα λοιπόν ποιος ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω και σίγουρα δεν ήταν ούτε για αναγνώριση ούτε για χρηματικές απολαβές. Το κάνω απλά επειδή το θέλω και το αγαπώ. Έτσι λοιπόν σκοπεύω να συνεχίσω και αφού θα το ολοκληρώσω τότε με το καλό θα επανεξετάσω το θέμα της έκδοσης. Αυτά προς το παρόν. Αυτές τις ημέρες, θα γράψω μία one shot ιστορία έκπληξη! Μία έμπευση της στιγμής... Και μετά θα συνεχίσω με Silence in the dark! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 22:30 | |
| εμεις το αγαπαμε αυτο το φανφικ οπως και να εχει!!! σιγουρα δεν θα μας πειραζε η αναμονη κια ξεροντας οτι η εκδοση μπορει να αποτελεσει ονειρο ζωης... ειδικα αν ειχαμε αυτην την ιστορια με σαρκα και οστα να στολιζει την βιβλιοθηκη μας!!! Η αλλαγη ονοματων απο την αλλη ειναι πολυ δυσκολο πραγμα διοτι οταν δενεσαι υπερβολικα με τους ηρωες της ιστοριας σου... Εμεις σε υποστιριζουμε οτι και να γινει... και ευχομαστε ολοι καποτε να καταφερεις να το εκδοσεις ή να το καμαρωσεις οπως αλλιως επιθυμεις...
Υ.Γ
ανυπομονουμε για την καινουρια ιστορια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 22:40 | |
| Παιδιά, δεν απέκλεισα το ενδεχόμενο της έκδοσης. Έτσι κι αλλιώς για να προσπαθήσεις να εκδόσεις πρέπει να έχεις ολοκληρωμένη ιστορία. Η δική μου δεν ήταν... και για να την ολοκληρώσω χρειάζομαι εσάς! Χρειάζομαι την επικοινωνία και το ενδιαφέρον σας και τα σχόλια σας κεφάλαιο το κεφάλαιο. ¶ρα στο τέλος θα επανεξετάσω το θέμα και φαντάζομαι ότι και τότε ίσως και να θέλετε να το έχετε στη βιβλιοθήκη σας. P.S. Η κανούρια ιστορία υπενθυμίζω ότι θα είναι one shot, δηλαδή ένα ποστ! Το βρίσκω αδύνατο να γράφω τρεις ιστορίες ταυτόχρονα. Ήδη οι δύο | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| |
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 22:53 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueens Fanfic Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 22:58 | |
| και φυσικα!!!! Εμεις θα καναμε τα παντα για να ολοκληροθει και να εκδοθει αυτη η ιστορια!!!! σελιδες ολοκληρες με σχολια θα γραψουμε για να ενισχισουμε την προσπαθεια και την εμπνευση σου!!!
P.S εννοειται πως ειναι δυσκολο να γραφεις 3 ιστοριες μαζι!!! περιμενουμε την καινουρια ιστοριουλα οσο μικρη και αν ειναι!!!! Εξαλλου το cinderella storry ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ιστοριες οσο μικρη και αν ειναι!!! | |
|
| |
| WhiteQueens Fanfic | |
|