Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 18:28
αντε περιμενουμε με αγωναι την συνεχεια..
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 18:51
Είπα ότι μάλλον θα βάλω το κεφάλαιο σήμερα... Επειδή όμως θα είναι μεγάλο και δεν ξέρω αν θα προλάβω να το τελειώσω σήμερα, μπορεί να μπει αύριο... Αναλόγως...
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 19:41
οχι αυριο σε παρακαλω......
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 1:42
Ανυπομονώ να διαβάσω το επόμενο κεφάλαιο ! Ελπίζω να έρθουν πιο κοντα και καίγομαι να δω τι θα κάνει ο τζος με την γραμματέα του
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 3:13
ουφ! Μόλις τελείωσα και ανέβασα το 15ο κεφάλαιο! Συγχωρέστε τυχόν λάθη! Είναι πολύ αργά και είμαι κουρασμένη! Δεν μπορούσα να το τσεκάρω! αλλά δεν ήθελα να καθυστερήσω... Περιμένω να δω τα σχόλιά σας!
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 8:30
Μαρινα μου απιστευτη συνεχεια!!!Παρα παρα πολυ ωραιο!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Δεν εχω καταλαβει ακριβως τα αισθηματα του Εντουαρντ για τη Μπελλα,αλλα μου φαινεται οτι νιωθει κατι περισσοτερο απο αυτο που δειχνει απλως δεν το παραδεχεται... Ο Τζος ειναι απεχτος!!! Δεν υπαρχει...!Κιαι εκανε τον Εντουαρντ να λογικευτει!!! Οσο για την κοκκινομαλα του,μακαρι να ειναι αυτο που ψαχνει...θα εχει πλακα να ειναι ερωτευμενος...! Το περιμενα οτι θα την ακολουθουσε στο μπαρ και φυσικα εκανε λαθος με το Τζασπερ...Που να εμενα και πιο μετα να την εβλεπε με το Μαξ και τους αλλους...!Θα ειχε αρμησει...! Ελπιζω να ξεκαθαρισουν γρηγορα τα πραγματα μεταξι τους!!! Στη σκηνη στο δωματιο του φαινεται ποσο τη θελει!!!Και το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι δεν το μετανιωσε κανενας τους...! Η Μπρεντα με τη Ρενεσμι λογικα καπου εχουν παει... Και ο Εντι μας τι επαθε???Ειναι αρρωστουλικο το καημενο... Αλλα θα τον φροντησει η Μπελλα μας!!!Τελεια!!! Στο επομενο ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε πολλα να δουμε!!!Ανυπομονω!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 11:34
μαρινακι μου τελεια η συνεχεια .. ο τζος ειναι θεος και τρελα ερωτευμενος .. ειχε πολυ πλακα , μου αρεσε πολυ .. οσο για τον εντουαρτ ειναι απιστευτα ερωτευμενος το πουλακι μου και ειναι και αρρωστο το καημενο ..πω πω θα εχει την καλυτερη φροντιδα απο την μπελλα .. για αλλη μια φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια..
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 12:33
τελεια η συνεχεια!!! αξιζε η αναμονη!!! εχει πολυ πλακα ο Τζος και ο εντουαρτ πωπω μερικες φορες στην ζωη δεν κανει να σκεφτεσαι τοσο πολυ!!! γιατι σε κραταει πισω σε πολυ ομορφα πραγματα που μπορεις να ζησεις!!! αυτα και ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!!! για να δουμε φυσικα την φροντιδα και την αλλη ''φροντιδα'' της ''νταντας για ολες τις δουλειες''.....
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 12:40
πωπω ο τζος ειναι θεος,εχει απιστευτη πλακα..ο εντουαρτ ειναι τρελα ερωτευμενος και κανει μπαμ...τωρα που ειναι αρρωστος ποιος τον πιανει.....θα τον περιποιηθει καλα η μπελλα.
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 14:31
Πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο ! Από ότι φαίνεται ο εντουαρντ έχει παρελθον ... Επίσης νιώθει πολλά περισσότερα για την μπέλλα από ότι θέλει να παραδεχτεί ελπίζω στο επόμενο κεφάλαιο να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να τον φροντίσει καλά η Μπελλα ο Τζος ερωτευμένος έχει πολύ πλάκα !!! Η Μπρέντα με την ρενέσμι που πήγανε καλε ? Ανυπομονώ για το επόμενο ..
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 2 Αυγ 2011 - 16:10
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Χαίρομαι που σας άρεσε το καινούριο κεφάλαιο! Το επόμενο δε θα αργήσει!!!
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 4 Αυγ 2011 - 17:51
Μαρίνα μου εκπληκτική συνέχεια....!!!
Ο Τζος ερωτευμένος έχει πολύ πλάκα και είναι αξιαγάπητος... Μακάρι η Τζοάννα να είναι η κοπέλα που του είχαν πει ότι θα γνωρίσει... Είναι εκρηκτικό ζευγάρι...
Αν κατάλαβα καλά ο Έντουαρντ πρέπει να είχε αγαπήσει τρελά κάποια αλλά κάτι έγινε μετά και όλα χάλασαν και πολύ πιθανόν να πληγώθηκε πολύ... Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό νομίζω κατάλαβα όταν του έλεγε ο Τζος ότι νιώθει όπως αυτός εκείνη την περίοδο και εκείνος άλλαξε θέμα.... Τέσπα εσύ ξέρεις...
Όσον αφορά τον καημένο τον Έντουαρντ που είναι άρρωστος κάτι μου λέει ότι στο επόμενο κεφάλαιο θα πέσει πολύ γέλιο όταν θα τον φροντίζει η Μπέλλα με τον δικό της τρόπο πάντα... χιχιχιχχιχιιχχι......
Ανυπομονώ πολύ για την συνέχεια του κεφαλαίου που είναι γραμμένο από τα δικά σου χεράκια οπως πάντα και που μας αφήνει μαγεμένους και διψασμένους για την συνέχεια....
Υ.Γ. Είδα την φωτό της Ρένεσμι που έχεις ανεβάσει σε προηγούμενα σχόλια και είναι υπέροχη... Σκέτη κουκλίτσα... Γλύκα.... Είναι πανέμορφη...!!! Πολύ καλή επιλογή εικόνας...!!
Φιλάκια...!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 5 Αυγ 2011 - 20:46
Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο ..... Ελπίζω η Μπέλλα να τον φροντίσει καλα...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 5 Αυγ 2011 - 20:50
Αυτή τη στιγμή γράφω!!!
Σπόιλερ:
mimikoylaki πως σε λένε;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 5 Αυγ 2011 - 20:53