Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 20 Οκτ 2010 - 16:06
Μμμ τι να σου πω... Δε ξέρω αυτή τη στιγμή δε μπορώ αλλά θα δω μήπως γράψω λίγο αργότερα... Θα δω. Δεν σας υπόσχομαι τίποτα όμως γιατί δεν θέλω να σας απογοητεύσω...
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 20 Οκτ 2010 - 16:09
Ενταξει βρε..
Οποτε μπορεσεις...
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 27 Οκτ 2010 - 20:45
δεν πειραζει μωρε.... καλυτερα απο το τιποτα! αλλα ανυπομονω τοσο πολυ πολυ τι θα συμβει!!!!!!!!!!!!! ελπιζω το επομενο κεφαλαιο να ερθει συντομα!!!!!!!!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 27 Οκτ 2010 - 22:00
μαρινα μ πολυ γλυκια η συνεχεια.!!πολυ μ αρεσε αυτο που εκανε η μπελλα που τους αφησε μονους τους.!μπραβο και στν εντ που τ καταφερε.!περιμενω με αγωνια τη συνεχεια.!μπραβο.!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Οκτ 2010 - 14:47
Πολυ ωραια η συνεχεια κοπελα μου!
Αντε να πανε αυτη τη βολτα,να δουμε θα γινει τιποτα μεταξυ τους....
Ανυπομονω για τη συνεχειααααα.........
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Οκτ 2010 - 15:11
μμμμ..... παντα μα παντα μας σταματας στο καλο πραγμα οταν ειναι να γινει................ παντως πολυ ωραια η συνεχεια!!!!!!!!!! διψαω για την συνεχεια!!!!!!!! ειναι σουπερ η ιστορια σου!!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να δουμε τι θα γινει στην βολτουλα..... δεν θα την ''δαγκωσει'' πολυ ο εντ.... ετσι δεν ειναι?
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Οκτ 2010 - 15:17
Μαρίνα μου...το κεφάλαιο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!! Τέλειο τέλειο!!!!!!!!!!!!!! Στο καλύτερο μας το έκοψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Έντι...λιγάκι...-'εως πολύ- πονηρούλης...... Αδημονώ για το τι θα γίνει στον κήπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Οκτ 2010 - 16:33
χα χα χα Σας ευχαριστώ πολύ και υπόσχομαι ότι στο καινούριο κεφάλαιο όλο και "κάτι" θα γίνει!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Οκτ 2010 - 16:41
θα το γραψεις συντομα η δεν θα εχεις χρονο?
marina Midnight Sun Vampire
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Οκτ 2010 - 16:42
Μμμ δε μπορώ να πω με σιγουριά... Χωρίς να είμαι σίγουρη θα βάλω το σαββατοκύριακο... Δε ξέρω αλλά θα προσπαθήσω...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Οκτ 2010 - 16:49
α ωραια!!!!!!!!!!!!!!!! ανυπομονω!!! αν μπορεσεις να γραψεις φυσικα!
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 29 Οκτ 2010 - 0:33
μαρινακι μου τελεια συνεχεια!!! ΤΙ ΓΛΥΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ!!! ανυπομονω να δω τι θα γινει στην βολτα τους!!ειμαι σιγουρη οτι το επομενο κεφαλαιο θα ειναι υπεροχο!!ανυπομονω ανυπομονω ανυπομονω....ελπιζω να τα καταφερεις να βαλεις το Σ/Κ!!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Οκτ 2010 - 19:13
Μαρινακι μου ένα σου λέω μονο! Ανυπομονω παρα παρα πολυ για την συνεχεια!!!! ελπίζω να μην μας αφησεις παλι "στα κρυα του λουτρου" οπως εκανες για ακομα μια φορα!!! Ηρεμα! Θα παθουμε καμια ανακοπη καλό μου!!!! αχαχαχα... μην ακους τποτα!!!! το στορυ τα σπαει!!! Ν.
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010