| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|
+57_gwgw_ ellen Dalia kalliophcullen AspaKorth nansypap panagiota nana mplak marina forever justnina22 Teodan Bella Marie Swan vasia robsten kiss kati maraki27 mimikoulaki xrysanthi robert\'s girl edward cullen pretty witch LadyTaniaXd Nemesis Of Bellin xrisa14 ΕΡΗ LaDy_SoVeReigN Stellouko T-NM-E-BD Emy+Robert nasiatheslayer Bella13 WhiteQueen loveya daisyalicecullen mitCena sandra21 anastacia9280 $ofi@ + Edward Dukicca despina aek Jane Volturi ROBELINA Ms Cullen Bella07 emi ed<3 LITSA0089 pink izzy cullen Niki Patt twilightsagaddicted niki Zafrina mpellanti21 Mrs.Christina nora marina 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 11:23 | |
| μαρινακι μου τελεια η συνεχεια , τους παιδευεις λιγακι αλλα δεν πειραζει , το καλο πραγμα αεγει να γινει .. ανυπομονω να διαβασω την συνεχιεα | |
|
| |
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:49 | |
| Πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο ελπίζω να έχουμε περισσότερη δράση στο επόμενο κεφάλαιο Σε παρακαλώ μην μας αφήσεις να περιμένουμε πολύ !! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:04 | |
| Πολυ καλη συνεχεια!!!!!Ο Εντουαρντ μ'αρεσει που ζηλευει τη Μπελλα αλλα τη ζηλευει μου φαινεται υπερβολικα...Πρεπει να ηρεμησει λιγο... Χαρηκα που ηθελε να την παει αυτος στο κλαμπ...!!!Ελπιζω να εχει αποφασησει οτι πρεπει να την κατακτησει...! ΜΠΡΑΒΟ ηταν τελειο!!!Ανυπομονω για τη συνεχεια!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 21:07 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Σας υπόσχομαι ότι το καινούριο κεφάλαιο δε θα αργήσει! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:31 | |
| Τέλειο κεφάλαιο.... απλά υπέροχο..... ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Ελπίζω να μας κάνει καμιά καλή έκπληξη σύντομα ο Εντ. μας γιατί όλο χαζομαρούλες είναι τώρα τελευταία.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:40 | |
| σε λίγο θα βάλω το κεφάλαιο.. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 29 Ιουλ 2011 - 11:26 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο.. καλα η αλις ολα τα λεφτα .. οσοσ για τον εντ , μεθυσε το πουλακι μας.. μμ κατι τον βασανιζε.. καλα η τελευταια σκηνη ολα τα λεφτα ..καλα εκανε η μπελλα και εφυγε απο κοντα του αν και στην αρχη ειχε παραδωθει.. τελεια η συνεχεια ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 29 Ιουλ 2011 - 12:21 | |
| η κλασικη αλις ολα τα λεφτα ετσι? ο εντουαρτδεν αντεξε που η μπελλα θα βγει και μεθυσε? οσο για την τελευταια σκηνη τι να πω..τα λογια ειναι περιτα..καλα εκανε η μπελλα και εφυγε... | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 29 Ιουλ 2011 - 13:04 | |
| Τέλειο κεφάλαιο.... αααχχχ το πουλάκι μου είχε ντέρτια και είπε να το ρίξει στο αλκοόλ!!! Η Άλις τα σπάει.... ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 29 Ιουλ 2011 - 13:27 | |
| Τέλεια η συνέχεια ! Η αλις απιστευτη ! Ο εντουαρντ είχε τα ντέρτια του και μέθυσε Ανυπομονώ για το επόμενο ... Ελπίζω να είναι από την μεριά του Εντ για να καταλάβουμε επιτέλους τι παίζει μεσα στο κεφάλι του ! Και βεβαια να έχει Τζος μέσα ;-) μην μας αφησεις να περιμένουμε πολύ παρακαλώ πολυυυ ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 29 Ιουλ 2011 - 13:51 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι από τη μεριά του Έντουαρντ... Δε θα αργήσει πολύ! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 29 Ιουλ 2011 - 15:39 | |
| Καλα ΤΕΛΕΙΟ το κεφαλαιο!!!!! Τα ηπιε ο Εντι μας ε???Ελπιζω μονο να τα ηπιε για τη Μπελλα...! Οταν τον πηγε στο δωματιο λεω παει,της εχει ορμηξει αλλα ευτυχως δεν εκανε τιποτα...! Και η Αλις με τον Τζασπερ απαιχτοι...! Ειναι τοσο καλοι φιλοι...! Με αυτο το Μαξ κατι δεν μου παει καλα...θα δουμε... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ηταν υπεροχο!!!!! Ανυπομονω για τη συνεχεια και να δω τι σκεφτεται ο Εντουαρντ...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 10:52 | |
| Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Η συνέχεια θα μπει σύντομα!!! Πιστεύω πως το κεφάλαιο που ακολουθεί θα σας αρέσει!!! | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 11:10 | |
| Μετά από τα σχόλια που είδα,λέω να αρχίσω να το διαβάζω... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 11:11 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 11:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 11:36 | |
| Ουαου! Σας ευχαριστώ παιδιά! Bella Marie Swan, δε νομίζω ότι έχουμε γνωριστεί. Είμαι η Μαρίνα, προφανώς! Θα είναι μεγάλη μου χαρά να μου πεις τη γνώμη σου για την ιστορία μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 30 Ιουλ 2011 - 15:26 | |
| Εύα,Μαρίνα μου. Αρχίζω να διαβάζω την ιστορία σου,μου αρέσει πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 0:57 | |
| Αν και πολύ αργότερα σε ευχαριστώ! Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!!! Ανυπομονώ να μου πεις τη γνώμη σου για την ιστορία μου.... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 1:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 1:13 | |
| Αυτά είναι!!! Επιτέλους μου έκανες την τιμή! Χα χα χα! Χαίρομαι που το διάβασες!!! Ειλικρινά! Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!!! Σημαίνει πολλά για μένα! Ανυπομονώ να στο ανταποδώσω! Ξέρεις εσύ, μαγισούλα! χαχαχαχα! καλά να περνάς! Ανυπομονώ να γυρίσετε! Φιλιά! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 1:17 | |
| Χαχαχαχα... Ξέρω, ξέρω αδερφφή... Δεν θα αργήσει πιστεύω να βγει... Μέσα στην εβδομάδα υπολογίζω... Και μην ανησυχείς θα έχουμε γυρίσει πριν καν το καταλάβεις... Να περάς και εσύ καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και την χαζή την Τζο...!!! Φιλάκια πολλά...!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 13:48 | |
| Μαρινακι καταπληκτικο κεφαλαιο!! Η Μπελλα πρεπει να το παραδεχτει δεν μπορει να του αντισταθει... Πραγματικα ελπιζω να βαλλεις συντομα συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 13:53 | |
| Νίνα μου καλά να περνάτε! Χαιρετίσματα στην Πέννυ και τη Νίκη!!! Μαρινάκι ευχαριστώ πάρα πολύ! Η Μπέλλα είναι φυσικό να μην μπορεί να του αντισταθεί! Ποια μπορεί άλλωστε?? Η συνέχεια μάλλον θα μπει σήμερα.... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 15:26 | |
| Θα περιμένουμε | |
|
| |
| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|