Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 30 Αυγ 2011 - 1:13
Μαρίνα τι βλέπω; Απέκτησες και άλλον θαυμαστή??? Τι θα γίνει με εσένα κοριτσάκι μου...? χαχαχα (φσκ κάνω πλάκα...) Και πως να μην έχεις πολλλλλλούς θαυμαστές όταν γράφεις θεϊκά??? Οι σκηνές και οι ατάκες δεν παίζονται.... κόσμος κόσμος και ντουνιάς μαζεύτικε και όντως μου άρεσε!!! Ας αρχίσουμε με το ζευγάρι νούμερο ένα... Το ζευγαράκι της αγίας Παρασκευής μες τα μέλια ήταν αξιολάτρευτο και δεν το συζητώ!!!! Τι ένταση, τι πάθος.... αχ αλί από εμάς.... που είχα μείνει....α ναι... θα την τρελάνει την κακομοίρα την Μπ. ο αλήτης τι είναι αυτά που της κάνει ε;;; τόσα καψώνια ούτε στο τιμιμένο ελληνικό στράτευμα!!! Είναι όμως αυτός ένας.... αχ.... αχ... αχ... Ζευγάρι νούμερο 2.... Τζος <3 και Τζοάννα <3<3<3!!!!!! καλά δεν υπάρχουν.... φορέσαμε και τα σκουλαρίκια μας και κάναμε και καλή εντύπωση στην Μπέλλα και στον Εντ. άντε να μαζεύονται σιγα σιγά όλες μαζί οι ερωτοχτυπημένες για συμπαράσταση!!! και μία που είπαμε ερωτοχτυπημένες για να πάμε και στο ζευγάρι νούμερο 3...!!! Η Ρόουζ δεν θα μπορούσε να είναι πιο γλυκιά!!! Ποτέ ποτέ ποτέ!!! Όχι ότι δεν μου αρέσει και αλλιώς αλλά εσύ έχεις κάνει μία Ρόουζ αξιολάτρευτη!!!! Όπως και η Μπρέντα που τίποτα δεν της ξεφεύγει!!!! Έχει πιάσει άραγε το ραντάρ της τίποτα για την Μπ. και τον Έντ.??? ε; ε; ε; Πολύ θα ήθελα να μάθω....!!! Επίσης έχω την ίδια παράκλιση με τον Νταν....!!!! Να τους παιδέψεις λίγο (εώς πολύ) ακόμα μέχρι να γίνει το μοιραίο....!
Επίσης για γραμματοσειρά ωραία θα ήταν η georgia σε κανονικό ή σε μεγάλο μέγεθος!!!!! Αυτά από εμένα... σόρρυ που άργησα να σου αφήσω σχόλιο.... σε φιλώ γλυκά.... Ν.
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 30 Αυγ 2011 - 2:15
Νίκη σε ευχαριστώ παααρα πολύ!!!!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε το κεφάλαιο και τα ζευγάρια!!!!!
Και εγώ έτσι λέω.... Να τους παιδέψω λίγο...
Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια και για την παρατήρηση για τη γραμματοσειρά!! Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το κοιτάξω!
Φιλάκια!!!
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 30 Αυγ 2011 - 12:21
marina έγραψε:
Νίκη σε ευχαριστώ παααρα πολύ!!!!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε το κεφάλαιο και τα ζευγάρια!!!!!
Και εγώ έτσι λέω.... Να τους παιδέψω λίγο...
Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια και για την παρατήρηση για τη γραμματοσειρά!! Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το κοιτάξω!
Φιλάκια!!!
Τίποτα Μαρινάκι μου....! Κοίτα εγώ το έψαξα λίγο και με τις άλλες και αυτή είναι αρκερά καλλιγραφική και δεν χρειάζεται μπολντ σε μεγάλο μέγεθος αλλά δεν την έχω δοκιμάσει σε δικό μου κεφάλαιαο.... οπότε εσύν αποφασίζεις....!!!!! Ότι άλλο χρειαστείς εδώ!!!
Φάκια.....!
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:57
Ποιος είχε αυτή την άθλια ιδέα;;;; Πλάκα κάνω.Σε πόσα κεφάλαια περίπου;
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:59
μμμμ θα αργήσει πολύ λίγο..... ας πουμε σε 2-3.... αλλά με το ρυθμό που γράφω.... πάντως θα μπει! μην περιμένεις κάτι να συμβεί κάτι ουσιαστικό μεταξύ τους όμως!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:00
μμμμ θα αργήσει πολύ λίγο..... ας πουμε σε 2-3.... αλλά με το ρυθμό που γράφω.... πάντως θα μπει! μην περιμένεις κάτι να συμβεί κάτι ουσιαστικό μεταξύ τους όμως!
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:02
Εντάξει ας είναι και σε 4. Ω έλα Ποτε θα βάλεις περίπου τη συνέχεια; Γιατί διπλό ποστ;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:05
κατα λάθος..... κοίτα αν στρωθώ και γράψω σου βγάζω και σε μια μέρα ολόκληρο κεφάλαιο..... αλλά απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες ελευθερίας πριν το σχολείο! δεν μπορώ να στρωθω..... σόρρυ....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010