Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 18 Αυγ 2011 - 16:36
Μαρινάκι μου!!!! Μετά λες για εμένα ότι βάζω πολλά κεφάλαια!!!!!! Διάβασα τα τρία χορταστικότατα κεφάλαια σου ενώ ήμουν διακοπές και επιστρέφω για να σου αφήσω σχόλια!!!!!!
Όλες οι σκηνές που αποφάσισες να βάλεις ήταν άπαιχτες!!!!! Και οι ατάκες και οι καταστάσεις και τα πάντα!!!! Οι αντιδράσεις του Έντουαρντ με τρελαίνουν!!!!! Ο κεραβνοβολιμένος Εντουαρτάκος δεν ξέρει από που τον χτύπησε!!!!! Μου αρέσουν οι συμβουλές που δίνουν ο Τζος.... (αχ αυτός ο Τζος τι μανάρι...) και η Άλις!!!!! Χαίρομαι που συμφωνούν και βοηθούν την κατάσταση...!!!!
Ο Τζος και η Τζοάννα λοιπόν.... το πιο hot ζευγάρι της χρονιάς!!!! χαχαχα Πέθανα στο γέλιο όταν έλεγε από μέσα του ο Έντουαρντ "όχι δαχτυλίδι, όχι δαχτυλίδι".... τι θα γίνει λοιπόν; θα το πάρει το κορίτσι....;
Από την άλλη ο Έντουαρντ και η Μπέλλα πρέπει να συνγχρονίστηκαν επιτέλους!!! Αφού έχει την Μπέλλα να τον φροντίζει ο Έντ. τι άλλο να θέλει...; Τα προβλήματα είναι για να τα ξεπερνάμε και μακάρι αυτοί οι δύο να ξεπεράσουν γρήγορα του ενδιασμούς του για να τους δούμε μαζί σε πιο τρυφερές στιγμές... που λένε και οι φίλοι μας οι δημοσιογράφοι!!!!
Εύχομαι να έρθει γρήγορα το καινούριο κεφάλαιο....
Συνέχισε να τα σπας....! Τα πας υπέροχα!!!!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΙΑ...! Ν.
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 23 Αυγ 2011 - 15:46
Αχ Νίκη μου τώρα αξιώθηκα να δω το σχόλιό σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Ξέρεις πόσο χαίρομαι όταν μου λες για τον Τζος.... Και ναι! Ο Έντουαρντ και η Μπέλλα συγχρονίστηκαν!!!! χαχαχαχαχα Αν όλα πάνε καλά, σήμερα θα βάλω το νέο κεφάλαιο!!!
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 23 Αυγ 2011 - 22:01
Μαρίνα τέλειο κεφάλαιο! Επιτέλους άρχισε να γίνεται κάτι με τον Έντουαρτ και την Μπέλλα, αν και το ότι άργησαν να κάνουν κάτι μου άρεσε. Επίσης μου άρεσε που η Μπέλλα φρόντισε τον Έντουαρτ... Από την περιγραφή σου μου φάνηκε τόσο γλυκός έτσι όπως ήταν άρρωστος! Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο...
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 23 Αυγ 2011 - 22:12
καλα θα πω οτι γελασα με τον εντουαρτ που το διασκεδαζε..τετοια ανεση πια.η καημενη η μπελλα τα επαιξε αλλα δε θα επρεπε να την ενοχλει τοσο πολυ.οι αλλοι στην ιδια κατασταση ειναι. χαχααχα θα την τρελανει..
ΥΓ.η γραμματοσειρα δε με ενοχλει καθολου αγαπη μου...
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 23 Αυγ 2011 - 22:17
Αγάπη μου μπράβο σου πολύ ωραία συνέχεια...!!!
Κόσμος και κοσμάκης μαζεύτηκε στο σπίτι του Έντουαρντ...
Τι απίθανα φιλιά είναι αυτά που περιγράφεις..??
Και ο Έντουαρντ ασυγκράτητος με την Μπέλλα όπου τη βρει την κάνει δική του με πολλούς τρόπους... χιχιχιχι...
Επιτέλους γιατί δεν τους έπαιρνε να κρατιούνται άλλο ο ένας μακριά από τον άλλον...
Έμμετ και Ρόζαλι ωραία συνάντηση και ο Έμμετ τζέντλεμαν και πάντα με ένα λουλούδι στο χέρι...
Καλά πως γίνεται τέτοιο κούκλο να μην τον έχει προσέξει δύο χρόνια... Τυφλή ήταν!!
Τζος-Τζοάννα ξέρεις κλασικά από τα αγαπημένα μου ζευγάρια...
Αυτή η Μπρέντα όλα τα πιάνει, κόβει το μάτι της...!!
Ο τρόπος γραφής σου εξαιρετικός όπως πάντα, και η μετάδωση των συναισθημάτων που κάνεις τρομερή....
Αυτά από εμένα...
Καλή συνέχεια, και περιμένω να διαβάσω το επόμενο κεφάλαιο από τα χεράκια σου...
Φιλάκια πολλά...!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 23 Αυγ 2011 - 23:09
Νανά μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Χαίρομαι που σου άρεσε η συνέχεια!!!
Δεσποινάκι μου σε ευχαριστώ κι εσένα πάρα πολύ! Ευχαριστώ που μου είπες και για τη γραμματοσειρά γιατί το είχα ένα άγχος!
Νίνα μου, αγάπη μου να σαι καλά!!! Τα σχόλιά σας με τρελαίνουν!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!! Η Ρόζαλι δεν έτυχε να συναντήσει τον Έμμετ αλλά ευτυχώς που υπάρχει η Μπρέντα, σωστά; Όσο για το ζευγάρι Τζος-Τζοάννα τα λόγια είναι περιττά νομίζω...
Ο Έντουαρντ η αλήθεια είναι πως δεν ελέγχει και πολύ τον εσυτό του αλλά τι να γίνει.... Υπομονή! Χαίρομαι που σας άρεσε το καινούριο κεφάλαιο!!!
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 23 Αυγ 2011 - 23:21
Μαρινα μου ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! Ο Εντουαρντ με τη Μπελλα ηταν ολα τα λευτα...! Πραγματικα δεν υπαρχει ο Εντ,ειναι απιστευτος...! Ηταν παρα πολυ ωραιο που τον φροντιζε η Μπελλα...! Δεν καταλαβα κατι,οταν ο Εντουαρντ γυρισε την πλατη στη Μπελλα και πηγε στο γραφειο του,ηταν οντως θυμωμενος μαζι της...? Η Ροζαλη και ο Εμμετ,ερωτας με την πρωτη ματια...! Η Τζοανα και ο Τζος ειναι τρομερο ζευγαρι...!Την συμπαθησα παρα πολυ...! Και η Μπρεντα για αλλη μια φορα υπεροχη..!Αντε η Μπελλα της εμεινε ακομα να βοηθησει οπως ειπε και εκεινη...! Ο Εντουαρντ ηταν ασυγκρατητος,οχι πως δεν ηταν η Μπελλα απλα εκεινος το εδειχνε πιο πολυ...! Ανυπομονω να δω τι θα γινει με αυτους τους δυο...!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 23 Αυγ 2011 - 23:28
Κατερινάκι σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!!! Πραγματικά!!! Ο Έντουαρντ έφυγε γιατί συνειδητοποίησε πως η Μπέλλα είχε δίκιο και γιατί αν έμενε το πιθανότερο είναι ότι θα της ορμούσε πάλι!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:00
Είμαι ο μόνος που θέλω να ταλαιπωρηθούν λίγο ακόμα;;;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:06
χαχαχαχαχαχαχα!!! Επιτέλους! Μου έκανες την τιμή!!!! δεν ξέρω αν είσαι ο μόνος... θυμάμαι ότι μου το έχουν ξαναπεί....
Η παράκλησή σας έχει σημειωθεί κύριε, θα περάσει από εκτεταμένες συζητήσεις και αναλύσεις και θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα τον διαβουλεύσεων! Ευχαριστούμε για την παρατήρηση!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:11
Εγώ στο είχα ξαναπει Είχα προτείνει θυμάμαι,η πέτρα του σκανδάλου να είναι ο Τόμας. Ευχαριστώ πολύ δεσποινίς Μαρίνα και ελπίζω η πρότασή μου να εισακουσθεί.Για άλλη μια φορά σας υποβάλλω τα ταπεινά μου σέβη
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 24 Αυγ 2011 - 0:14
αααα ναι θυμήθηκα!!! Ο Τόμας ε; Μπααα....
Αλλά για έναν τόσο άξιο και πολύτιμο συνάδελφο και φίλο θα κάνουμε ότι μπορούμε!!!